En liten oppdatering fra ukas bursdagsfeiring

Eldste -sønn hadde jo bursdag på onsdag, men da var yngste på reisejobb. Så da ble det en liten markering av dagen i går kveld.. Som alltid når det er oss fire er det en avslappa og uformell “stil”… Satte frem rundstykker/brød og pålegg så fikk man gjøre i stand selv..

Som noen av dere så hadde jeg bakt et sukkerbrød..så da ble det bløtekake etter maten..den får nok sitt eget innlegg..så at noen hadde spurt hva jeg fylte den med ..

(Sola skinte inn av vinduet så litt mye lys i noen av bildene..)

Bursdagsbarnet fylte 36 år.. Var venta uvær så blomstene ute fikk stå under bordet..

 

Flagget måtte frem.. (Rådhuset der nede)

 

Har jo mest bilder av bursdagsbarnet sånn henslengt i sofaen med caps..men her er et fra fire år siden som jeg har lagt ut før..

 

Tok bare to bilder med selvutløser, så da ble bare det ene skarpe lenger opp i innlegget..men alltid fornøyd jeg når alle gutta blir med på bilder..hehe… #bursdag #blogg

 

10 kommentarer
  1. Såg ut som en trivelig bursdag! Koselig med fellesbilder, og ser ut som en artig gjeng! Kjempefint bilde av bursdagsbarnet som ble tatt for ett par år tilbake. Ja, ikke alle liker like godt å bli fotografert, hehe. Men du har noen kjempeflotte gutter. Og så er jo foreldra kjempeflotte også! Ønsker dere en fin helg!:-)

  2. Herlig bursdag, koselig og fint. Holder dette i massevis. Trenger ikke flere folk. Og hjemmelagde rundstykker og deilig kake….topp.

  3. Der fikk du dem med på bildet 🙂 Koselig feiring da. Bløtkake er godt, ja skrives uten e 🙂 Greit å Google ord man lurer på 😀 Kommer alltid opp “mente du….” 😀 Den bløtkaken du bakte var nydelig pyntet også, har snoket på alle innleggene 😀 klemmer <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg