Litt “kunst”fra dagens tur..

Som jeg skrev i dagens forrige innlegg hadde vi vært en tur ved Høvikodden i dag..HER ser du det innlegget ! Nå tror du kanskje vi hadde med ei kasse øl..men vi drakk bare kaffe vi altså..hehe..

Men noen hadde vel hatt en liten fest der i helga kanskje.. Flaskene ble jo litt fine med sola som skinte i mot.. Men di som hadde tatt dem med burde jo tatt dem med seg etterpå.. (..dette ligger rett ved kunstsenteret..så regner med en vaktmester rydder det bort..hadde det vært i skogen hadde vi tatt det med )

Hennie Onstad kunstsenter ligger på Høvikodden..og det er mye fint å se på området.. Jeg har vært der inne et par ganger også HER bl.a.. men når mannen og jeg er på tur liker vi best å være ute å bare rusle litt rundt..

En enslig Cola..

 

Livredding..

 

Ego..

 

 

#kust #hennieonstadkunstsenter

12 kommentarer
  1. Ja, synes folk kan rydde opp etter seg. Men som du sier, det var jo litt kunst i det når solen sendte sine lyse stråler gjennom.
   Det er nok mye fint å se der, så dit vil jeg også en gang. Har vært der da, men det er leeeeeeeenge siden 🙂
   Fine kvelden til deg ♥ Klem ♥

   1. Ja vi ville aldri latt noe slikt stå igjen.. Det er et fint sted ja med både fine omgivelser og mye en kan se der inne om en vil..Du får ta det på neste Oslotur..selv om du har vært der før :)) Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg