Med gutta på tur !

Ja ikke Dæhlie og Ulvang og de altså.. men gutta mine ! Nå var det vel minst ett år siden vi hadde fått til en skogtur sammen. Men i dag klaffa det , og været var fint..bortsett fra blåsing, men gikk greit det også..

 Vi kjørte opp til Spiralen i Drammen og gikk bort til en plass som ligger ca 10 min fra parkeringa( yngste sønnen gikk opp fra der han bor i Drammen) ..der har vi en “fast plass” ei steinrøys som alltid er ledig til oss..hehe..

 Deilig å sitte å se utover Drammen, elva og Eikerbygda der vi bor . Koke kaffe på bålet og varme rundstykker med ost i glørne… 

Gutta tar en prat mens de passer på bålet…

Et par fine timer i sola..

#kaffe #spiralen #drammen #utno #friluftsliv

18 kommentarer
  1. Dere var sikkert ikke alene på Spiralen i dag, men tørr påstå at det hadde vært flere der hvis det var helt vindstille. Ikke helt lett og lage bål når det blåser slik men dere klarte det greit. Er blitt småsyk i kroppen i dag, kvalm og slapp. Men søvn er en god medisin så håper jeg er bedre i morgen. Ble bare en liten gåtur på meg i dag på ca 4 km. Ha en fin kveld.

  2. Så koselig!! og så vakkert det er der…har vært der engang og er helt fantastisk utsikt! Flotte bilder!! men må da ha blåst mye..her har det rista i veggene…

  3. Toini Otterstad: Vi koste oss vi ja :)) Flott sted ja.. Da vi kom opp på parkeringa blåste det veldig..men var ikke så ille mens vi satt der ved bålet …heldigvis :))

  4. Helge: På denne plassen sitter vi for oss selv..ellers møtte vi mange folk på veien bort :)) Gikk greit med bålet heldigvis…ellers hadde det ikke blitt kaffe på oss…hehe..
   4km er bra syns jeg da… Dumt formen ikke er så god for deg… Riktig god bedring :))

  5. Å så koselig dette ser ut, fint vær og kaffe kokt på bål ;o)) Det er mange år siden jeg har gjort noe sånt, men husker godt hvor hyggelig det var.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg