Livredd fotograf !

Ser kanskje ikke så livredd ut på bildet her(og det er tatt rett før det “skumle” skjedde), og livredd var kanskje litt overdrevet, men jeg syns det var skikkelig ekkelt.. Altså..i dag som det var så fint vær hadde jeg veldig lyst til å komme ut å ta noen bilder. Siden jeg ofte tar bilder “rett utenfor døra” og ikke orker gå så langt fant jeg ut at jeg skulle kjøre opp til Eikeren/Fiskumvannet (de vanna ligger på hver sin side av veien..og henger sammen også..) og ta litt bilder der..

Parkerte og gikk over veien å tok litt bilder, så skulle jeg gå ned til vannet på andre siden da jeg hørte at et helikopter nærma seg, jeg sto å så på dette og knipsa litt bilder av det..

Så gjør det helomvending å begynner å nærme seg tretoppene rett over meg, og har åpen dør der en person lener seg ut og “ser på meg”..jeg turte jo ikke ta bilder av det..for tenkte kanskje de hadde gevær og ville skyte på meg (litt vel livlig fantasi kanskje).. 

Snøen virvla opp av vinden fra helikopteret…og det var eklere enn det ser ut på bildene..

Så tenkte jeg at de kanskje jakta på en rømling, og så dukka kanskje han (for det er vel som regel en han) opp å tok meg som gissel..så da helikopteret begynte å stige igjen..gikk jeg fort bort til bilen og kjørte et annet sted..

Møtte en mann med hund på veien bort til bilen..men han så heldigvis ikke så skummel ut..hehe.. #helikopter #eikern #Fiskum #natur #foto

 

 

36 kommentarer

Siste innlegg