Så var det middagstid da !

Siden jeg skrev om dagens kostholdsplan tidligere i dag (HER) får jeg ta med et bilde av middagen også. Selv om jeg ikke blir så fornøyd med bilder jeg tar inne nå om dagen .

Kyllingen er litt godt stekt…men heller det enn rå..også tar jeg alltid av mye av skinnet også. Dette er jo en middag som krever veldig lite jobb, og det er jo greit noen ganger .


#kylling #salat #middag #kosthold #mjøndalen

42 kommentarer
    1. Det så deilig ut 🙂 Vi har hatt kjøttdeilg, spaghetti og Uncle Bens Tikka MAsala 😉 Også veldig enkelt 😀 Jeg er jo verdens verste husmoremne 😀 Flaks jeg fant en mann som ikke var så nøye på sånne husmor-gener 😀 Men mat har vi fått oss, og nå er sjokoladen på plass. Trollet har tatt over 😉 store klemmer på vei <3

    2. Det så deilig ut. Har vært sammen med venner i kveld og besøkt stedet hvor jeg vokste opp, vi åt på et spisested der og for min del ble det lam og is + kaffe. Rart og besøke traker hvor jeg lekte som barn. Minnene strømmer på selv om mangt er forandret der.

    3. En middagsrett som er like klassisk som den er god:D Jeg har spist kneipskiver med mykstekt løk, salat og karbonade på+ketchup og hamburgerdressing på – veldig godt, men mistet apetitten da jeg to ganger tygget på noe hardt i karbonaden – blærk!

    4. Kylling er alltid godt, og også sunt og magert 🙂
      Her i huset har vi noen dager nå hvor jenta mi har bestemt middagen. For matteleksen var å gjøre innkjøp for et visst antall dager, med et budsjett bestemt av foreldrene. Og da har hun planlagt alt, hva vi trenger og det hele. Hun klarte oppgaven med glans. I dag hadde vi kjøttboller 🙂 Enkelt og greit det også 🙂
      Nattaklem til deg <3

    5. frodith: Takk…synes det dere hadde hørtes veldig godt ut også :)…greiest med enkle ting sån til vanlig:) …Bra han ikke er så nøye på det da..men jeg tror jo dere har god mat i allefall :)..også mye god sjokolade da..haha.. Klem <3

    6. funderier: Mølje er kjempe godt..men vi har det egentlig aldri her i huset..men husker farmor og farfar ofte hadde det..og jeg likte det da jeg var barn også :):)

    7. Helge: Takk for det 🙂 Så koselig det hørtes ut..og lam er jo deilig mat..men ikke noe vi har ofte…har jo som regel fårikål en gang eller to i året og ei lammesteik til påske..:)
      Jeg bor jo ikke så langt fra barndomshjemmet ..og om jeg kjører forbi der kommer det mange tanker ja 🙂 Fin kveld til deg 🙂

    8. Haha nei ikke som middag. Så ble et engangstilfelle. Skylder på omgangssyka!
      Så i daaag e de kylling og fløtepoteter med salat, det er bedre vell?:)

    9. Therese: Tusen takk. Det var godt :)..håper du har spist noe deilig mat i dag :)..her hadde mannen det som var igjen av kylling fra i går..og jeg kjøpte en ferdiggrøt fra Toro..hehe..men den er god den 🙂 Klem<3

    10. Fromfat2phat: Ikke sant 🙂 Karbonade er jo godt..men ikke om man tygger på noe hardt i dem..da mister man liksom matlysta …
      Fin kveld til deg 🙂 🙂

    11. Eva: Ja det er noe vi har ganske ofte :)..mannen liker best mat med mye proteiner ..og jeg liker det jeg også ..
      Så artig mattelekse og hyggelig når barna er innvolvert i matlagingen 🙂 Kjøttboller er jo mat som smaker godt 🙂 ..og det enkle er ofte det beste..hehe..Fin kveld og klem til deg <3

    12. Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Det er det..sunt til daglig..og da kan en godt spise noe usunt av og til også 🙂 Kylling og fisk er det vi spiser mest av her etter att guttene flyttet ut …før var det mer variasjon 🙂 🙂

    13. Karoline Johannesen: Takk..har stort sett enkel mat til daglig..så kan vi heller lage litt ekstra i helga..og da hjelper mannen til også 🙂 🙂

    14. Så sant, jeg føler meg litt kurert for karbonadelyst fremover, hihi – er ikke til å unngå etter andre tygget med noe hardt i! Tusen takk og ha en fin kveld, du også:)

    15. ladyaugust: Jeg blir skeptisk..men synes det kommer noe nytt om matvarer som ikke er bra ..hele tida…så jeg er mer av alt med måte..så her blir det forsatt kylling…enn så lenge ..Sov godt og klem fra meg<3

    16. Ja jeg vet, men når de fant resistent tarmbakterier i hver tredje kylling, så er det ikke bra om man noengang skulle trenge antibiotika skulle en tro..ikke vet jeg men skummelt med resistente bakterier i alle fall. Nattinatt, sove godt og god klæm <3

    17. Det er nok lurt og det er enda mer lurt å lage frossen kylling for noen av bakteriene de kan ha er termotålerante, dvs at de tåler varmebehandling men med litt frysing i tillegg er det ikke så mange av disse bakteriene som overlever. Sove godtklæmmen 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg