Ønsker alle en fin førjulstid !

Nå får vi straks besøk av eldste sønn, så hadde ikke tenkt å blogge så mye i dag. Men siden det er første søndag i advent i dag ville jeg jo innom for å ønske alle en fin førjulstid...vet mange kanskje har sine ting å stri med, men håper alle får noen positive opplevelser og har noe å glede seg over.

Jeg hadde tenkt å hoppe over advents lys i år, men så ombestemte jeg meg...og det eneste jeg fant var to grønne og to rustfarga litt skakke lys ,så det får duge...hehe..

Det øverste bildet er fra vi var på Hadeland glassverk ,synes den hjerte"kula"var så fin...det nederste bildet er av den originale adventsstaken i år .


#advent #jul #interiør #mjøndalen #norgeDen "perfekte" julekjolen ...50+

Ikke perfekt fordi den er så lekker , men fordi du med en slik løs og ledig fasong kan spise så mye du orker uten at det strammer noen steder.

Også er den så enkel at du kan pynte den opp akkurat som du ønsker...fra ingen pynt...til så mye at du ligner et juletre ...smak og behag...


Kjole #hennesogmaurits

Pyntet i all enkelhet....

Blir ikke mer morro enn man lager sjæl......#julekjole #mote #mjøndalen #norge #bloggOppdatering fra gårsdagens lille feiring ...

Som sikkert noen av dere har fått med dere, hadde jeg et lite selskap i går for å feire bursdagen min som er neste uke..måtte finne en dag som passet for alle.

Det var rent "jenteselskap"..mannen måtte dra på trening så lenge..hehe...får bli en feiring med ham og guttane på dagen .

I går var det mamma ,mormor og de to søstrene mine som var her og det var jo så klart koselig, og i den anledning hadde jeg julepynta litt.(men det blir desverre litt dårlige bilder i kveldslys..og med blitz blir det jo ikke noe koselige bilder)


Det ble servert bløtekake, kransekake, kanelsnurrer,is og selvfølgelig sitronfromasj...

Juleserviset på bildene har jeg hatt i veldig mange år, og starter alltid bruken av det når jeg feirer bursdagen min...


Fikk jo "alt"...sjokolade,vin, klær,bodylotion og penger...#bursdag #jul #mjøndalen #kaker #gaverFotball, fest og fromasj...

Må bare gratulerer hjemlaget mitt Mjøndalen med opprykk til tippeligaen i dag (3-0 mot Brann )..jeg er ingen stor fottballfan, men gøy er det jo  ,og jeg fulgte med på tv,

og så kan jeg se ned til stadion fra huset mitt....Heia Mjønder`n !

De som ikke så mitt forrige innlegg med oppskrift på sitronfromasj kan se HER.


#tippeligaen #mjøndalen #brann #fotballkamp #nedreeikerstadion
..Sitrondessert !

Fant en oppskrift på Sitronmousse i VG som jeg hadde lyst til å prøve ut, og siden jeg skal feire bursdagen min i morgen(ei uke på forskudd)tenkte jeg at jeg kunne lage det i den forbindelse.

Jeg ble ganske fornøyd ,smaken ble kjempegod, men røra "sprakk"litt, så om jeg skulle hatt den som mousse hadde den blitt for tynn, men jeg valgte å lage det som en fromasj ,med gelatin, så da ble det ganske bra alikevell.

Og jeg skal lage det igjen senere ,så jeg blir 100% fornøyd.

Oppskrifta er litt uskarp, men tror det er lesbart .


Her er ingrediensene jeg brukte, prøvde å lage syltet sitronskall også, men det ble så klissent at jeg kasta det....

Håper dere ser hva som står her....

Ble jo litt fine da, siden jeg har laget bløtekake også,er det flest med lite krem på,da blir de litt friskere i smaken...#oppsrifter #mat #dessert #norgeSov godt !

Fikk lyst til å si god natt med dette snøbildet som er tatt på forsiden av huset vårt,forrige vinter....hadde vært koselig med litt snø snart.. God natt !#vinter #snø #mjøndalen #norge #blogg

 ...ikke penere enn andre altså...

Siden jeg så ofte legger ut antrekksbilder av meg selv, synes jeg det er viktig å poengtere at jeg ikke gjør det for at jeg synes at jeg er spessielt pen, men fordi jeg synes det er så gøy.

Tror jeg ser på meg selv på samme måte som de fleste andre...jeg har noe ved utseendet mitt jeg er fornøyd med og andre ting ikke ..men alt i alt er jeg bra nok i massevis uansett.

Skrev et innlegg om dette i starten jeg blogget HER så noen har nok lest det før.. her kan du se hva jeg liker ved meg selv og hva jeg er mindre fornøyd med.

(for at dette innlegget her skal gi noen mening ,bør du se det )

Så om du ikke er fornøyd med hvordan du ser ut, se litt bedere etter så oppdager du nok flere ting som er flott ved deg selv.

(Bilde fra Norsk ukeblad 2012...synes det illustrerer ganske bra hvordan en egentlg ser lik ut, men utstråler forskjellige ting, alt ettersom hvordan en føler seg..)#norskukeblad #mote #blogg #stygg #pen

 Tja....Kunst og "denslags" !

Jeg har ikke greie på kunst og "denslags"men jeg vet hva som fanger min interesse ..og da jeg så dette øverste bildet i et blad, klarte jeg ikke helt å bestemme meg for om det var pent eller stygt, morsomt eller ekkelt, seriøst eller tullete...e.l..men det var i allefall interesangt..

Og da vi var på Hadeland glassverk så jeg vasen på bildet under, og begynnte å tenke på det bildet jeg hadde sett, selv om det ikke lignet var det noe ved vasen som minnet meg om maleriet..litt merkelig ..men sånn var det for meg .


"Det tåbelige menneske "malt av Michael Kvium...

Vase på Hadeland Glassverk..Kvinnelig designer, som jeg ikke noterte navnet på..

 Kan du se noen likhet ved disse to  ?.....                                                     #kunst #hadelandglassverk #blogg #norge                                                                                                                          

 Turen innom Hadeland Glassverk....med "splitthopp".....

I gårsdagens innlegg fra Klækken hotell..HER..skrev jeg at vi hadde vært en tur innom Hadeland glassverk  og at jeg skulle legge ut noen bilder i dag, så da gjør jeg det.

Det er veldig koselig å gå rundt der oppe, og mye flott å få kjøpt, men vi var bare en liten tur innom, var litt sliten så orka ikke fly rundt å handle.

Men en tur innom der de lager fat o.l må vi alltid ha med oss når vi er der oppe..koselig å sitte å se på.

Og så måtte vi ha en kaffekopp før vi starta på hjemturen.....Skriver litt under bildene.

Det er mange forskjellige "hus"å gå inn i ,men vi måtte kutte ut noen ,vi var der bare en times tid..men skal du være en hel dag er det mye å se..

Noen "sprell" måtte vi jo ta oss tid til innimellom titting på julepynt...


Her er det veldig morro og avslappende å sitte og følge med på alt de lager...

Bare snøen som manglet her nå...Vi finner jo alltid et koselig bakeri, men det var så fullt at vi måtte sitte ved bestikkdisken..men funka det også...


Bildet taler vel for seg selv ........#ringerike #jevnaker #hønefoss #klækken #hadeland #hadelandglassverk #norge #blogg #glass #bakeri #jul #mjøndalen
God natt !

Tenk at jeg kunne glemme dette bildet av dessertbordet på mitt forrige innlegg...HER......

Så da har du noen tips til søndagsdesserten. God natt til alle som er våkne fortsatt og fin morgen dag til alle..nå legger jeg meg  ...


#klækken #hønefoss #norge #julebord #hotellFeiring tre dager til ende !

Det hørtes nok voldsomt ut, men synes det ble litt "svung"over den overskrifta..hehe..

Jeg og mann min hadde 33års bryllupsdag på torsdag, da feira vi dagen hjemme med lutefiskmiddag på kvelden.

Og i går dro vi på hotelltur til Klækken i Hønefoss, som ligger en times kjøring fra her vi bor. Vi har vært der flere ganger før om åra, og er veldig fornøyde med maten der.

Det er også en koselig atmosfære på hotellet, også liker vi så godt bassenget der, ikke noe eksklusivt med spa og slikt, men du kan svømme ut,og det er så deilig når det er litt kaldt i lufta.

På kvelden var det julebord, med alle typer julemat og desserter, jeg smakte litt på forskjellige ting. men tok en ordentlig posjon med ribbe og med riskrem til dessert.

Det var en del folk, og mye liv og rører der,men på oss ble det stille og rolig med en øl til maten og oppe på rommet igjen før kl 20.30...så du kan si det var greit å komme seg opp til frokost.

På hjemveien var vi en liten tur innom Hadeland glassverk, men det kan jeg skrive litt om i morgen, tenker jeg.


Koselig ved ankomst..

Her tok vi en dukkert før kveldens middag...

Delikat med bugnende fat...

Koselig og julepyntet hotell....

Smakte godt med frokost.....#klækken #hotell #julebord #hønefoss #norge

 Blondetopp 50+

Denne toppen har jeg vist i tidligere innlegg også , jeg liker den veldig godt siden den både kan brukes til pent og hverdags. Til hverdags med f.eks bukse og cardigan.

Og til pent med f.eks sort skjørt eller sorte bukser. Skinnjakke eller dressjakke.

Skoletter om man vill være litt røff, med pumps blir det litt mer elegant. Hvor mye man ønsker av smykker og annet tilbehør er jo smak og behag..jeg liker det litt enkelt,men siden jeg har kort hår,synes jeg det pynter opp litt ekstra med litt store øreringer.

Om noen lurer på hvorfor jeg stadig tar med 50+ i overskrifta på antrekksinnleggene mine , så er det for at jeg regner med de aller yngste ikke er så veldig interessert i denne typen antrekk.....også kan de som er mer interessert i voksen"mote" ta en titt.

Blondetopp #ginatricot Skjørt #fransa Jakke #bikbok Sko #eurosko Belte? Clutch #mango Smykker #cubus

Viktig å ha det litt morro mens man står der alene og tar bilder av seg selv..hehe..


Sort cardigan #kappahl Bukse #bikbok                                                       Grønn cardigan #only Bukse m/glidlås #only Skolett #chilli


#blogg #mote #fashion #mjøndalen #norge

 Ny telefon

Jeg kan ikke beskyldes for å bruke mye penger på "duppeditter"men nå ble min gamle gode mobil tom for batteri etter noen få timer, så da var det på tide.

Og når dere ser min gamle her skjønner dere jo at det er en stund siden jeg fornyet meg på den fronten.

Det jeg likte godt med min gamle var at den var så liten og nett...men jeg venner meg nok snart til den nye får jeg håpe.

Liker du nye "duppeditter" ?


#samsung #telenor #mobil #telefon #blogg #norge #norway #nokia #netcom #mjøndalenBegynner å bli gammal skjønner jeg !

Må bare ha med et lite innlegg til fra loftet,(til nye lesere,i de to foregående innleggene har jeg også hentet ting fra loftet) skjønner jeg begynner å "dra på åra"når jeg finner ønskelister med ting som brevpost ,plater og kasettspiller..også syns jeg det var litt søtt at jeg som elveåring ønska meg konfekteske.

Også ser jeg at man var mer sparsomlig den gangen, satte strek over 1971 for å kunne bruke lommekallenderen et år til. Der har dagens ungdom noe å lære !
#gamledager #julegaveønsker #jul #blogg  #norge #mjøndalenTjorven dukke

Da jeg fant frem ukebladene i forrige innlegg om mine forsider (se her) , kom jeg også over en del andre ting, bla et par dukker jeg lekte med da jeg var barn.

Jeg svarte noen som hadde et innlegg om hva slags leker som var populære der i huset, at jeg lekte med Tjorven dukke da jeg var lita..og hun hadde aldri hørt om det.

Jeg elska å kjøpe og etterhver lage klær til Tjorven , og jeg leika masse med den.

Den andre dukken her ,strikka mamma til meg og den var også en favoritt,men den fant jeg ingen klær til nå...kanskje jeg skal prøve å vaske den og fikse litt på den, så den kan stå fremme.

Også et spørsmål til de som er flinke i rettskriving..jeg hadde tenkt å skrive Tjorvendukke i ett ord...men da jeg googlet det ,kom det opp.. mente du ? Tjorven dukke..


#dukker #tjorvendukke #tjorven #strikking #blogg #norge #norwayForsidepike !

Da Frodith tegna så fint bilde av meg, som hun hadde på "forsiden"av et blogginnlegg, tenkte jeg at jeg jo kunne vise dere noen av forsidene jeg har vært på tidligere også.

Så nå har jeg leita litt på loftet, og fått kopiert noen ..så da kan dere ta en titt om dere har lyst.

Ha ei fin kommende uke alle sammen !
#mote #forside #hjemmet #norskukeblad #kk #allergruppen #bonnier #norge #norway #mjøndalen

 Egentlig bare "pes"

Syns det kan bli litt masete med slike bonus/rabattkort man får rundt omkring, har et par fra kafèer vi ofte er innom på lørdager ,hvor hver sjette kopp er gratis, og vi er jo to så da blir det fort en gratis kopp...så det er greit å benytte for oss.

Men nå hadde vi fått et slikt kort på Meny og da vi brukte det første gang, måtte vi kjøpe med to pastillesker ved kassa for at summen skulle bli over 500 som den må være for å få det registrert på kortet, og så er det fem ganger og så er det innen midten av Desember..osv...

Så da vi i dag handlet for 430 kr på Meny og etterpå kom på at vi hadde det kortet, og begynnte å tenke at ..så dumt at vi ikke huska det å bare kjøpte med noe så vi kom over den 500 summen igjen..tenkte vi at det ble mest mas og irritasjon med det...så nå klippte vi det like godt i stykker..hadde jo ikke trengt det , men sånn symbolsk..nå er vi ferdig med det kortet..hehe


#meny #julehandel #blogg #norge #kongsbergPysj og parfyme !

I løpet av uka har det både blitt ny "pysj"og ny parfyme på meg.Har gått igjen i en velurdress om kveldene, så nå hadde jeg lyst på ei slik flanelsbukse ,også ble det en rød overdel, det nærmer seg jo jul.

Jeg er ingen storforbruker av parfyme,og kan ha ei lita flaske i flere år , men syns det er ok å ha to ulike å bytte på med, nå har jeg sjekka ut noen nye typer når jeg har vært i butikken i det siste, og denne fra Calvin Klein var den jeg likte best når jeg hadde hatt den på ei stund. Denne har jo værtpå markedet i mange år , så for de fleste er den nok litt "ut", men jeg har ikke hatt den før, og jeg kjente at det var en lukt jeg kunne trives med, så da ble det den.


#kappahl #pysj

#parfyme #calvinkleine #obsession #norge #blogg

 5 om dagen

Nå satt jeg her å holdt på med noe av det værste jeg gjør når det gjelder rydding, kaste papirrot. Og mens jeg holdt på kom jeg over et hefte fra jeg var på Vikersund kurbad, med kostholdstips .

Så fikk lyst til å dele dette om 5 om dagen med dere, greit å ikke bare vite at en trenger det ,men litt hvorfor også .

Tar med noen bilder til inspirasjon fra tidligere innlegg jeg har hatt om mat . Så håper jeg dere får lyst til å bytte ut litt av helgens godterier med noen sunne alternativer.
#vikersundkurbad #mathallen #oslo #mjøndalen #kosthold

Tur i mørket !

Som jeg har fortalt til noen i kommentarfeltet på forrige innlegg ,har det blitt litt dårlig med turgåing på meg de siste ukene. Men nå i kveld har jeg og eldste sønn gått ei fin runde, noe av turen var uten lys, men det gikk fint det .

Og det var deilig luft og selv om runda ikke var mer en 35-40 min, var det litt "trim"for min del...og det gikk ganske greit med formen, så da håper jeg det kan bli en gåtur til i løpet av uka.

 

Mørke ,uskarpe bilder, men jeg syns det ga litt den der tur i mørket følelsen..så her ble det ikke helt feil..

Legg merke til at jeg har refleksvest ...viktig !


#hokksund #refleks #tur #blogg #norgeGodt representert

I gårsdagens lokalavis Eikerbladet var familien veldig godt representert, først mamma ,så meg og litt lenger uti bladet ,jenta jeg er tante til (datter til min eldste søster)

Så jeg "måtte"jo nesten kjøpe den avisa...Å ta bilder av bilder i avisen blir ikke den beste kvaliteten akkurat,men det får duge.

Skriver litt under bildene.

Mamma er med i ei gruppe som er rundt å synger på bl.a aldershjem...mamma nr tre fra høyre..
 

Her fra "festen"jeg fortalte om i et tidligere innlegg ,se HER...jeg ca midt på ..mot venstre...Har tidligere fortalt at jeg er fra en "idrettsfamilie" se HER..nå for tiden er den mest aktive Veronika som jeg er tante til..Grattis med gullet i helga...

#friidrett #idrett #norge #blogg #mjøndalen #eikerbladet #portåsenAntrekk eller "politikk"....

Min bruk av ordet "politikk"over her er ment som type...viktige saker..Siden jeg har valgt å ha en blogg av den "lette"typen, med dagligdagse ting fra mitt liv og antrekk som gjennomgående temaer, tenker jeg det er greit å opplyse eventuelle nye lesere (for jeg har vel nevnt det før til dere som "kjenner"meg.)

Jeg er veldig opptatt av hva som skjer i verden og hvordan folk har det, men det er ikke noe jeg har fokus på her på bloggen,skriver man den type innlegg kan det fort bli en debatt rundt det, og med min form nå er ikke det noe jeg har overskudd til å gjøre helhjertet.

Jeg leser også andres blogger som et slags "ukeblad" hvor jeg kan hente innspirasjon e.l...politikk og andre viktige saker følger jeg med på på andre "arenaer"....som jeg personlig synes egner seg bedre til slike ting.

Og jeg tror ofte (ikke alle) de som skriver" stort" om alvorlige temaer , ofte er like opptatt av seg selv og sitt som mange av de som skriver om ...baking, trenig ,sminke osv...

Men det er plass til alle...noe for enhver smak ...det som er så bra vettu..hehe.

(bilde fra tidligere innlegg)#blogg #mote #politikk #klær #norge

 

 Antrekk 50+ ..høst..

Hadde en liten oppsumering av noen av sommerantrekka jeg hadde vist på bloggen, så da gjør jeg det samme med noen av høstens antrekk nå.

Jeg håper jeg med dette viser at man kan "leke"seg litt med klær og stiler selv om man er godt voksen .

Jeg tenker selv at jeg har en klassisk og sporty stil, men noen ganger er det gøy å rocke det litt opp, da jeg var yngre hadde jeg nok en litt mer rocka stil, og det kan man fortsatt ha syns jeg, men gjerne myke det opp litt.

Men det viktigste er å finne sin stil, og bruke det en føler seg vel i ....da blir det som regel bra.

Hvilken klesstil liker du best ? og var det noen av antrekka her du kunne likt å gå i ?

(ønsker du å se mer av antrekka , se under kategorien mote/antrekk)


Kjole laget av mormor..Pulsvanter laget av gretashobby...#mote #klær #blogg #norge #mjøndalen #fashion #nabloggerne #nettavisenI går.....og i dag

Kom litt snø her i går ,men i dag er det ikke så mye som et fnugg igjen. Kanskje like greit , for jeg er ikke helt klar for vinter enda, selv om det blir litt penere ute, og kveldene ikke så mørke.

Men i Desember vil jeg gjerne ha snø i passelige mengder, om vintern ønsker de fleste litt snø og litt kulde, men ikke FOR mye. Og om sommer`n vil vi gjerne ha det varmt, men ikke FOR varmt..og vi vil gjerne ha litt regn, men helst om natta og fin vær igjen om dagen.

Det er jo lov å ønske og håpe da...men været får vi jo ikke gjort noe med..og jeg er veldig glad i årstidene og variasjonene..men jeg vil helst ha lengere sommer og kortere vinter..hehe...


#mjøndalen #norge #vinter #norway #blogg #kuldeGårsdagens festligheter

I går var jeg på fest, eller når det avsluttes ved ni tiden, er det kanskje mer en tilstellning enn en fest...men koselig var det uansett. I Nedre Eiker kommune er det slik at når du har vært ansatt 25 år,blir du bedt på middag med ordfører og rådmann, og får  gave (egentlig har jeg jobba over 30 år i kommunen men en del har vært engasjemangstillinger) ,men nå hadde jeg i allefall vært 25 år i åsen barnehage og ble invitert til Portåsen ...som jeg har skrevet litt om tidligere ..HER...og da ser dere stedet i dagslys.

Det er så utrolig koselig der, middag og underholdning foregår i "låven", helt perfekt mat og han som forteller og leser dikt av wildenvey er så engasjert , at en får lyst til å lære mer selv også.

Så er det fin gave ,glasskål fra Nøstetangen og gavekort på femtusen kroner..så nå er det bare å shoppe...hehe..

Lar bildene tale for seg. Nydelig i mørket med levende lys og fullmåne ..


(Ikke sponset )

#nedreeiker #mjøndalen #portåsen #wildenvey #blogg #nøstetangenInspirert av andre blogger...

Først takk for alle de fine kommentarene på gårsdagens innlegg ..HER..

Har sett en del folk som har laget pizza på speltlomper ,tacolefser, o.l....og det har inspirert meg til å prøve selv, og på Tirsdag hadde vi det til middag, det var veldig godt og enkelt, så det lager jeg nok igjen, selv mannen som er veldig opptatt av sunn mat syns dette var et bra måltid..nå skal det sies at han "lassa"på med ekstra kyllingfilet og karbonadedeig på talerken.

Dere ser sånn ca ingrediensene på bildet, jeg lagde to typer:

1. pizzafyll, karbonadedeig, annanasbiter, soltørka tomater, litt hakka tomater og raspa ost på toppen.

2. pizzafyll,kyllingfilet,sjampinjong,rødløk,litt hakka tomater og raspa ost på toppen.

Ovnen på 200grader 10-15 min , her er det bare å følge med , jeg ville ha de litt sprø i kanten så her sto de ca 15min.

Så hadde jeg litt ekstra "grønt"å ha over...liker litt friskt ved siden av varm mat.

Vi spiste med kniv og gaffel, men det egnet seg å brette å spise med hendene også...jeg spiste to ,det var passelig for meg.#pizza #blogg #mat #middag #mjøndalenHadde det vært bedre...

Nå er det sånn at jeg ..ikke så ofte , men av og til føler at jeg må komme med en liten forklaring/unnskyldning...som jeg tror de fleste med en " usynlig" sykdom føler behov for av og til (..om noen ikke har fått det med seg har jeg ME..)...Nå er det ikke sikkert jeg hadde behøvd  å "unnskylde"meg,  for det er ingen som har kritisert meg,men jeg føler bare av og til at noen tenker....

...kan hun være så utmattet og sliten som holder på å blogge ,og stadig legger ut fine bilder hvor hun har pynta seg, og spiser gode kaker, og deilig mat..osv...

Så OM noen skulle tenke slik...så har jeg lyst til å forklare litt...nå er ikke jeg tilhenger av lange forklaringer ,så bare sånn helt kort..

Sånn ca en gang i uka eller hver fjortende dag finner jeg frem noen antrekk på kvelden, har rigga til kamera og gjort alt klart..sånn at jeg på morran effektivt kan ta noen bilder...og så noen dager senere bruke litt tid på å lage ett innlegg av det..

Så disse bildene og antrekka er ikke fra jeg skal på fest eller i sosialt lag altså...

Og når vi er på kafè når vi handler på lørdager, velger jeg kaker eller mat som jeg syns ser god ut, og prøver å ta så pene bilder som mulig...det er IKKE mer slitsomt enn å spise udelikat mat..og ta stygge bilder..

Jeg har skrevet om det før og nevner det igjen, jeg har valgt å ha en stort sett positiv blogg, forde det er med på å få meg til å se på meg selv som noe annet en bare "hun som har ME"...(har full forståelse for at andre med sykdom/plager velger å skrive om det på en annen måte ).

Kunne forklart mye mer...men dette får holde for denne gang...Har noen tidliger lignende innlegg under ..personlig ..i arkivet..et eks.HER..

Dette er ikke ment som et sinna ,syte innlegg..bare et behov for å forklare litt...

 

 

Hadde det vært bedre å hatt bloggen slik...


 Jeg blir mer positiv av å ha den sånn ...så fortsetter nok med det....


#blogg #me #norge #norway #mjøndalen
Liten statusoppdatering fra meg

Ja en veldig liten en altså...hehe..Idag har jeg vært i Mjøndalen å klippet håret og er veldig fornøyd... og før det tok jeg en kaffe på en lokal kafè og koste meg med ett nytt blad.

Så det er ikke så mye som skal til for å gjøre dagen litt  mer positiv ...
#mjøndalen #blogg #tofruer #kkstil #norge #høibakk #høibakkkonditori #frisør

 Helgens Halloween feiring....not !

Jeg hadde da kjøpt inn litt godter i tilfelle det ringte på døra, men neida ikke et eneste lite ..pling-pling..buhu....

Og pynten i huset begrensa seg til en telysholder, som jeg ikke visste det var" gresskarhoder" på, før jeg så det på nærbildet...så det var Halloween feiringa her i huset.

Savna det ikke så veldig altså..

#party #halloween #blogg #mjøndalen #norgeSkolebrød

Tenkte bare å komme med litt bakeinspirasjon sånn på en søndag ettermiddag .Bildet her er av skolebrøda mann i huset har bakt tidligere, og de er bare sååå gode.

Det som er så kjekt er at vi bruker samme oppsrift som til boller og kanelsnurrer , som jeg tidligere har hatt oppskrift på...se HER..

For å få skolebrød trykker du hver "bolle" flat lar det ese litt, lager en liten fordypning og tar på vaniljekrem, vi bruker ferdiglaget..mer enn god nok, lar det ese litt til før steking.

La de avkjøles litt ,smør på melis, dypp i kokosmasse...og så kan du bare kose deg...nam ..


#hjemmebakt #baking #blogg #mjøndalen #oppskrifterHørt på jobben !

For mange år siden, minst 15...var det  i perioder veldig populært blandt de eldste barna , at guttene løp etter jentene og skulle ha et "kyss"..helst på kinnet..hehe..

Etter en del løping, og noe "kyssing" ble jentene litt lei...da var det en av guttane som satte seg på huska og var litt betutta for at jentene ikke gadd mer...

Så sier jeg til ham...Du kan få ett kyss av meg...og han svarer....Hah !...jeg ække homo heller...

Jeg syns det var ett gullkorn fra barnemunn ,så jeg husker det fortsatt, selv om gutten minst er 20 år nå.

( Bildet er fra det sto om meg i N.u..så da var det tillatelse fra foreldrene om å publisere bildet...HER kan du se det innlegget om du har lyst..)#blogg #mjøndalen #barnehage #norge #humor
Bloggklubben ?

Noen som har erfaring med å være medlem her ? Jeg bare titta inn på "reklamen"for dette på bloggen min...Det står du kan tjene penger...det er jeg uansett ikke interesert i for tiden, da ville blogginga for min del blitt noe jeg måtte i steden for noe jeg skal ha som en hyggelig hobby.

Så sto det noe om vareprøver... det jeg får av slikt i butikker ..blir det aldri til at jeg bruker....men så sto det eksklusive fordeler...noen som vet hva det er ...

Det jeg lurer på er om det er noen fordeler som blogger...som tips og gode råd for blogging o.l...da kunne det jo hatt noe for seg..


Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser
hits