Er fortsatt her..

Har ikke slutta å blogge , selv om det ofte blir lange opphold… Har masser av tid og ideer.. men formen er jo så som så.. Men nå har jeg fått tatt litt bilder siden sist i allefall ! Noen antrekksbilder og noen naturbilder..

Skal prøve å få laget noen innlegg, for det er jo det å dele bilder som gjør det meningsfullt å ta dem… Koser meg med blogging di dagene jeg orker, og selv når jeg ikke “er her”følger jeg litt med hos andre.. særlig di som deler på FB..

Det der med å ha mange ideèr til innlegg føles i grunnen som litt “stress”noen ganger.. og så blir det til at jeg lager di innlegga som er enklest..og kanskje ikke såååå spennende.. men sånn er det bare..

Bildet er tatt på ei trapp i Hokksund.. i forrige uke.. #hokksund #blogging

10 kommentarer
    1. Om du ikke publisere innleggene dine når du lager de kan du få en jevnere flyt uten lange opphold. Jeg fremtidspubliserer alle innleggene jeg lager omtrent. Da er det ikke så farlig om jeg ikke blogger på en stund og de som følger merker ikke det.

      1. Skjønner hva du mener.. men jeg syns det er enklere å enten være “på”eller”av”… Når jeg først blogger liker jeg å svare på kommentarer osv..litt fortløpende.. Fint med inspill..takk <3

    2. Flott antrekk – og godt å høre fra deg igjen! En får blogge som en føler for og orker – ellers blir det jo bare mas! Blogging tar både tid og krefter! Jeg syns du har en fin blogg – den er slett ikke enkel og uspennende! Klem <3

    3. Flotte du, og godt du henger med 🙂 Litt i samme leia, men sikkert på en annen måte.. henger litt etter for å si det sånn 🙂 Klem

    4. God morgen…..Det tar tid og krefter å blogge! Så man må tenke på helsa først! Din blogg er alltid super og du er flott! Bare å se bilder av deg gir jo energi til andre mennesker <3 Klem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg