Takker for hyggelige kommentarer …og en liten opplysning om kaka i forrige innlegg…

Som mange av dere vet har jeg valgt å stort sett ikke svare på kommentarer på min blogg nå i det siste. Jeg prioritere heller å lage innlegg og å kommentere hos andre når det passer seg slik, for dere som ikke har lest hvorfor se HER

Så nå vil jeg takke for at jeg fortsatt får mange hyggelige kommentarer av dere..noe jeg setter veldig pris på TUSEN TAKK !

Så var det den kaka i forrige innlegg da , på oppskrifta i Norsk Ukeblad er nok hvetemelet uteblitt..for det står lenger ned bland hvetemel osv…så til dere som ikke tåler gluten, denne er nok ikke glutenfri..men kanskje hvetemelet kan byttes ut med malte mandler eller mandelmel ?

( Nå fikk jeg en kommentar om at det finnes glutenfritt mel også, så da kan jo det selvsagt brukes…så peiling har jeg på glutenfritt..hehe.. )


#blogg #kake #hjerte #oppskrifter #glutenfritt
 

 

11 kommentarer
    1. Ja, det finnes jo alt mulig nå, uten gluten, uten laktose osv. Heldigvis for de som har allergier 🙂 Klart vi skal kommentere videre, jeg synes det er SÅ greit jeg å gi kommentar uten svar, for du HAR allerede sagt noe når du skrev innlegget 🙂 Og et sånn takk felles innimellom er så koselig så <3 Klemmer og fin tirsdag på deg <3

    2. Her i huset tåler vi alle typer mel, så jeg prøver ikke å legge ut oppskrifter for dem som ikke tåler slikt. Regner med at de har god greie på hvilke kaker som er gode med glutenfritt, og selv deler det i blogger med andre i lignende situasjon. Rullekaker er gode da! Helt greit at du har lagt deg til mindre arbeidsbyrde, altså kuttet noe på kommentar – givning. Skulle bare mangle at du ble sykere, og aldri kom på bloggen igjen. Det er bedre å ha deg her i “små doser”, enn å måtte oppleve at du ikke er her 🙂

    3. Ja, da blir det som mitt sukkerbrød med potetmel og hvetemel. Har du sagt ifra til Ukebladet? Kanskje de setter pris på at du sier ifra om feilen? Ha en fin kveld! Klemsiklem 🙂

    4. Jeg kommer til å kommentere på innleggene dine uansett jeg, for jeg vet jo at du leser dem. Det er jo det viktigste ❤ Jeg har matalergi, men jeg tåler heldigvis alle melsortene. Jeg har bestemt meg for å teste ut kaken din til 17. mai. Den vil passe perfekt på den dagen :o))

    5. Nydelig hjertebilde :)) Ja i dag finnes det så mange alternativer til glutenfri mel, heldigvis for de med allergi :)) God natt når den tid kommer :))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg