Kamille Cafè !

Eller egentlig heter det vel Kamille Blomster og Cafè. Kort fortalt så startet dette opp som en blomsterbutikk i Mjøndalen for noen år siden. Etter hvert ville de forsøke med en Cafè også, noe som viste seg å bli veldig populært.

Her er det ikke så store plassen så om man er en gjeng som skal ut å spise i lunsjtiden er det lurt å bestille bord, men kommer man en eller to finnes det alltids en plass, og nå om sommeren er det fint å sitte ute også.

Det som er så koselig her er den hyggelige atmosfæren, og veldig gode maten, rugbrød med godt pålegg er min favoritt, brie, egg eller roastbiff f. eks…

Hvorfor stedet betyr noe ekstra for meg kan du lese under bildet her, og et tidligere innlegg med flere bilder fra jeg og yngste sønn var der kan du se HER


Noen bilder med mobil, fra jeg var der med svigerinna mi tidligere i uka….

Vi bodde faktisk et par år i huset Cafeèn ligger i da eldste sønn ble født, så det er over 30 år siden, bodde der til vi bygde selv… Vi bodde i andre etasje og i første var det herrefrisør, som eieren av huset drev…

På bildene under ser dere vi sitter ute der hvor en del av bordene står nå, så er det mamma og pappa som er på det øverste bildet, og min farmor som står ved vogna på det nederst, og på midten sitter godgutten på trappa der det nå er innebygget “glassveranda”…var ei fin tid det her….

#nostalgi #mjøndalen #kamilleblomsterogcafe #lunsj #nedreeiker
 

 

9 kommentarer
  1. Åh, der så det koselig ut! Minner meg litt om en kafe i Bø, men der er det mer mørkt interiør. Her var det jo så lyst og koselig 🙂 Håper virkelig vi to kan møtes der til en kaffe og litt mat en dag det passer :))

  2. Anne Grethe: Hadde vært koselig 🙂 Om du er i nærheten en dag så send meld , må ta det litt “på sparket” pga. formen og mamma som er syk…Har veldig lyst så ikke vær redd for å sende melding, dagen før eller noe slikt :)) Kos deg med kvelden :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg