Dagens gode middag !

Blir vel sånn ca en gang i året vi har Potetklubb her i huset..og den gangen var i dag…det er sååå godt, særlig med litt sukker på …

Blei ikke til at jeg tok noen bilder i dag, så legger ut et fra et tidligere innlegg..og i linken HER kan du se hvordan vi lager den…Vet det er mange varianter navn på den..og mange ulike typer tilbehør..i dag hadde vi også litt kokt knoke ved siden av.

Ha en fin kveld videre …


#potetklubb #potetball
 

 

 

38 kommentarer
    1. Åååååå, det er SÅ godt! Selv om jeg lager det uten “dotten” i midten. Vi har bacon ved siden av. Og sirup istedenfor sukker, for litt søtt til er bare helt magisk 🙂 Tipper dere er god og mett nå da 😀 Det er vi her og, pinnekjøtt med kålrabistappe 🙂

    2. Min matgale verden: Enig :)) Har alltid flesk inni vi..men det har hendt vi har hatt bacon ved siden av også :)) Ja det passer så godt med litt søtt til..nam :)) Veldig mett ja..og det er igjen litt til i morgen :)) Veldig glad i pinnekjøtt også :)) Klem <3

    3. Therese Bråthen: ..hehe..er man ikke vant til det ser det nok litt rart ut..men er utrolig godt :)) Har hatt mange fine opplevelser i påsken..så er fornøyd :)) Klem <3

    4. Heisan Anne:-) Ser kjempegodt ut og selv har jeg nok aldri smakt dette,,men kanskje en vakker dag kan jeg prøve og lage dette selv. Så det er fint at du hadde et innlegg om hvordan dette skal gjøres. En fortsatt fin påske:-))

    5. Hobbystua: Takk..så bra 🙂 Var ikke vant til dette hjemme vi heller…jeg smakte det i barndomshjemmet hos mannen første gang…og syns det er kjempegodt :)) Takk…og det samme til deg <3

    6. Forseggjort og god mat! Huske rinnlegget ditt fra i fjor! Her hadde vi hjemmelaget hamburger som dattera sto for. Hun hadde laget en helt nydelig variant, med løk, pepper, havsalt …….og eggehvite som bindemiddel! 🙂

    7. karidansen: Takk..ja vi liker det godt 🙂 Hadde tenkt å ta bilder nå også..men så blei det så mye “styr” så lot det være..hehe..
      Det hørtes veldig godt ut med hjemmelaget hamburger…er jo såååå mye god mat ..vi er heldige :))

    8. Beklager kjære du, men dette er nok ikke en favoritt hos meg… Vi hadde retten da jeg vokste opp, men jeg klarte dessverre ikke å like den. Syntes jo at det er flott at dere hadde en fin middagsopplevelse :o))

    9. Elsker raspeballer <3 <3 Men ikke spist det siden en ble gluten OG sukker fri.... Men får finne min variant.... Får e såååå glad I det :))) Ha en god natt <3

    10. Her nede heter de Kompe, og de er så absolutt ikke min favoritt, så jeg er ikke så lei meg for at det kun er 1-2 ganger i året jeg blir bedre på det 😛 I påsken reiste jeg likevel på tur aleine, så da da gikk jeg “glipp” av den familiemiddagen 😛 ha ha..
      Det er jo som å spise deig liksom og da vil jeg heller ha en bolle 😛

    11. Nam, raspeballer sier vi her og det er mange år siden sist jeg spiste. Men det er godt, selv om jeg aldri har hørt at man kan ha sukker på… Nesten så jeg fikk lyst lage det til middag en dag, med kålrabistappe 🙂

    12. Det har jeg smakt et par ganger, spesielt men godt 🙂 Så deilig med det i påsken da. God tid og mye kos for alle 🙂 Ha en feiende flott mandag <3 Klemmer <3

    13. Aha,, min favoritt fra mamma som er svensk.. og da heter det ”Kroppkaker” med løk og flesk i … nammi,, Prøv å Google kroppkaker så ser du 😀

    14. Vera Lynn: Vi syns det er veldig godt…smakte det aldri som barn…er ikke sikkert jeg hadde likt det da heller..:)) Fin dag videre til deg :))

    15. Elevele: Har hørt det navnet også :))…ikke alle som liker , men sånn er det jo med det meste..
      ..hehe..da var det like greit å være på tur ja :))

    16. margarites: Noen sier det her også :)) Jeg “må” ha sukker på det er såååååå godt :)) Du burde lage en dag..ganske enkelt er det jo også :))

    17. frodith: Er litt annerledes ja..men veldig godt :)) Vi har ikke hatt så mye “påskemiddager” bare Taco og sånt….like greit det :)) Kos deg med dagen videre 🙂 Klem <3

    18. dedicat: Det navnet har jeg ikke hørt før..og ikke med løk..men mange varianter som kan være gode :)) Googlet og fant det ..så ut som det var egg i de også…det bruker ikke vi..men ellers var det jo likt ..nam :))

    19. Baill! Eller klubb! Nam!!! Det er alt for lenge siden vi har hatt det, det må vi gjøre noe med snart. :o) Vi spiser dem med sirup, flesk/bacn og duppe (saus av melk og brunost). Aller best er det egentlig dagen etter, skåret i mindre biter som stekes i stekepanne med smør og serveres med samme tilbehør som dagen før. *sikle*
      Vet du at det er gitt ut en egen bok om baill? “Komlelandet” av Kjartan B. Bjånesøy – verdt å lese! :o)

    20. Hei, denne gjekk meg hus forbi. Ball er godt ja. Vi hadde det på lørdag. Men eg har ikkje kjøttkvern og orker ikkje å raspe. Så eg kjøper kg poser med melblanding. Da har vi til eit par omganger. T liker den så gdot steikt også. Sukker har vi aldri på. Men har pølser og bcon til og eg har kålrabistappe. Godt er det hvertfall og mektigt

    21. Anne Berit: Kjempegodt..hadde i to dager vi…så nå er det ei stund til neste gang..men veldig godt ja :))
      Ikke hørt om den boka…den kan jeg sjekke ut.. :)) Ha ei fin uke videre :))

    22. gretashobby: Det er kjempegodt..men greit med den kverna ja :)) Sikkert gode de fra den posen også..og man har ulike varianter en liker som tilbehør..sukker “må” jeg ha..hehe..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg