Siden sist !

Det hender jo ofte at jeg er 3-4 dager borte fra bloggen. Men nå ble det ekstra lenge.. og en av grunnene til det er at mormor døde fra oss forrige fredag..(de siste par åra har hun bodd på sykehjem) Vemodig og trist men hun ble født i 1919 så vi ha vært heldig å ha henne lenge..

Har jo hatt noen innlegg om mormor før, og vi har har alltid hatt god kontakt så det er mye fint å minnes både fra barndommen og senere år. Et innlegg HER f.eks.

 

Ellers tok mannen og jeg ei overnatting i Åsgårdstrand fra fredag til lørdag denne helga..trang virkelig litt positivt påfyll nå… innlegg fra turen kommer etter hvert..

Bilde er fra elveparken i Hokksund.. #blogg #blomster

 

 

12 kommentarer
  1. Kondolerer ♥
   Ja, du har vært savnet, men skjønner veldig godt hvorfor du var fraværende når jeg leste her nå.
   Godt å få litt avkobling i det å ha en natt borte, litt ferie og kos som tar tankene bort en stund ♥
   God klem til deg ♥

   1. Hjertelig takk <3 Hun falt ut av senga og hadde mye vondt i benet etter det.. fikk mer og mer smertestillende og ble sengeliggende..så gikk over noen uker..Men lå bare å "sov" di siste dagene.. Er vemodig..men veldig naturlig i forhold til alder.. Klem <3

  2. Hei min venn. Vi har jo snakket bittelitt på bakrommet, og jeg er glad du fikk deg en tur til Åsgårdstrand, der er det nydelig. Kan gi positivt påfyll, helt klart. Det er alltid leit når nære personer blir borte 🙁 Men godt med alle gode minnene <3 Stor god klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg