Noen reklamer jeg har vært med på..

Har jo skrevet litt om dette før også, men siden jeg har slike bilder liggende er det gøy å bruke dem litt her på bloggen også . (blir ofte å bruke di samme bildene.. siden di er lagra på pc`n )..ellers må jeg ned i boden å lete ..skal gjøre det en dag snart ..tenker jeg !

Den siste reklamen jeg var med på , som var for Telenor kan du se HER..

Og noen av “motebildene” kan du se HER bl.a

Skriver litt under bildene..

Dette bildet var jo header på bloggen min før overflyttinga .. Det er reklamer for et dataprogram og var i mange aviser, for en del år siden nå..skulle liksom vise at dette data-programmet var raskt og effektivt.. og siden jeg ofte ser litt vennlig ut..måtte håret dras bakover så jeg ble litt mer “aggressive” som den engelske fotografen sa…

 

For Wonderland madrasser er jeg til sengs med fremmede folk.. Og jammen har jeg prøvd meg som lege også.. (måleapparat til sukkersyke tror jeg dette var for)

 

Dette er ikke så mange år siden.. for fripolise /pensjon..uten at jeg kjenner noe til “produktet” ..skulle vel bare se litt betenkt ut tror jeg.. stoppe opp å tenke litt..

 

Detter er for Cubus for snart 3 år siden., sammen med ei ung søt jente…for at di har bærekraftige og miljøvennlige klær..

#mote #reklamemodell

 

 

 

 

 

 

 

22 kommentarer

Siste innlegg