Liten oppsummering av antrekk ....

Siden det er nyttårsaften i morgen har jeg hentet frem noen av antrekksbildene som jeg håper kan være til inspirasjon om du ikke helt vet hva du skal ha på deg i morgen.

Jeg kler meg jo aldri helt "galla" både forde det ikke passer min smak og stil (men syntes andre kan være superfine med det ), og forde det er sjelden jeg er i selskap der det passer å være "stivpyntet".

Selv skal vi bare være hjemme og kose oss i morgen (mulig eldste sønn spiser med oss)..men skal pynte meg litt for det..

Om noen er interessert i hvor klærne er fra...står det mer i de tidligere innleggene under antrekk..men den øverste kjolen her har min mormor sydd..trekk...men her legger jeg bare ut noe bilder som inspirasjon...

#mote #fashion #blogg #mjøndalen #norgeOppskrift karamellpudding ..og den var god ...

Skrev i mitt forrige innlegg at jeg skulle legge ut oppskrift på karamellpudding , og har jeg skrevet det så gjør jeg det ...enten dere trenger den eller ikke ...

Hadde en oppskrift for noen år tilbake som var veldig bra, men vet ikke helt hvor jeg har lagt den, så da jeg så denne i Norsk ukeblad som minnet om den jeg hadde tidligere forsøkte jeg den, og den ble virkelig god, ikke noen "piper"i den og ikke eggesmak.

Det viktigste er å bruke god tid og ikke bli utålmodig når en skal karamelisere sukkeret..og la melke/fløteblandingen bli avkjølt før en har i egga .

( Kopierte oppskrifta fra bladet, siden bladet har vært i salg for flere uker siden...selv om yngste sønn sa det egentlig ikke er lov å legge ut kopier av slikt..men siden jeg ikke har en "stor" kjent blogg..regner jeg med det går greit...)


Oppskrifta litt på snei, men det er vel lesbart..


#karamellpudding #mjøndalen #desember #blogg #norgePinnekjøtt og karamellpudding !

I går var guttene her igjen , denne gangen ble det pinnekjøtt og hjemmelaget karamellpudding. Mange år siden jeg lagde karamellpudding nå, så var litt spent..men den ble veldig bra , guttene forsynte seg flere ganger (og de er vanligvis ikke så veldig glad i desserter og kaker)..yngste søster`n min kom også en tur innom...og sa det var en av de beste desserten hun hadde smakt.

Jeg skal prøve å få lagt ut oppskrift i løpet av kvelden , eller i morgen .

Pinnekjøttet var også veldig bra , hadde valgt "pinnebog" denne gangen og det var det veldig mye kjøtt på ,men vanlig pinnekjøtt funker bra det også...men da trenger en litt mer.

Her ble det mye "vellykket"mat...de enkle restemiddagene vi har hatt ellers i jula har vært gode de også (egentlig er jeg mest glad i det enkle, hverdagslige) men det er liksom ikke så mye å skrive om det (men jeg har vel hatt et par innlegg om slik "pyttipanne mat før også )..nå for eksempel skal vi spise fisk, stekte poteter og kålerabistappe..hehe..

ikke den beste kombinasjonen..men man "tager hva man haver"...sånn innimellom den "fine"julematen....


Fortsatt litt jul i huset...


Vanskelig å få tatt bilder med bra lys inne nå i mørketiden....#pinnekjøtt #karamellpudding #oppsrifter #blogg #norge

 2.juledags gåtur i Drammen !

I jula(og førjulstiden) har det blitt litt for mye å ordne inne til at jeg har prioritert gåturer, har begrenset med energi så da må man ta en ting av gangen..og unngå stress.

Men i går var det ingenting å ordne så da kjørte vi ned til Drammen og gikk ei lita runde langs elva der, liker veldig godt å gå der nede..har jo blitt så fint med Ypsilonbrua og området rundt (de som har lest bloggen min en stund ...har nok sett en del bilder derfra tidligere også.)

Litt tekst under bildene...


Med lue fra Frodith holdt jeg meg varm på øra....foran en av gigantkulene i Drammen ...er en på hver side av elva....

Fine speilinger av bygget som inneholder bl.a biblioteket...på papirbredden...

Noen bilder fra torget og langs elva...og jammen var det opp på Starbucks..så da ble det en kopp kaffe også....

Vakkert med julebelysning..selv om det ikke var blitt helt mørkt enda...


Måtte ta et bilde av himmelen også...da vi kjørte over Konnerud på vei hjem....#drammen #ypsilon #union #papirbredden #mjøndalen #konnerud #norway

 Mine pakker ...ikke for "sarte sjeler"...

Nå er det jo ikke så mye pakker jeg får lenger, og ikke er jeg slik at jeg går og ønsker meg noe heller..blir heller til at jeg kjøper det jeg trenger selv...men litt kos å få noe for det da..og alt jeg fikk falt i smak..fra mannen fikk jeg tøfler ...som jeg kjøpte selv , jeg er av det slaget som heller kjøper selv..så slipper jeg å bytte om det ikke passer..hehe..

Av mor fikk vi penger og av mamma fikk jeg klokke og penger..Og av guttene fikk jeg ei spennende pakke med litt av hvert i..cd (admiral p)..slik musikk liker jeg..turkopp..blad..proteinsjokolader og diktbok av Edel Hammersmark Gjervan (som har eget tv program ..Dritseint med Edel )

Det er her det der med "sarte sjeler"kommer inn..for dikta er ikke for" prippene" folk..jeg er langt i fra" prippen"..så for meg var boka midt i blinken..

Tar med et par av de peneste dikta under her....resten er MYE værre...hahahaha....

(..om du ikke så forrige innlegg å har lyst til å se litt fra vår julefeiring..kan du ta en titt her..)
#edelhammersmark #dritseint #mjøndalen #blogg #norgeHei og hopp....her er jeg !

Nå har jeg hatt et par dagers skrivefri ,men jeg har titta innom andres blogger i løpet av disse dagene, og ser at folk har hygga seg og spist god mat bl.a.

Her har det vært en ganske rolig julefeiring med guttene ,mamma og mor på besøk på julaften. Guttene lå over og spiste den faste frokosten her på 1.dag.

Og i dag har det blitt ei lita gårunde..men ellers er det rolige dager...

Skriver litt under bildene ...


Med forkle ,rett før gjestene kommer ....

Svoren ble sprø...og riskremen veldig god...

Gutta ..mamma og mor koser seg i sofaen etter middag...

Blomst fra yngste sønn..nydelig...

Fyr i peisen...noe som blir litt varmt i løpet av kvelden...

1.dags frokost med waldorf og bayonneskinke, noe som er tradisjon her i huset...


#lys #julefeiring #mjøndalen #norge #blogg

 Ønsker alle en fin jul !

Bare innom for å si riktig GOD JUL til alle som har tid til en titt innom nå i siste innspurt. Blir nok litt stille fra meg også et par dager nå..

Men jeg ser innom i løpet av jula..så får dere alle kose dere masse...Juleklem fra meg !#desember #jul #gløgg #norge #mjøndalen

 "Dadadada"...pakke til meg...

Ikke ofte jeg får pakke i posten...mange år siden faltisk ! Og nå var jeg så heldig at jeg vant denne fine lua på Frodiths julekalender. For hun har laget gaver..luer og vesker..og hatt julekalender på bloggen sin i hele desember...til glede for mange bloggevenner.

Denne lua jeg vant, synes jeg var superfin..og jeg kledde den tilogmed litt.hehe...og det gjør jeg ikke med de fleste andre luer ...så denne var midt i blinken.

Hadde jo ikke tid til noen antrekksbilder..men bare så dere fikk sett den kule nye lua mi.....Tusen takk snilleste Frodith.#jul #mjøndalen #norge #blogg #håndarbeide

 Høst ute...

Er ikke det vettu..men da jeg tidligere i dag titta ut vinduet fra et julepyntet hus...syntes jeg epletreet i hagen så ut som det ikke var ferdig med høsten enda.

Men her inne er det full julestemning, nå er de siste juledukene på plass og ribba er gnidd inn med salt og pepper . I morgen blir det risgrøt til middag , så det er til riskrem på julaften.

Ha en hyggelig bittelille julaften kveld...


Og fikk du ikke med deg gårsdagens antrekksinnlegg , kan du ta en titt her..

#ribbe #riskrem #mjøndalen #norge #bloggFargefest !....Antrekk 50+

Eller egentlig er det ikke så mange farger...bare lilla, rødt og sort..så det kunne jo også het" advent møter jul"..og det passer jo godt nå som det er fjerde søndag i advent.

Her har jeg bare satt sammen noen klær på en måte jeg synes er enkel ,men samtidig passer om en har lyst til å freshe seg litt opp i jula.

Dette er mest ment som inspirasjon..slik at du kan ta en titt i ditt skap og se om du kan sette sammen klærne på en annen måte enn det du pleier...jeg synes f.eks lilla og rødt fint kan brukes sammen.

Men jeg må innrømme at jeg pesonlig mye oftere velger klær i dusere farger ...som er litt mer anonyme....

Bluse og rød bukse #kappahl Sort bukse #hennes Pumps #eurosko

 


Lilla cardigan #lindex Skjørt #vivikes Skolett #eurosko


Bluse #vivikes Smykke #kappahl
Bluse #louledition Belte kjøpt i København for mange år siden...


#mote #fashion #mjøndalen #norge #blogg

 Liten oppdatering !

Etter at vi hadde vært å handlet i dag fikk jeg besøk av min venninne Elisabeth, vi har vært venninner siden barndommen og har også vært forlovere for hverandre.

Vi er ikke slik at vi "flyr ned "dørene hos hverandre, men vi møtes med jevne mellomrom ..og det er alltid koselig.

Hun hadde med bursdagspresang til meg også (vi kjøper ikke julegaver til hverandre, det er mange år siden vi slutta med det )...nå fikk jeg det fine juletreet og telysholderen dere ser på bildet.

Jeg serverte i all enkelhet...kanelsnurrer, kjøpte pepperkaker og litt Twist..mine favoritter er Dajm og Marsipanstang..har du en Twistfavoritt ?

Nå skal mannen og jeg snart spise Stroganoff og se litt på tv .....Fin kveld til alle som er innom....


#desember #mjøndalen #gaver #twist #norgePrøysen på tv !....og litt til....

I kveld har vi sett den fjerde delen i serien om Alf Prøysen, veldig interesangt og mye mer gøy å se slike program enn alt detta realytygreiene som det er så mye av nå for tida .

Jeg vokste jo opp med Prøysen på tv og radio, så det er veldig koselig å se/høre klipp fra dette..og morro å høre om hans vei til å bli anerkjent.

Det meste er jo kjent fra før av, men kom frem et par ting jeg ikke visste også. Det er utrolig hvor mye bra han har laget...og jeg elsker å høre fortellerstemen hans.

Over til noe annet..jeg har vært litt "rolig"på bloggen i det siste...mye fordi jeg har hatt feber noen dager og litt fordi det er litt annet småtteri å holde på med om dagen ,nå som det nærmer seg jul...men har inntrykk at dette gjelder for flere også.

Men jeg har fått tatt noen antrekksbilder ,som jeg legger ut en av de nærmeste dagene..og siden det forrige antrekksinnlegget var i rolige farger (grått , sort og hvitt ) blir dette litt mer "fargesprakende".

Kos dere masse i førjulstida !


Romeo Clive og Kanutten...en av mine bardomsfavoritter    #nrk #prøysen #norge #mjøndalen #tvEndelig en gåtur igjen !

Nå var det et par uker siden siste gåtur på meg, så det var godt å få tatt ei runde i kulda (6-7 minus ) friskt og deilig det da . Målet mitt er jo to turer på ca en halvtime i uka, men ofte blir det heller en tur annenhver uke. Men jeg er fornøyd hver gang jeg får det til uten å bli helt utmattet...og nå kjennes det greit.

Jeg går gjerne den faste ruta (som jeg har vist dere i dagslys før..), rundt ved skolen og Stall Myra , for da er det så mye koselig å se på, bekker ,tjern, hester ,utsikt og skog

 

Deler av turen er litt mørk ,så greit å ha på ei hodelykt...

Nå skal jeg ta meg en solbærtoddy og smake på ei "nykjøpt"pepperkake..ikke det samme som "nybakt"..men sikkert god ....


Der nede lyser det fra Stall Myra...

Koselig i mørket også ...


Utsikt over Mjøndalen og Krokstadelva på den andre siden av elva......                       #mjøndalen #stallmyra #snø #desember #norge


Ingen julestri her !

 

Her er det null julestress, men slik har det bare måttet være etter at jeg ble syk (Me), gjør vel bare sånn ca 10% av det jeg gjorde før jeg ble syk. Da var det baking , handling, rengjøring og opp og ned i butikken "flere"ganger om dagen , helt til jula ringte inn .

Jeg var nok ikke av de aller "værste", men det var noen ting en bare måtte ordne til jul...trodde jeg ...og det er det jo...men det er utrolig mye en kan velge bort også.

Må man gjøre reint i skuffer og skap...holder det ikke med vanlig rengjøring..

Må man ha så mye gaver, kan man kutte ut noen.....som sikkert synes det er like greit å ikke måtte bytte pakker...

Må man bake...er ikke is og kjøpt sjokolade greit nok ...

Må man handle inn så fryktelig mye mat...man strir som regel med å spise det opp etter jul uansett...

Må man ut å kjøpe nye juleklær...har man ikke noe som er mer enn fint nok i skapet..

Mer tekst under bildet ..(som er et utsnitt av det kunstige juletreet vårt..)

Her ble det pynta i begynnelsen av desember...så noen nye juleduker må jeg stryke før julaften...

Det kunstige juletreet ble satt opp og pynta på lørdag...

Har kjøpt kjøpt fire gaver og har igjen to...men vet hva jeg skal ha...

Til helga handler vi litt mat...mye godt også altså.hehe....Mamma har kjøpt ribbe og stekt medisterkaker

Mannen støvsuger og skreller poteter...så får jeg pynte bord og lage saus..

På julaften kommer guttene, mamma og mor...og det viktigste er jo at jeg er i form til å kose meg sammen med dem.

Moralen her er ikke at folk ikke skal gjøre noe til jul...er man i god form og koser seg med baking, rengjøring og handling..er det jo bare å fortsette med det...men det KAN gjøres enkelt og bli mer enn bra nok for det.

Ha ei fin førjulstid !

 

 

 

 En genser ...tre antrekk ! 50+

Forrige antrekksinnlegg ble jo litt redusert som sikkert noen av dere husker, siden jeg hadde fått rota noe med zoomen på kameraet, så nå synes jeg det var på tide med et "fullstendig" antrekksinnlegg igjen.

Her er utgangspunktet denne enlke grå strikkagenseren, jeg er veldig var for klær som klør, men med skjorte under funka denne helt fint. En slik genser synes jeg kan være fint å bruke også når man skal pynte seg litt og med en skjorte/bluse under er det jo bare å ta den av om det blir for varmt.

Så under her har viser jeg noen varrianter jeg synes er ganske fine, men en slik genser passer jo til det meste....

Genser #byoung Skjorte #match Smykke #kappahl Bukse #kappahl Sko #eurosko

Bukse #b.young Skolett #eurosko Topp #byoung

En slik topp kan være veldig smart under en genser, for det blir ikke så trangt med skjorteermer o.l..

Skjørt #topshop Sko #shoeday      #blogg #mote #fashion #norge #mjøndalen


 Hvorfor har de oliven på slike glass..hehe..

Nå vet jeg godt at det kan kjøpes i løs vekt, eller i slike plastbeger, men nå hadde jeg altså kjøpt med et slikt glass..og jeg skulle bare ha opp noen (vet det finnes egne olivenskjeer også, men det har ikke jeg )....det var plundrete å få de opp av glasset gitt, kunne de ikke heller hatt de på et glass med større åpning ...

(ikke ment som et klageinnlegg...bare en liten tanke som slo meg imens jeg sto der å plundra )

...olivenglass på tynt snølag ute på terassen...


#mjøndalen #blogg #oliven #mat #norgeFuglefotografering !

Følte jeg var litt som Frotdith (som tar så flotte fuglebilder) da jeg i går kjørte forbi wildenveys plass i Mjøndalen (der jeg også tok bilde av den staselige Herman med nisselue).

Jeg så det var en mann som sto å matet ender og de flokket seg rundt ham.Som den" ivrige "bloggeren jeg er hadde jeg det lille kameraet mitt i veska.

Fikk parkert og sneket meg forsiktig bort(mannen var forsvunnet nå altså)og tatt noen bilder...ikke så fine som Frodith`s av Guffen og gjengen..men ikke så aller værst tatt sånn helt i farta syns jeg .

Nå må jeg ordne litt småtteri, så kommer innom igjen senere i dag....Fin fredag til alle !


I fin positur...

Forsøker å liste seg vekk fra fotografen....

To passer på meg ..mens to andre spiser uforstyrret...

Og her legger noen på svøm ........#mjøndalen #fugler #wildenvey #norge #blogg

 Tja ????

Denne statuen står så staselig på Wildenveysplass i Mjøndalen..og nå hadde den jammen fått nisselue, jeg synes statuer kler best å ikke ha nisselue..hehe

(men artig påfunn..tror dette blir gjort hvert år ..og russelue 17mai...)


#wildenvey #mjøndalen #desember #norge #bloggEn liten pust i julestria..

Det stemmer egentlig ikke helt for meg, for jeg gjør nesten ikke noe mer enn til vanlig nå om dagen, men neste uke blir det jo litt innkjøp av mat og det som måtte mangle av gaver...

Men da jeg denne uka hadde noen ærend i Hokksund som er en by rett ved der vi bor (som jeg også har skrevet om før) tok jeg en tur innom for å få litt inspirasjon på en koselig kafè som heter Step in..Jeg og mannen tok jo også en kaffe ute der i sommerferien...se her..

De har noen nydelige speltrundstykker..også er det så mye fint å gå å titte på, både klær og interiør...Håper du tar deg tid til å sitte ned å ta en kaffe når du er på handletur ..

(men midt i kaoset på et kjøpesenter er ikke å anbefale..da er det bedere å komme seg hjem )


Elsker fred og ro..

Min favoritt på kafè rundstykke med ost og skinke.......#hokksund #stepin #øvreeiker #desember #norgeMen jeg er stort sett snill og grei da...

Dette "bildet"kjøpte min kusine og hennes mann ,og min mann (eller da var han ikke det enda ) til meg da vi var ca 18-19 år. Vi hadde vært på ferie på sørlandet sammen, og skulle stoppe å spise på hjemveien...men på alle stedene vi gikk inn, var det noe jeg ikke var fornøyd med...enten var det lokalet, eller så var det betjeningen, eller så var det utvalget..osv..

Så jeg tror vi var nesten hjemme ..i Drammen ..før vi fant et sted som var greit for meg...hehe..

Og hadde de ikke kjøpt "bildet"hadde jeg vel glemt hele historien , nå er jeg ikke så" fin på det "eller noe slikt...men jeg bare merker det om det er et sted jeg ikke liker meg..men her burde jeg kanskje ikke vært såååå nøye på det....

(Bildet lå i et skap i kjelleren nå, men tror jeg skal henge det opp på kontoret..til skrekk og advarsel...for meg selv..)


#kragerø #drammen #mjøndalen #norge #bloggJoda...jeg vet det......

Jeg vet at det er vinter, desember og snart jul...men fikk så lyst til å se litt på noen bilder fra i sommer . Og selv om jeg er veldig glad i de ulike årstidene...er og blir det sommeren jeg lengter mest etter.

Og tenk om vi får en like fin sommer til neste år...det er lov og håpe...

Her er noen bilder fra årets sommer , sånn midt oppi kakebaking og gavekjøp...og når vi har pasert nyttår, er vi liksom på vei mot sommeren igjen...men så lenge får vi kose oss med tenning av lys, julemusikk og duft av nybakt julebakst (i allefall dere som baker til jul...det gjør nemlig ikke jeg i år...)


#sommer #mjøndalen #bloggmagasinet #åsgårdstrand #spaBesøk ...og spinatsuppe !

Som jeg nevnte for noen i stad skulle yngste sønn hit i dag og spise middag og ligge over til i morgen...og da tenkte jeg at jeg ville ta i bruk stavmixeren som jeg fikk av guttene på bursdagen min i forrige uke.

Så til forrett ble det hjemmelaget spinatsuppe..og sønnen syns den var overraskende god..og den ble virkelig god...hadde ikke venta det på første forsøk.

(om du lurer hva som var til hovedrett...var det fisk...torsk ..og ..laks...)

Jeg plukka litt fra noen oppskrifter på nettet...men lagde min egen versjon...siden mannen her..ikke vil ha fløte eller eller slike ting i maten..

Legger ved "min"måte å lage den på, lenger ned i innlegget.

Tar med et bilde av yngste sønn fra han var her i forrige uke ,før han skulle på julebord med jobben...

Dresskledd og fin...

Ikke verdens beste bilde..men den var akkurat passe fyldig og smakte helt nydelig...

Oppskrift : 1-2 ss olivenolje , noen purreringer (ca 1/2 dl), 2 terninger grønnsaksbuljong, 2dlvann ,3 dl lettmelk. 300g frossen spinat

Surra purren i olja før jeg tok i det andre , rørte ut og kokte opp..småkokte et par min..blanda ut to ss hv .mel i vann og lagde jevning..som jeg helte forsiktig i under omrøring

til det tykna...tok det vekk fra plata ..og brukte stamixeren..til det så jevnt og fint ut..så lot jeg det småkoke litt til og tilførte 2 dl h-melk og salt og pepper etter smak..Det skulle ha vært et antreksinnlegg...

Joda jeg hadde tenkt å vise buksa med ulike overdeler og sko, men så hadde jeg vært bortatt zoomen og kutta både armer og ben...og jeg orka rett og sltt ikke starte på nytt, så da tar jeg det en annen dag.

Legger ved et bilde, hvor bare tærne er kuttet..hehe..Også tar jeg med et bilde av vinterstøvla mine på gåtur...

Kommer innom å sjekker blogger senere i dag, yngste sønn kommer innom og skal få litt middag, så da må jeg straks starte med det.

Genser #cubus Bukse av merket #culture

Vinterstøvel #eurosko                                           #drammen #mjøndalen #norge #vinter #moteAdventskveld !

Koselig inne på kveldene nå, og jo vi har tent to advents lys , som de som følger bloggen vet er to grønne og to rustfargede..men funker det også i manko av lilla lys .

Men her får dere i stedet et bildet av" snømmannen "som jeg har fått av mamma for flere år siden og som har fast plass øverst på peisen i jula , synes den lyser så koselig.

Kos dere i førjulstida, og husk å senke krava så dere orker å nyte det litt også ...


#desember #advent #lys #interiør #mjøndalen #julepyntDagen i dag..

Nå i helga her jeg bare vært inne, med koselig besøk i går som de av dere som leste mitt forrige innlegg vet. Så i dag følte jeg for å få litt frisk luft, så vi kjørte ned til Drammen og gikk ei runde langs elva der, siden jeg har lett for å fryse kledde jeg meg som dere ser av bildet veeeeldig godt, med leggvarmere, pannebånd ,votter og vinterstøvler..men det var jo så mildt og deilig ..men ,men bedre å kle seg for mye enn for lite..

Langs elva står det et treningsapparat, men prøvde det mest for bildets skyld..hehe..

 


Det var flere "gjenger" med svaner å se på elva...vakkert...

#drammen #union #norway #ypsilon #papirbredden

 Gleder meg til å smake !

I går fikk jeg en hyggelig overraskelse, fikk melding fra min svigrinne Beate med spørsmål om jeg var hjemme på dagen i dag, for hun og mannen skulle på besøk til svigerfar som bor ikke så langt fra oss..og om det passa skulle hun ta en tur opp til meg...selvfølgelig passa det, de bor i Askim og nå var det vel et par år siden hun hadde vært hos meg...så det var veldig koselig ! Også hadde hun med gave til meg...og bare se, sååå fin ...har jo nesten ikke hjerte til å pakke opp noe sånt...men har jo lyst til å smake...men venter til litt nærmere jul....

Ha en fin kveld alle sammen !


#askim #askimbærpresseri #mjøndalen #norge #desemberNoen bilder fra gårsdagen !

Ja som flere av dere vet hadde jeg bursdag i går, og jeg fikk jo så koselige innlegg og gratulasjoner fra mange av dere i går...Tusen takk !

I forrige uke var det feiring med to søstre mamma og mormor..som jeg hadde et innlegg på da. Og i går på selve dagen min , var en svigrinne innom på lunsj, veldig hyggelig..

Og på ettermiddagen kom begge guttene på besøk og var her å spiste middag , og etterpå var det iskake og kaffe ..og som dere ser av det nederste bildet ..hadde vi en meget avslappa sammenkomst..og det passer meg fint, ikke så mye stress...men gjestene legger seg litt på sofaen og skravler .

Og jeg fikk stavmixer som jeg hadde ønska meg...skal bli spennende å lage supper å slikt fra bunnen av, å se om jeg får det til.

God helg alle sammen !

(de øverste bildene fra lunsjen...de to neste fra kvelden )


Prøvde meg på blåbær i isbitene..og det ble jo litt stilig med farge på vannet...

Gutta mine og meg, koselig....

Er ikke noe problem å ha besøk når de slapper av slik....#mjøndalen #norge #blogg #lunsj #desemberFineste Cathrine...

Jeg har vært så kjapt innom bloggen i dag at jeg ikke hadde fått med meg at jeg hadde fått bursdagsinnlegg av Cathrine, så når jeg begynte å lese flere blogger nå, fikk jeg en gledelig overraskelse ...og for et herlig innlegg...jeg er så glad for å ha blitt kjent med slike herlige folk som Cathrine og de andre fine folka her på bloggen...

Tuuuusen takk fineste Cathrine.

(bilde fra innlegget hennes)


..Hurra for meg !

Måtte bare en tur innom å takke for de koselige innleggene jeg har fått på bursdagen min av Frodith og Cuskima..som er så rause at de skriver gratulasjonsinnlegg til andre..hurra for dem også !

Her har det vært litt hektisk i dag...først besøk av svigrinne...og i kveld har guttene vært på besøk..og er på farta til å dra hjem nå...så dagen har vært akkurat slik jeg liker best.

Kommer nok et innlegg i morgen, med litt fra dagen i dag....

Her et bilde fra ski storsenters julebrosjyre i 2011...synes jeg måtte" flotte" meg litt med rød kjole i dag, siden jeg har bursdag.

 


#skistorsenter #blogg #bursdag #mjøndalen #norgePå døra mi !

Først må jeg si at jeg leste de "faste"bloggene jeg pleier i går, men la ikke igjen kommentarer ,for jeg sparte litt på kreftene til i dag da jeg skulle møte noen tidligere kollegaer å ta en kaffe, og da hadde jeg lyst til å ha litt overskudd til det...

Så var det døra mi da, eller vår..tenker litt over at jeg en del ganger skriver jeg , min..osv..selv om det er oss...men siden bloggen er MIN greie, blir det noen ganger sånn..hehe..

Pynten på døra her er veldig enkel ..og kjøpt...har hatt den i flere år nå...men før denne hadde jeg en som jeg hadde laget, men den ble "utslitt"av vær og vind :)

Det er nok mange som pynter opp døra si mye mer enn meg..men jeg er av de som liker det litt enkelt, men den er da litt pen også..ikke sant?#mjøndalen #jul #interiør #desember #krans #norway #blogg

 Ego 10

Tenk nå har jeg skrevet 10 innlegg under kategorien EGO..litt om meg og mitt. Så for dere som ikke har lest bloggen min så lenge er det bare å ta en titt der om dere er litt"nysgjerrige"....

Så nå skal jeg fortelle ..som vanlig i korte trekk ..en ting som har vært veldig vesentlig i livet mitt (noen har kanskje hørt litt om det før), og det har vært å jobbe med barn.

Jeg har jo jobbet over 30år i kommunale barnehager, som assistent, men også en del som avdelingsleder, men det som jeg har jobbet aller mest med og som ligger mitt hjerte nærmest, er å jobbe med barn med spesielle behov og de som har litt problemer med å innordne seg de vanlige "reglene"..en type jobb jeg håper å komme tilbake til..

Men det begynnte med at jeg allerede som 11-12 åring elska å passe unger, litt over gjennomsnittet glad i det tror jeg...i perioder jeg ikke hadde noen å passe kunne jeg ligge om kvelden å gråte ,eller jeg ringte på dører der det sto barnevogner og spurte om jeg kunne få trille ,og tenk noen ganger fikk jeg lov selv om folk ikke kjente meg..merkelig egentlig..

Da jeg ble litt eldre jobba jeg som støttekontakt om sommrene og hadde alltid en unge å "drasse"på ..det var det beste jeg kunne bruke fridagene på. Og da jeg ble sammen med mann min hadde søsteren hans to barn, og jeg var "overlykkelig "over å kunne sitte barnevakt.Og da jeg gikk på folkehøyskole var det lett for lærerne å få hjelp til barnepass...for å si det sånn..

Kunne fortalt en hel masse om dette, men jeg orker ikke skrive så lange innlegg, og jeg tror det holder for dere også.

Tok jo ikke så mange bilder før, men her er noen bare for å illustrere litt (barna på bildene er jo mer enn voksne nå så derfor legger jeg dem ut,uten tillatelse )


#mjøndalen #blogg

 Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser
hits