Noen artige modelljobber jeg har hatt..

En stund siden et slikt innlegg nå, men har hatt maaaaange siden jeg starta å blogge…hehe.. gøy å kunne bruke bildene igjen ! Jeg har jo vært med på veldig mye forskjellig siden jeg prøvde meg som modell for første gang som 33 åring.. Liker ikke å bruke ordet modell , men har liksom ikke noe annet ord som passer..

Har måttet takke nei til en del di siste åra pga formen min..men er fortsatt med av og til.. jeg syns jo det er skikkelig gøy å være med på slike ting !

Litt modell for Step In har jeg jo vært også.. og det er jo like ved her jeg bor så litt enklere å bli med på .. og ikke lønna arbeide så da blir det BARE for gøy..

Skriver kort under bildene..

Di to øverst til venstre var første gang med proff fotograf..og jeg er 33 år.. Øverst til høyre fra Oslo fashionweek i 2010.. Nederst fra en rek.. (tør ikke skrive ordet da jeg ikke tror innlegget dukker opp på forsiden da ) for noen år siden.. Det med sølvblusen er fra KK i 2016.. og det nede i høyre hjørne fra jeg var modell for Lindex i 2004 mer om det kan du lese i linken her https://annebe.blogg.no/sann-er-det-a-vaere-supermodell.html

 

Liker godt dette bildet, pleier jo stort sett smile så litt annerledes..

 

Noen bilder fra Norsk ukeblad..som er der jeg har hatt flest jobber..di her er fra ca 2005..

 

 

Dette bildet er fra Step In denne våren… #modell #mote

 

 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg