Et lite dryss !

Et lite dryss av bilder, hvor bladene har “drysset “av trærne….Hadde heldigvis med meg kameraet da jeg var å handlet i dag, for da gråværet forsvant og det ble blå himmel, var det koselig å gå og titte opp på alle de flotte trærne som hadde mista mange av bladene sine, noen hadde ingen eller bare ett blad igjen..

Ser du at det blåser på det øverste bildet her ?


#høst #autumn #blogg #hokksund #trær

31 kommentarer
  1. Uff , snart kommer vinteren , hjelp 😮 Hehe ….men det kommer en ny vår og sommer igjen heldigvis ;)) Ja jeg kan se det blåser på i alle fall det øverste bildet , fine bilder <33 Har blåst noe veldig her også i dag og trærne ser ganske like ut utenfor her jeg bor også 😛 Klemmer og fortsatt fin kveld til deg <33

  2. cathrinehenriksen: Kanskje det ikke blir snø i år ?…håper på litt i Desember i allefall :)..Ja det går fort mot en ny vår og sommer…vi får prøve å kose oss litt med høsten også da, er jo flott ute..
   Og koselig inne,glad vi har ulike årstider også…Klem<3

  3. Høsten er en fin tid. Naturens egen vaskehjelp 😉 Gleder meg ikke til vinteren. Virker som den kommer sent i år. Det er fortsatt ganske mildt ute. 13-14 grader på dagtid her. For min del kan vi glatt hoppe over hele vinteren. Men, jeg er nok ikke bønnhørt der 😉
   Kjempefine høstbilder 🙂
   Klem <3

  4. Eva: Veldig fint, jeg liker alle årstidene jeg …men ikke alt for lang vinter og ikke for mange kuldegrader og ikke for mye snø…hehe..
   Takk, bilder av natur må bli bra det :)…Ha en fin kveld..Klem <3

  5. Åh, vidunderlige bilder! Vind i trærne er bare noe av det flotteste jeg vet om, både syn og lyden av det:D Og på det øverste bildet kan man faktisk se det blåse friskt – love it!

  6. Fromfat2phat: Så koselig at du syns det..takk :)…ja det kan være fint om det ikke er for kraftige vindkast da..
   Ja ,trodde bildet ville bli utydelig…men syns det ble fint jeg også :)….God natt <3

  7. Flotte bilder og mye vind i det første bilde der. Mye vær om dagen, glad for at jeg ikke bor på vestlandet i disse dager. Naturkreftene viser muskler og tenker ikke et fnugg på hva slags konsekvenser det får i form av mye papirarb mht forsikring og oppbygging av veier, hus etc. Ha en fin dag.

  8. Heisann
   Takk for koselig besøk i bloggen min 🙂
   Måtte ta turen inn her for å se, og jammen tar du flotte bilder.
   Kan jeg få lov til å anbefale deg å starte med et strikketøy? Jeg har flere kunder med ME, som sier de føler at de gjør noe nyttig, fordi de strikker. Bare det å ha et strikketøy i fanget hjelper.
   Jeg er en konstant strikker, så jeg vet nesten ikke hvordan det er å IKKE strikke. Men da kan jeg lese litt……
   Her er det også mildt og deilig vær om dagen. Vi må bare nyyyyte det!
   Ha en riktig fin dag.
   Hilsen fra Sylvia

  9. At høsten er på lass er det ingen tvil om.
   Jeg ser at det meste har mistet bladene sine, men det er fortsatt en del i hagen her som oppfører seg veldig rart. Pause knappen har ikke blitt slått på? Liljene står rake og flotte enda. Kjenner at det er litt rart med tanke på hvor i kalenderen vi er.:)

  10. Helge: Takk ja nå varrierer det veldig, mye vind i går ,litt i dag…Nei naturkreftene tar ingen hensyn,litt ruskevær er jo bare friskt..men blir det store ødeleggelser er det bare trist .
   Fin dag videre til deg 🙂

  11. Sylvia: Takk. Jeg syns det er artig å se innom noen nye blogger av og til..og kommer innom deg igjen :)..Skulle så gjerne ha strikket, men prøvde meg på å strikke en kjøkkenklut i fjor sommer , og måtte gi meg etter noen omganger blir helt “forknytt”i nakke og skuldre..
   Likte godt å strikke før, selv om jeg ikke var slik at jeg strikka hele tida :)..og skal jeg lese blir det lydbok ,for ikke å sitte bøyd med nakken….nå ble det mye elendighet..hehe..
   I dag er været helt nydelig her..nesten som sommer 🙂 Fin dag videre til deg 🙂

  12. Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Nei varrierer mye med sol ,vind, regn og overskyet..sånn annenhver dag..her jeg bor :)…Høre om flere som fortsatt har sommerblomstene i hagen, fint og litt merkelig..Ha en strålende dag videre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg