Elisabeth`s rundstykker..(som ble til horn)

Elisabeth er barndomsvenninna mi og fortsatt er vi “bestevenner” . Som jeg har nevnt før treffes vi ikke så ofte selv om vi bor ganske nær hverandre.. går som regel mer enn et par mnd mellom hver gang (før i tida hang vi sammen nesten hver dag da )… Vi er ganske like som typer så med mindre det er noe helt spessielt prater vi ikke sammen på tlf heller, noe som passer oss begge godt, men når vi treffes er det veldig koselig..

Mange av oppskriftene “i boka” mi har jeg fått fra henne..også denne grunnoppskrifta på rundstykker.

Bytter bare ut ca 70 %med grovt mel sånn til hverdags…da er det ekstra viktig å holde igjen litt på melet..til en ser hvor fast deigen blir..

Denne gangen lagde jeg rundstykkene som horn…forandring fryder sies det jo..

 

Hender jeg bruker olje i stedet for smør også..

 

#baking #matprat

 

 

8 kommentarer
  1. Ser fristende ut, dette vil jeg prøve en dag. Tusen takk. Kjekt med sånn venninner da 🙂 jeg orker jo ikke henge med folk hehe…men kan prate med forskjellige naboer hver dag. Og går gjerne innom. Slå av en prat en halvtime eller noe. Men jeg greier ikke intens skravling.

   1. Deilig ja 🙂 Ja vi er sånn at vi ikke flyr ned dørene hos hverandre..helt ypperlig 🙂 Prate med en av gangen en gang i blant er det beste.. 🙂

  2. De så veldig fristende ut, og så greit å bytte på litt…. Smurte horn med ost er noe jeg husker at min mor disket opp med, og ekstra godt ble det når de fortsatt var litt lune inni 🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg