Nå er biffen fra forrige innlegg stekt HER.. Bruna den først i stekepanna så stekte jeg den på ca 150 grader i ca 45 min .Da var steketermometeret på 62 grader .. så hvilte den en halvtimes tid før jeg skar den opp..
Litt rosa for meg … sikkert for grå for “ekspertene”… Jeg skal varme den noen minutter til i ovnen før den blir servert..
Hvordan liker du biffen ?
#indrefilet #biff
18 kommentarer
Bør jeg søke uføretrygd? Og vil da advokaten fra Codex stille opp? Eller mine kolleger og ledere i NAV?
Oh den der ser helt perfekt ut 😀 Jeg liker den akkurat sånn som du har fått den <3 slurp Kooos deg <3 Klæmme 🙂
Veldig opptatt av DEN setningen hun over her…ser hun har den på HVER kommentar…Den er sikkert overskriften i blogg-innlegget hennes i dag. Hun pleier å lime inn innleggene sine i kommentarer hos andre… Jeg synes biff er best brunere, litt godt stekt. Og dette ble mye mat da 🙂 Kos dere <3 klem
wow så lekker denne så digg ut, helt perfekt!!! hva hadde du til?
cuskima: Takk, det smakte bra 🙂 Hadde ovnsstekte poteter, grønnsaker , løk og sjampinjong..og bearnaisesaus ::)) Kos deg med kvelden <3
frodith: Ja vil nok bare ha noen innom bloggen sin…jeg har ikke vært innom… ja litt bedre stekt liker jeg også…hadde den litt til i ovnen..ble veldig god :)) Klem <3
ladyaugust: Takk så bra :)) Maten ble god den :)) Klem <3
Liker nok biffen litt bedre stekt, men om jeg skal ha en helt topp biff, bruker jeg den i panna på morran, putter den i stekepose, gjerne med løk, krydder og litt grønnsaker, og setter den i ovnen på 60 grader, der får den stå hele dagen, så skrur jeg opp temperaturen og tar ut biffen når den har nådd 65 grader, lar den deretter hvile ca 1/2 time. Da blir den så mør og god at den smelter på tunga. Og så blir det så nydelig stekesky.
Ooolalaaaa- den så helt perfekt ut! Ikke grå og ikke for rå. God helg til deg og dine. Klem!
Er nok litt for rosa for meg også 😛 Så jeg spiser aldri biff, siden jeg må ha den igjennomstekt 😛 Og da blir jo kjøttet bare ødelagt så ;o
GTduA: Det hørtes godt ut :)) Smakte bra den her også.. stekte den bare noen minutter til :)) Takk for tips 🙂
Ingerslilleverden.blogg.no : Var bra kjøtt og det smakte bra :)) Takk og det samme til deg :)) Nattaklem <3
Søtmonsen ): Sant, gjennomstekt kan bli litt “skosåle”men rødt frister ikke.. fikk det ganske passelig før servering så ble fornøyd :))
Laila Monica Nikolaisen Ribssk: God natt !
Jeg liker biffen godt stekt. Og om den er marinert en stund på forhånd, så blir det ikke skosåle om kjøttet er av god kvalitet 🙂 Jeg har forøvrig aldri forsøkt å helsteke sånn som du har gjort her, så det må jeg forsøke, etter dine anvisninger og en av kommentarene 🙂 Ser utrolig lekkert ut <3
Regner med det smakte 🙂
Når det gjelder kommentaren helt først, så føler jeg det er spam. Og direkte frekt! Har ikke opplevd å få sånn selv enda. Men de får ingen respekt eller besøk av meg, det er garantert 🙂 Så bra du svarte som du gjorde 🙂
Ha en god natt og en fin søndag når den kommer <3 Klem <3
Eva: Blir veldig mørt med god råvare og helstekt syns jeg … ellers er det vanskelig å få til god biff.. Smakte veldig bra :))
Ja slike bloggere som legger igjen kommentarer som ikke har med innlegget å gjøre…går jeg ikke inn på… Søndagsklem <3
Jeg liker biffen min “ødelagt”. Kokker hater meg. :O)
Sonja: Hehe.. ja kokker skal jo ha det meste nesten rått…