Skogen rett ved…..

Rett bak nabohuset kan vi gå opp i skogen der guttene leika og bygde hytter da de var mindre..det er også ei “fotballslette” der som ble mye brukt før…men ser ut som barna i nabolaget driver med andre ting nå om dagen (se bilde lenger ned )

Tok rett og slatt bare å knipsa noen bilder av trær, buskas og skogbunn…..


#skog #natur #trær #blogg #mjøndalen

36 kommentarer
  1. Trist å se at det gror så til. . Tipper gutta dine hadde mye moro der! Det EF så synd at det er så få barn ute og leker nå…… Vår dumme asosiale verden… har ikke sansen for stillesitting 🙂

  2. Jeg liker skogsstier omgitt av løvtrær og kratt. Det er en litt sånn hemmelighet – og beskyttelsesfølelse eller “Gjemmesegfølelse” i det som jeg likte godt som barn (Og jeg liker det fortsatt) Synd at fotballbana gror igjen. Jeg tror ungene mister en del med alt det voksen – organiserte. Det er bedre at vi holder oss litt i bakgrunnen og er der når de trenger oss, enn at alt skal styres så veldig av voksne.

  3. Ja den fotballbana såg veldig gjengrodd ut ja.
   Er litt trist og se at slike ting gror igjen. Ser det på hjemstede jeg er fra også, hvor gjengrodd altmulig ser ut til og bli.

  4. Litt ensomt det fotballstativet ja. Trist med igjengrodde stier, men vi klarer ikke holde dem oppe alene heller. Det så fredelig og godt ut å gå der da. Ha en herlig kveld 🙂

  5. Flotte bilder ble det da 🙂 Hører om så mange som sier at ungene nå for tiden ikke er ute og leker som før. Skjønner vi er heldige, for i denne bygden er det ikke en unge som ikke er ute og klatrer i trær, spiller fotball, sykler, går på ski, skøyter, isfiske osv osv. Noen ganger syns jeg faktisk det blir litt mye ut, og litt lite inn.. :p

  6. Margrethe: Ja det er litt leit at det ikke er i bruk…før var det stadig noen som leika og spilte ball der :))..håper det blir en “trend”igjen….Natta :))

  7. karidansen: Jeg også..og særlig når sola titter litt inn :))…det var mye gjemsel oppi der da guttene var mindre :))..ja den uorganisert leiken er viktig…husker jeg elska det som barn å bare være ute “i gata” å leike..:))

  8. gretashobby: Lenge siden det var i bruk..men før var det mye leik og ballspill der :))…sov godt og fin morgendag til deg :)) Nattaklem <3

  9. natheless: Ja ikke mange oppom der lenger..håper det kommer i bruk igjen :))..er noen få som bruker den stien for å komme videre opp i skogen..men før var det masse lek rundt denne fotballbanen :)) God natt til deg :))

  10. Hanne: Takk..ja skog er jo fint :))….så bra at barna er så aktive og driver med slike ting hos dere.
   Er nok noen som gjør det rundt her også..men ikke på den måten som før..ikke det jeg ser iallefall…en del har jo trampoliner og der er det jo noen som holder på da :)) God natt :))

  11. Det er nå koselig å gå på tur i skogen også, selv om det gror til mange steder. Jeg liker godt alle nyansene av grønt, for det er utrolig mange om man bare tar seg tid og ser nøye etter.:-)

  12. ja de elsker det <3
   lenge siden vi var i en skog eller på en sånn sti...vi får se om datteren min og kjæresten kan ta en tur og hente oss en dag så vi får gått litt tur med dem 🙂

  13. Elskar skog og grønt.. Deilig energi.. Viktig å sjå seg rundt, nyte det ein ser rundt seg.. Kose seg når ein er ute. Frisk luft, blad, skog er sunt for både kropp og sjel. Godt å ha det so i nærleiken og.

  14. Trist at utendørsaktiviteter er så lite brukt nå, av barna. Jeg er enig med karidansen, voksne har nok blandet seg for mye inn. Og i tillegg er vi jo inne i den digitale generasjonen, hvor jo alt blir passivt, samme hvordan man snur og vender på det….
   Flotte bilder, mye grønt og friskt. Elsker det 😀
   Jeg har vært på tur selv i dag, og tok frokosten min med på tur 🙂 Var koselig det 🙂
   Ha en fortsatt flott dag <3 Klem <3

  15. margarites: Det er det..kan være fint inne blant trærne i alt det grønne..og når sola skinner igjennom bladverket blir det ekstra pent :))

  16. karenmarenmette: Kan være fine områder rett utafor “stuedøra”også :)) Trenger ikke alltid dra avgårde på tur…men noen ganger er det ok også..litt variasjon er greit :))

  17. Eva: Var noe helt annet før ja..leik i gata var jo noe som foregikk fra morgen til kveld :)..er nok noen som er aktive nå også..men mye organisert ja…
   Takk ..ja bilder fra skog blir som regel fint det :)..det så jeg koselig med slike turer :)) Klem <3

  18. Fromfat2phat: Takk..ja det er fint å ha mulighet til å bevege seg ute på den måten..håper det blir mer brukt igjen etter hvert :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg