Fint i Bragernesåsen i dag

Som jeg fortalte i det forrige innlegget tok jeg en tur til Drammen i dag HER, ser du det innlegget ! Og rusla litt oppe i Bragernesåsen og koste meg med den fine utsikten og en kaffe i vårsola !

Her kommer noen flere bilder fra turen. Skriver kort under bildene.. (Jeg er ikke så ekspert på Drammen og Bragernesåsen, så å skrive så mye om historien eller stedet skal jeg ikke begi meg ut på..da er det bedre å google om man vil vite mer )

Satte meg for å ta en slurk vann, da jeg var nesten oppe ved Åspaviljongen.. (bare et par hundre meter fra parkeringa..) Men bak meg ser dere en sprek gjeng som var ute å trimma skikkelig..

 

For å komme dit gikk jeg denne veien..hehe..

 

Så gikk jeg litt her, i retning der vi ser mot Mjøndalen (der jeg bor)..Her er det veldig bratt ned , så greit med det gjerdet..

 

Da ser man ned på Øvre sundt bru og “pølsesvingen” på andre siden der..(hvor mannen og jeg ofte parkerer når vi er i Drammen på lørdager)..

 

Borte ved Åspaviljongen igjen går jeg i motsatt retning….bort til en plass vi pleier å sitte når vi er her oppe.. Litt grått foreløpig, men sola kom den..

 

Fin plass der man kan se utover mot Havna og Drammensfjorden..

 

#elskerdrammen

 

 

Havna der nye biler blir frakta i land..

 

Så måtte jeg jo ha litt mat og kaffe…

 

Skål..

 

 

 

Ser ned på byen og Bragernes kirke…

 

Og buss- trafikken på bybrua…

 

Går nedover her på sånne nostalgiske stier/veier…

 

En høstlig detalj..i vårsola…

 

For det meste bart på stiene, men fortsatt snø i skyggepartiene. Straks ved bilen… #drammen #bragernesåsen #åspaviljongen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg