Veldig enkelt å lage små pizzaer med lomper som bunn ! Her om dagen da eldste sønn skulle spise hos oss passa det fint å lage. Siden han ikke spiser kjøtt var det bare å lage noen vegetarvarianter..
Stekte lompene (brukte speltlomper denne gangen ) i 7-8 min først på ca190 grader, så di ble litt sprø !
Så ser dere fremgangsmåten på bildene under her ! Stekte på litt over 200 grader i ca 15 min ..men det er bare å følge med å ta dem ut når de ser ferdige ut !
Jeg spiste to ,gutta spiste fire hver, med litt “salat” på toppen !
32 kommentarer
Det er en kjempesmart ide! Takk for tips.
Det så kjempe godt ut. Dette må jeg prøve 🙂
å så deilig<3
God mat det der.
Takk for tips, dette er noe vi alle i familien liker tror jeg 🙂
Nam! Dette skal jeg prøve 🙂
Takk for tips. Såg nydelig ut….
Nam, nam :p De så kjempegode ut :p Det pleier jeg å lage også, og på toppen bruker jeg ketchup uten sukker, mager cottage cheese, rucculasalat, løk og karbonadedeig. Er lettvint også, og ikke minst til å anbefale 🙂
Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld <3 🙂
Purr, purr, fra Toril og kattene
Det så skikkelig godt ut 🙂 Håper du har hatt en fin dag Anne <3 Kjenner det blir godt med helg nå 🙂 Klem <3
Veldig lurt! Jeg har lært det av yngste sønn…spiser vegetar han også
Å nam! Det må jo være turmat de luxe….. 🙂
Ja det er jo så godt…fikk tips her inne om det engang jeg også..og det var jo så godt!! OG man får brukt opp lomper man har til overs…Flott tips!
en vakker dag skal dette prøves ,må bare kjøpe lomper først
Så lurt dette var <3.
BforB: <3<3
fruensvilje.blogg .no: <3<3
Toini: <3<3
Margrethe: <3<3
maiken: <3<3
frodith: <3<3
Toril sin hverdag med musikken: <3<3
stavangerinmyheart: <3<3
Thao: Takk så bra :))
NorskeTankeriDanmark: Så bra, takk :))
Helge: Det er det 🙂 God helg 🙂
Janne: <3<3
deveny: Takker <3
pensjonistgunna: <3<3
Må prøves 🙂
Ragnhild: Takk så bra 🙂
Kjapp og god pizza!
Sonja: Takk ja det ble godt <3