Bare å glede seg..

Litt på tull den overskrifta da. Men i neste nr av KK er jeg med å viser festmoten...også jeg som bare er hjemme..hehe.. Men jeg syns jo det er gøy å være med på slikt og da får jeg jo pynta meg litt for noen minutter også..

Det var masse flotte klær , så trenger du litt inspirasjon anbefaler jeg deg å kjøpe bladet som kommer på fredag...


#mote #kk
  Fisk til middag..

Ikke så spennende , men godt er det. Laks og ovnsstekte poteter . og det vi har i kjøleskapet av grønnsaker steker jeg bare i stekepanna.

Om noen fikk med seg at jeg la ut en videosnutt i stad, så måtte jeg slette den , da det ikke funka å høre den på ipad..får prøve igjen senere ..


Setter ovnen på  200 grader og steker potetene i ca 10 min før jeg setter inn fisken..så steker det sammen i 15-20 min...Deler i biter/skiver og steker i olje i stekepanna... Nå blir det straks middag her.. #mat #middag
  Høst i Åsgårdstrand !

Som mange av dere vet har jeg blitt veldig glad i Åsgårdstrand de siste åra . Selv om det ikke ligger lenger enn 50min kjøretur fra oss , hadde vi aldri vært der før jeg ble syk. Men da vi var "tvunget" til å finne alternative måter å få feriefølelsen på oppdaget vi dette vakre stedet.

Vi har vært en tur dit på våren, men mest om sommeren. Men da jeg så at utifriluft hadde vært der nå i høst frista det å ta en tur igjen. Og på lørdag var det jo nydelig vær så da tok vi en tur dit. Det er så deilig og fredelig der, så det var fint å rusle å ta litt bilder i tillegg til en kaffe på Munchs cafè..


Sommeridyll om høsten...


Utenfor Munchs hus....


Mannen ser på brennmaneter i vannet...Nyter solstrålene...Høstløv i vannet...Idyll...To som tok seg en dukkert, 5grader i vannet sa de...de kom fort opp igjen..hehe..Noen benytter stranda nå også....Ikke rart vi liker dette vakre stedet...Høstløv i solskinn...Slitte skur er fine fotomotiv.. #Åsgårdstrand #friluftsliv
 Høstutstilling og pakke i posten !

I dag er det utstilling i Galleri Frodith, og jeg kan virkelig anbefale å ta en tur innom HER, og har du lyst kan du stemme på din favoritt ... Tegningen under her av galleridirektøren , er det hun som har tegnet, og jeg har bare "tyvelånt" den....

Og i går fikk jeg pakke , med fine stripete sokker av Frodith...fra jeg var med i Froggetoget.

 Takk til Frodith som gjør det så hyggelig å være på bloggen... ikke alle er slik at di lager i stand slike ting ,aller minst jeg ..og vi andre kan være ålreite folk vi også da..hehe..alle skal ikke være like ..


#høstutstilling #frogging
 Is og tåke..

Måtte jo ta et par bilder av omgivelsene også, da jeg tok bilder av høstfargene i går , de kan du se i forrige innlegg..( disse er også tatt med macrolinsa )

Bildet under her er av et tjern rett ved veien når vi kjører over Konnerud på vei hjem fra Drammen. Der lå det et lett islag som minner om at det snart er vinter..


Og litt lenger ned , der man kan se utover tok jeg dette bildet av tåka som lå tett nede i dalen... ( kunne ikke dra ned den ledningen syns jeg..hehe..)

#konnerud #mjøndalen
 Fotojakt på høstfargene...

I går tok jeg jo som tidligere sagt noen bilder av de fine høstfargene med macrolinsa mi. Da blir det jo nærbilder av detaljer som er i fokus...  Så da legger jeg ut et lite utvalg her, tok jo selvfølgelig mange flere, men da slår jo bare det ene "i hjel" det andre...så har begrensa meg , selv om det ikke er så lett...

Er det et av bildene du liker ekstra godt ?


Høstløv mot gul vegg....#bjørk..


Farger i det grønne...Sort og brunt er jo også en høstfarge...


#høst...Noen blomster er det enda også....Fikk litt julefølelsen av dette bildet...Håpet er lysegrønt sies det...


Nylakkert....Høsten kommer...adjø da sommer....


#nype #natur


 Hest er best !

Som jeg skrev i forrige innlegg tok jeg noen bilder med macrolinsa mi i dag. Det var høstfargene som skulle foreviges, men da jeg så de fine hestene som nettopp hadde fått påfyll av høy måtte jeg ta noen bilder av dem også (..ut av bilvinduet, men ikke i fart..hehe..)

Jeg har jo drevet litt med riding før, men bare som en hobby. Har skrevet litt om det HER..

Så her kommer noen hestebilder. Høstbildene får komme senere..


Kan jeg ikke få spise i fred da ..?Dukka litt ned i høyet likegodt....Er litt sølete om dagen....Sånn ja, se rett inn i kameralinsa...  #hest #Konnerud #foto #macro #dyr
 Egentid !

Det heter vel kanskje ikke det når man ikke har småbarn..hehe.. Men i dag måtte jeg handle litt , også hadde jeg lyst til å ta noen høstbilder med macrolinsa. Så jeg dro først nedom Gulskogensenteret og handlet mat. Og før jeg dro videre kjøpte jeg meg et blad og tok en lunsj på Soho, fin liten stund det..

Så kjørte jeg rundt Konnerud på hjemvei ( sier jo ikke dere som ikke er kjent så mye, men det er opp i høyden for der vi bor ), tok litt bilder av høstfargene og litt annet småtteri.  Får sjekke etterpå om det er noen som ble ok ,så kan jeg legge dem ut på bloggen.

Kan vel kalle dette "egentid", eller kanskje metime ? Eller rett og slett "litt tid for meg selv"...


#soho #stella #Gulskogen #mat #konnerud
 Tre enkle skjorter ! (Antrekk 50+)

Jeg bruker ikke så ofte skjorter, mest fordi jeg elsker å gå i T-skjorte og Cardiganjakke til hverdags , men også fordi di fleste skjorter må strykes.... Men noen enkle klassiske skjorter har jeg , slike som er fine som basis til mange typer antrekk. Her har jeg brukt en sort , smal bukse fra Match på alle bildene.

Skriver litt under bildene..


Hvit skjorte fra #match, som jeg kjøpte for fem år siden, men den er jo så enkel at den alltid er aktuell....Denimskjorte fra #ginatricot, bløt og god og funker også åpen utenpå en topp for eksempel...Ei stripete "storskjorte" passer til mye, denne er lyseblå og hvit og er fra #Cubus.. Vanskelig å se stripene pga skinnet fra blitzen, så viser et bilde av skorta under her også..Får vise noen bilder senere der jeg bruker skjortene til ulike antrekk .... #mote #klær
 

 Grøt er godt da..

Ser at det er Grøtens dag i dag. Er det egentlig noe som ikke har sin egen dag..hehe... Men jeg er veldig glad i grøt så det passer meg bra å feire det.

Vi spiser stort sett Havregrøt til frokost på søndager, så det ble det i dag også. Risengrynsgrøt har vi veldig ofte på lørdager. Og til hverdags hender det jeg kjøper med meg Byggrynsgrøt fra Fjordland og spiser til lunsj.. HURRA FOR GRØTEN !

(Litt sent å spise grøt nå, men til frokost i morgen passer det bra )


Sunn og god frokost #havregrøt...Lettvint og god lunsj, #byggrynsgrøt #fjordland . Men ikke grøt til frokost og lunsj på samme dag da, det blir litt mye av det gode
 En liten oppdatering..

Som jeg har nevnt har jeg tatt det litt rolig med blogging denne uka, da det har vært et par "selskapeligheter".  Ikke de store partyene, men 2-3 timer på ettermiddagen og med flere folk på en gang føles omtrent som å ha vært ei helg på julebord før i tida.

Men det var koselig, og selv om ting kan tappe for energi, gir det også en positiv gevinst i form av å være litt sosial.

Her kommer noen bilder tatt med kompaktkamera i halvmørket . Skriver litt under bildene..


Jeg har jo jobbet i barnehagene i Nedre Eiker i over 30 år, og vært medlem i Fagforbundet i 25 år, så på tirsdag var jeg invitert på middag og merkeutdeling på Thelma kjøkken i Mjøndalen. Vi fikk deilig hjortestek til middag og is og jordbær til dessert, man kunne få vin til maten , men jeg kjørte så det ble cola på meg.

Vi fikk merke , diplom og roser....Mormor fylte jo 97 år på onsdag, men vi var å feira henne på fredagen. Jeg hadde kjøpt inn is ,brus og snop og søsteren min hadde kjøpt med kake. Det var vel ca 14 stk innom, noe jeg tror hun satte veldig pris på.. ( som vanlig unngår jeg å legge ut bilder av de jeg ikke vet om det er greit for )

Bildet under her av mormor og meg, er fra da mormor fylte 90år og fortsatt bodde i huset sitt og hadde bakt alle kakene selv....


#thelmaskjøkken #fagforbundet #nedreeiker #kaker


 

 Bloggabstinenser og dagens lunsj !

Siden jeg har tatt det litt rolig med blogging denne uka,( hvorfor kan du se HER ), kjenner jeg at jeg savner å lage innlegg og ta bilder. Så derfor gjorde jeg litt ekstra ut av omgivelsene til dagens lunsj..hehe..

Pleier som regel spise grøt på lørdag, men i dag ble det helt enkelt en yoghurt med korn...og den smakte bra ! 


#greskyoghurt #roser
 

 Heisann !

Tar det bare litt med ro her på bloggen om dagen, da det er litt ekstra som skjer denne uka. Var på en middag i går siden jeg har vært medlem i fagforbundet i 25 år. Også blir det litt feiring hos mormor på fredag , hun fyller 97 år i dag . Jeg har vært hos henne med blomst og handla litt for henne i dag, så fikk hun en bursdagsklem på selve dagen også ..

Å skulle bort på ettermiddagen/kvelden krever litt ekstra energi så derfor blir det stille med innlegg og jeg er litt gjerrig med kommentarer denne uka, men jeg er innom å leser hos de bloggene jeg følger med på.

Så kommer jeg sterkere tilbake senere i uka og forteller om middag og bursdagsfeiring. Ha ei fin uke videre !

Ny blomst på stuebordet hos meg også..


#blomster #alpefiol
 Gåtur i Bragernesåsen !

I dag gikk mannen og jeg ei lita runde i Bragernesåsen ( Drammen ), ikke mer enn en halvtime , men det er litt bakker også så det føltes som trim ! Har jo vist bilder derfra før , men det er et sted det frister å ta bilder, så lenger ned i innlegget her kommer et lite utvalg til..

Etterpå kom gutta til oss å spiste , hadde fårikål, men eldstemann spiser jo ikke kjøtt lenger, så han fikk ovnsstekte poteter, grønnsaker og bearnaisesaus,smakte vist det også.

I kveld blir det vel å se på Farmen tenker jeg...

Skriver litt under bildene :


Mange slike stier/veier rundt i bragernesåsen....Her ser man byen, og elva....Det er mange krakker , der en kan sitte å se på utsikten...Fine, gamle trær i høstfarger..Her er Åspaviljongen, der en kan spise eller ta kaffe, vi gjorde ikke det i dag. Les om stedet HER...Om sommeren koser folk seg her ute....Vakkert...Tydelig at sommeren er over...

Nostalgisk...Fint å gå her...


Og mellom trærne kan man se Bragernes kirke... #åspaviljongen #drammenKaffe og shopping!

Kaffe er jo helt vanlig for mannen og meg på en lørdag. Men bortsett fra matbutikken holder vi oss unna butikker om vi ikke "må" ha noe... Nå har mannen gått i den samme olabuksa i minst fem år, den har blitt vaska innimellom da...hehe.. så nå var det på tide med en ny..

Vi dro på Gulskogensenteret , var tidlig ute for der kan det bli mye folk utover dagen og det er vi ikke så glad i...

Først tok vi en kaffe ..


Kvisten kafè har bra utvalg av kaker også har de aviser til utlån, så da satt vi litt der å slappet av... #kvisten #Gulskogen #vgMannen sliter litt med å finne bukser, for det er så mye smale og ettersittende typer og det liker han ikke, men på Carlings fant vi en fra Diesel som han likte godt... så da ble det kjøp da... #carlings #dieselOg jeg kjøpte meg nye tøfler... er så glad i slike varme kosetøfler... #face #eurosko
 Noen høstfavoritter !

Jeg har jo vist noen av disse bildene før, men nå er det høst igjen så da får de komme frem i lyset enda en gang... Jeg har jo vært med på en god del bilder for Norsk Ukeblad , og det var alltid trivelig å være med på, ble godt kjent med stylist og fotograf..

Et lite utvalg bilder som passer nå som det er høst og kald luft. Nå får en ikke kjøpt akkurat disse klærne , men jeg tenker at det meste her kunne man kledd seg i denne høsten også...


Fra 2004. Husker jeg likte veldig godt den kåpa/jakka der jeg holder den knallgrønne veska..Fra 2008. Den strikka jakka kunne jeg godt tenkt meg å ha nå....Fra 2011. Rødt er noe jeg bruker lite av enda så friskt og fint det er... #norskukeblad #modell
 Høst i museumsparken !

I dag tok jeg en tur ned til Drammen museum for å ta noen høstbilder ute der. Jeg trodde det skulle være sol og blå himmel, men det var skya og kald luft. Men jeg koste meg med å ta bilder uansett, og jeg syns parken var høstlig og vakker.

Tror vi var på skoletur der da jeg var barn, men kan ikke huske hvordan det er inne der, så jeg får ta en tur dit igjen og sjekke ut litt mer. Rart med det der at en glemmer å besøke slike steder en bor i nærheten av.

Jeg kan ikke så mye om museet , men du kan lese mer HER..

Skriver litt under bildene :

 


Herskapelig og fint...I bakgrunnen her ligger byen , på den siden av elva hvor togstasjonen er....Vakkert motiv ....Slik jeg forstår det , er disse bygningene fra Hallingdal....Blir fint uten blå himmel også....Ingen tvil...det er høst...Neste gang jeg besøker museet skal jeg sette meg mer inn i historien og hva de ulike tinga en ser der er for noe...Mye fin vegetasjon rundt på området..Fine detaljer...#drammen #drammenmuseum #foto #høst #blogg
 

 Bare det ikke blir en vane....

I dag var jeg først ute å tok litt høstbilder, ganske kaldt så ble litt frysen...og fysen ! Lagde meg som ofte før en porsjon havregrøt. Siden det var igjen fløte fra kakebaking, ble det en skvett med det rundt kanten, og når det var borte litt "påfyll"...skikkelig godt....men bra det bare er skummamelk i kjøleskapet her til vanlig ellers kunne det fort blitt en (u)vane....hehe...

Høstbilder kommer senere....


#havregrøt #mat

 Mange flotte speilinger..og en vinner...

Det har vært en konkurranse på bloggen til utifriluft med masse flotte bilder av SPEILINGER, nå er det for sent å stemme , men alle de flotte bidraga kan du se HER...og vinneren ser du HER...

Her er bildet jeg hadde med, det er fra Åsendammen i Mjøndalen..


Så tar jeg med dette som jeg tok da vi var på Svarttjern med guttene for noen uker siden. Speilinger er jo bare så fint !

#natur #friluftsliv
 

 Oppskrift på kanelsnurrer..og noen bilder fra gårsdagens bursdagsfeiring..

Jeg la jo ut bilde av de nystekte kanelsnurrene jeg hadde bakt i går, ( som jeg hadde med til yngstesønn som vi feira i går..var 29år på lørdag for de som ikke har fått det med seg..hehe...)..og HER er oppskrifta jeg bruker, samme som til bolller, bare kjevler ut deigen og smører utover et tynt lag smør som egner seg til baking, strør på sukker og kanel, ruller sammen og deler i ca 25 stk...Husk å legge "enden" innunder, så det holder seg samlet under steking.

Slik så de ut med melis på :


Resten la jeg i fryseren, og da venter jeg med melisen til jeg tar dem opp, eller om de skal med på tur er det like greit uten...

 

De tre øverste bildene er fra jeg og mannen var innom med pakke på lørdag, og bursdagsbarnet ble med ut i byen og spiste kake. De andre bildene er fra gårsdagens feiring , hvor både mamma og mormor var med i tillegg til oss og eldstesønn...veldig hyggelig...

Blir litt hui og hast bilder, for gutta syns det kan bli litt masete med meg å alle fotograferinga...de ville bare komme i gang å spise kaker de..hehe..(bursdagsbarnet har lys olabukse)

Som dere ser er mormor som blir 97 år neste uke ganske spøkefull, og gjør litt ablegøyer til ære for fotografen ... #baking #bursdag
 Dagens bakst !

I ettermiddag skal vi ned til yngstesønn å feire bursdagen som var på lørdag. Han ønska seg den" gule kaka" og det har jeg laget. Men fant ut at jeg ville ha med noen nybakte kanelsnurrer også.

Nå er de nettopp tatt ut av ovnen, så skal jeg bare ha på litt melis så er de klare til å spises, eller jeg har smakt på en alt da..hehe..

Oppskrift har jeg lagt ut før, og gjør det igjen, men nå har jeg ikke tid... Sånn er det heldigvis ikke her...

Nå er det ikke sånn at jeg aldri er irritert på mannen, men jeg leiter ikke etter feil. Da ser jeg heller etter det som er bra.....


Som i dag da han har bakt grovbrød for eksempel.. Nå gleder jeg meg til kveldsmat med te og brødskiver med brunost....

#baking #grovbrød

 Roser og plastrør..

Ja man kan jo ta bilder av det meste, også plastrør. Kjøpte jo som noen kanskje husker roser på tirsdag, og da må man jo ta litt flere bilder av dem syns jeg, så føles det som man har dem ekstra lenge.

Rosene er i ulike gul og oransjenyanser og med ulik bakgrunn og vinkling får de ganske ulike uttrykk ..
Plastrøra , slike som ofte står i veikanten tok jeg bilder av en dag jeg var ute å tok høstbilder...syns di gjorde seg bra på bilder...

 #roser #plastrør #veimerking #blomster #macro


 Gratulerer til yngstesønn ..

I dag fyller yngstesønn 29år, så da må han jo få et lite gratulasjonsinnlegg på bloggen også. Som jeg har sagt før kommer det ikke "de store" orda her , slike ting sier jeg heller direkte , men det er en snill og målbevisst gutt, såpass kan jeg røpe..hehe..

I dag har vi vært nede hos ham med gave, så ble han med å tok en kaffe med oss i Drammen, litt mer feiring blir det på tirsdag.

Så da sier jeg bare hipp hipp hurra og gratulerer så mye med dagen !

Noen bilder fra før og nå...


#bursdag #blogg
 I Sandefjord by..trallalalala....

Da jeg var barn hadde vi den Lp `n med Anita Hegerland, og da var det å synge med på alle sangene med hårbørste eller hoppetau som mikrofon. Og i dag har vi vært en liten tur i Sandefjord, mannen hadde tatt seg en feriedag fordi han skulle i Harley-Davidson butikken som ligger like ved Torp flyplass.

Siden været var så deilig ble jeg med , er jo koselig i Sandefjord,og det er flere år siden sist vi var der. Tok bare en liten rusletur ved kaia, og så en kaffe før vi dro hjem igjen, det var jo helt nydelig å sitte ute. Bare å nyte det fine været så lenge vi har det...


#harleydavidson #Sandefjord #torp  #colorline  #fjordline
 Penklær til hverdags ! (antrekk 50 +)

Da jeg i dag skulle en tur til svigerinna mi på lunsj, fant jeg ut at jeg ville bruke en "penbluse" , som jeg ellers aldri får brukt. For å dempe det pynta utrykket litt tok jeg en kortermet topp over..og vips ble det et greit hverdagsantrekk...Så ta deg en titt i skapet , kanskje henger det en bluse der som du aldri bruker..ta ei t-skjorte eller en topp over, så har du noe nytt å ha på deg uten å bruke ei eneste krone...

Og den lunsjen smakte veeeeeldig godt....


Kjøpte meg en sekk her om dagen, kjekt om en trenger å ha henda fri.. Sekken er fra #accessorizeBlusen er det så mange år siden jeg kjøpte at jeg ikke husker hvilken butikk den er fra, men merket er #tara Bukse og grå topp "h&m Skoletter #dna

Og her ser dere sekken litt nærmere, den er ikke i skinn så den kosta bare 399 kr. Egentlig var det en blomstrete sekk jeg tenkte å kjøpe , men sort passer jo til mye mer, men skal ikke se bort i fra at jeg kjøper den blomstrete også...

#antrekk #mote #minmote #sekk  #blogg
 Pannekaker og "frogging"...

I dag ble det ertesuppe (fra pose) og pannekaker til middag her. Mulig det ikke er så sunt, men veldig godt..også er det jo sunt å kose seg har jeg hørt...


Jeg spiste først en med blåbær, så en med sukker.....

 

Og om du ikke har fått det med deg, samler Frodith inn bilder til årets frogge-tog, fortsatt en mulighet til å bli med, men da må du være rask se HER..

Her er et av bildene jeg tok i fjor, i år er mitt bidrag helt uten maske.... Bli med da vel, blir ikke mer moro en man lager sjøl (..eller Frodith lager da..hehe..)


#pannekaker #frogging #blogg #middag
 Roser på en tirsdag !

Trenger jo ikke være helg for å kjøpe noen roser. Nå har jeg hatt en ildtopp på stuebordet som var moden for å bli bytta ut. Valget falt på disse rosene, syntes fargen passa fint nå som det er oktober og høst....

Og nå har de kommet i vase, men man "må" jo ta bilder i alle varianter, så starter med det her..hehe... Ha en super dag videre...

 


#roser #home #plantasjen #blomster #Mjøndalen  Fiiine !

Er veldig glad i disse kleshengerne som farmor har heklet til meg. Hun døde i 1995 og disse lagde hun flere år før det , så de er nok over 30 år . Klærne henger mye bedre på disse enn på de andre hengerne, også er de jo litt fine også.

Farmor holdt "alltid" på med håndarbeid, særlig hekling, og jeg lærte å hekle av henne, da gikk det mest i små duker og brikker, men nå er det flere år siden sist jeg hekla ...strikka også forresten.

Skriver litt under bildene..


Først fant jeg frem disse to, de er nok blant de" nyeste" jeg har, for de er ikke så slitt.... Men så måtte jeg jo ta bilde av noen med sløyfer også....Så fant jeg ut at jeg måtte finne frem alle jeg hadde, og jammen var det så mye som 19 stk... #håndarbeide #diy #hekling #blogg #nostalgi
 Om å komme seg ut på tur...

En ting jeg selv syns jeg har vært veldig "flink" til ,  er det å komme meg ut i naturen (også etter at jeg ble syk) selv om jeg ikke kan gå så langt som før. Helt fra jeg var på det dårligste har jeg prøvd å gjøre små ting i stedet for å ikke gjøre noe..

I ettermiddag henta vi eldste sønn som ville være med oss, og kjørte til plassen vi plukka bær i høst, ikke så langt fra der han bor. Parkerte nede ved veien og fant en plass i "skråningen" der, med fint utsyn og satt der å koste oss med kaffe i sola en times tid.

Så nå kan jeg være fornøyd med å ha vært på tur, i stedet for å være lei meg for at jeg ikke kan være så aktiv som da jeg var frisk...


Deilig på slike plasser der en ser utover skogen og bygda....Veldig mye mose på dette stedet, og litt tyttebær var det enda, men vi plukka ikke nå, bare smakte på noen..Sønnen fant et lite bord til kaffekoppen sin.... #utno #turistforeningen  #skogtur #natur #øvreeiker
 

 

 Alle disse lørdagene som kom og gikk...

Tenkte på disse orda om alle dagene som kom og gikk, da det i dag nok en gang var lørdag...og ja sånn er livet..  Har hatt noen dager "skrivefri" nå, men hyggelig at mange har vært innom bloggen alikevell..

I dag ble Drammen(som dere som leser bloggen vet at vi ofte besøker på lørdager) byttet ut med Kongsberg . Der ble det en kaffe før handlinga, og i dag ble det kake på meg også, godt, men veeeeeldig mektig.

Da jeg tok på det blå skjørtet og lave sko , spurte mannen om jeg hadde glemt å ta med "koppen min"..han syns jeg ligna litt på en tigger..hehe.. (men han syns jeg var fin også da...sa han i alle fall ) Vi har sånn humor, så som dere ser av bildene bytta jeg ikke klær av den grunn...


#Kongsberg #fattigmann
 Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser
hits