En tur i Oslo !

I dag var mannen og jeg en tur i Oslo. Hadde tenkt oss dit før jul…men da ble det ikke noe av ! Nå fikk vi med oss litt av julestemningen før den forsvinner igjen !

Var litt tåke og litt finvær. Vi koste oss med å rusle rundt og selvfølgelig ta en kaffe..og litt mat. Men får skrive mer om det senere. Nå er jeg sliten og trøtt !

#tjuvholmen #oslo

10 kommentarer
  1. Kjempebra.. har holdt på i over en time for å komme inn på bloggen.. men helt håpløst.. enda jeg er ikker på at jeg ikke er en robot. I såfall en elendig en 🙂

  2. Ja nå måtte jeg sjekke og det gikk heldigvis greit å lage innlegg..men dumt å ikke få delt det på fb med bilde.. men tok en “nødløsning”.. Lei av di der robotene ja..hehe..

  3. Venter noen uker med neste tur til Oslo for min del. Det er januar snart og da oppdager man at etter festen kommer pesten, akkurat ja, jeg tenker på regninger. Man får heller ta en tur i skogen i nærområdet. Ellers var 2018 et år langt under pari for min del så jeg håper som mange andre på bedre tider på flere fronter.Men man må være takknemlig for at man har god helse, et hjem og familie. Det at “godt” og vite at det er mange som har det verre enn meg. Ha en fin dag.

   1. Kjedelig med mye regninger ! Koster jo litt med en Oslotur..mat , parkering osv..men var ikke i butikker så brukte ikke mye penger… Turer i naturen er jo det beste da.. Ønsker deg alt godt for det nye året :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg