En litt skuffende lørdagsdate !

Mannen var den samme som han pleier, helt ålreit altså..hehe.. Men Condelica er et sted vi av og til har tatt en kaffe på lørdagens handletur til Drammen. Stedet har blitt pusset opp, og fått et litt nytt konsept..

Samme varer og lokalene var fine..

Men før fikk man gratis påfyll på kaffen og det var alltid mange til å ekspedere bak disken, i dag gikk det veeeeeeeldig tregt selv om det var lite kunder der.

Nå var det 34 kr for kaffekoppen og ingen påfyll…da måtte man kjøpe en kopp til for samme prisen..noe vi gjorde !

Handler ikke om pengene, men med prisene på kakene der syns jeg påfyll på kaffen hadde vært på sin plass .. (..i allefall en “påfyllpris”)

Veldig gode kaker der da..

 

Det her er bare litt av utvalget.. #lørdag #condelica

 

 

40 kommentarer
  1. Uff, dette er ikke profft…..sa dere til dem….går ikke ann….jeg hadde ikke giddet gått ditt asså etter dette….selv om det er delikat.

  2. Ja det er jo dumt når alt blir så dyrt, de vil sikkert tjene inn penger igjen etter oppsussingen…. 😉 Men mulig det bare vil skremme vekk kunder istedet…! Maten så veldig god og delikat ut da :)) God lørdag til deg og dine <3 Klem :)))

  3. Kjedelig når slike koselige oppturer blir endret på. Både forventning og kos blir noe annet – selv om det ikke står på kronene som du sier. Likevel blir det noen kroner ekstra i løpet av et år. Håper dere hadde en fin smaksopplevelse i alle fall <3

  4. spisogspar: Ja ikke så farlig for oss hva det koster..men syns påfyll på kaffe burde være gratis eller billigere enn første koppen :)) Smakte bra :)) Klem og fin lørdag til deg og dine også <3

  5. solliv: Følte det var dårlig service ja..sa ikke noe, men frister jo ikke så mye å ta turen dit igjen .. 🙂 Ikke så farlig hva det koster for oss..men liker liksom å få påfyll på kaffen uansett :))

  6. Kaffe må jo være det enkleste å tjene penger på, og det uten å skru prisen i været! Billig og god kaffe med påfyll burde være trekkplastret og da ville folk handle mer.. 🙂 Det kan ikke være mange kopper kaffe du skal ha overskudd. Vannet er jo gratis 😛

  7. dedicat: Ja syns det er litt god service å få påfyll 🙂 Når vi er i Åsgårdstrand er jo også et kafè- besøk dyrere enn “vanlig”..men der sier di drikk så mye kaffe du orker.. og det stopper seg jo etter et par kopper uansett :)) Vi fristes jo ikke til å ta turen dit vi var i dag så ofte nå..

  8. Til den prisen håper jeg det var god kaffe. Kjipt at det ikke var gratis påfyll – koppen ser ikke akkurat så veldig stor ut. Men kakene var sikkert gode og ser lekre ut. Det er forskjell på spisestedene, opplevde en gang at jeg fikk servert varm kakao i et vanlig glass uten hank.Og det var et lite glass men prisen var veldig høy. Dagen etter sendte jeg en mail til der jeg var og sa hva jeg mente. Så det bør ligge mer enn bare drikke i prisen uansett om det er kaffe eller kakao man bestiller. Ha en fin kveld.

  9. Påfyll av kaffe når man kjøper noe annet i tillegg byrde vært helt greit. Vanlig kaffe er liksom ikke det de tjener penger på. Kakene så supergode ut, og jeg tror flere vil gå der om de får den lille ekstra servicen som kaffepåfyll er. Håper fu koste deg mer enn du irriterte deg 🙂

  10. Grete: Ja syns liksom det hører med, eller i alle fall bare betale noen kroner for påfyll :)) Koste oss uansett, men likte konseptet bedre slik det var før.. Ha en fin kveld :))

  11. Helge: Kaffen var god, men før fikk man alltid påfyll der.. :)) Kjempegode kaker :)) Lurt å si ifra når en ikke er fornøyd , så kanskje di gjør noe med det om flere sier i fra :)) Nå fikk jeg lyst på kakao .. Ha en fin kveld :))

  12. De kakene så kjempelekre ut. Slike himmelske kaloribomber fortjener to kopper kaffe.
   Tror man i lengden ville tjene på å ha gratis påfyll.

  13. Ja det var litt av en pris…men..det er kanskje det det koster nå..men ja..en påfyll pris bør de ha…tenk når kaffen koster 5-10 kr…..det høres jo mye mer riktig ut…de må jo tjene enorme penger…hihih…Men kaka så godt ut da!

  14. Så merkelig at de kutter ut gratis påfyll.:-/ og ikke har de kaffekort som du får hver 6 eller 10 kaffe gratis ?? Kakene så veldig gode ut da 😀 Ønsker deg en riktig fin og koselig søndag i regnværet :-))) Sor klem ♥

  15. Oh du himmel de kakene ser så gode ut! 😀 Enig med deg at det burde vært påfyllpris eller påfyll gratis 🙂 Ha en fin ettermiddag <3 godklæmme 🙂

  16. Jeg syntes nok at dersom man kjøper en dyr kake til kaffen, så bør man få gratis påfylling så sant man ikke bestiller spesialkaffe. Vet at det ikke er like mange kafeer som gir gratis påfylling lenger.

  17. Vera Lynn: Ja og kjøper kake også :)) Sånne spesialkaffer blir noe annet ja.. Liker den servicen med i allefall billigere påfyll :))

  18. Margrethe: Ja drøyt med 34 kr for kopp nr to syns jeg :)) Ikke for pengenes skyld..men føler seg ikke så velkommen liksom :)) Klem <3

  19. Ojsann, der hadde de et mektig utvalg. Og jeg er helt enig, regner med at prisen på alle disse godsakene ikke akkurat er gratis, og da kunne det være en fin service å ha gratis påfyll av kaffe. Selve kaffen koster ikke mange ørene å lage, så akkurat det der var riktig gnient gjort.
   Da vi var i USA nå i sommer, så hadde de omtrent alltid gratis påfyll av brus. Det synes jeg vi burde hatt alle steder. Jeg drikker ikke kaffe, så jeg vet ikke om de hadde det også med gratis påfyll. Men her er det sjelden gratis påfyll med brus i alle fall. Ikke at jeg har savnet det, men noen gjør jo det 🙂
   Det er ikke alltid at endringer er av det gode 😉
   Klem <3

  20. Eva: Ganske høy pris på kakene også, men di var verdt det..:)) Syns liksom di har lite å tape ..og vi som kunder hadde følt oss litt mer velkommen på en måte med en “påtår”..
   På brus har jeg aldri hørt om.. Klar di som ikke drikker kaffe må få litt attått di også.. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg