Har bare laget det en gang for et par år siden..og det var gøy å lage og di ble veldig gode ! Vi spiser ikke så mye kaker sånn til “vanlig”men nå som det går mot vår kan det være deilig å ha noe sånt å ta med på tur f.eks.
Neste gang tror jeg at jeg bare lager en farge/smak..for det ble litt mye “rot”og jobb å lage to slag på en gang…for meg i alle fall.
Hvordan jeg gikk frem da jeg lagde dem og hvor jeg fant oppskrifta kan du se HER
Jeg digger di med sitronkrem..
Di røde ble fylt med en sjokoladekrem..se i linken lenger opp i innlegget… #makroner #baking
14 kommentarer
ser jo deilige ut da,ikke prøvd slike jeg
Deilig til kaffen og litt annerledes enn boller og sjokoladekake..men godt begge deler da <3
Wow, så imponerende og makroner er jo skamgodt. Ja så godt at jeg ikke har våget å prøve og lage dem for jeg hadde nok ikke klart å la dem ligge. Jeg har dårlig oppdragelse når det kommer til kaker og sukkerholdige ting.
Takk..ja det er kjempegodt 🙂 Hehe..ikke lett å holde seg unna om man har noe godt i huset..
Virkelig flink du. Aldri laget, ser vanskelig ut. Men sikkert gøy å prøve. Husker du lagde de ja. Så supergode ut. Makroner er så godt. Og dyrt å kjøpe!
Takk det var faktisk moro å lage dem..men litt stress med to smaker 🙂 Det er veldig godt og lurt å lage selv :))
O la la… ser nydelig ut! 🙂
Takker så mye <3
Makroner er en deilig liten munnfull, hvis man bare vil ha LITT 🙂 og jeg kjøper dem så klart. Men gode de også. Og dyre ja 😮
Ja en liten sukkerbit liksom.. 🙂 Kjøpte smaker bra di også ja.. <3
Du er såå flink, de såg helt utrolig gode og flott ut! Inspirerende innlegg både dette og det på linken, og jeg fikk lyst å prøve en vakker dag.. Tror jeg også hadde elsket de med sitron <3
Takk så gøy du syns det.. Moro å lage..men et slag av gangen er nok best :)) Sitron blir sånn friskt og godt..nam <3
Godt tips med ett slag om gangen. Takk 🙂 Men jeg lurte litt på hvordan markronene ble etter de er fryst? (Du skrev i innlegget som ble linket til at du skulle fryse ned noen) Fungerte det? 🙂
Ja ellers blir det litt mange boller og rot syns jeg 🙂 Det fungerte fint å fryse..tinte dem i kjøleskap over natta..da var di fortsatt sprø utapå og myeke inni 🙂