hits

Et bra kjøp ... (antrekk 50+)

Nevnte i ett av innlegga i går fra turen til Åsgårdstrand at jeg skulle lage et innlegg på den lange jakka jeg hadde på meg på noen av bildene. Kjøpte den på Lindex for et par uker siden... (ikke sponsa) 

Trengte den vel strengt tatt ikke, men moro med litt nytt og jeg er veldig glad i den litt sporty stilen med hette på ytterjakker..

Skriver litt under bildene, som er tatt i Åsgårdstrand...

Liker godt denne militærgrønne fargen, hette , at den er så romslig at det er plass til ei ola-jakke under og at det er stikklommer til å ha henda i...

I avslappa stil både jakka og jeg...og skygge av fotografen var jo litt kult syns jeg..

Man kan til og med slenge seg litt rundt med den om man føler for det... 

Og selv om det er sol og finvær er det ikke alltid like varmt her i Norge, så godt å ha noe som holder vinden ute når det trengs...

 

Buksa med detaljer i siden er kjøpt på en Floyd butikk..og skoa som jeg har hatt et par år er fra Asics  #Lindex #Åsgårdstrand 

 

 

 Antrekksinspirasjon og hvordan klær "skaper folk"..

Nå som det er tida for å rydde bort vintertøyet er det greit å sjekke litt hva man har og hva man trenger av klær til vår og sommer. Jeg har mye i skapet som jeg kan bruke, som f.eks det jeg viser på disse bildene her (bilder tatt høst og vår 2017)

Jeg tenker jeg skal bli flinkere til å bruke farger, men ender som regel opp med noe enkelt og ganske "anonymt".

Og under her kan dere se et eksempel på hvordan klær kan skape en forskjell ..men det viktigste er å kle seg så en føler seg komfortabel syns jeg.

Hører gjerne hva slags klær du trives best med..og om du likte noen av disse antrekka..

Skriver litt under bildene..

Denne røde buksa hadde jeg liggende i skapet i noen år før jeg begynte å bruke den i fjor sommer og nå har den blitt en favoritt..

Denne kjolen kjøpe jeg på sensommeren i fjor, og har enda ikke fått brukt den..men tror jeg skal like den selv om jeg ikke er noe "kjolemenneske"..

Og det med at klær skaper folk...Ikke at jeg er såååå fin på bildet over her altså..men litt mer typete enn på bildet under ..

Her sjekka jeg bare lysforholda før jeg skulle ta noen antrekksbilder..og det er sånn jeg pleier å se ut til vanlig..hehe..

Svart og hvitt er fint, men litt varmt med svart på en varm dag, men som regel er det en del kjølig på våren og sommeren også..

Ola-skjørt kan brukes til mye, så det er kjekt å ha...

Litt maritimt med striper...

Og denne buksa kan være veldig fin til t-skjorter i de fleste farger... #antrekk #mote

 

 Litt foran kamera ..litt bak kulissene..

I forrige uke var jeg med på noen bilder for en butikk som heter Step In , som ligger i Hokksund . Der har de så mye fint av både klær og interiør også er det en koselig kafè der..og den har jeg jo skrevet om før også (ikke sponsa)..HER bl a..

Jeg kjenner henne som driver stedet litt fra tidligere, og siden jeg syns det å være foran kamera er en artig ting, ble jeg med på "foto-shoot"..

Men siden jeg er like glad i å være bak kameraet så måtte jeg ta et par "selfier" i speilet også..hehe..

Nå fikk jeg jo prøvd litt kjoler også, jeg som nesten alltid går i bukser...

Min favoritt var den blusen med mønster på ... #stepin #mote 

 

 

 

 Litt hårpynt i det korte håret..

Siden jeg har så kort hår er det meget sjelden jeg bruker noen form for hårpynt. Men nå er det jo så utrolig populært med hårbøyler, klyper og annet "stæsj" i håret..

Så da jeg var en tur på Step In i Hokksund og tok noen antrekksbilder i dag prøvde jeg noen hårbøyler og syns det ble ganske fint i kort hår også. Så da gikk jeg til innkjøp av den under her (fra Noma) som jeg tenker kan passe til mye av det jeg har av klær..

#hårbøyle #noma

 

 

 

 

 

 Så blei det bare tull igjen da...hehe..

Prøvde meg jo på et antreksinnlegg her for litt siden HER og det gikk ikke så bra.. i går prøvde jeg igjen og det gikk ikke særlig bedre denne gangen..

Må skjerpe meg , har nok ikke tålmodighet til å finne det rette lyset..ute kommer det jo liksom av seg selv, så blir nok enklere når snøen forsvinner og bildene kan tas ute..

Hadde tenkt å vise litt ulike varianter denim, det første bildet her ble jo ikke så aller verst, men resten ble kornete og alt for lyseksponerte..

Bukse fra Floyd og jakke fra Vila..

På bildet under ser dere hvor kornete oppløsninga ble på de fleste bildene..Også syns jeg det illustrerte godt et mislykket forsøk på et antrekksinnlegg..men jeg hadde det jo litt gøy mens jeg holdt på da...

#antrekk #mote

 

 

 Det skulle ha blitt et antrekksinnlegg..

Har jo ikke blitt så mye av det i vinter, den beste fotoplassen er jo ute på verandaen.. Men i går skulle jeg altså se om jeg kunne lage et lite antrekksinnlegg igjen, og på en måte ble det jo det også..for jeg har jo på meg klær..

Men sola skinte inn og med persienner nede ble det ikke de beste forholda for bilder..og da mista jeg fort inspirasjon til å fortsette..så da ble det et litt annerledes antrekksinnlegg denne gangen..håper du syns det er litt "morsomt" i alle fall..

Blits og sol i fjeset jevner faktisk ut noen rynker...

Genser fra Cubus og skjørt fra KappAhl..

Er jo glad for å se sola, men den gjør seg best ute...

Både lys og mørk denim er jo "in" til våren og gjerne sammen.. Skjorta er fra Ginatricot ..

#mote #antrekk 

 I morgen..

Minner om at Norsk Ukeblad jeg er med i er i salg i butikk fra i morgen, vil jo gjerne øke salget..hehe..  HER ser dere jeg fortalte om det i et tidligere innlegg.

Kom på forsiden også gitt, det er jo alltid litt "stas"..

Blir litt dårlig gjengivelse av farger o.l å ta bilder av bladet..

Foto : Wenche Hoel-Knai Styling : Karen Eriksen .. Som også har en kjempefin blogg med mange tips om klær og mye annet HER kan du se den .

Litt nølende blikk og smil fra meg men ellers var forsida fin... Gitaren er sønnens,han skulle fikse noe på den så tok den med hit...

Ganske overraskende var bildet med lue et av de jeg likte best..enda jeg ikke kler lue..hehe..

#norskukeblad #mote

 Blomstertopp og bustesveis...

Kjøpte meg ei T-skjorte med litt blomsterpynt på Cubus i dag, den kan jo være fin inni ei cardigan eller dressjakke. Kosta bare 99 kr også. Da jeg kom hjem tenkte jeg at jeg ville lage et lite innlegg om "handelen".. men så hadde jeg ikke ordna håret før jeg dro i dag og orka ikke sette i gang med det.. og da var det kjekt med pannebåndet som satt på fra handleturen( jeg er stort sett litt bustete på håret sånn til hverdags..hehe..), så jeg tenkte jeg fikk beholde det på mens jeg tok bilde også.. 

Sånn helt hverdagslig...

Men etter jeg tok av pannebåndet rufsa jeg litt i håret, også ble det jo på en måte litt "kult" så da måtte jeg ta bilde av bustesveisen også, som jeg tok lyse striper i her om dagen.. Hadde kanskje gjort seg med et "filter" på den usminka huden men sånt kan jeg ikke noe om..også er det jo greit å vise at man faktisk er godt voksen også

Så ble det et antrekksbilde til også når jeg først hadde "fiksa" sveisen...

Se bort i fra refleksvest og annet rot i bakgrunnen ....(..nå ser dere det nok ikke i alle fall...) #antrekk #hår #Cubus #home #moteLitt pynta med det man allerede har i skapet..(antrekk 50+)

Jeg er sånn at jeg like gjerne kan gå i bukser når jeg pynter meg til jul ! Og her blir det bare gutta som kommer på besøk på julaften og ligger over til 1.dag, og ikke skal vi på "fest" i løpet av jula, så noen selskapskjole trenger jeg ikke.

Men pynte seg litt på julaften er jo hyggelig , jeg regner med det blir ei pen bukse og topp på meg. Men skulle jeg få lyst til å ha på kjole kan jeg jo bare bruke "sommerkjolen" med en genser eller bluse over så blir det litt mer julestil over antrekket..

Prøvde ut et par varianter i dag, som du kan se under her..

En glittergenser passer jo om en skal være litt pynta ..

Litt rødt over så blir det i alle fall litt "julepreg" på antrekket.. (Blir ikke de klareste bildene med blits inne på denne tida..men det får duge)

#antrekk #kjole

 Litt glitter i desember ! (Antrekk 50+)

Det finnes jo så mange fine gensere med julemotiver, men det har ikke jeg kjøpt meg enda.. Men jeg har et par gensere som glitrer litt ..og de kan det  jo være fint å bruke på denne tida av året..

Mange liker å pynte seg veldig, og det må jo være lov om man har lyst.. Jeg liker å holde det litt enkelt med kanskje en detalj som pynter opp... som litt glitter i stoffet på genseren for eksempel.

Klær som ikke brukes så ofte syns jeg det er greit å kjøpe billig i en kjedebutikk..

Denne svarte kjøpte jeg på Cubus for mange år siden..

Man trenger ikke ligne et juletre for å skinne litt ekstra...

Denne grønne er fra H&M.. og buksa er fra Vila... Som dere ser er dette bildet tatt før snøen kom...

Hadde jeg ikke hatt så bløtt hår skulle jeg satt det opp , men det er bare ikke mulig for meg...hehe... #Cubus #antrekk En ny genser til kalde dager !

I går kjøpte jeg meg en "kosegenser".. kan være deilig på kalde dager. Hadde jeg strikka kunne jeg laget en lignende selv..men det gjør jeg ikke lenger... ! Denne kjøpte jeg på en butikk som heter Monki, og den kosta "bare" 350 kr, så forventer ikke så mye av kvaliteten..men fine farger i den syns jeg ...

På verandaen i sen høstsol.... #monkistyle #monki #minmote #antrekk #moteSkjørt og bluse ..dagens antrekk !

Ikke ofte jeg bruker skjørt lenger, det har nok mye med at jeg ikke er med på noe særlig av "selskapeligheter "for tiden ! Men nå har jeg tenkt å bli flinkere til å bruke det til hverdags, så i dag da jeg var bedt på lunsj hos svigerinna mi "pynta" jeg meg med et nytt skjørt jeg har kjøpt..

Dette skjørtet ble jeg inspirert til å kjøpe da jeg møtte en tidligere kollega /sjef.. og hun hadde kjøpt farge nr 3 av dette skjørtet.. da tenkte jeg at det måtte jo være behagelig... og nå har jeg hatt det på meg tre ganger allerede i løpet av den snaue uka jeg har hatt det..og det ER behagelig..

Bildene tatt i full fart før jeg skulle bort, så er litt stygt på verandagulvet ser jeg...men ikke se på det..hehe..

Skjørtet er kjøpt på Shift (kr 699.-) Bluse fra Gina Tricot (299,-) Jakke fra Samsøe og Samsøe (999,-) Skoa har jeg hatt fra i fjor...kjøpt på Eurosko..

Hadde jeg tatt vekk smykket og hatt matte strømper hadde inntrykket blitt enda mer hverdagslig..

Med pumps blir det straks mer pyntet. Nå er det jo i tiden med bluser med litt spesielle ermer.. jeg orker ikke slike som er vide nederst for de "detter" jo oppi alt. Men denne som er litt vid , men har strikk nederst.. syns jeg var fin..... #shift #anemone #antrekk Helt enkelt ! (Antrekk50+)

I forrige antrekksinnlegg hadde jeg "fjonga" meg litt med kjole HER , det kan jo være fint noen ganger. Men personlig er det sjelden jeg går slik kledd, men klærne i innlegget her er slikt jeg kan bruke hver eneste dag..

Buksa og bomberjakka har jeg hatt i mange år og de er kjøpt på tilbudsstativet på Kappahl.. buksa er den jeg oftest ender opp med når jeg står der å ikke finner noe jeg har lyst til å ha på meg...

Skriver litt under bildene..

En enkel grå genser er noe av det "kuleste" jeg vet, men sliter om det klør, denne som er kjøpt på Bik Bok klør faktisk ikke noe...

 

Skoletter til gjør at det ser ut som man har "ordna"seg litt mer enn om man tar på joggesko (.. som JEG pleier å gjøre..hehe..)

Denne enkle genseren her passer til det meste, den er kjøpt nå i høst på Match.. dette hadde jeg faktisk på meg i dag da jeg besøkte mormor..

#klær #antrekk #mote #match #bikbokMed kjolen på ! (Antrekk 50+)

Ja nå er det ikke sånn at jeg pleier å gå uten klær altså..hehe... Men dette er den kjolen som kanskje noen av dere husker fra et innlegg tidligere i sommer HER !

Og jeg sa jeg skulle vise noen bilder når jeg hadde den på. Så i dag ble det en liten "fotoshoot" på verandaen..

Jeg syns jo det er mange fine kjoler, men sliter med å finne fasonger jeg syns passer meg. Denne er ikke helt slik jeg liker den for det er litt mye vidde i skjørtet og det passer nok best til dem med veldig smalt liv..jeg er mer rett.

Men med ei hånd eller to i livet (hehe) eller ei jakke over kan jeg  fint bruke den, og fargene liker jeg veldig godt...

Skriver litt under bildene !

Her har jeg brukt sort til og slik kan jeg jo bruke den utover høsten også... Kjolen er kjøpt på Annebe (måtte jo ha en kjole derfra) i Asker.. 

Jakke og sko har jeg hatt i flere år...

Er et tøybelte i livet , på bildet over her har jeg knytt det som ei sløyfe i livet, men for meg passer det best å knyte sløyfa bak syne jeg..

Med pumps til blir det litt mer "jålete"...

Og med solbriller blir man litt mer kul..hehe..

Litt mer hverdagslig og sporty med ola- jakke og hvite joggesko...

#antrekk #Mjøndalen #annebe #kjole #bloggEn ny kjole og noen tidligere høstantrekk !

Jeg har veldig lite kjoler, for jeg synes det er vanskelig å finne noen som passer meg. Men i sommer kjøpte jeg en kjole (se bildet) som jeg håper jeg vil like selv om jeg ikke syns den satt "perfekt".. fargene syns jeg kan passe utover høsten også, med jakke og strømpebukse til !

Litt morsomt at jeg kjøpte den i butikken AnneBe.. nesten som bloggnavnet mitt..

Får se om det blir noen bilder med kjolen på senere...for her er det jo ikke lett å se hvordan den er bortsett fra fargene og mønsteret..

Under er noen bilder fra forrige høst, jeg tenker at alle klærne her kan brukes denne høsten også.. men nå er ikke jeg noen stor "moteløve"heller.. men liker klær jeg føler meg vel i...

Strikkegenseren på øverste bilde skulle jeg ønske jeg kunne si var noe jeg likte å ha på... men jeg klør veldig lett av strikkegensere...

Skriver litt under bildene også....

Liker godt fargen i skjørtet...

Leopardmønster passer i alle fall til høstfargene...

Slike antrekk er litt typisk meg om jeg skal pynte meg litt...men bruker oftest lave sko...

Jakka her kjøpte jeg for 100kr på Fretex, liker den godt... #antrekk #mote #blogg #Fretex #annebe

 Dagens enkle antrekk... (antrekk 50+)

I dag har vi vært en tur i Asker og spist lunsj, må jo finne på litt annet en til vanlig når det er ferie..! Pynte meg veldig er jeg ikke så glad i, men med et ola-skjørt føles det "løst og ledig"...og det kan jeg like..

Ser at panneluggen må klippes snart..hehe..


På verandaen før vi drar...Slike skjørt kan man jo pynte opp og ned som man ønsker...Kameraet er selvsagt med....Bytta skoa til noe jeg kunne rusle litt rundt i.. jeg har nesten alltid med ei cardigan -jakke..og knytt rundt livet blir det veldig ujålete....

Både skjørtet og blusen er fra H&M..   #ferie #sommer #antrekk #blogg #mote"Jeg tok en titt i går i kleskottet mitt for å finne no reint som ikke var slitt".... (antrekk 50 +)

Ikke har jeg kleskott og ikke var det i går. Men for noen dager siden tok jeg en titt i skapet og det var masse der som ikke er slitt..hehe... Det kommer nok mest av at jeg nesten daglig går i joggebukse og t-skjorte.. så klær jeg har hatt i årevis er nesten ikke brukt.. men da vet jeg at jeg har de gangene jeg har behov for å kle meg litt mer opp..

Alle klærne her er kjøpt i kjedebutikker , og begge buksene kosta vel rundt en hundrelapp pr stk.. på salg !

Så det her er bare en inspirasjon til å finne frem det du har å bruke det ..kanskje på en litt ny måte...


Ola- jakke passer til det meste, men går nok oftere med den bløte grå...Så nå at ruter er "in" så da kan jeg jo bruke denne blusen som har hengt i skapet uten å bli brukt i tre år...(men jeg bruker det jeg trives i uansett moten altså ) Den hvite blusen har jeg brukt noen ganger og den har blitt en favoritt...En litt annen måte å "style" den mønstrete buksa på.. og et par ekstra forslag... #klær #mote
 Og der var jeg gitt...

Tok jo noen bilder ( ble tatt bilde av heter det vel ) til ei nettside for Cubus på denne tida i fjor #bærekraft . Og da jeg var en tur innom Cubus butikken for å kjøpe en gave i dag så hang jeg jammen der også...

Dårlig gjengivelse med mobil i butikk.. men bare så dere får se at det er sant..hehe...


#Cubus #bærekraftAntrekk på en lørdag !

På lørdager kan man jo pynte seg litt selv om man bare skal en liten bytur. Med svart dressjakke og pumps kan man pynte opp et ellers hverdagslig antrekk !

Og vil man se litt ekstra "kul" ut er det bare å ta på solbriller... selv om sola er fraværende...

Men siden jeg ikke er særlig glad i å være pynta ble det å ta på seg varianten på bildet under..litt pynta siden det er snøring på toppen og nagler på buksa var jeg da..hehe...


#inspirasjon #mote #bikbok #Mjøndalen #lørdag
 

 Sånn til hverdags ! (antrekk 50+)

Blir lite antrekksinnlegg fra meg for tiden. Fokus har liksom vært på hussalg og leilighet ! Men i dag "smatt" jeg ut på verandaen og tok et par bilder av "dagens antrekk"...

Jeg liker jo best å kle meg veldig enkelt, og stort sett slenger jeg på meg noe som er behagelig ! Her i hvit t-skjorte og svarte jeans... bomberjakke og converse-sko.. klær man kan bruke igjen og igjen uten å bli lei av det..

Fant ikke noen god innstilling på kameraet sånn i farta..så litt uklare bilder som jeg pynta opp med noen jordbærblomster..hehe..

Vil du forresten se masse fin antrekksinspirasjon kan du se innom bloggen til Frodith HER.. der pågår det for tiden flere motevisninger !


#antrekk #mote
 Bloggere på catwalken !

Ja i dag er det stor motevisning på gang inne hos Frodith..se HER..  I dag er alle kledd i blått og flere farger vil vi få se i dagene fremover. Tror aldri jeg har sett så mange flotte modeller på en gang..og FOR en flott ramme rundt visningen.... "Bøyer meg i hatten "...

Bildet under er fra jeg var med på OFW i 2010...#mote #catwalk
 

 Oransje ! Siste dag i Frodiths kles-utfordring ..

Jammen hadde jeg en oransje genser i skapet, den har jeg hatt liggende et par år men aldri brukt, nå kom den endelig til nytte . Godt jeg fikk tatt bilder i går for det ser litt "hyggeligere"ut i finværet.

Takk til Frodith som har satt i gang artig utfordring..og takk til alle som har lagt ut fine og gøyale bilder...utrolig så sporty og kreative folk er altså...

Oransje med solstråler på...

 Og her "svever" jeg over Mjøndalen... #blogg #mote
 Rødt ! Dag to kles-utfordring hos Frodith...

Utfordringa kan du lese mer om HER.. Og i dag er det altså rødt som gjelder. En farge jeg ikke bruker så ofte...men den er frisk og fin da !

På bildet under her er jeg kledd i "helrødt".. på bilder kan man jo gå med alt..hehe..

Bildene er tatt for et par år siden i leiligheten yngste sønn hadde da !


#antrekk #mote
 

 Kles-utfordring hos Frodith !

Artig utfordring hos Frodith nok en gang ! Kles-utfordring tror jeg det er første gang jeg har vært med på..og klart jeg måtte bli med jeg som har så mange bilder av antrekk liggende. Men tror jeg må ta noen nye også ! For jeg har ikke av alle fargene...hm...

Dag en er blått/turkis.. velger dette i lyseblått/denimblått for det er jo litt sommerlig og svalt på en varm dag...

#klær #antrekk

Den supre tegningen, og oversikten over dagene har jeg lånt av Frodith, har du lyst til å være med kan du lese mer HER...
#blogg #minmote #utfordring

 Bare litt nytt da ....

Klær har jeg i grunnen mer enn nok av..og i forbindelse med flytting har jeg kvitta meg med en del også ! Og jeg skal prøve å kjøpe minst mulig nytt..ikke på grunn av pengene.. men fulle skap der en egentlig ikke finner noe er bare håpløst...

Men "bittelitt" er jo gøy da. Bortsett fra solbrillene som jeg kjøpte for noen uker siden har jeg kjøpt ei bukse og en overdel  nå i "våres", skoa har jeg hatt lenge og bruker mye !

Kjekt å kjøpe noe i svart og hvitt som en kan bruke sammen med mye av det en har fra før av . Jeg er veldig glad i bukser i myke stoff og med stikklommer og enkle bluser/topper med noen små fine detaljer...

Skal ikke se bort i fra at det blir noen flere kjøp, men de skal overveies nøye... og så får jeg eventuelt kvitte meg med mer av det jeg har.. som sjelden blir brukt !


Stort enklere blir det ikke ...Bukse #match Bluse #bikbok

Vil man pynte seg litt er det jo bare å ha en annen type sko og litt smykker ... Som dere ser er det ikke kommet opp gardiner i leiligheten enda...ting tar litt tid..

#mote #klær
 

 Med ny "sveis"..

Som jeg skrev i forrige innlegg HER.. så var jeg i går med som hårmodell for Tendenz hårpleie. Veldig artig dag, med mange hyggelige folk ! Nå er bildene her ganske dårlige, men det ble tatt en del bilder der...så håper å få noen av dem etter hvert..

Det er ikke den store forandringa, ...farga mørkere i bunnen og lysere på toppen, og en mer "rufsete"klipp... jeg ble veldig fornøyd selv ...heldigvis..hehe...


Som dere ser var jeg modell sammen med andre blide og flotte "jenter"... bildet nederst til høyre gir en liten anelse av hvordan frisyren var bak også...

#tendenz #joiconorge
 Detta blir jo spennende !

Jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å få fiksa håret hos Tendenz hårpleie,i forbindelse med at de har besøk av to dyktige frisører fra Wales ...

Så da takka jeg ja.. og var i går inne og fikk gjort grunnarbeidet med klipp og farge... toppen og luggen skal klippes på scenen i morgen i forbindelse med "Tendenzweekend" som blir arrangert for frisører...Og konseptet jeg skal være med på heter Be-you (th)-iful, det går på at man ikke trenger gjøre så store forandringer men allikevel skal se "freshere"ut... så nå er jeg spent altså..hehe...


Her er Ian i gang med klipp og Casey med farging.. og jeg knipser bilder...   #frisyrer
 Antrekksinspirasjon på en gråværsdag !

Her er det skikkelig gråvær i dag etter sommerværet som stakk innom tidligere i uka ! Nå er det lenge siden jeg har hatt noe overskudd til å ta nye antrekksbilder, så her kommer en liten reprise fra forrige vår . Det meste jeg har på meg her er fortsatt "in", men det viktigste er faktisk å ta på det en selv trives i ....

Selv pynter jeg meg nesten aldri, går i olabukse,t-skjorte og fleecejakke for det meste. Men greit å ha noe på lur i skapet til dager en får lyst til å føle seg litt fin ..


Ei skinnbukse kan brukes til mye forskjellig, den jeg har på er "fake"...Bomberjakke er veldig aktuelt denne våren ...Litt mykere utrykk med ei strikkejakke, deilig om det er litt kjølig også....Plizzeskjørtet er også i "motebildet" og man trenger ikke være så pyntet med det heller...som her med en strikkegenser...En blondetopp kan være kjekt og ha...Mønster fra topp til tå kan være litt tøft det, men jeg velger å bruke en del av gangen...bortsett fra på antrekksbilder da, der kan man liksom dra på litt ekstra..hehe...   #minmote #antrekk

 Pynte seg litt ... (antrekk 50+)

Nå skal ikke jeg på noen julebord eller selskaper i forbindelse med jula, men kan jo hende jeg pynter meg litt her hjemme uansett. I all fall på julaften. Jeg er jo egentlig ikke så "pynta" av meg og går helst i bukse og en enkel topp di gangene jeg må kle meg litt pent..

Bruker du helst kjole/skjørt eller bukser når du pynter deg ?

Bilder fra tidligere innlegg, ment som inspirasjon til å finne noe du har i skapet...og bruke det !


Rødt og svart passer jo fint i disse juletider..

 

En enkel kjole, men litt i korteste laget for alderen... ( mormor sydde den til meg for mange år siden, og da var det favorittkjolen min )

 Løse ledige plagg er favoritten nå for tiden....Grå mus..hehe...En litt tøff stil liker jeg godt... #mote #antrekk
 Antrekksinspirasjon !

Her kommer et lite utvalg av høstens antrekk på bloggen min. Selv om det i grunnen er litt vinter her med snø, er vel November en høstmånde, og i dag har det vært sol og ganske mildt her. Så en kan faktisk gå i sko, men da må man passe seg på glattisen.

Greit med svarte , hvite og grå plagg til alle årstider synes jeg. Også kan man spe på med noen farger og litt mønster innimellom...


#antrekk #inspirasjon
 I ukens KK..

Har jo nevnt tidligere at jeg er med å viser festmoten i denne ukens KK ( var i salg fra fredag )... Og om du ikke er så opptatt av moten er det mye annet fint i bladet ..som mat og håndarbeid...

En liten "sniktitt" får du under her...


#festmoten #kk.no
 Bare å glede seg..

Litt på tull den overskrifta da. Men i neste nr av KK er jeg med å viser festmoten...også jeg som bare er hjemme..hehe.. Men jeg syns jo det er gøy å være med på slikt og da får jeg jo pynta meg litt for noen minutter også..

Det var masse flotte klær , så trenger du litt inspirasjon anbefaler jeg deg å kjøpe bladet som kommer på fredag...


#mote #kk
  Tre enkle skjorter ! (Antrekk 50+)

Jeg bruker ikke så ofte skjorter, mest fordi jeg elsker å gå i T-skjorte og Cardiganjakke til hverdags , men også fordi di fleste skjorter må strykes.... Men noen enkle klassiske skjorter har jeg , slike som er fine som basis til mange typer antrekk. Her har jeg brukt en sort , smal bukse fra Match på alle bildene.

Skriver litt under bildene..


Hvit skjorte fra #match, som jeg kjøpte for fem år siden, men den er jo så enkel at den alltid er aktuell....Denimskjorte fra #ginatricot, bløt og god og funker også åpen utenpå en topp for eksempel...Ei stripete "storskjorte" passer til mye, denne er lyseblå og hvit og er fra #Cubus.. Vanskelig å se stripene pga skinnet fra blitzen, så viser et bilde av skorta under her også..Får vise noen bilder senere der jeg bruker skjortene til ulike antrekk .... #mote #klær
 

 Noen høstfavoritter !

Jeg har jo vist noen av disse bildene før, men nå er det høst igjen så da får de komme frem i lyset enda en gang... Jeg har jo vært med på en god del bilder for Norsk Ukeblad , og det var alltid trivelig å være med på, ble godt kjent med stylist og fotograf..

Et lite utvalg bilder som passer nå som det er høst og kald luft. Nå får en ikke kjøpt akkurat disse klærne , men jeg tenker at det meste her kunne man kledd seg i denne høsten også...


Fra 2004. Husker jeg likte veldig godt den kåpa/jakka der jeg holder den knallgrønne veska..Fra 2008. Den strikka jakka kunne jeg godt tenkt meg å ha nå....Fra 2011. Rødt er noe jeg bruker lite av enda så friskt og fint det er... #norskukeblad #modell
 Penklær til hverdags ! (antrekk 50 +)

Da jeg i dag skulle en tur til svigerinna mi på lunsj, fant jeg ut at jeg ville bruke en "penbluse" , som jeg ellers aldri får brukt. For å dempe det pynta utrykket litt tok jeg en kortermet topp over..og vips ble det et greit hverdagsantrekk...Så ta deg en titt i skapet , kanskje henger det en bluse der som du aldri bruker..ta ei t-skjorte eller en topp over, så har du noe nytt å ha på deg uten å bruke ei eneste krone...

Og den lunsjen smakte veeeeeldig godt....


Kjøpte meg en sekk her om dagen, kjekt om en trenger å ha henda fri.. Sekken er fra #accessorizeBlusen er det så mange år siden jeg kjøpte at jeg ikke husker hvilken butikk den er fra, men merket er #tara Bukse og grå topp "h&m Skoletter #dna

Og her ser dere sekken litt nærmere, den er ikke i skinn så den kosta bare 399 kr. Egentlig var det en blomstrete sekk jeg tenkte å kjøpe , men sort passer jo til mye mer, men skal ikke se bort i fra at jeg kjøper den blomstrete også...

#antrekk #mote #minmote #sekk  #blogg
 Hverdagsantrekk !

Ja bortsett fra skoa , de er på i anledning bildet..hehe.. Stort sett flate sko til både helg og hverdags på meg , jeg bare mååå ha på meg behagelige klær og sko.

Her har jeg på den sorte bomberjakka som jeg har vist før, veldig aktuelt nå om dagen, min er i et tynt stoff, men man får dem jo også i høst/vintervarianter. Smale litt "vaska" jeans kan brukes til det meste og her har jeg en behagelig genser som blir litt mer pynta med snøring  ( av det slaget som ikke viser puppene)

Som vanlig blir det litt hui og hast bilder, så ser ikke før etterpå at de er skakke...skjerpings Annebe ...

Bomberjakke #kappahl  Jeans #veromoda Sko #skopunktet

Genseren har jeg kjøpt nå i høst, på #match og den er så deilig at jeg kan tenke meg å kjøpe en til, for de har i offwhite og sort også...
 Det her var jeg med på...

Jeg skrev jo tidlig i sommer at jeg hadde vært på en fotojobb. Og nå har jeg fått bildene så da kan jeg fortelle hva det var. Det var en jobb for Cubus , en opplysningsside om deres jobb for bærekraftig miljøarbeide , siden kan du se HER...

Det øverste bildet er brukt der, det andre vet jeg ikke om skal brukes enda, men jeg fikk det tilsendt og kunne vise det på min egen side..

Det var en fin dag,( eller det var gjort på noen få timer)..dumt jeg ikke hadde med kamera, men det kan være litt "masete" også...og man vil jo gjerne virke proff..hehe..


Sammen med ei søt og hyggelig jente ,som jeg ikke husker hva heter....


Og bare meg... #Cubus #varner #bærekraft #model #foto


 Klassisk antrekk med blondetopp !

Smal bukse og dressjakke i sort, er noe jeg alltid har hatt i garderoben, det er liksom min stil om jeg skal pynte meg litt. Jeg bruker som regel bare en enkel topp i sort eller grått under jakka. Men med en blondetopp blir det litt mer feminint !


Topp #match Jakke #vila Bukse #kappahl Sko #eurosko
 

Denne blondetoppen er såpass tett i mønsteret at den ikke føles gjennomsiktig, det finnes jo så mange varianter så det er bare å finne en man selv liker. Denne kjøpte jeg på salg og det var 70% på den, så da kom den på 150 kr...fornøyd med det kjøpet !


Om man vil gjøre antrekket mer hverdagslig er det jo bare å bruke en cardigan eller strikkejakke i stedet for dressjakke... (hadde tenkt å vise, men ble dårlig og måtte bare komme meg hjem )..Her ser dere mønsteret i toppen litt bedre...  #hokksund #minmote
  

 Plissèskjørt ! (antrekk50+)

Jeg har hatt dette skjørtet i flere år, og nå i høst er det veldig aktuelt igjen. Jeg bruker jo ikke så ofte skjørt og kjoler, liker ikke å være for pyntet, men med en strikkegenser blir det litt mer dempet og hverdagslig.

Med antrekksinnleggene håper jeg å kunne inspirere til å bruke noe du har liggende i skapet ...også syns jeg det er" lidderlig" gøy også..hehe...

Det blåste litt da jeg tok bildene, men det passet jo fint å få litt vind i skjørtet syns jeg... Skjørt #bikbok Genser #byoung Skjorte #Lindex

Fint i parken ved elva i Hokksund....Mitt skjørt er ganske langt, noe som passer fint til min høyde, og fargen liker jeg veldig godt... Sko #asiscJeg må ha en bluse/skjorte under strikkegenseren, både pga kløe og for å kunne ta av om det blir for varmt ... #nøstetangen #hokksund
  

 

 

 
 

 Leopard og fløyel på landet....(antrekk 50+)

Ikke akkurat det jeg pleier å rusle rundt i her på bygda. Men jeg har litt av hvert i skapet , så siden det er moderne med fløyel i år fant jeg frem jakka fra Fretex så jeg kunne lage et antrekksinnlegg til inspirasjon ..

Dyreprint kan man stort sett alltid bruke, men man må trives med det..og jeg må ærlig innrømme at det er ikke ofte jeg bruker det . Men jeg syns det er lekkert på andre .. også er det gøy å leike seg litt med klær og bruke dem på nye måter ..


Jeg trenger ikke dra langt for å finne en kornåker....

 


Topp #vivikes Bukse #kappahl

 


Frynseveska er fra #kappahl
 


  

 Fortsatt litt sommer ! (Antrekk 50+)

Ja da ble det litt sommer i August også, og den varer i alle fall til i morgen her på Østlandet. Så da får  man passe på å kle seg i lyse farger litt til...

Lyse langbukser blir ofte lite brukt her i huset, for er det skikkelig varmt går jeg i shorts. ( Lyse jeans blir brukt hele året da) Men nå på sensommeren er det fint å  fortsatt kunne kle seg litt sommerlig !


Buksa er fra Hennes og blusen fra Floyd..begge i veldig behagelig stoff.....


Jeg er jo "fan"av litt guttete bukser, og gjerne med noen detaljer på. Blusen er litt søt for min smak, men på sommeren hender det

jeg føler for å være litt søt..hehe.. #Floyd #minmote
 Jakke fra Fretex (antrekk 50+)

Nå er det så lenge siden jeg hadde tatt noen antrekksbilder, så i dag fikk jeg endelig gjort det igjen..og jeg syns jo det er såååå gøy å holde på med.

Litt ute av det..så ser jeg har fått med mye rot rundt på bildene, og ikke helt riktig lys..men det får komme seg med litt øvelse igjen..

Denne jakka har jeg hatt i flere år, kjøpte den på Fretex for en hundrelapp eller noe slik. Jeg syns den passer både til hverdags og litt penere.


Buksa er fra #kappahl (imitert skinn) Lave sko fra #BiancoMed pumps fra #eurosko og ørepynt blir det litt mer pyntet.....


Må ha det litt moro når man tar bilder av seg selv..hehe... Ei konvoluttveske passer fint til, men den husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt....

  Billige klokker å kjøpe..og å "drifte"...

Klokker på et fat..hehe....fint skarre værra ... Var bare det at da jeg skulle kjøpe batterier til klokkene jeg har kjøpt på CMYK (tidligere) på Gulskogensentret i forrige uke, fikk de bli med en tur innom kaffèen der ..

Jeg er veldig fornøyd med klokkene jeg har kjøpt på CMYK (ikke sponset), de koster jo ikke mye, disse tror jeg kosta 299 kr eller noe slikt og jeg har hatt dem et par år nå..og så bytter de batterier for 49 kr så da er de jo billige å ha også. Har et par litt dyrere klokker også, men fint å ha litt ulike å variere med , selv om jeg stort sett bruker ei lita gullfarget med sort reim til vanlig....


#cmyk #klokker

Siden mannen som hadde ferie holdt på å jobbe med trappa ute, ble det kaffe alene på meg og da er det kos med et blad ... #femina #kvisten #gulskogensenter

 Rolig helg...

Har vært litt ekstra sliten i helga...så ble litt fravær på bloggen, men jeg har jo vært forholdsvis aktiv i sommer , både på blogg og i livet ellers...så skal ikke klage...

I dag skulle mannen å se på noe stein til trappa..så da titta jeg litt i byen ( Drammen ) så lenge. Prøvde et antrekk på salg, men ble ikke noe kjøp...buksa var ok , men jeg har jo sååååå mange fra før som jeg nesten aldri får brukt.....

Ikke så bra kvalitet på bildene, men" må" jo ha med litt bilder syns jeg....

Før og etter bilder..hehe...
Overdelen var fin på veggen..men ikke helt min stil på.... #drammen #monki
 Dagens antrekk ! (50+)

Jeg er jo egentlig ei "buksejente" men da vi skulle til Drammen i dag og det var sol fikk jeg lyst til å pynte meg litt med skjørt. Dette skjørtet tror jeg at jeg har hatt i over 10 år..kanskje mer...

Fant ingen jakker som passa til den off-white bunnfargen i skjørtet, men egentlig er det litt mer avslappa når det ikke er så "perfekt" så da gikk jeg for en helt hvit cardiganjakke...


Skjørt #hennes Topp #kappahl Jakke #Carla


Så var det ut på bytur..liker best å gå i komfortable sko...og de er fra #veromoda ..Det gjør seg med litt farget neglelakk på tærne når det er sommer..men ikke zoom for det er på tide å fjerne denne..hehe.... #blogg #antrekk #minmote
 

 

 Fire favoritter !

I dag fant jeg frem fire av favoritt sommerbuksene mine og tok bilde av dem..hehe.. Jeg har mye klær...alt for mye, men dette er bukser som jeg har hatt i mange år og som jeg liksom aldri går lei av...

Den grønne er fra Zara de andre er fra Kappahl.... så en finner mye fint i rimelige butikker også syns jeg ...

Legger ved noen bilder jeg har tatt før, så ser du dem på også !


Jeg er veldig glad i bukser med stikklommer, og litt guttete fasong...Den grønne har så fin lukking som gjør at den har litt særpreg. Leopardmønster er vel ikke hottest akkurat nå, men trives man med det kan man alltid gå med det, sånn er det bare...


Denne buksa passer til sort, men blir mer sommerlig med hvitt og lave sandaler til...
 

Det går fint ann å ha striper både i over og underdel..... #Zara #antrekk #kappahl  #mote #stil Blå bukse ! (antrekk 50+)

 Ei blå langbukse nå på sommeren er veldig anvendelig syns jeg, litt mer sommerlig enn sort , og en slik løs variant er deilig å ha på også...

Denne har jeg kjøpt på Mango, fin detalj nederst på bena og knyting i livet gjør den litt mer "spennende ..og jeg elsker jo hvite /kremfarga bluser til det meste..

Litt flaks at blåfargen passa til ei dressjakke jeg har hatt i noen år også..selv om det er minst like fint å ha noe som ikke matcher...


Enkelt og hverdagslig..... Bluse #kappahl Bukse #mango ....Buksa har stikklommer , noe jeg liker godt..er jo glad i litt guttete stil som noen kanskje vet. Et fargerikt armbånd gjør det litt mer sommerlig..Med blått og dressjakke blir antrekket ganske klassisk..... Jakke #risøe Sko #chilliIkke så lett å se detaljen , men er en liten kant med en splitt nederst på bena...og legg merke til den blå dørmatta...hehe...
 

 
 Favorittsommerklær !

Nå om dagen pågår det en sommerchallenge som bloggen Den rutete skjorta har dratt i gang se HER .. Jeg har ikke vært med de andre dagene, men jeg har jo så mange antrekksbilder, så dagens oppgave måtte jeg jo bli med på :  Favoritt sommerklær. En absolutt favoritt for meg er shorts om været tillater det... ellers vet jo de som har fulgt meg en stund at jeg liker en ganske klassisk og sporty stil....sommer som vinter...


Sånn liker jeg godt å kle meg, men ser helst at det er så varmt at jeg bare kan ha t-skjorte eller singlett til shortsen...Her er også klær jeg kan like å bruke.... #rutetesommerchallenge 
 Jeans med "rufsekant".. (..antrekk 50+ )

Denne buksa som jeg har hatt i et par år og liker veldig godt, viser seg å være veldig "på moten" nå i sommer. Hadde brukt den uansett jeg, for den er så behagelig..og litt uformell i stilen, og det passer meg bra...

Vet jeg ikke trenger solbriller inne...må bare tøffe meg opp litt...hehe...
Buksa kan fint brukes om en skal pynte seg litt også syns jeg...  Bukse #Lindex Bluse #ginatrikot Dressjakke #vila Sko #euroskoLitt stilig med en slik kant på buksa, i stedet for å kjøpe kan en jo forøke å lage en slik kant på ei bukse en er litt lei av...


 

Til hverdags er det avslappa og behagelig med ei jeansjakke og lave sko... Jakke #vila Sko #biancoOg er det varmt , er det jo bare å ta av jakka og vise det fine mønsteret på blusen....
 Er du opptatt av dyre merker....?

Syns du det er "viktig" å ha dyre vesker, sko og klær ? Jeg er ikke opptatt av det, og jeg er vel en av få damer som aldri har ønska seg en diamantring...

Nå syns ikke jeg det gjør noe om andre liker å kjøpe merker, og jeg er ikke slik at jeg aldri kunne tenke meg å ha noe slikt, men det er bare ikke noe viktig for meg..

Dessverre er det slik at en del billigkjeder utnytter arbeiderne, så en må ta stilling til dette også, men det blir en annen "debatt", og at en ikke kjøper det dyreste betyr ikke at man kjøper det som er urealistisk billig heller...

( mer tekst under bildene)


Denne veska kjøpte jeg på Fretex for 100 kr og den funker like bra til mitt bruk som en chanelveske ville gjort....Syns den passer godt om jeg skal pynte meg med kjole....bildet er fra et tidligere innlegg....Og denne veska kosta rundt 500 kr, mer enn bra nok for meg...
 

Noen velger kanskje å kjøpe få ting, og syns at kvaliteten på dyre ting er bedre  og har man budsjett til det er jo det helt greit...men om man kjøper bare for at andre har, da er det litt trist syns jeg...

Selv har jeg penger til å kjøpe slikt av og til om jeg har lyst, men siden jeg mest kjøper ganske billige ting blir det penger til overs hver mnd som jeg "setter i banken"... men hva jeg sparer til...si det ..syns i grunnen jeg har alt jeg trenger...

#chanel  #louisvuittonDagens antrekk !

I dag har jeg vært å spist deilig lunsj hos svigerinna mi. Og når man er bedt bort er det jo hyggelig å pynte seg litt. Så da ble det en bluse til ola-shortsen.Selv om det var litt kjøligere i dag enn i går ,var det absolutt shortsvær i solveggen. 

Og det gjelds jo å kle seg litt sommerlig før sommeren er over igjen, men håper det blir langt utpå høsten...


Jeg elsker jo å bruke cardigan de er så bløte og behagelige. Og nå om sommeren er det ekstra fint med noen i lyse farger ... denne er fra Lindex
 

 


Blåfarger er jo sommerlig og fint syns jeg,  og passer å kombinere med det meste av andre farger... Shorts og bluse fra Kappahl ... (ikke sponset innlegg )

#Lindex #kappahl #antrekk #blogg #shorts
 Ble ikke akkurat blakk på shoppingtur !

Som jeg nevnte i forrige innlegg skulle jeg og ei venninne på "shoppingtur" i går. Vi har i mange år tatt en tur til Oslo i Mai , med noen avbrekk etter at jeg ble syk.

Men i går tok vi turen igjen og var jo så utrolig heldige med været, så vi koste oss med både mat og en kaffepause ute i sola..tok ingen bilder for jeg tenker at det er så "masete" å holde på med ...selv om jeg har lyst...hehe...

Som vanlig kom venninna mi hjem med flere poser, og jeg med en...men det er ikke det som er poenget med turen ...så jeg er fornøyd med ei ny bukse jeg, egentlig har jeg jo for mye som jeg har...


Hadde iallfall ikke mye å drasse på.....Ei behagelig blå bukse ...får stryke den og ta den på en annen dag...men et bilde bare sånn at dere ikke lurer for mye på hva det var i den posen..hehe...

#oslo #mango
 Fjonga meg litt ..

Ikke ofte jeg tar på neglelakk, og om jeg gjør det er den som regel veldig dus. Men i morgen skal jeg og ei venninne på shoppingtur , og da hender det jeg får lyst til å kjøpe meg en neglelakk...først og fremst for å ha på føttene til sommeren. Siden jeg pleier komme hjem med akkurat de fargene jeg har fra før ,tenkte jeg det var lurt å ta på et par av de jeg allerede har så jeg kan unngå å kjøpe like enda en gang...

Jeg skal ikke påberope meg at jeg er flink til å ta på neglelakk, eller første hånda går som regel greit...den andre blir det mye kluss med før jeg kan si meg greit fornøyd..hehe..

Litt gæææææer`n må man jo være ...to farger som ikke passer sammen da gitt..hehe...

Og til og med motsatt på den andre hånda...annebe har blitt skikkelig vågal... #neglelakk #manikyre 

 Voksne damer og shorts...

Nå nærmer det seg forhåpentligvis sol og varme ! Og da går jeg veldig gjerne i shorts, tilogmed i butikken...Jeg har hatt innlegg på bloggen  tidligere med spørsmål om "kjærringer" kan gå i shorts i butikken...se HER ...så kan du lese hva andre mener om det.

Jeg mener så absolutt at man kan det, uansett kroppsfasong, men jeg har ei meget slank venninne som aldri kunne tenke seg å gå med det "ute blant folk" ..så det handler vel mest om hva en føler seg komfortabel med.

Hva tenker du ...er det "passende" når man er over 50 år ? ( De under 50 år kaller jeg unge damer..hehe..)

Bildene er fra sommeren for to år siden ...og da var det mye flott sommervær !
Jeg velger jo ofte den litt sporty stilen....

Men man kan fint pynte seg med shorts også.....syns jeg !

 Joggebukse ! (Antrekk 50+)

Noe av det beste jeg kan gå med er ei "slækk" joggebukse. Noe jeg ikke bare bruker hjemme , men også når jeg skal i butikken o.l...og sånn til vanlig slenger jeg den bare på meg...men skal man møte noen er det jo hyggelig å pynte det opp litt...eller ha ei bukse med noen detaljer som f.eks glidelås..eller ei linning i en kontrastfarge....som jeg har her...

Bildene fikk litt for mye lys i seg...så derfor ble det ikke så mange som kunne brukes...beklager det..


Det er jo så kjølig om dagen at det er greit å ha en varm genser...så får en heller ha ei T-skjorte under om det blir varmt...

Buksa er fra H&M og genseren fra B-young.. (ikke sponset)

Litt mer pynta med et smykke og litt penere sko...begge skoparrene har jeg hatt et innlegg om tidligere HER...
 

 Litt fredagsfin ! (antrekk 50+)

Nå er ikke jeg av de som pynter meg så mye, og dette antrekket er jo heller ikke særlig pyntet, men jeg syns at når man bruker en liten bluse til jeans og bomullsjakke blir det liksom litt mer pent. Og i dag passer det fint for guttene kommer hit etter jobb og vi skal feire mannen som fylte 55år på tirsdag .

Antrekksinnleggene er ment som inspirasjon, så det er ikke sikkert klærne jeg har på er i salg nå..men vet det finnes mye lignende...

Lyse jeans er fint utover våren..og de passer til det meste av farger , mine er av det litt "slitte"slaget og med en liten sleng. Jakka har det lille ekstra med en glidelås på skrå..og så er den litt innsvingt. Slike korterma offhvite bluser har jeg flere varianter av ..og det er ett av mine favorittplagg..Jakke #lindex Bukse #h&m Bluse #veromoda #antrekk #blogg
 

 Bomberjakke ! ( Antrekk 50+ )

Nå er det virkelig lenge siden jeg har hatt et antrekksinnlegg, men det er jo så gøy å holde på med ..så håper å få til flere utover våren og sommeren.....

Jeg har to Bomberjakker som jeg har hatt i 2-3 år..og nå er jo det veldig i tiden..og finnes i mange ulike farger og med ulike mønster som dyreprint og blomster bl.a...det beste med disse jakkene er at de er lette og behagelige å ha på seg, og de kan brukes både til bukser, skjørt og kjoler....

Jeg er faktisk ikke veldig opptatt av hva som er "moderne"..men man lar seg jo ofte inspirere av det en ser i blader o.l....og nå håper jeg at noen kan la seg inspirere litt av meg...klær er iallefall gøy...


Denne militærgrønne jakka fra #lindex liker jeg godt, passer min stil...som er ganske sporty , med en "fake"skinnbukse #kappahl og #converse sko blir det litt røffere preg på det...En så enkel jakke kan brukes til "alt"..også under tykkere jakker når det er kjølig...Ut å gå..hehe....En litt mer "damete" stil..ikke helt meg , men til noen anledninger funker det også... Jakke #kappahl , bluse #matchLettvint å ta jakka med i hånda..eller putte den i en stor veske.... Moteuka !

I dag starter moteuka i Oslo , jeg skal ikke dit..men om noen har tenkt seg dit er det et program til hva som foregår de ulike dagene HER... ( alt er nok ikke åpent for publikum... ) Jeg var så heldig å få være med å gå visning på åpningsdagen der i 2010...og det var veldig gøy å være med på..( den gangen het det vel OFW tror jeg )

En del av dere har nok sett bildet tidligere, men tar det med igjen jeg ...


#moteuka #oslo

 Gjenbruk ! Og hvor blir det av antrekksinnlegga ?

For å ta det siste først, jeg har rett og slett ikke hatt noen inspirasjon til å ta antrekksbilder nå som mamma er alvorlig syk....men håper jeg får litt overskudd til det utover våren, for jeg syns jo det er veldig gøy å "pusle"med slikt.

Nå tror vel ikke jeg det er slik at folk sitter å venter på disse innlegga fra meg...men sånn i tilfelle noen lurte ..hehe...

Så var det det med gjenbruk da...jeg har i perioder hatt kjøpestopp , men egentlig er det like greit å bare tenke seg litt godt om og sjekke hva en har i skapet før en kjøper noe...

Jeg har jo en ganske klassisk stil , så mye av det jeg har kan jeg bare bruke på litt nye måter , som f.eks å bruke en pen bluse til slitte jeans ....eller dressbukse med en strikkegenser.....

Egentlig er det slitsomt å ha for mye å velge i , da blir det iallefall slik at en tar på seg det samme hver gang...

Det blir nok et par nye plagg utover våren, men ellers bruker jeg det jeg har, som på bildet her ..fra et tidligere antrekksinnlegg !


#antrekk #gjenbruk

 Challenge...et outfitbilde....

Jeg har fulgt med på inneuteferdig sin challenge som går over 30 dager..se HER..mange gøyale ting, men hadde blitt litt mye skriving for meg å være med på, så jeg slenger meg på de dagene det passer, og i dag var det jo veldig enkelt ...for antrekksbilder har jeg jo mange av.

Valgte ett som jeg la ut i November for et år siden...syns det passa med en kjole nå som det nærmer seg julebord sesongen...denne sydde mormor til meg da jeg var rundt 30..bruker den ikke nå ,men var en av mine favoritter før...innlegget fra et år tilbake kan du se HER...(kan 50+ bruke lårkort het innlegget )


#antrekk #outfit #challenge #mjøndalen #kjole

 Brillene på !

Lovet at jeg skulle vise brillene på, så da gjør jeg jo det..ser litt streng ut...men det kan jo være greit noen ganger det også...

Ellers har det vært ei ganske vanlig helg her, bytur med kaffe i går og da var vi også oppom yngste sønn som har fått kjøpt leilighet i Drammen nå ( kan skrive litt mer om det senere ).

I dag besøkte vi mormor på formiddagen og så har eldste sønn vært her nå og sett film...så stille , rolig og hyggelig helg...ønsker alle ei fin kommende uke ...


Tok en liten posering i samme slengen..hehe....

Briller #synsam Genser #cubus Bukse #hennes Sko #asicsNye briller !

Har bare brukt slike "billigbriller" og det har vært greit nok...men syns jeg har blitt fort sliten i øya i det siste, så tenkte det var på tide å ta en synstest igjen og sjekke litt.

Det var ikke noe annet med synet enn det vanlige med at man ser dårligere med åra...men jeg kunne gå opp litt på styrken, også investerte jeg i noen litt dyrere ..men siden jeg bare har det som lesebriller ville jeg ikke legge så mye penger i det.

Jeg valgte rett og slett det første paret jeg prøvde og da kom det på 3600 kr med synstesten...det er jo ikke så ille.

Virker som dette hjelper på slitenheten i øya ...selv om jeg på grunn av ME også sliter litt med å fokusere i perioder.....tror jeg blir fornøyd ..


Bruker #synsam#buskerudstorsenter ...de er flinke og det virker ikke som de prøver å presse på deg dyrest mulige briller....

Synes disse var helt greie, litt større enn de jeg har hatt før..men det blir nok bare en vanesak....Ei kåpe ...og en traktor !

Lovet jo å vise de to kåpene jeg kjøpte i høst ..den ene har jeg vist tidligere HER...Denne på bildene  her er litt mer som en jakke og er en jeg bruker mer til daglig ...

Har liksom ikke hatt helt det rette overskuddet til antrekksbilder om dagen.....men tok et par bilder av "kåpa" da jeg kom fra en synstest  tidligere i dag ..også hadde jeg den på da jeg og yngste sønn gjorde noen ærend i Drammen i forrige uke..så da knipsa han et par bilder av meg....

Kåpe #veromoda Sko #eurosko Veske #fretex.

 

Også var det traktoren da...synes bare den var så fin at jeg måtte ta et bilde av den..hehe...#traktor #landbrukHerresko og pologenser !

Først må jeg si at det ble så mange skakke bilder ..at jeg bare fikk plukka ut en liten smakebit på antrekka...hehe...sånn kan det gå når man skal forte seg...det er aldri lurt..

Jeg liker jo veldig godt en litt guttete stil, så det passer meg perfekt at det nå er populært med " herresko " igjen...(vet det ikke er alle som er så glad i den stilen som meg )

Og forrige høst var jeg på jakt etter en pologenser , da var det ikke å oppdrive...men i år er butikkene fulle av det...så nå har jeg skaffa meg tre stykker ...så da er jeg kledd til kalde dager også...

Her er noen bilder som jeg håper kan inspirere litt iallefall.....


 Pologenser #floyd Sko #clarks #eurosko Bukse #hennes Jakke #only

Kan ha det gøy når man tar bilder av seg selv også....hehe......           Bukse #hennes Genser #donna #match #antrekk #mote #blogg #klærAnnebe viser høstmoten gjennom 20 år..

Litt rar overskrift ...men her kommer et lite utvalg av bilder jeg har vært med på med høstklær fra jeg for første gang prøvde meg som "modell" i 1995...

Fint å ha en blogg en kan få lagt ut litt bilder på..for ellers ligger bare bladene/bildene i ei kasse på loftet og noen i ei hylle i et skap på "kontoret"..

Noe er jo veldig umoderne...men andre ting kunne man jo brukt i dag også.....( noen av dere har nok sett noen av bildene tidligere også )

Sånn ca i rekkefølge fra 1995-20015....


Mote journalen 1995...

Norsk Ukeblad 1998.....

N.u 2004...

Nu 2007....

Lindex "supermodell " 2005......                                                   OFW 2010.....

N.u 2012....                                                                                N.u 2008........

N.u 2011.......N.u 2013....

KKstil 2015..... #blogg #mote #norskukeblad #kkstil #oslo

 Antrekk på en lørdag....50+

Nå har jeg "juksa" litt da for jeg har ikke hatt på meg noe av dette i dag... tok bildene tidligere i uka..men tenker at dette er klær som kan passe på en handletur eller et kafèbesøk på f.eks en lørdag...

Det som er så greit med slike klær som jeg har på meg her er at alle disse plaggene kan brukes om hverandre..og man kan bytte ut et av plaggene med en farge man er glad i om man ønsker det...fine basisplagg altså....

Den sorte buksa her er ikke i ekte skinn..men en imitasjon..noe jeg synes er like greit siden det ikke er så ofte jeg bruker den...går man ofte i slike klær er det sikker lurt å investere i en som er i ekte skinn...

Sko #asics Bukse og jakke #kappahl


T-skjorte #cubus

Lang jakke #veromoda...noe som er deilg på en kjølig høstdag T-skjorte #kappahl

Sa jo jeg skulle ha antrekksbilder med de nye skoa..men her blinker det litt vel mye p.ga blitzen...men jeg er veldig fornøyd med dem .....

Dette bildet tok jeg rett og slett en dag jeg kom fra butikken..hverdagslig og greit...Jakke #veromoda Bukse #kappahl Sko #converse
Hot or not....

For et par mnd siden var jeg og tok noen nye bilder for KK-stil...et par slike" hva kan jeg bruke nå" mote innlegg. Og nå er høstens blad i butikkene. KK -stil har mye bra mote for oss mer voksne ..men det meste passer jo på tvers av alder...handler vel mer om måten man bruker klærne på.....


Og slengbukser har jeg jo....så det passer meg bra......Fikk med meg en "goodybag" med alt dette fine i også..... #cosmica #mote #allerhuset #kkstil #makiash

To par nye sko til høsten !

Fortsatt går jeg i tøysko og sandaler, men i forrige uke var jeg å kjøpte meg to par sko for å ha når det blir litt kaldere, har flere par skoletter ...og joggesko til turbruk, men ingen ordentlig gode hverdagssko.....så nå håper jeg at jeg blir fornøyd med disse nye....


Et par hvite sneakers passer jo til det meste..har prøvd mange typer ..men disse fra asics var det som passet føttene mine best #asics #dna ....

Og så har jeg alltid vært glad i herreinspirerte sko.På slutten av 80 tallet gikk jeg med svart miniskjørt ,svart stømpebukse , sort topp og denne typen sko..da følte jeg meg fin....og nå har det kommet masse av denne typen sko i butikkene igjen, så da har jeg vel fått meg nye favorittsko tenker jeg ... #clarks #eurosko #bloggLitt inspirasjon...antrekk 50+....

Nå er det lenge siden jeg har tatt noen antrekksbilder , må ha litt ro rundt meg da og ikke forte meg ..og være alene i huset....og i ferien blir jo dagene litt annerledes enn ellers.

Så her blir det reprise på noen av forrige høst`s antrekk..og av det jeg har sett i motebladene er det mye av det samme som "gjelder" i år...og forresten er det viktigste å kle seg i noe en selv liker og trives med....


Burgunder og militærgrønt er jo typiske høstfarger...

Jeans , blonder og mønster er alltid noe en kan bruke....

Samme buksa..litt rocka og litt pyntet....

Lik farge på hele antrekket er ekstra aktuelt nå i høst.... Bohemstilen fortsetter i høst også..og gjerne blomstermønster.....og en hvit bluse/skjorte passer til det meste.....#cubus #kappahl #lindex #fretex #bikbok....Hyggelig det da !

Så at KK stil hadde lagt ut bilde av oss lesermodellene i sommerutgaven, på Instagram i dag...og at de søkte etter flere som hadde lyst å prøve seg...noe for deg ?...Veldig gøy å være med. Har du ikke lest innlegget mitt fra jeg var med er det HER..

KK stil er et supert blad for oss som ikke er tenåringer lenger, og jeg har kjøpt det fra første nr, som kom ut for et par år siden.....


#kkstil #kk #blogg #mote #modellShorts og frynser !

Håper jo virkelig det blir en fin sommer så en kan gå mye i shorts, kjole eller skjørt..jeg er nok mest et "buksemenneske"så da er det ok å pynte opp shortsen litt , med f.eks frynser.

Nå om dagen er det jo veldig aktuelt å bruke frynser, jeg liker ikke at det blir for mye..men synes det pynter opp med noen detaljer på veske og sko, skoa med frynser jeg har på her er 6-7 år gamle...noen ganger er det greit å ikke kvitte seg med ting også.

Veska har jeg kjøpt i år, og den tror jeg kan passe til mange ulike antrekk og stiler....greit med en slik anvendelig farge...


Shorts og bluse #kappahl Sko #chilli


Veske og smykke #kappahl Topp #byuong Sko #bellamodaPenbukse !

Er vel kanskje ikke noe som heter penbukse lenger, for nå brukes jo det meste om hverandre og folk har jo som regel så mye klær, men da jeg var barn husker jeg at jeg hadde penbukser og de var til spesielle anledninger.

Buksa jeg har på her, kjøpte jeg for å kunne bruke i stede for en kjole dersom jeg skulle noe som krevde å være litt mer pyntet....har snart hatt den ett år..og ikke brukt den enda..hehe..så får nok heller bruke den litt på "vanlige"dager  , med en cardigan med litt glitter blir det litt pyntet og med olajakke eller en lang cardigan kan den brukes til hverdags også...

(litt mye lys i bildene..det var sol ute også..men uten blitzen blir bildene så "tamme"at da fikk de heller være litt overeksponert)


Bukse #gerryweber  Topp /cardigan #carlaf  Begge kjøpt på  #ødegaard Sko #eurosko Ørepynt #veromoda

Olajakke #vila T-skjorte #kappahl Sko #bianco Clutch #mango Solbriller #costume

 Noen bilder fra dagen med kk stil...

Skrev i forrige innlegg at jeg hadde vært" kknaturlig modell" for bladet kk stil (her)... Kjempefint blad for oss litt voksne..og forresten de yngre også..jeg har kjøpt bladet fra første nr..

Vi tok bildene på Lille Herbern i Oslofjorden ...nydelig liten plass med et flott spisested..og supergod mat....

Det blåste kraftig da vi tok bildene..så håper å kunne ta en tur dit igjen på en vindstille dag i sommer...fikk ikke tatt så mye bilder, men noen så dere kan se hvor fint det er der.

 


#kkstil #lilleherbern #blogg #modell #mote
Her er "hemmeligheten" !!

For noen uker siden skrev jeg at jeg hadde vært med på noe som var en veldig fin dag (her)...til tross for at det kosta litt ekstra krefter. Nå er det jo over tre år siden sist jeg turte å si ja til en "modelljobb" ...men har hatt litt lyst til å prøve igjen siden jeg synes det er utrolig gøy.
Så da bladet KK stil søkte etter kk naturlig modeller på instagram tenkte jeg det var en grei måte å prøve meg litt på igjen ..siden dette ikke er en jobb...men bare noe "alle"kan være med på..da føltes det ikke såååå seriøst.

Og dagen var en fin opplevelse, med kjempehyggelige folk, fint sommertøy og god mat på koselige Lille Herbern.

Bladet KK stil har jeg kjøpt siden det første nr for et par år siden og det er mitt favorittblad..da det inneholder mye fint for oss litt mer voksne....

Her er noen av bildene jeg var med på ....(kopiert på pc...så litt uskarpe )


#kkstil #blogg #mote #lilleherbern #modell


Striper !....Antrekk 50+

Jeg liker godt striper på klær og synes det kan være fint å kombinere striper på både over og underdel...bare holde fargene litt rolige, her har jeg brukt sort og hvitt, og stripene er både på langs og tvers noe jeg synes fungerer bra...bare å prøve seg frem...

Buksa på bildet er i en veldig behagelig ,løs kvalitet og passer supert på sommeren, jakka har 3/4 lang arm og kan være deilig å ha med om det blir litt kjølig på en varm sommerkveld....som vi iallefall kan drømme om....

Her går smykkene i sølvfarge, selv om sommerens store trend er gull...som også er kjempefint .....men trender er ikke det viktigste..ta på det du føler for den dagen...


Som dere ser er det striper i foret på jakka også.....Jakke #bikbok Bukse #kappahl T-skjort #zara Sko #chilli Smykker #cubus og #hennes

Med solbriller blir det ett litt mer" kult" uttrykk....


Solbriller #glitter......#blogg #antrekksblogg #striper #mjøndalen #solbriller

 Antrekk 50+

Nå var det lenge siden siste antrekksinnlegg fra meg, som mange av dere vet ble blitzen ødelagt på det forrige kameraet, men i dag testa jeg det nye Canonkameraet..så jeg plundra litt med selvutløser og greier...men fikk da til noen bilder .

Klærne her er de som jeg tidligere viste dere at jeg kjøpte for tilgodelappen på kappahl..se her ..

Bukser som dette er mine absolutte favoritter, militærgrønn farge og løs og ledig. Blusen gjør det litt pyntet, og med cardigan og Conversesko blir det en mer hverdagslig stil.


Bukse og bluse #kappahl Sko #eurosko


Cardigan Kappahl Sko #converse

#antrekk #blogg #minmote #mjøndalen #norgeSe hva jeg kjøpte for tilgodelappen...

Skrev jo for noen uker siden at jeg var fornøyd kunde på Kappahl..se her ..Og her om dagen fant jeg noen helt enkle klassiske ting jeg ville bruke pengene på.

Jakke får jeg heller kjøpe meg til høsten...eller jeg har jo noen flere i skapet også..så vi får se....

Nå fikk jeg jammen brukt mine gode tegneferdigheter i paint igjen også....det er lov til å le ...hehe......Finnes sikker noen ferdige bokstaver jeg kunne brukt ..men det fant ikke jeg ut av på egenhånd...


Ble jo fin farge på tilgodelappen i allefall....

Kjøpte rett og slett ting jeg vet jeg kommer til å bruke..og jeg elsker slike litt løse bukser....

#kappahl #paint #mjøndalen #tilgodelapp #moteFrem med vår og sommerklærne....

Da jeg satt ute på terrassen nå var det så deilig at jeg tenkte at nå kan jeg vel trygt henge vekk vinterjakka som henger i gangen enda. Siden blitzen jeg har bestilt fremdeles uteblir, så fant jeg frem noen antrekksbilder fra sommeren i fjor.

Er litt hyggelig med farger på klærne på denne tiden av året. Selv om jeg stort sett tar på meg noe anonymt..har jeg mange fargerike klær i garderoben, og tenker hvert år at jeg skal bli flinkere til å bruke farger..så i år SKAL jeg det.

Er det noen av antrekkene her du kunne ha likt å kle deg i ...i såfall hvilket er din favoritt ?


Jeg liker godt en sporty stil....

Rødt passer jo fint i Mai.....

Bland det har i skapet av ulike pasteller.....

Litt hverdagslig og romantisk med blomster...og litt selskapelig med blonder....Artig med litt ulike typer klær i garderoben...jeg er veldig glad i blåfarger og striper om sommeren ....

#blogg #mote #cubus #lindex #kappahl #zara #bikbok #ginatricot #match #eurosko #mjøndalen #oslo

 

 Sånn til hverdags ! ..(antrekk 50+)

Som noen kanskje har lagt merke til har det vært en stund siden jeg har lagt ut antrekk på bloggen. ..og noen har vel kanskje også fått med seg at jeg mista kameraet i bakken sist jeg holdt på å ta bilder..og blitsen slutta å virke, jeg har bestilt ny...men det tar visst sin tid før den kommer..

Så da blir det egentlig et" halvt innlegg"..hehe..for jeg skulle jo ta med ulike overdeler...men dette er så langt jeg kom før "ulykken"skjedde...

Her har jeg på en veldig behagelig jeans..med liten sleng.. og cardigan jakke..noe som er klær jeg liker å ha på til hverdags...

Tar med bilde av en tunika/bluse og sandaler som også passer godt til buksene...da blir det litt mer sommerlig og" bohemsk"...


Bukse #hennes Cardigan #kappahl Topp #zavanna Skolett #høgl Veske #fretex
Tunika /bluse #streetone Sandal #eurosko #antrekk #blogg #mote #mjøndalen #fashionFornøyd kunde !

I dag var jeg en fornøyd kunde hos Kappahl. Jeg kjøpte ei vinterjakke der i fjor vinter ,som jeg har likt godt, men da jeg tok den på for et par uker siden delte glidelåsen seg...som dere ser på bildet.

Jeg tenkte det var dumt, men at jeg bare fikk bruke knappene og så kaste den. Men så var jeg innom et senter med Kappahl butikk her om dagen, og tenkte jeg kunne jo høre hvordan det var med reklamasjon uten kvittering på ei jakke fra i fjor..og hun mente jeg bare kunne ta den med så skulle det gå greit .

Så i dag tok jeg med jakka opp på Eikersenteret der de også har en butikk , og jeg fikk tilgodelapp på hele summen 799kr, uten spørsmål...og hadde jeg hatt kvittering kunne jeg fått tilbake pengene også.

Selv om jeg helst ville hatt jakka, og det var dumt den ikke holdt bedre...sitter jeg igjen med et positivt inntrykk av Kappahl nå.


#kappahl #eikersenter #hokksund #blogg #jakke #reklamasjon #tilgodelappLiten oppsummering ,antrekk 50+

Egentlig hadde jeg tenkt å ha et nytt antrekks- innlegg, men for det første fant jeg ikke den minnebrikka jeg måtte hatt for å få det til, også mista jeg kameraet jeg har lånt av sønnen i gulvet her om dagen...så der virka ikke blitzen lenger..har bestilt ny så håper det blir i orden .

Så da blir det heller en liten oppsummering av noen av antrekka jeg har hatt på bloggen etter jul..jeg pleier jo å ha en liten "reprise"når det nærmer seg ny sesong.

Så håper jeg du kan få noen tips og ideer av det jeg har på meg.....jeg liker i allefall å se andre blogger med antrekks- inspirasjon.

(Om noen er interessert i hvor klærne kommer fra, kan du se under kategorien Antrekk på bloggen min )


#antrekk #blogg #klær #inspirasjon #finn #mjøndalen #norge #fashionJakke med glidelåsdetaljer.... (50+)

Da jeg så denne jakka på salg ( 100 kr) , synes jeg den var litt tøff...men tenkte først den var litt for ungdommelig...men så er det jo sånn at det meste kan gjøres litt mer voksent også , alt utifra hva man kombinerer det med...og her synes jeg selv at jeg fikk balansert det så det passet en godt voksen dame .

Med skjørt og smykker passer jo jakka til å være litt pyntet...og med jeans og t-skjorte blir det mer hverdagslig og tøft...

Her har jeg valgt å la antrekket domineres av det sorte..men en slik jakke kan jo passe til fargerike bukser eller skjørt også...eller en blomstrete kjole ,eller hvite blonder f.eks.


Jakke #kappahl  Skjørt #fransa T-skjorte #ginatricot Sko #økonomisko Belte #kappahlBukse #veromoda  T-skjorte #b-young


#mjøndalen #mote #minmote  #norge #blogg #antrekk #vg #stil #klær #fashion

 I disse vinterferietider !

Jeg er ikke på ferie altså, men tenker det er noen som er på fjellet eller hyttetur nå om dagen. Så da jeg satt her å ordna litt utklipp for mormor som skal flytte i  leilighet (hun har nemlig kjøpt de fleste bladene jeg har vært i , og det blir litt mye å ta med så mye blader, så jeg setter bildene i en perm for henne )....

og da fant jeg bl.a dette ukebladet fra litt før vinterferien i 2011 og tenkte litt strikkegenserinspirasjon passet godt nå ! Også er det jo en stund  siden jeg har lagt ut noen skryte bilder fra "modell" jobbinga ...hehe...

Og er du ikke på fjellet kan du jo kle deg i Norsk design eller strikkegenser uansett !

(scaning fra blader blir som vanlig litt uskarpt )

#norskukeblad #vinterferie #hytte #mjøndalen #friluftsliv #blogg #strikkeklær #norskdesignNy slengbukse ( 50+)

Jeg har jo hatt innlegg med slengbukse før også, men siden det kommer så mye av det i vår, har jeg kjøpt meg to nye..en sort som jeg viser her og en lys som jeg kan vise siden . Jeg bruker ikke veldig mye penger på klær men denne svarte kostet 75 kr og den lyse 100 kr...synes det er greit når det er slike ting som sikkert blir fort umoderne igjen.

Jeg er heller ikke veldig opptatt av å følge moter , men kjøper klær jeg trives med selv, og selv om jeg helst går i smale bukser, liker jeg de med sleng også ....

Skriver litt under bildene ..(som dere sikkert ser er jeg litt ekstra blå under øya om dagen ..men liker ikke tykke lag med sminke..så sånn får det være ..)


Her er et par hverdagsantrekk ..Bukse #hennes Strikkejakke #veromoda  T-skjorte #kappahl  Svart jakke #veromoda

Skjerfet er en gave fra mamma og smykket har jeg hatt siden jeg var ungdom..og liker veldig godt ...

Med noen ryssjer og et gullbelte blir det litt mer pyntet..Dressjakke #veromoda Topp #hennes Sko #eurosko

Sko #økonomisko Husker desverre ikke hvor beltet er kjøpt ....#mote #blogg #antrekk #mjøndalen #norgeSort og grått ! (50+)

Selv om jeg er veldig glad i antrekk med friske farger, går jeg for det meste i klær som går i sort,grått ,hvitt og beige..og den type "farger"...Dette er jo også" farger"som en kan blande med friskere farger om en ønsker det.

Her har jeg også på meg en kjole...selv om jeg bruker lite kjoler ,er det greit å ha et par stykker i skapet, denne her kan jo også brukes med den lange grå strikkejakken .....så kan den også brukes til hverdags.

Tipper det er mange som har en slik type lang strikkejakke, og den kan være god å ha utover våren ..som nærmer seg raskt nå !


Strikkejakke #veromoda Bukse #cosmowike Topp #cubus Sko #euroskoKjole #sparkjøp Clutch #ginatricot  Ørepynt #veromoda  Ring #glitter

#mote #mjøndalen #modellbyrå #norge #antrekkBlått !

Da ble det et utfordringsinnlegg til fra meg i dag..for å hente inn gårsdagens "fravær"..hehe..Har jo mange flotte bilder av ,himmel og sjø i arkivet..men nå synes jeg det var på tide å få brukt noen av antrekksbildene mine...Så her er ett lite utvalg av antrekk som inneholder blått !


#blått #mjøndalen #minmote #fashion #norgeFørst med det siste !!!!

Når jeg leser /ser i moteblader om dagen skjønner jeg at jeg er en TRENDSETTER  eller i beste fall en" IT GIRL" (men da må jeg kanskje litt mer ut å menge meg med kjendisene )

..men altså jeg ser jo nå at det blir såååå moderne med slengbukser igjen, og jeg hadde jo innlegg med slengbuksa mi i sommer, kanskje motemiljøet har snappa opp de innlegga..hehe..

Jeg er egentlig mest glad i smale bukser og følger ikke så ofte moten, liker å ha min egen stil..og den er ganske klassisk , og de siste åra har jeg vel egentlig inntrykk av at det meste er "moderne"hele tida også...men tror kanskje jeg skal kjøpe meg en slengbukse i denim i løpet av våren også om jeg finner en jeg liker ..

OM NOEN IKKE FORSTOD DET , VAR DETTE INNLEGGET MENT IRONISK..(greit å ha med så en ikke får unødig kjeft og krass kritikk..hehe..)


#mote #trend #slengbukse #fashion #kjendis #mjøndalen

 Antrekk 50+

Dette blir jo det første innlegget med antrekk på bloggen fra meg i 2015, men det kommer helt sikkert mange fler, til glede for noen og til "plage"for andre ...hehe..

Her har jeg tatt utgangspunkt i en hundetannsmønstret genser jeg har hatt en stund, men ikke brukt så mye..som de fleste andre klær kan man bruke den både til hverdags og litt penere anledninger.

Om du skal kjøpe ei ny skjorte, anbefaler jeg en lyseblå, den er både klassisk og anvendelig, og jeg har sett i moteblader at den blir populær til våren også .Genser #donna Skjorte #kappahl Bukse #cosmowike Sko #eurosko


Bukse #hennes Clutch #ginatricot Klokke ..fikk i gave til jul...

#mote #fashion #antrekk #mjøndalen #cosmo #norge

 Liten oppsummering av antrekk ....

Siden det er nyttårsaften i morgen har jeg hentet frem noen av antrekksbildene som jeg håper kan være til inspirasjon om du ikke helt vet hva du skal ha på deg i morgen.

Jeg kler meg jo aldri helt "galla" både forde det ikke passer min smak og stil (men syntes andre kan være superfine med det ), og forde det er sjelden jeg er i selskap der det passer å være "stivpyntet".

Selv skal vi bare være hjemme og kose oss i morgen (mulig eldste sønn spiser med oss)..men skal pynte meg litt for det..

Om noen er interessert i hvor klærne er fra...står det mer i de tidligere innleggene under antrekk..men den øverste kjolen her har min mormor sydd..trekk...men her legger jeg bare ut noe bilder som inspirasjon...

#mote #fashion #blogg #mjøndalen #norgeFargefest !....Antrekk 50+

Eller egentlig er det ikke så mange farger...bare lilla, rødt og sort..så det kunne jo også het" advent møter jul"..og det passer jo godt nå som det er fjerde søndag i advent.

Her har jeg bare satt sammen noen klær på en måte jeg synes er enkel ,men samtidig passer om en har lyst til å freshe seg litt opp i jula.

Dette er mest ment som inspirasjon..slik at du kan ta en titt i ditt skap og se om du kan sette sammen klærne på en annen måte enn det du pleier...jeg synes f.eks lilla og rødt fint kan brukes sammen.

Men jeg må innrømme at jeg pesonlig mye oftere velger klær i dusere farger ...som er litt mer anonyme....

Bluse og rød bukse #kappahl Sort bukse #hennes Pumps #eurosko

 


Lilla cardigan #lindex Skjørt #vivikes Skolett #eurosko


Bluse #vivikes Smykke #kappahl
Bluse #louledition Belte kjøpt i København for mange år siden...


#mote #fashion #mjøndalen #norge #blogg

 En genser ...tre antrekk ! 50+

Forrige antrekksinnlegg ble jo litt redusert som sikkert noen av dere husker, siden jeg hadde fått rota noe med zoomen på kameraet, så nå synes jeg det var på tide med et "fullstendig" antrekksinnlegg igjen.

Her er utgangspunktet denne enlke grå strikkagenseren, jeg er veldig var for klær som klør, men med skjorte under funka denne helt fint. En slik genser synes jeg kan være fint å bruke også når man skal pynte seg litt og med en skjorte/bluse under er det jo bare å ta den av om det blir for varmt.

Så under her har viser jeg noen varrianter jeg synes er ganske fine, men en slik genser passer jo til det meste....

Genser #byoung Skjorte #match Smykke #kappahl Bukse #kappahl Sko #eurosko

Bukse #b.young Skolett #eurosko Topp #byoung

En slik topp kan være veldig smart under en genser, for det blir ikke så trangt med skjorteermer o.l..

Skjørt #topshop Sko #shoeday      #blogg #mote #fashion #norge #mjøndalen


 Det skulle ha vært et antreksinnlegg...

Joda jeg hadde tenkt å vise buksa med ulike overdeler og sko, men så hadde jeg vært bortatt zoomen og kutta både armer og ben...og jeg orka rett og sltt ikke starte på nytt, så da tar jeg det en annen dag.

Legger ved et bilde, hvor bare tærne er kuttet..hehe..Også tar jeg med et bilde av vinterstøvla mine på gåtur...

Kommer innom å sjekker blogger senere i dag, yngste sønn kommer innom og skal få litt middag, så da må jeg straks starte med det.

Genser #cubus Bukse av merket #culture

Vinterstøvel #eurosko                                           #drammen #mjøndalen #norge #vinter #moteDen "perfekte" julekjolen ...50+

Ikke perfekt fordi den er så lekker , men fordi du med en slik løs og ledig fasong kan spise så mye du orker uten at det strammer noen steder.

Også er den så enkel at du kan pynte den opp akkurat som du ønsker...fra ingen pynt...til så mye at du ligner et juletre ...smak og behag...


Kjole #hennesogmaurits

Pyntet i all enkelhet....

Blir ikke mer morro enn man lager sjæl......#julekjole #mote #mjøndalen #norge #bloggBlondetopp 50+

Denne toppen har jeg vist i tidligere innlegg også , jeg liker den veldig godt siden den både kan brukes til pent og hverdags. Til hverdags med f.eks bukse og cardigan.

Og til pent med f.eks sort skjørt eller sorte bukser. Skinnjakke eller dressjakke.

Skoletter om man vill være litt røff, med pumps blir det litt mer elegant. Hvor mye man ønsker av smykker og annet tilbehør er jo smak og behag..jeg liker det litt enkelt,men siden jeg har kort hår,synes jeg det pynter opp litt ekstra med litt store øreringer.

Om noen lurer på hvorfor jeg stadig tar med 50+ i overskrifta på antrekksinnleggene mine , så er det for at jeg regner med de aller yngste ikke er så veldig interessert i denne typen antrekk.....også kan de som er mer interessert i voksen"mote" ta en titt.

Blondetopp #ginatricot Skjørt #fransa Jakke #bikbok Sko #eurosko Belte? Clutch #mango Smykker #cubus

Viktig å ha det litt morro mens man står der alene og tar bilder av seg selv..hehe..


Sort cardigan #kappahl Bukse #bikbok                                                       Grønn cardigan #only Bukse m/glidlås #only Skolett #chilli


#blogg #mote #fashion #mjøndalen #norge

 Forsidepike !

Da Frodith tegna så fint bilde av meg, som hun hadde på "forsiden"av et blogginnlegg, tenkte jeg at jeg jo kunne vise dere noen av forsidene jeg har vært på tidligere også.

Så nå har jeg leita litt på loftet, og fått kopiert noen ..så da kan dere ta en titt om dere har lyst.

Ha ei fin kommende uke alle sammen !
#mote #forside #hjemmet #norskukeblad #kk #allergruppen #bonnier #norge #norway #mjøndalen

 Pysj og parfyme !

I løpet av uka har det både blitt ny "pysj"og ny parfyme på meg.Har gått igjen i en velurdress om kveldene, så nå hadde jeg lyst på ei slik flanelsbukse ,også ble det en rød overdel, det nærmer seg jo jul.

Jeg er ingen storforbruker av parfyme,og kan ha ei lita flaske i flere år , men syns det er ok å ha to ulike å bytte på med, nå har jeg sjekka ut noen nye typer når jeg har vært i butikken i det siste, og denne fra Calvin Klein var den jeg likte best når jeg hadde hatt den på ei stund. Denne har jo værtpå markedet i mange år , så for de fleste er den nok litt "ut", men jeg har ikke hatt den før, og jeg kjente at det var en lukt jeg kunne trives med, så da ble det den.


#kappahl #pysj

#parfyme #calvinkleine #obsession #norge #blogg

 Antrekk 50+ ..høst..

Hadde en liten oppsumering av noen av sommerantrekka jeg hadde vist på bloggen, så da gjør jeg det samme med noen av høstens antrekk nå.

Jeg håper jeg med dette viser at man kan "leke"seg litt med klær og stiler selv om man er godt voksen .

Jeg tenker selv at jeg har en klassisk og sporty stil, men noen ganger er det gøy å rocke det litt opp, da jeg var yngre hadde jeg nok en litt mer rocka stil, og det kan man fortsatt ha syns jeg, men gjerne myke det opp litt.

Men det viktigste er å finne sin stil, og bruke det en føler seg vel i ....da blir det som regel bra.

Hvilken klesstil liker du best ? og var det noen av antrekka her du kunne likt å gå i ?

(ønsker du å se mer av antrekka , se under kategorien mote/antrekk)


Kjole laget av mormor..Pulsvanter laget av gretashobby...#mote #klær #blogg #norge #mjøndalen #fashion #nabloggerne #nettavisenLitt fredagsfin....50+

Det meste jeg har av skjørt og bukser er ensfarget, men med ensfarget overdel kvikker det jo litt opp med et mønstrete skjørt, dette er i en myk kvalitet som ikke krøller, så da kan man jo gjerne bruke det med en røff genser til hverdags også.

Her har jeg brukt den klassiske hvite blusen og ei rød veske for å gjøre det litt "muntert"..bytt gjerne til en sort veske, som de fleste har ..

Med en myk jakke blir det litt mer uformelt..men med et smykke i halsen er det straks litt mer pyntet.

Bildene er litt på skakke..men det får dere tåle..hehe.. God helg ...
Skjørt #vivikes Skjorte #match Veske #artno Sko #eurosko Ørepynt #cubus Belte ?
Jakke #lindex Smykke #kappahl Topp #noanoa Ring #hennes Sko #økonomisko
Klassisk i grått

Veldig greit å ha ei grå penbukse i garderoben, med en klassisk modell kan den brukes i mange år . De fleste av denne typen bukser er laget i et stoff som ikke blir fort slitt, så de holder fargen og fasongen bra .

Her har jeg en litt pen Cardigan til, syns det er mer behagelig en bluse..som en jo også kan bruke om en skal pynte seg litt mer.

På nederste bildet har jeg på ei hvit T-skjorte og strikkejakke, slik kan jo penbuksa brukes til hverdags også.


Cardigan #hennes Bukse #lindex Sko #euroskoVeske #mango Ørepynt #veramoda

T-skjorte #lindex Strikkejakke #cubus Skolett #dna Skjerf #matchSUPERFINE PULSVANTER !

Var så heldig at jeg kom over disse fine pulsvantene på bloggen Gretashobby, en koselig blogg jeg stadig er innom. Jeg bestilte et par røde og et par i off white.

Jeg har lenge tenkt jeg skulle kjøpe meg, greit å ha når det ikke er alt for kaldt...eller når en skal kjøre bil f.eks....eller så kjekt når en skal bruke selvutløser på kameraet..hehe..

Her har jeg bare tatt de på ,sånn helt enkelt...men man kan jo selvsagt matche med skjerf ,luer og annet tilbehør.

Disse blir jeg garantert glad i, for de er behagelige og sitter godt på hånden.


Jakke #vivikes Bukse #kappahl Genser #cubus Boots #eurosko


Pulsvanter #gretashobby

Genser #hennes Skolett #face Veske #mangoHvorfor ikke være litt mer gæææær`n i klesveien...

Nå er man jo ikke så veldig gææær`n fordi man har et skjerf rundt hodet da..hehe.. Men jeg vet med meg selv at jeg ikke ville gått slik ute blandt folk. med mindre det var en anledning hvor det passa inn, ikke at jeg er spesielt prippen av meg, men liker litt bedre å gli inn i mengden .

Mulig det er slik fordi en bor på et lite sted, eller fordi jeg egentlig er mest glad i den enkle, klassiske stilen, men jeg synes det er veldig stilig med folk som tørr å skille seg ut litt, gjerne med hatt og fargerike klær..

Liker du å skille deg ut eller liker du best å gli inn i mengden ?

Har du ikke sett dagens forrige innlegg ,med antrekk ,se HER...om du har lyst..


En helt vanlig genser ....og litt ekstra..

Jeans og genser er jo noe av det en bruker mest, men genser høres litt kjedelig ut, så her har jeg "fiffa"opp litt med diverse tilbehør...til og med et skjerf rundt hode,så fikk jeg litt den langt hår følelsen..hehe..

Skinnjakka her har jeg hatt i mange år,og den er veldig myk og god, bruker den egentlig ikke så ofte...men tror jeg skal "hente"den litt frem igjen nå..

Ikke så ofte jeg bruker brune klær heller, men jeg liker det godt,og litt variasjon til det svarte kan jo være greit av og til.


Skjerf #vivekesBukse #kappahl Genser #teps&tees Jakke #aleksander Skolett ?


Ørepynt #cubus Klokke #cmyk Sko #økonomisko Veske #fretex Armbånd ?

#blogg #mote #fashion #mjøndalen #klær #norgeAntrekk 50+

Nå er det vel snart ei uke siden forrige antrekk, og det går jo ikke ann...så her er jeg igjen. Den lyse blusen her kjøpte jeg for 50kr, og den har jeg blitt veldig glad i, for den krøller ikke ,og det er viktig for at jeg skal like å bruke klærne mine.

Buksa synes jeg er både litt tøff og litt pyntet på en gang, siden den har noen fine detaljer. Så her har jeg forsøkt med både en litt "rocka" og en litt mer feminin stil.
Bukse #culture Bluse #sparkjøp Smykke #cubus Sko #eurosko Klokke #cmyk

Jakke "fake" #only Sko #bianco Topp #hennes Belte #kappahl


#blogg #mote #modell #klær #mjøndalen #norge  #fashion #norway

 Stilmiks

Jeg er veldig glad i litt "guttete" dressbukser, men her har jeg for å gjøre det litt mer feminint, brukt en blomstrete bluse, og jakke i fløyels lignende stoff.

Her har jeg også kombinert brunt og svart, og jeg syntes det fungerer bra.

Om du ikke ønsker å kle deg akkurat slik. håper jeg du i allefall fikk litt inspirasjon til å blande det litt "guttete" med noe mer feminint.

Syntes fargene kom litt dårlig frem på bildene..men ,men...


Jakke og veske #fretex Sko #eurosko Bluse #kappahl Bukse #soho Øreringer #glitter#mote #modell #fashion #klær #blogg #mjøndalen #norgeHelt hverdagslig....og litt fin !

Her har jeg to antrekk, som jeg synes passer godt til hverdags...rutete skjorte , olabukse og en enkel genser, er jo noe av det mest behagelige en kan gå i , og det blir en liksom aldri lei, og kan bruke igjen og igjen .

Om man føler for å pynte seg litt mer en dag, passer det med en bukse med litt detaljer, og med en bluse blir det straks litt mer pyntet, her har jeg prøvd med en cardigan og med blazer , alt etter ønske og anledning.

Velg det du føler deg mest komfortabel i , da koser du deg mest .


Skjorte #ginatricot Genser #cubus Bukse #only Skolett #eurosko

Bukse #only Bluse #veromoda Cardigan #cubus Skolett #chilli

Blazer #vila Sko #softwalk ...............#blogg #mote #modell #fashion #klær #antrekkKan 50+ bruke lårkort kjole ?...eller ikke...

Nå spør jeg litt sånn generelt. Jeg går ikke med det ute blandt folk lenger, men jeg har ingen problemer med om andre gjør det, men skal man ,bør man i allefall ikke vise BÅDE pupper og lår, det kan bli litt mye på en gang .

Denne kjole sydde mormor til meg for snart 25år siden, og den var en av mine favoritter den gang, kanskje jeg kan ta den i bruk igjen, med tykk strømpebukse, lave boots og en lang cardigan, da gir den jo et litt annet inntrykk.

Men den lille sorte er en vinner, men kanskje noen cm lenger enn denne om man er "godt voksen", hva mener du...går du i korte kjoler/skjørt ?


Kjole sydd av mormor  Strømper #pierrerobert  Sko #eurosko Smykke  #hennesogmaurits

Veske #fretex
#mote #blogg #fashion #sko #kjoleIt`s all black

Dette hørtes kanskje veldig dystert ut, men det er bare det som står på t-skjorta mi, ikke et " rop om hjelp " eller noe sånt. Ikke er alle klærne svarte heller, for de er jo litt grå også...så da er ikke alt svart alikevell da..heldigvis.

Her er et veldig enkelt anntrekk med en av høstens strikkejakker, og byttes den ut med en kort trenchcoat blir det litt mer pyntet.

Selv om høsten fortsatt er fin, merker jeg at en må begynne å kle på seg litt mer om dagen.

T-skjorte #mabelsmythe Skoletter #dinsko Bukse #kappahl Strikkejakke #lindex
Trench #veromoda Belte #kappahl


#blogg #mote #fashion #høst #mjøndalen
 "Bohemstil"

Jeg forbinder bohem stilen med bl.a slengbukser og blomstermønster på klær , så her har jeg satt sammen et antrekk, litt inspirert av dette.

Slengbukse er ikke det jeg bruker mest , men syntes det er ok å ha en , sånn litt for å kunne variere litt, og ikke alltid gå i smale bukser.

Her har jeg satt det sammen veldig enkelt, og så prøvd meg litt frem med ulikt tilbehør, sånn litt for gøy, så kan man se hva man synes fungerer.


Bukse #kappahl Bluse #bikbok  Sko #eurosko
Hatt #bikbok Belte #lindex Ørepynt #hennesogmaurits

#blogg #fashion #mote #modell #klærJeansjakke til "pent"

Jeg liker godt å kombinere litt røffere plagg med noe klassisk og mer pyntet, for å få en mer personlig stil. Og denne jakka kjøpte jeg billig på salg, fordi jeg tenkte den kunne egne seg til både olabukser og til skjørt.

Som med veldig mye av det jeg har, har jeg ikke brukt den enda, for jeg er ikke på så mye "selskapeligheter " for tiden....men bare vent den dagen jeg er på farta igjen, har jeg mange anntrekk å velge i....men jeg står nok der alikevell og ikke vet hva jeg skal ha på meg...hehe..

PS! siden jeg legger ut antrekksbilder såpass ofte , forstår jeg VELDIG godt om folk ikke alltid orker å kommentere...

Jakke #kappahl Skjørt  #vivekes Sko #økonomisko Belte #pm
Veske #hennesogmaurits Topp #ginatricot Ørepynt #glitter3blogg #mote #fashion #norge #mjøndalen

 Har DU et favoritt plagg ?

Jeg har mange ulike plagg jeg er "glad" i , kjolen på det øverste bildet liker jeg veldig godt, både fordi jeg syntes den er fin og fordi min mormor har sydd ,og brukt den da hun var ung.

Men kjole er ikke mitt favorittplagg, det er derimot Cardigan jakker (har skrevet om det i tidligere innlegg også), syntes de er så anvendelige og behagelige å ha på og kan brukes til det meste. Jeg har vel egentlig i meste laget, men di kan jo brukes i år etter år. Jeans er jo også helt klart en favoritt for meg og sikkert for mange andre også..

(bilder fra tidligere innlegg)


Smykket i halsen har jeg fått av farmora mi..

#cardigan #kappahl #indiska #leopard #mote #fashion

#cubus #euroskoHverdagslig høst

Den fargen jeg tenker først på når det snakkes om høstfarger på klær, er burgunder, og siden denne fargen dukker opp" igjen og igjen" har man som regel noe i skapet fra før av. Så kan man bare sette det sammen på en ny måte ...om man ønsker .

Jeg har i høst kjøpt meg ei jakke i militærgrønt, som vistnok skal være en av årets farger (forøvrig også en av mine favoritt farger ), denne jakka kjøpte jeg på Fretex for 60kr.

Syntes fasongen var så fin, så kjøpte den selv om jeg var litt i tvil om motivet og teksten på den....


Jakke #fretex Bukse #hennesogmaurits # Genser #bikbok Skolett #dnaBelte #lindex Armbånd og ring  #glitter

Cardigan og Singlett #hennesog maurits Sko #eurosko

Veske #tommyhilfiger Sko #converse

 Antrekk 50+

Her har jeg tatt utgangspunkt i et par "syrevaskede" jeans, og gjort det litt hverdagslig med en løs genser, og litt mer pyntet med ei skjorte og penere sko.

Og "legger man til "en av høstens mange strikkejakker, er man kledd for kaldere dager også...

 
Bukse #hennesogmaurits Genser #bikbok Sko # converse Veske gave fra Amerika

Skjorte #cubus Sko #økonomisko Ørepynt #gullfunn

 

 


#blogg  #mote #fashion #trend #høst #modell

Litt "damete"

Noen ganger passer det å være litt dame, og da er jo et klassisk skjørt og en pen bluse et ok valg. Og knyter man blusen nederst får det et litt mer uformelt uttrykk.

Her har jeg også byttet ut blusen med en topp i denim, om man ikke er så glad i bluser  er jo det en mulighet...


Skjørt #fransa Bluse #vivekes Sko #hjemmehos veske #morrisTopp #mexx Sko #økonomisko Veske #fretex......#mote #fashion #blogg #mjøndalen #norgeFra sensommer til høst

Den største forandringen med påkledningen, når det går fra sommer til høst er vel at en må begynne å ha på jakke igjen når en skal ut av døra.

Om det ikke er så kaldt er det greit med en "Bomberjakke" i ett tynt stoff , er det mer "uggent"er det deilig med en lang strikkejakke, noe det er mye av i butikkene nå.

Her har jeg for det meste på meg klær i en militærgrønn farge, det er visst en av de "hotteste" fargene i høst, for meg passer det bra for det er en farge jeg er veldig glad i på klær, og har mye av i skapet fra før.

 Her har jeg valgt å "style" det helt enkel uten vesker, belter eller smykker...for en mer pyntet /gøyal stil er det bare å "lesse" på....om du liker det....


Denne blusen har jeg hatt i over 10 år, og for det meste brukt til pent. Nå har jeg tenkt å bruke den mer til hverdags, gjerne med en singlett under, eller litt "dristig" som her med bare en sort bh..... Bukse #bikbok  Jakke #lindex Bluse #hennes  Skolett #euroskoJeg syntes det kan være litt artig å kombinere litt glitter og paljetter med strikkeplagg...Jakke #zara  Bluse #hennes Skolett #høgl

#blogg #mote #fashion #militærgrønt #strikkejakkeFredags fin..

Dette skjørtet kjøpte jeg i København for flere år siden, jeg har hatt det med i et innlegg for en god stund tilbake. Men jeg syntes det passer til så mange typer topper ,så her har jeg kombinert med en bluse og litt "fresh"ørepynt...og så er det bare å svinge på skjørtet og ha en fin Fredag.

 


Skjørt #topshop Bluse #mq Ørepynt #glitterSko #eurosko

#blogg #fashion #mote #modell #antrekkMaritim sensommer

Nå er det jo vår og sommer som er tida for maritime antrekk, men har du en stripete genser du liker godt kan den fremdeles brukes, og så er det vel sommer et par uker til..

Her har jeg på ei veldig lys olabukse som jeg kjøpte på salg i sommer, den kan helt sikkert brukes til våren igjen også..


Bukse #kappahl Genser #lindex Sko #eurosko Dressjakke #vila

Bilder under..enda mer avslappet med flate sko...


Dressjakke #risøe Sko #skopunkten Veske #kappahlLiten oppsummering, antrekk 50+

Bare et lite utvalg bilder av noen av sommerens antrekk, mange av plaggene kan også brukes utover høsten med f.eks  sort strikkejakke/genser og sorte skoletter.

(se under mote/antrekk der det står mer om klærne og hvor de er fra ,om du ønsker det )

#blogg #fashion #oslotrend #mote #oslo

 

 Det enkle er ofte det beste !

Ei "slitt "olabukse og en svart topp passer til de fleste anledninger , med lave sko får det et hverdagslig preg , og så kan man pynte det opp i sin egen stil, med det tilbehøret en har, her passer det meste.

Bildene her har blitt litt uklare, må få finjustert innstillingene på kameraet ser jeg...men det får duge til jeg får litt hjelp til det, eller prøver meg frem selv..da jeg lærer mest kanskje ..


Bukse #lindex Topp #hennes Sko #converse

Belte #veromoda  Smykker #glitter  Sko med hel  #shoeday

#blogg #mote #mjøndalen #norway #fashionDagens antrekk !

Har stort sett bestandig hatt ei lyseblå skjorte i garderoben, veldig anvendelig, som her utenpå en singlet, men egner seg også veldig godt med f.eks ei dressjakke utenpå.

Hvite skjorter er jo også veldig fint ,men syntes  ofte de  kan virke litt mer pyntet enn en lyseblå, litt sommerlig også...


Skjorte #lindex Bukse #cosmo Singlett #bikbok  Sko #i-cu

Belte #lindexShorts #popin Smykke #kappahl Sko #biancoBLONDER PÅ BLONDER , TØYSKO OG CARDIGAN

Nå som vi er inne i måneden August, og det ikke er så mange ukene igjen med varme,  er det på tide å tenke litt mer på antrekk som kan brukes på litt kjøligere dager .

Her har jeg på samme langbukse(med et litt utvasket preg ), pyntet  opp med blonde på blonde, noe jeg syntes fungerer bra når det er lik  farge, ellers kan det bli litt mye av det gode.

Eller du kan gjøre antrekket mer hverdagslig og sporty med cardigan og tøysko.


Bukse #zara Blondetopp #ginatricot Belte #lindex Jakke #hennes Ring #glitter Sko #softwalk  Veske #mango

Legg merke til blondene som nesten "flyter"over i hverandre..

Cardigan #ødegaard Topp #zara Sko #kawasaki Solbriller #glitter

 ANTREKK I PASTELLFARGER

Her har jeg satt sammen et antrekk av litt sarte grønn og rosa farger, noen ganger kan en føle for å ha på klær som gir et litt  rolig inntrykk.

Antrekket er veldig enkelt , men buksen har en lukking som gir den det "lille ekstra" og et brunt belte "brekker" det helt lyse litt.

 

Bukse #zara Cardigan og singlett #hennes  Sko #skopunkten Belte #lindex

#mote #fashion #sommer #sol #blogg


DYRISK MOTE 50+

De som har lest bloggen min før ,har nok fått med seg at jeg er en som stort sett kler meg veldig enkelt og ujålete, som dere ser på bilder fra turer o.l (..kan" kline til" en sjelden gang..)

Men jeg har stor interesse av klær og mote ...men mer som en type jobb/hobby(da jeg i ca 20år har hatt en del modelloppdrag og jobbet tett med stylister og fotografer, har jeg jo forhåpentligvis lært noe)....og på bloggen syntes jeg det er gøy å eksprimentere litt med det jeg har i skapet....

Her har jeg på "leopard" buksa som jeg også har brukt med annet tilbehør i tidligere innlegg,...på de nederste bildene har jeg på en "zebra"topp,(dette antrekket syntes jeg er litt for jålete på meg,

men det kan fungere utrolig fint på andre som har en litt annen type stil enn meg, så tar det med som litt inspirasjon )


Bukse #kappahl Topp #qedlondon(merke) Sko #hjemmehos Veske #dondonna


Bytt gjerne ut heler med flate sandaler #eurosko

Topp og bukse #lindex Sko #eurosko Veske har jeg hatt i så mange år at husker ikke hvor den er fra..#mjøndalen #sommer #blogg #norge #minmote

 FINE DETALJER

Jeg falt for denne skjorta fordi jeg likte så godt de blå detaljene, også er den litt sval og behagelig å ha på.

Syntes litt frisk blåfarge kan være veldig fint om sommeren.

 Obs ! Har skrevet om det før og lager nok et innlegg snart igjen, om hvorfor jeg legger ut så mange bilder av antrekk/meg . Det er ikke fordi  jeg syns jeg er så pen altså..hehe


Skjorte #mango Bukse #cubus Veske #fretex Armbånd #glitter Sko kjøpt i syden..#sommer #sol #blogg #mjøndalen #mote

 " PINK PANTER "

Egentlig er ikke jeg ei "rosajente" men har blitt mer glad i det i de siste åra, og det er jo en fin sommerfarge.

Med litt svart tilbehør syntes jeg også det får et litt annet uttrykk....

( litt skakke bilder...kunne late som det var meninga...men det var det ikke...hehe..)


Shorts #match Topp #vavite Cardigan #ginatricot

Solbriller og armbånd #glitter

Sko #converse       #mote #fashion #voksenmodell #sommer #bloggI ALL ENKELHET

Noe jeg alltid "må" ha i vår/sommer garderoben ,er ei militærgrønn knebukse, denne her er det tredje året jeg bruker nå,

så den begynner å bli litt utvasket...får kjøpe ny til neste år...

Her har jeg forandret stilen bare ved å ta på forskjellige overdeler..hvorfor gjøre det vanskelig ,når det kan gjøres enkelt.


Bluse #esprit Bukse #oxmo        Singlett fått av yngste sønn....#sommer #sol #blogg #mjøndalen #norgeMARITIMT MED ROSA

I disse ferietider kan det jo være greit med litt maritm inspirasjon.

Rødt ,hvitt og blått er vel de fargene som forbindes med maritimt, men med en stripete genser,

syntes jeg de fleste farger kan få et maritimt preg.

Her har jeg altså valgt rosa, som jo også gjør det ekstra sommerlig.


Genser #h&m Shorts #lindex Sko #skopunkten Bag kjøpt på ferietur til #korfuBilde fra vi var i Drøbak ..

#sommer #sol #ferie #drøbak #drammen #mjøndalen #norge #norway #båt #båtplass

 

 BUKSER PÅ BYTUR

Og her er mønsterbuksa (fra forrige innlegg) på bytur, nå i disse"bilder av ben, tider" .....ikke så spennende for dere..men morro for meg ..

Så har jeg prøvd "trenden" jeg også ...bildet  i speilet er IKKE opp ned, speil har den virkninga..det blir speilvendt ..hehe
 
#vila #risøe #nilsonshoes #norge #norway #drammen #blogg
MØNSTRETE BUKSER

Ser jo at det "kryr"av denne typen bukser i år, jeg liker buksene veldig godt, de er så behagelige å ha på.

Men man føler jo ofte at man fortere blir lei mønstrete klær, men disse kan man jo bruke på mange ulike måter,

er det ikke så mange farger i buksa, er det fint med farger i overdelen ,om man vil kvikke det opp litt..


Bukse#risøe Topp #h&m Sko #nilson shoes

Cardigan #gina tricot

Sko #hjemme hos #mjøndalen .....Veske #don donna ...Siglett #lindex

Cardigan #h&m #mote #fashion #norgeROCK OG ROMANTIKK

Dette skjørtet har jeg hatt i mange år, men ikke brukt det så ofte, selv om jeg liker fassongen, det er litt for romantisk for meg.

Så her har jeg rocket det opp litt med en tøffere t-skjorte, da ble det litt mer min stil syntes jeg..

Skjørt #lindex T-skjorte #cubus Sko #eurosko

#sol #sommer #blogg #metallica #ikea
ANTREKK MED BLOMSTERKRANS

Disse bildene er tatt litt i "full fart", men siden jeg hadde lovet noen i forrige  innlegg at jeg skulle vise blomsterkransen på,

syntes jeg at jeg måtte gjøre det, så de ikke ble så skuffet...hehe..

Dette kan jo være passelig pyntet i en bursdag eller til en sommeravsluttning..

Kransen bør være rimelig nylaget da, eller man kan jo bare feste en blomst i håret...fint det også..

Bukse #h&m Bluse #ginatricot Sko #eurosko Krans #selvlaget

 

 #sol #sommer #blomsterkrans #blogg #norway #mote #fashion #voksenmodell #modellbyråer #oslo"SUKKERSPINN"

Vanligvis bruker jeg ganske nøytrale farger, men har man lyst til å "lyse opp" litt mer ,er det gøy å bruke klær i litt friske farger.

Jeg syntes disse fargene harmonerte ganske bra, men her er det bare å prøve seg frem med det en har i skapet.

Bikse og topp #h&m Cardigan #freequent#sol #sommer #norge #norway #mjøndalen
KAN "KJÆRRINGER"GÅ MED DENIMSHORTS I BUTIKKEN ?

Leste et blad nå,der det sto at korte denimshorts hørte ungdommen til, om du var godt voksen å gikk med det, virka det mot sin hensikt og du ville virke eldere,

(....men nå kunne det jo hende at hensikten var at det  var behagelig da...)

Du kunne i beste fall bruke det i hagen eller på hytta...

Nå er vel ikke shortsen jeg har på meg her av de korteste..men jeg hadde gått med den i butikken med en oppbretta kant også jeg,

er det for drøyt når man har passert 50...?

 

Shorts og skjorte #lindex Topp #kappahl Sko #skopunktenSolbriller #glitter  #sol #denimshorts #sommer #blogg #norge #norway


 LØRDAGS ANTREKK

Dette syntes jeg er et passelig pyntet antrekk, chinos bukser har en litt avslappet stil og kan gjerne sitte løst ,

men denne har jeg valgt å kjøpe litt smal så den får ett litt penere uttrykk.

Blått er jo en farge jeg er veldig glad i og det litt lysere beltet syntes jeg "kvikker " opp antrekket .

Ha en fin sommerkveld !

Bluse #kappahl Bukse #vivikes Sko #softwalk Briller og belte #mango#sol #sommer #blogg #chinos #lørdagSOMMERSKJØRT !

Dettte er et veldig behagelig skjørt om sommeren,litt mørkt med sort bunn, men det er et lett stoff, så det er ikke så varmt å ha på.

Veldig kjekt å ha med om man skal på tur, da det både kan være litt pyntet og helt hverdagslig. #mote

 
Cardigan #indiska Skjørt #H&M Sko #økonomiskoSkjote #lmc Tshirt #MQNY BIKINI

Hadde noen fortalt meg for noen år tilbake at jeg skulle "legge ut "bilde av bikinien min, hadde jeg bare ledd høyt...

Jeg ler nå også, ikke for at jeg legger ut bilde, men for de jeg er over 50år og gjør det,men er det ikke det der med at man skal følge med i tiden da....

og være litt "leken"...hehe

Kjøpte meg altså en bikini i dag på Carolina i Hokksund, syntes det er fine farger på den, men litt kjærring fassong, men det var den som passet meg best,

og jeg orket  jo ikke prøve så mange, og som det sikkert er for de fleste.... passer den ene delen "perfekt" gjør jo selvfølgelig ikke den andre det...


Jeg viser den ikke på................................dere får heller nyte synet ,av disse to livlige damene...


#sommer #sol #bikini #hverdag
 KLASSISK BLAZER

En Blazer eller to er greit å ha ,(ikke 15 som med cardigan ), svart eller blått er jo veldig tidløst, denne her har jeg kjøpt i år,

og liker at knappene er veldig anonyme, ikke sølv/gullfarget...for da er det ikke så mange hensyn å ta, om man bryr seg om slikt..

Nå er jeg av typen som liker å gjøre folk obs, på mine feil og "skavanker" (så de ikke tror jeg ikke vet det selv...hehe..)

Er ofte veldig "blå" under øynene, så på disse bildene tok jeg på litt godt med pudder, men så jo at jeg minnet om en Pandabjørn,

men med lyse felt rundt øynene, så blei ikke mange bilder jeg kunne bruke...men disse to får duge...

(Neste gang blir det mindre pudder og mer blått i steden).....men , se litt på klærne også da...hehe..Blazer #risøe Bukse #lindex T-skjorte #h&m Sko #nilson shoes Veske #accessories#sol #sommer
CARDIGAN.......I OVERFLODS NORGE..

"Jeg tok en titt i går i kleskottet mitt , for å finne no reint som ikke var slitt......."

I går fant jeg frem cardigan jakkene mine, og dette er de jeg fant rett inn i skapet (skjuler seg nok noen flere  rundt omkring i huset )

Ble nesten litt flau da jeg fant ut at det var 15 stk, alt for mange, men til mitt forsvar har jeg hatt flere av dem i mange år,

og så er det mitt favorittplagg, men trenger ikke kjøpe nye på en lang stund !


Nok å variere i ...lever i et overflodsland....

De enkle grå er favorittene...hadde ikke trengt så mange flere egentlig.....#cubus..

Den grønne, mønstrete over, har jeg også brukt mye....#indiska........................................#mote #sol #sommer

 LITT PYNTET !

Dette antrekket er veldig avslappet,med tøysko og cardigan,men alikevel litt pyntet.

Denne svarte ,smale buksa har  vært kjekk å ha ,når man ikke "finner noe "å ha på seg,funker den til det meste.


 Bluse #kappahl Bukse #lindex Cardigan #ginatricot Sko#kawasaki


Blondesokkene fra #sparkjøp er fine å ha med om man ikke kan bruke sko inne...

LANGS DRAMMENSELVA !

Da jeg hadde vært å spist lunsj  ,her om dagen, med sønn (dagens forrige innlegg), gikk jeg langs elva opp mot Ypsilon,der bilen var, måtte jo selvsagt ta noen bilder igjen.

Det jeg ikke så før jeg var ferdig, var at det satt mange inne på kantina til biblioteket å så ut, men pyttsan er det så farlig da, smilte jo

bare til mitt eget kamera..hehe

Var litt mye vind, men bustesveis er vel moderne det også, får jeg håpe...ellers får jeg være litt utrendy da..:)


 Bukse/t-skjorte #kappahl Dressjakke #vila Sko#converse...veske er en gave...#sommer #sol #hvedagsliv #blogg #mote

 ANTREKK 50+

Her er et lite utvalg bilder ,av antrekk jeg har lagt ut på bloggen i våres (flere bilder under kategori  mote/antrekk )

Mine personlige favoritter er de to øverste ,det grønne med, bukse, jakke ,er et antrekk, som er typisk for meg..

Den Turkise kjolen er jeg ekstra glad i ,siden mormor har sydd og brukt den da hun var ung.

Det står mere om de ulike antrekkene i tidligere innlegg og det er også flere antrekk der..

Så dette er bare en liten oppsummering av vårklærne.#antrekk #blogg #mote #sommer #sol #voksenmote #50+

BLOMSTER,RØDT OG SVART !

Dette skjørtet har jeg hatt i mange år,bruker det mest med T-skjorte og lave sko og helst til hverdags.

Her har jeg pyntet litt med belter ,smykker os.v og da kan en jo faktisk bruke det i en bursdag eller en litt uhøytidelig anledning også. #mote


Skjørt og blomst #H&M Cardigan#kappahl Belte#accessories

Blaser #vila Topp #lindex

PÅ CATWALKEN..

Jajaja..litt selvskryt igjen da, greit med egen blogg, den er uten sensur....så får man ta støyten sjøl om noen syntes det blir "for mye av det gode" hehe...

Har gått noen motevisninger i voksen alder og syntes det er veldig gøy, de fleste har vært for lokale forretninger, og kjøpesenter i nærheten av Oslo.

Men i 2010 var jeg med å gikk Trendvisning på Oslo fashion week, det var utrolig moro, på skyhøye heler ut på catwalken ..

og det var masse folk og fotografer der, men det trives jeg godt med...

Har dessverre  ikke med meg kamera selv på slikt , så veldig få bilder fra dette..

Det øverste her er fra OFW, de under er fra en lokal visning i Mjøndalen...

#mote  #ofw #catwalk

#mjøndalen #motevisning


 GULT OG LYSE GRÅTT !

Måtte jo ha noen klær som passer til mannens sykkel..hehe ,legg merke til at gressklipperen også matcher

Dette er deilige og "ujålete" klær som er lette å slenge på seg..så kan en jo muntre det litt opp med solbriller o.l

#mote #sykkelBukse #bikbok Topp #match Sko #bianco
Topp #kappahl Solbriller  #glitter Blomst #H&M


 " HEI SUPERMODELL "

Hei supermodell var navnet på kampanjen jeg blei plukka ut til , for Lindex, i 2004. Veldig artig å være med på !

De var rundt med fotograf på kjøpesenter i hele Norge ,over 4000 meldte seg på, så jeg blei veldig overrasket da de ringte,

Vi var i Stockholm å tok bildene, når jeg skulle fikses på håret , skulle jeg vist være litt som Mia Farrow i Rosemary`s baby...

I forbindelse med dette var det utrolig mye "oppmerksomhet " bl.a bilder i KK, intervju i to lokalaviser, intervju på radio, innslag på nyhetene

og reportasje i lokal tv...moro, men en litt merkelig følelse.#mote #modell #supermodell #lindex #blogg
DAGENS ANTREKK .

Dette antrekket syntes jeg passet perfekt til en handletur, buksa i tynn "cord" er myk og behagelig !

Her er vi ved #papirbredden i #drammen, hvor vi som regel handler på Lørdager .


Jakke/Frakk #veromoda Bukse #H&M T-shirt #MQ Veske #bikbok Sko #converse

Fargen på buksa som er mintgrønn, kommer litt dårlig frem på bildene. ....RELAX.....

Da jeg fant denne buksa på salg til 50kr, tenkte jeg at det er den jo verdt ,fikk litt "hippie" følelsen.

Det er jo veldig vide ben på den og en litt spesiell farge ,men syntes den var litt gøyal.

Det går jo ann å prøve noe som er litt utenom sin vanlige stil når det er så billig.


Bukse#kappahl Bluse#ginatricot Sko #eurosko Hatt #bikbok Vesken er en gave,kjøpt med fra Amerika

Topp #cubus Cardigan #street onePÅ BLOGGEN I DAG .

Et bilde fra dagens tidligere innlegg ....These shoes....


THESE SHOES....

Dette er noen sko jeg har hatt stående i kjelleren i mange år,de har vært "moderne" med ujevne mellomrom.

Jeg liker ikke helt stilen,har kanskje hatt de på en gang ,men får meg ikke til å kaste dem heller...

Her har jeg tatt dem på for å vise et par forslag til klær de kanskje kan brukes til.

Tar gjerne i mot tips om noen har forslag til hva slike sko kan brukes til....eller skal jeg bare levere de på Fretex eller noe slikt....

 

Sko#eurosko #mote

Bluse# match Skjørt#bikbok Veske#asosserise Sko#eurosko


Jokke#only Bukse kjøpt på #torget vest #drammen"ETT GRÅTT SKJØRT"

Er ikke sikker men mener å ha hørt uttrykket "Ett grått skjørt" om noen som ser litt kjedelige ut...

Så derfor måtte jeg prøve å muntre det opp litt mens jeg tok bildene(sønns leilighet ),jeg hadde det i allefall gøy .

Her har jeg gjort antrekket litt pyntet,men også med cardigan som jeg syntes er mer annvendelig,for min del.

 


ROSA PÅ BALL !

Jeg har en mann som er flink til å skryte av meg,men hvite klær syntes han ikke jeg kler.

Ikke trives jeg så godt med det selv heller,får litt helsearbeider følelsen(ikke noe vondt om de altså).

Men om det er varmt,er det litt svalt og behagelig å ha på seg.

Syntes det frisket opp litt med rosa bluse #mote

 
Bluse #esprit Bukse #vila

  Ta på neglelakk om du vil pynte deg litt ekstra.

 GRØNT TIL HVERDAGS !

Dette er en farge og stil jeg "går igjen" i, føler den er litt meg.

Noen av bildene her tok jeg med selvutløser da jeg var på en handletur , ser derfor ikke helt komfortabel ut.

Hver gang jeg satte kameraet på disken og det virket som "kysten var klar" kom det akkurat noen forbi i det kameraet skulle knipse..hehe..

Litt roligere i trappa hjemme da ! #mote


Jakke og Bukse #bikbok T-shirt #mango Sko #converseCardigan #indiska (bildet under )  Skoa har motiv fra "metall"bandet Metallica

HUNDETANNSMØNSTER !Skjørtet har jeg hatt i mange år og stadig tenkt å kvitte meg med,men så blir mønsteret aktuelt igjen.

Og da er jeg glad jeg har beholdt det

Også er det strikk i livet, og behagelig å ha på .

Her har jeg det med en mønstrete bluse over ,noe jeg syntes funker men ser at det hadde gjort seg med et svart belte i livet for å bryte litt

Med skolett og cardigan blir det en annen stil.

Det kan også brukes med mer farger,det kan jeg vise en annen gang.

Mine antrekksbilder er ment som en inspirasjon,kanskje du har et lignende plagg og bare har brukt det på en måte...

Da trenger man jo ikke kjøpe så mye nytt,men fornye det en har...#mote
 Skjørt og bluse #H&M Sko #eurosko

Cardigan #ginatricot Skolett #høgl Smykke #kappahl

 IKKE BUNAD PÅ MEG 17 MAI !

Av en eller annen grunn har jeg aldri ønska meg bunad (og har det ikke)men syntes det finnes utrolig mange flotte.

Og 17Mai hadde liksom ikke blitt det samme uten,og jeg vet at mange "elsker" å bruke det.

I 2001 var jeg med på noen bilder til ei bok om Norske drakter og bunader ,den jeg har på meg der er ikke en bunad,

men ei "Jubileumsdrakt"for Oslo 1000år.
 KJOLE FRA BESTEMOR !

Denne kjolen sydde mormor til seg selv da hun var ung,og den var jeg så heldig å få for noen år siden,har brukt den ved flere anledninger.

Mor er nå 94 år,hun jobbet i sine yngre dager som sydame.

Det hvite kjedet fikk jeg av farmora mi da jeg var lita ,(hun lever ikke lenger)

Syntes det er ekstra gøy med slike ting.

Liker best å ha lyst og "lett " tilbehør til kjolen,men syntes det var artig å prøve med noe svart også.

Er så gøy å ha egen blogg,siden jeg de siste åra har vært med på svært lite (pg.a formen)...

.....nå har jeg endelig et sted å "bruke"klea mine...hehe...#mote #fashion..


Sko#hjemme hos (Mjøndalen)Veske #morrisSkolett#dna Veske #glitterDENIM !

På  bildene her har jeg valgt blått fra topp til tå,med skjorta hengende løst er det behagelig til hverdags.

Med et belte i livet blir det litt mer "rocka opp"

PS! Det skjer alltid noe når jeg tar bilder,her har jeg kutta beina litt på noen bilder..hehe (kunne jo lata som det var meninga da )

Men det er av feila en lærer mest..sies det ....#fashion #mote


Bukse#cubus Skjorte#lindex Genser#vero modaSko #euroskoBeltet har jeg hatt i mange år.

LITT "GUTTETE"

Jeg liker veldig godt en litt "guttete"stil,men som godt voksen syntes jeg det er ok å dempe det litt.

Her har jeg på en "fake"skinnjakke og boyfriend buksa mi,som kan brukes til så mangt.

Dette var ikke dagen min med kamera,for mye"luft "over motivet og for lite under,men fant jo noen bilder som kunne brukes,heldigvis.

 


Bukse#cosmo T-skjorte#kappahl Jakke#only(fake) Sko#converse

LITT MER RØDT !

I inlegget "Rødt i Mai " som jeg la ut i går (bilder fra sønn`s leilighet),sa jeg at noen av bildene var så mørke at jeg ikke kunne bruke de.

Nå fikk jeg justert lyset litt på noen av dem,så da velger jeg å legge ut et antrekk til.

Syntes denne blomstertoppen som jeg kjøpte i Hokksund for et par år siden(og aldri har brukt),egentlig er veldig fin,så heretter skal den brukes.


Bukse og cardigan #kappahl Sko#kawasakiSkolett#euroskoRØDT I MAI !

 

Her har jeg tatt noen bilder i leiligheten til yngstesønn(den skal selges nå,) hadde  det vært et par år til skulle jeg gjerne kjøpt den selv,men er ikke helt klar for leilighet enda.

 

Syntes leiligheten egnet seg så godt til røde klær,tok av flere antrekk, men denne gangen var det blitsen som streika,så fant bare noen bilder jeg kunne bruke...så de får duge.

Kjole #step in. Cardigan #lindex skolett #eurosko Bruker kjolen mest med flate tøysko,den er jo litt kort i min alder,så bruker den mest til badeturer o.l


                                                                                                                                      


Bluse#cubus(over 20år gammel) Bukse#kappahl
Fargerik tøyveske og flate sandaler passer jo også fint til både bukse og kjole.HVERDAGS SPORTY !

Dette er klær som er greie å ha på,når man skal en tur i butikken e.l.

Jeg liker godt bukser som går litt opp på leggen ,blir litt mer sommerlig da .

Buksa har mange detaljer (viser på bildet ) ,som i allefall jeg syntes gjør den litt tøffere.

Ser at jeg myser pga sola...men,men....tar ikke nye bilder pga det altså..hehe..


  BUKSE #Lindex JAKKE #kappahl T-SKJORTE #H&M

JAKKE #H&M  SKO #converse

NY FAVORITTBUKSE !

Buksa kjøpte jeg på H&M for ca ei uke siden,da jeg prøvde den tenkte jeg med en gang at denne kommer jeg til å bli glad i .

Jeg er ikke et kjole og "pyntemenneske," men noe må man jo ha  som er litt penere enn hverdagsklær .

Syntes buksa er litt "laidback"og det liker jeg godt.


Genser #Mango ,Skoa er ca 20 år.


Bluse #MQ ,sko kjøpt på #Bianco for et par år siden.
AVSLAPPET ELLER TILKNAPPET !

Denne kjolen fra H&M er veldig behagelig å ha på og så trengs den jo ikke å strykes...Jippi !

Her har jeg brukt den med en dressjakke jeg har hatt i mange år .

Vanligvis bruker jeg kjolen bare med en cardigan over,noe som er mer min smak.

Men noen ganger passer det jo bedere å være litt "kledd". Mjøndalen by night ..


 Obs ! Det er meninga å stå så "tilkneppet"

GODT KAMUFLERT !

#mote#Blåveisbakken.#Mjøndalen#kamuflasje#vår.

Jeg er personlig veldig glad i denne fargen og stilen,føler det er litt meg!

Bukse fra #bikbok jakke fra #lindex og topp fra #cubus.

Med disse klærne blir jeg jo godt skjult ved hekken til naboen..hehe..

 

 

"BOYFRIEND"

Syntes det funker med en boyfriend bukse selv om man har blitt godt voksen.

Begynner å glede meg til å ta i bruk min ,som er kjøpt på #Cosmo i #Drammen.

Topp og cardigan er fra #H&M,sko fra #Skopunkten.

Skulle tatt bildene ute ,men det blei feil i forhold til sola, de stedene som egnet seg.

Her har jeg valgt å "style " det litt dust og rolig.


MARITIM VÅR !

Siden det ikke er sommer enda,blir det en litt forsiktig maritim tilnærming.

Får ta den "helt ut" til sommeren.

Stilen egner seg jo godt både til hverdag og fest ,bare å pynte opp med vesker,smykker og skjerf for de som trives med det.

De fleste bildene er tatt i blåsevær på Papirbredden i Drammen (ypsilon). Koselig sted å rusle litt rundt,kanskje ta seg en kaffe på en kafè eller gå på biblioteket.
TRENCHCOAT !

Selv om jeg heller sverger til Anorakk,ser jeg jo at det er enkelte anledninger der en klassisk Trenchcoat egner seg bedere.

Med en nøytral farge kan du ha den i årevis.

Har tenkt å begynne å bruke min mer i hvedagen,slike plagg trives i allefall jeg best i når de ikke er så nye lenger .

Det finnes også mange rimelige utgaver,og da gjør det jo ikke så mye at den bare "henger der".

#Mote #Moteblogg #Trenchcoat
STILMIKS !

Her er det Rocken Roll,Army og Dyreprint,i "skjønn forrening" ,og legger du til ei hvit skjorte,er du innom det meste.

Det er det som er så fint,alt er lov,det viktigste er at du trives med klærne.

Heldigvis har vi forskjellig smak,ellers hadde det blitt kjedelig.

ROCKEN ROLL!!!!!
LEOPARDMØNSTER !La ut et bilde av den leopardmønstrete buksa mi i et tidligere innlegg og sa jeg kunne vise den på senere. Nå er det gjort !

Buksa er fra #Kappahl og helt nydelig å ha på,selv om slike iøynefallende plagg ikke er det jeg trives best i ,kommer det nok en mulighet for å bruke den.

Da er det jo greit å ha sjekka ut hva jeg har som passer til. Tror forresten den passer til utrolig mye,rødt ,blått, gult...kunne nevne i fleng.

Stilen passer også like godt til dressjakke som til cardigan,syntes jeg .

#mote #moteblogg #leopardmønster
ANORAKK !

"Gikk ut i feil frakk,kom hjem i anorakk"  Anorakk ,smaker litt på ordet,merkelig ..men samma det .

Anorakken er et av mine yndlingsplagg,litt uformellt ,slik jeg liker det best,så kan jo de som ønsker pynte opp med skjerf og vesker . Et par converse til blir jo aldri feil !
ET SKJØRT, TRE ANTREKK !La ut bilde av et skjørt jeg hadde kjøpt meg  ,(BIKBOK),

i et tidligere innlegg og sa jeg muligens skulle vise det på. Vel nå er det gjort....har satt sammen antrekk fra det helt enkle....til det mer "overpynta".

Vet jo hva jeg kommer til å gå for,det blir nok det helt enkle det...noen som heller ville gått for en av de andre varriantene ?

...ser at bildene er litt skakke....forbedringspotensiale her altså......"BILLIG" ARMBÅND !

Som tidligere nevnt liker jeg personlig best det enkle ,om jeg skal noe står jeg ofte å prøver meg frem med smykker og skjerf ,men går ut av døra med klokke og giftering (også klær da selvsagt ).Det er ikke det at det ikke er fint ,det er liksom bare ikke meg. Har venninner som er helt nydelige,kule med smykker som faktisk kler å"lasse" på.....

Nå har jeg rota litt i skapet og funnet frem noen "krimskrams" armbånd......til innspirasjon for meg selv...og gjerne andre..


STRIPER OG DENIM !

Dette er en stil jeg er veldig glad i,ikke særlig nyskapende men det "funker for mæ"...så er det jo klær du kan ha i mange år og kombinere på ulike vis,personlig liker jeg å dempe stripene litt ved å ha noe ensfarget over men smak og behag er jo forskjellig så bruk det på din måte !.....nå skal jeg plundre litt med å få bildene underst....
KJØPT PÅ SALG !

Her er to antrekk jeg har kjøpt på salg ,som jeg vanligvis ikke ville kjøpt ,da jeg er mer olabukse,t-skjorte "typen"...men når det bare koster et par hundrelapper,går det ann å kjøpe for å ha til egnede anledninger. Kanskje jeg tar noen bilder senere med klærne på (men mye mulig de er finest der de henger / ligger..hehe..).....Håper bildene gir litt inspirasjon til vanlige ,passe moteintereserte voksne damer...Skal finne en mer inspirerend bakgrunn til klærne etter hvert...men driver å "prøver og feiler "først...for da lærer jeg forhåpentligvis noe også....FØRSTE FORSØK !

Jeg har ingen erfaring med blogging så dette blir nok et dårlig forsøk...men jeg er ikke så høytidelig av meg...litt mer ..en får værra som en er....så her får dere "dagens antrekk" . Jeg har personlig en veldig enkel klassisk stil, men syntes det er gøy å "rocke" det opp litt av og til...for det må det være lov til selv om man har passert 50....eller kanskje nettopp derfor...Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser