Alle kan bli modell !

Reklame

Er ikke reklame dette da..men greit å merke , for jeg er litt usikker på om det fortsatt er slik at innlegg som inneholder ord som reklame eller annonse ikke kommer på forsiden av blogg.no om di ikke er “merka”..

Jeg har jo hatt en del innlegg siden jeg begynte å blogge om mote og reklamejobber jeg har hatt… Fordi dette har etter jeg ble voksen vært den største hobbyen min… Di fleste jobbene har jeg jo tjent penger på..men jeg var med/er med fordi jeg synes det er gøy..

At alle kan bli modell er ikke helt sant.. for en ting MÅ til og det er at du trives forran kamera… Utseende og alder spiller mindre rolle..i allefall som reklamemodell..

Jeg var jo ikke med på noe slikt før jeg var 33 år..og rundt 36 år tok det “litt av” og var i en del år veldig mange jobbtilbud.. takka ja når jeg fikk det til (hadde jo 80% jobb i barnehage også)..

Anbefaler di som har lyst til noe slikt å melde seg inn i et modellbyrå..og prøve å få vært med på noe bli ny “greier”i et blad.. for det er en fordel å ha bilder som en proff fotograf har tatt..

Å være med som statist i filmer o.l gir også kameraerfaring som kan gjøre at man lettere får andre jobber..

Så altså ..har du lyst så ikke la alder eller det du tror er “feil”utseende stoppe deg..

Her et innlegg med noen kåper fra Norsk ukeblad.._varm_med_ukebladkperr

Og her et fra noen reklamer jeg har vært med på..noen-bilder-fra-reklamejobber

Lager et eget innlegg etterpå tenker jeg med litt flere bilder…

Bildene her er fra N.U for ca 8 år siden.. Som dere ser ganske stusselig å “tafatt”på midterste bilde før jeg tar på meg “modellrollen”..

 

37 år på bildene i bladet..og det er jammen i meg blitt sånn ca 22 år siden…

#modell #modellbyrå

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg