Jeg SIER alltid nanbrød, men leste et sted at nan betyr brød og da blir det “smør på flesk” å skrive nanbrød.. Men samma det, la ut oppskrift på vegetargryte i stad HER og nå kommer oppskrifta jeg brukte da jeg bakte nan..
Har laget det en gang for noen år siden også, og da som nå syns jeg di este litt for “høyt” da jeg stekte dem (så må kanskje kjevle dem enda flatere)..men deigen er veldig smidig og kryper fort sammen så det er ikke så lett.. men smaken var tipp topp.. Jeg brukte oppskrifta du finner i linken HER ..
Ingrediensene..jeg hadde basilikum på toppen i stedet for koriander..
#baking #blogg
20 kommentarer
De så virkelig gode ut
Takk så hyggelig 🙂
Nan brød kan spises til så mye. Det vil jeg prøve en dag – de så veldig gode ut 💛 Klem fra meg
Veldig godt, og moro å bake litt 🙂 Stor klem til deg også <3
disse ser da lekre ut,tror neimen ikke att jeg har smakt slike brød jeg :=)
Smaker godt til gryter og supper..:)
De nanbrøda så veldig gode ut! 🙂
Tusen takk..veldig gode 🤗
De så veldig gode og innbydende ut, nam 😋 Jeg sier også Nan-brød, men jeg viste heller ikke betydningen av navnet.
Takker 😊 Leste det her om dagen men fortsetter nok å si nanbrød uansett 🤗
Det ser deilige ut. Både vegetargryten og brødene. Noterer meg oppskriften 🙂
Veldig gode 🙂 Så bra..<3
De så jo veldig gode ut da. Lenge siden jeg har bakt det. Så godt ved siden av en gryte og ris! Ha en vakker lørdag 🙂
Veldig gode 🙂 Moro å lage også.. Fin dag videre til deg <3
Ser helt NYDELIG ut 😀 <3 Ønsker deg en god lørdag <3 Klem 🙂
Takker så mye 🙂 Klem og fin dag videre <3
De så helt fantastisk gode ut 😀
Takk smakte bra 🙂
Elsker naan. Det gjør måltidet komplett.
Kjempegodt 🙂