Anne på bondelandet !

Har jo skrevet et par innlegg før om Anne på landet.. og selvsagt har jeg fått høre” Anne på landet tissa i spannet” noen ganger i løpet av livet..hehe..

Mjøndalen er jo et lite sted som ligger på/ved bygda..men samtidig sentralt til byer som Drammen (ca 15-20 min med bil ) og Oslo ( ca 30-40 min med bil )

Det er i grunnen fint å ha mulighet  for både byliv , skog og landliv så nærme..

Her kommer noen landlige bilder fra jeg kjørte over bygda da jeg tok noen bilder ved Eiker`n og Sundhagen i finværet nå på mandag.

Prøver å ha dem litt i rekkefølge fra turen oppover og så på tilbakeveien. Nå er det jo mange flere gårder og låver å se..men kan jo ikke stoppe for hver meter på den smale bygdeveien..

Skriver litt under noen av bilden (Jeg er usikker på navnet på mange av gårdene..men ville uansett ikke navngitt noe jeg tar bilder av uten godkjennelse )

På gården til høyre i bildet bodde en klassevenninne av meg ..så dit hendte det jeg var med etter skolen..

På andre siden av veien ligger denne gården , med den litt spesielle og fine låven..I huset der har jeg faktisk også vært å fått massasje for vond nakke..men det er vel sånn ca 30 år siden..

Vakkert med vinter på landet..

Her er det en bakke så gården blir liggende litt opp fra veien..

Nok av jorder å se også ..men det er fint da..

Her er jeg snart oppe ved Sundhaugen..og rosa låve er jo litt stilig det også..

Islagt Eiker`n …

På hjemveien ..som var den samme veien som opp …men det er faktis flere veier å kjøre hjem også..

Kjørte litt vekk fra hovedveien for å ta et bilde av den..her ser dere oppover mot Hokksund, der både eldste sønn og søstera mi bor..

Og snart blir det vår og grønt på disse plassene..

Her nærmer jeg meg Mjøndalen igjen, barndomshjemmet mitt lå/ligger et stykke i bakkant av denne gården ..over et jorde eller to….litt mot venstre..

#nedreeiker #øvreeiker

 

28 kommentarer

Siste innlegg