Enkelt og greit..

Nå skal jeg straks sette denne Salma-laksen inn i ovnen, 200grader i ca 15 min så er dagens middag klar…også poteter og grønnsaker da selvfølgelig.

Yngste sønn kommer innom fra jobb og da ønsker han seg som regel fisk, og det passer oss bra for vi har gjerne fisk flere ganger i uka…


#fisk #middag #laks #salma #mat
 

 

10 kommentarer
    1. Det er godt det! Her ble det kjøttgryte med ris og salat i dag. Slett ikke dumt det heller! 🙂 Ha en fin ettermiddag og nyt maten! Klemsiklem 🙂

    2. Dette er også favorittmiddag for oss. Vi bruker å pakke fileten inn i aluminiumsfolie og tilføre hvitløk, vårløk, ymse fiskekrydder og rømme. Så 15 – 20 min på grillen (eller i ovnen). Det blir bra…

    3. Ja, ovnsbakt laks er enkelt og greit, og her ser det jo lekkert ut. Såååå godt ! Men her i huset er ikke yngstemann, 20 åringen spesielt fornøyd med fisk. Jeg har aldri brukt det som folk kaller salmalaks i hele stykker. Jeg kjøper som regel Rema`s frossne fileterte laksestykker. Legger de i aluminiumsfolie med gulrøtter og løk / purreløk til i stekeovnen, så koker jeg poteter til. Det er godt for helsa med fisk flere ganger i uka. Det er jeg vant med hjemmefra. Men nå blir det sjeldnere, ikke mer enn en til to ganger i uka.Hyggelig at yngstemann kommer innom 🙂

    4. Jeg hadde også kaks til middag i dag. men har ikke prøvd salmalaks. Tar med meg de vanlige pakkene med filet i frysedisken…
      Jeg skal skrive det opp på handlelisten neste gang.
      flott med barn som liker fisk, også som voksne…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg