HOKKSUND BY

På den ene siden av Mjøndalen , hvor jeg bor ,ligger Drammen og det er som oftest der vi handler og går på cafè, men på den andre siden ligger Hokksund som i de serere åra har fått bystatus.

Av og til tar vi en tur dit , både eldste sønn og søstera mi bor der og så er det koselige cafèer der og bibliotek. Så en av dagene i ferien kombinerte vi handling, cafè besøk og en tur på biblioteket.

Cafèen vi var på her heter Step in og har både kaffe, klær og interiør…bra kombinasjon .


Velger oss nesten alltid stille steder…

Om sommeren er det fint å sitte ute, men det er også noen plasser inne ..

Mye fint å titte på…

Deilig å ha god tid å bare sitte å bla i blader og bøker……#stepin #hokksund #øvreeiker #blogg #bibliotek #laksefestivalen

10 kommentarer
  1. Det er fint i Hokksund, flere koslig kafeer og butikker. Hokksund har også sin egen flyplass, campingplass og for de som liker fiske er Hellefossen et kjent navn. Sjøl så fisker jeg ikke men det går mye laks i Hokksund. Har vært i Hokksund flere ganger selv, mulig det blir en tur neste lørdag. Hokksund ligger veldig praktisk til med kort vei med tog til Oslo og Kongsberg.

  2. Helge: Ja laksefiske er det mange som driver med der, da vi var barn kjørte vi tur med bestefar og var bortom å kikka i Hellefossen for å se om noen fikk fisk..:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg