Et øyeblikk så SER VI ETTER

Servietter ja.. Ikke først å fremst et innlegg for å vise frem di koselige serviettene jeg kjøpte her om dagen.. Selv om di er sommerlige å fine ! Kom bare til å tenke på da jeg var barn og en ting jeg likte såååå godt var å spare på servietter..sparte på glansbilder også, men servietter var favoritten !

Kunne kjøpe løse i en papirhandel i Mjøndalen.. Sånne med spennende motiver som nesten ingen hadde også silkeservietter da.. Så bytta jeg /vi med andre.. og talte hvor mange vi hadde… Hadde dem i esker og sorterte etter farger og størrelse..

 

Også var det mormor da som syns denne vitsen var så morsom…så den “refererte”vi ofte til når noen spurte etter en serviett..

Mann på restaurant…  Kelner, har dere servietter ? Kelner… Et øyeblitt så SER VI ETTER…

#sommer #servietter

6 kommentarer
    1. Herlige sommerservietter! Og den vitsen har vi også brukt 🙂 Jeg samlet også – og til min 50 års dag gjorde mine søsken en gimmik ut av det og ga meg 50 ulike servietter… til samlingen… som ikke lever lenger. Men fortsatt kjøper jeg fler servietter enn jeg trenger fordi motivene er fine 🙂

      1. Takker 🙂 Er nok godt kjent den vitsen ja.. Var så gøy med servietter..dumt jeg ikke har spart på noen..eller har bilder av dem.. Det var jo kreativ og artig gave:) Finnes så mange fine motiver så fristes til å kjøpe mer enn jeg trenger jeg også..

    2. Jeg sparte min serviettsamling jeg….. og prinsessa overtok den….. nå er den dobbelt så stor, og vi drev begge med bytting osv…. 🙂 minner…..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg