Jeg SIER alltid nanbrød, men leste et sted at nan betyr brød og da blir det “smør på flesk” å skrive nanbrød.. Men samma det, la ut oppskrift på vegetargryte i stad HER og nå kommer oppskrifta jeg brukte da jeg bakte nan..
Har laget det en gang for noen år siden også, og da som nå syns jeg di este litt for “høyt” da jeg stekte dem (så må kanskje kjevle dem enda flatere)..men deigen er veldig smidig og kryper fort sammen så det er ikke så lett.. men smaken var tipp topp.. Jeg brukte oppskrifta du finner i linken HER ..
Ingrediensene..jeg hadde basilikum på toppen i stedet for koriander..
#baking #blogg
20 kommentarer
De så virkelig gode ut
Takk så hyggelig
Nan brød kan spises til så mye. Det vil jeg prøve en dag – de så veldig gode ut
Klem fra meg
Veldig godt, og moro å bake litt
Stor klem til deg også <3
disse ser da lekre ut,tror neimen ikke att jeg har smakt slike brød jeg :=)
Smaker godt til gryter og supper..:)
De nanbrøda så veldig gode ut!
Tusen takk..veldig gode
De så veldig gode og innbydende ut, nam
Jeg sier også Nan-brød, men jeg viste heller ikke betydningen av navnet.
Takker
Leste det her om dagen men fortsetter nok å si nanbrød uansett 
Det ser deilige ut. Både vegetargryten og brødene. Noterer meg oppskriften
Veldig gode
Så bra..<3
De så jo veldig gode ut da. Lenge siden jeg har bakt det. Så godt ved siden av en gryte og ris! Ha en vakker lørdag
Veldig gode
Moro å lage også.. Fin dag videre til deg <3
Ser helt NYDELIG ut
<3 Ønsker deg en god lørdag <3 Klem 
Takker så mye
Klem og fin dag videre <3
De så helt fantastisk gode ut
Takk smakte bra
Elsker naan. Det gjør måltidet komplett.
Kjempegodt