Jeg har blitt en annen…

Det er vel å dra det litt langt kanskje..hehe..  I grunnen er jeg ganske så lik den jeg var før tirsdag..Men altså.. Jeg har en FB- venn som har sminka meg til noen modelloppdrag før.. Og som bl.a jobber med Bli ny i ulike magasiner..

Sent søndag kveld skrev hun at hun trang noen som kunne tenke seg å Bli ny allerede på Tirsdag.. Jeg tenkte på det et lite øyeblikk men sendte ei melding på innboks at jeg godt kunne være med om hun ikke hadde fått tak i noen..

Og sånn blei det.. Vil ikke skrive så mye om det nå..får skrive litt mer når det kommer i bladet (om ikke hele samfunnet stopper opp denne våren da )..

Men kort fortalt var jeg først innom hovedkontoret til en frisørkjede å blei sminka og ordna på håret før vi dro opp til hun “på FB”  for å få på noen fine klær og ta bilder.. Hårte ble i en litt dypere farge , men med lys glans i..noe jeg ble veldig fornøyd med.. Skal man være med på noe slikt må man jo gjøre en liten..eller stor forandring ellers er det jo ingen vits..

En inspirerende og hyggelig dag..

Bildet her er en selfie dagen etter hvor jeg har “ordna”meg sjøl.. fornøyd med å få pannluggen til å “stå opp” selv om den ikke blei der hele dagen..hehe..

 

 

På bildet under venter jeg på frisøren..

#hår “bliny

 

22 kommentarer

Siste innlegg