Litt fredagsfin....50+

Det meste jeg har av skjørt og bukser er ensfarget, men med ensfarget overdel kvikker det jo litt opp med et mønstrete skjørt, dette er i en myk kvalitet som ikke krøller, så da kan man jo gjerne bruke det med en røff genser til hverdags også.

Her har jeg brukt den klassiske hvite blusen og ei rød veske for å gjøre det litt "muntert"..bytt gjerne til en sort veske, som de fleste har ..

Med en myk jakke blir det litt mer uformelt..men med et smykke i halsen er det straks litt mer pyntet.

Bildene er litt på skakke..men det får dere tåle..hehe.. God helg ...
Skjørt #vivikes Skjorte #match Veske #artno Sko #eurosko Ørepynt #cubus Belte ?
Jakke #lindex Smykke #kappahl Topp #noanoa Ring #hennes Sko #økonomisko
Ingefærte

Møtte ei dame her om dagen som anbefalte ingefær mot betennelser o.l..så nå tenkte jeg at jeg daglig skal drikke minst en kopp om dagen en periode,har jo kronisk betennelse i nakke og skuldre...og skulle det ikke ha noen virkning, er den i allefall veldig god.

Tilsett gjerne litt sitron og honning, gir god smak og skal ha en helseeffekt det også ....damen i helsekosten ,hvor jeg kjøpte teen, sa at honningen skulle tas i når teen var drikkeklar, tok du kokende vann over den ødela det noen stoffer i honningen...det var nytt for meg.

Jeg tilsetter gjerne litt ekstra ingefærrot oppi...du kan også kun bruke det, legg noen biter i et krus og la det stå noen minutter å trekke i kokende vann.

(ikke sponset)
 #ingefær #helsekost  #helse #vitaminer #mjøndalen #norge #norwayEGO 9

Trodde du jeg var et "hengehode"?....Bare sånn for å balansere inntrykket dere kanskje har fått av meg, siden helgene nå stort sett går med til ett kafè besøk på formiddagen eller at guttene kommer å spiser hos oss på lørdagskvelden...Jeg har vært på fest før , og da satt jeg knapt nok ett minutt stille av gangen...og jeg gikk IKKE først hjem..hehe..

Det er bare det att formen ikke er sånn akkurat nå,men jeg kan være litt "gøyal" også altså.....om noen skulle ha fått intrykk av at jeg er et "gudsord"fra landet.

(innlegget er humoristisk ment )

Har du ikke lest noen av Ego (litt om meg)innlegga mine før..er det 8 til under kattegorien Ego.
#fest #mjøndalen #blogg #party #norge #norway

 Et lite dryss !

Et lite dryss av bilder, hvor bladene har "drysset "av trærne....Hadde heldigvis med meg kameraet da jeg var å handlet i dag, for da gråværet forsvant og det ble blå himmel, var det koselig å gå og titte opp på alle de flotte trærne som hadde mista mange av bladene sine, noen hadde ingen eller bare ett blad igjen..

Ser du at det blåser på det øverste bildet her ?

#høst #autumn #blogg #hokksund #trærNy bil og gåtur.

Ja i forrige uke fikk vi den nye bilen (vi har to, så denne er liksom min ), noe så enkelt som en Golf (den tredje  vi har,og jeg vil ikke ha noe annet), men denne gangen med automat, å fy søren det var mye bedre enn all denne giringa.

Nå er ikke jeg så veeeeldig opptatt av biler altså,men liker å ha en bil jeg stoler på starter..og da er det ok å bytte litt ofte..og den forrige nærma seg fem år nå.

Ellers har vi nettopp gått en liten tur nå (som jeg nevnte i mitt forrige innlegg), mannen ville bli med også..vi gikk den "vanlige"runda her i nærområdet..en drøy halvtimes tur.

Og det var jo bare så mildt og deilig ute.

Bildet av bilen er litt avkuttet, vil jo nødig legge ut regnr....og naturbildene er fra gårunda, men er tatt i sommer..ikke fullt så grønt nå nei...


#golf #bil #mjøndalen #blogg #norge

 Ha en fin dag !

Har inntatt frokosten i stua i dag, deilig havregrøt med blåbær på, og et glass skummet melk, sjelden jeg drikker melk for tida,men spiser jo mye ost og youghurt.

Nå skal jeg bare ut å handle litt mat og så håper jeg å få til en liten gåtur i ettermiddag.

Så ønsker jeg alle en dag med noen positive opplevelser, og husk det trenger ikke være mer enn en kopp te eller en liten gåtur.

 

 

 

(Litt uskarpt bilde pg.a lite lys )


#havregrøt #frokost #blogg #blåbær #melk #tine #norge #mjøndalenTenker du noen gang over dine alkoholvaner ?

Nå har ikke jeg tenkt å lage en stor alkoholdebatt altså, men ofte ser jeg denne typen overskrifter i blader og aviser, og det syns jeg er litt trist, mener det ikke moraliserende...for jeg er ikke avholds og har vært full mer enn en gang, hendte jo man bomma litt på mengden i ungdommen.

Nå kan vi ta et par glass vin eller et glass øl når vi skal kose oss, men vi har mye oftere helger vi koser oss uten alkohol enn med....

Gleder meg egentlig mer til brødskive og te enn til ett glass vin...men begge deler kan være kos...har bare lyst til å si til folk som drikker for mye ...prøv  av og til å nyte noe som er alkoholfritt...det er mye å velge i..og helga blir nok minst like bra ...om ikke bedere.

 


Øl og vin kan være godt det...men det kan cola, te, kaffe, vann..osv..være også..og så finnes det jo alkoholfrie varrianter av det meste...

#vin #vann #øl #cola #blogg #alkohol #alkoholfrittKlassisk i grått

Veldig greit å ha ei grå penbukse i garderoben, med en klassisk modell kan den brukes i mange år . De fleste av denne typen bukser er laget i et stoff som ikke blir fort slitt, så de holder fargen og fasongen bra .

Her har jeg en litt pen Cardigan til, syns det er mer behagelig en bluse..som en jo også kan bruke om en skal pynte seg litt mer.

På nederste bildet har jeg på ei hvit T-skjorte og strikkejakke, slik kan jo penbuksa brukes til hverdags også.


Cardigan #hennes Bukse #lindex Sko #euroskoVeske #mango Ørepynt #veramoda

T-skjorte #lindex Strikkejakke #cubus Skolett #dna Skjerf #matchEndelig fikk mannen vært med..

Har tidligere hatt et innlegg om Anchas Bodega i Drammen se HER, hvor jeg spiste en kjempegod lunsj alene. I innlegget skrev jeg at hit måtte jeg ta med mannen på lørdagens handletur med kafè besøk...og nå er det gjort, bare med kaffe og kake denne gangen, men skal vi ut å spise en dag drar vi gjerne hit.

Jeg koste meg med en frisk sitronterte og mannen valgte sjokoladefondant og is...begge var VELDIG fornøyde.#sjokoladefondant #sitronpai #anchasbodega #drammen #norge #kaker #kaffe #blogg
Høst i heimen...del2..

Har jo hatt  ett høst i heimen innlegg før, men da var fargene mer i Lillatoner, se HER, så måtte jo ha  en litt oransje periode også. Og man trenger jo ikke bytte ut mer enn lys og blomster....og Bluse/genser da...om en skal stå i stil til interiøret .

Neste utskifting blir vel i Desember og her i huset er jula stort sett rød !


#blogg #høst #mjøndalen #oransje #interiør

 Instagram !

Bare nevner at jeg er på Instagram også, om noen har lyst til å ta en titt, men opplyser om at jeg er like variert og uten en "rød tråd "der også ,som jeg er på bloggen.

Liker å nevne slikt så ikke folk har så store forventninger...om at jeg har noe nytt og spennende å komme med..hehe..Heter der ANNEBE.BLOGG (ikke særlig oppfinnsom altså )

Om du ikke har fått det med deg ,se de flotte Pulsvantene mine i forrige innlegg ... HER...#instagram #blogg #norge #håndarbeide #mjøndalenSUPERFINE PULSVANTER !

Var så heldig at jeg kom over disse fine pulsvantene på bloggen Gretashobby, en koselig blogg jeg stadig er innom. Jeg bestilte et par røde og et par i off white.

Jeg har lenge tenkt jeg skulle kjøpe meg, greit å ha når det ikke er alt for kaldt...eller når en skal kjøre bil f.eks....eller så kjekt når en skal bruke selvutløser på kameraet..hehe..

Her har jeg bare tatt de på ,sånn helt enkelt...men man kan jo selvsagt matche med skjerf ,luer og annet tilbehør.

Disse blir jeg garantert glad i, for de er behagelige og sitter godt på hånden.


Jakke #vivikes Bukse #kappahl Genser #cubus Boots #eurosko


Pulsvanter #gretashobby

Genser #hennes Skolett #face Veske #mangoSuksessterte

Eller, her kaller vi den bare ...den "gule kaka"...noen kaller den vel også suksesskake...men her kommer altså oppskrifta jeg bruker.

Har jo hatt den med på bilder fra et par bursdagsinnlegg i høst...og noen syns det hadde vært ok å få oppskriften.

Bunn:

5 eggehviter

200 gr mandler

200 gr melis

1 ts bakepulver

Stivpisk eggehvitene, bland alt og rør forsiktig sammen. Stekes på nederste rille 175grader , 35-40 min.

Glasur :

5 eggeplommer

1 dl fløte

125 gr sukker

1.ts vaniljesukker

150 gr smør ( del i biter å ha i etter at det andre har fått et oppkok ) Avkjøles, før det has på kaka.

Ikke bruk for sterk varme på glasuren, og rør forsiktig under oppkok så det ikke setter seg fast i bunnen.

Her har jeg laget litt mønster med gaffel, men det er ikke alltid jeg gjør det.#suksessterte #baking #oppskrifter #mjøndalen #kaker

 

 I dagens avis...

Idag står det om kjæresten til yngste sønn min i avisa  her jeg bor. Og det er om blogging så jeg syns jo jeg måtte ha et innlegg på det her, noen nyttige tips fra henne står det også der..Bloggen til Stina er veldig ryddig og fin , og selv om den passer aller best for litt yngre folk en meg, er det fine sunne tips på mat og trening , og mye fin inspirasjon!

Men først og fremst så er Stina ei fin og hyggelig jente.

Litt dårlig gjenngivelse av bildene..men artikelen sto også på nettet på Lørdag..dt.no..eller dere kan se på innlegget på bloggen til Stina..

#blogg #dtbb #drammen #oslo #norgeEn "sniktitt" fra dagens 95 år`s feiring..

Som jeg nevnte i dagens forrige innlegg, skulle vi i 95`år`s lag til min mormor i dag, det var en hyggelig feiring med kaffe og kaker hjemme hos "mor"..og tenk at hun har bakt bløtekaka og gjort i stand det meste selv.

Noen av oss hadde bakt med en kake ( jeg den gule , som alltid er ønsket når jeg skal bake til noen )...Her var vi samlet 5 generasjoner(min eldste søster har barnebarn),

vi er heldige for det er jo ingen selvfølge å ha en bestemor når du selv er over 50år....

Som vanlig tar jeg ikke mange bilder av folk, men det av "mor"og barna hadde min søster lagt ut på FB, og mamma og "mor" vet jeg fra tidligere at syns det er ok.


#blogg #bursdag #drammen #norge #kaker

 Forsidepike... og gåtur på en dag...

Ja, også skal jeg i 95 år`s lag til mormor etterpå. Variert innhold på dagen kan en si...Altså ...i dag har jeg vært forsidepike på bloggen til Frodith , som er verdens hyggeligste blogg å være inne på. Og i dag har hun presentert flere av sine bloggvenner...og der "trona" jeg på toppen gitt...med selvutløser i hånda og modellpositur..hehe..

Og så har jeg og mannen gått ei lita runde i skogen og der var det jammen mye vann nå, frisk og deilig luft var det også. De første 15min av turen følte jeg meg sprek, men de 15 min ,på tilbaketuren følte jeg meg ikke såååå sprek...så nå blir det litt hvile før bursdagsfeiring.

Fortsatt fin søndag til dere alle....


Her følger noen bilder fra den vakkre naturen....med myyyye vann...

#blogg #skog #modell #forsidepike #vann #mjøndalen #norgeHvorfor ikke være litt mer gæææær`n i klesveien...

Nå er man jo ikke så veldig gææær`n fordi man har et skjerf rundt hodet da..hehe.. Men jeg vet med meg selv at jeg ikke ville gått slik ute blandt folk. med mindre det var en anledning hvor det passa inn, ikke at jeg er spesielt prippen av meg, men liker litt bedre å gli inn i mengden .

Mulig det er slik fordi en bor på et lite sted, eller fordi jeg egentlig er mest glad i den enkle, klassiske stilen, men jeg synes det er veldig stilig med folk som tørr å skille seg ut litt, gjerne med hatt og fargerike klær..

Liker du å skille deg ut eller liker du best å gli inn i mengden ?

Har du ikke sett dagens forrige innlegg ,med antrekk ,se HER...om du har lyst..


En helt vanlig genser ....og litt ekstra..

Jeans og genser er jo noe av det en bruker mest, men genser høres litt kjedelig ut, så her har jeg "fiffa"opp litt med diverse tilbehør...til og med et skjerf rundt hode,så fikk jeg litt den langt hår følelsen..hehe..

Skinnjakka her har jeg hatt i mange år,og den er veldig myk og god, bruker den egentlig ikke så ofte...men tror jeg skal "hente"den litt frem igjen nå..

Ikke så ofte jeg bruker brune klær heller, men jeg liker det godt,og litt variasjon til det svarte kan jo være greit av og til.


Skjerf #vivekesBukse #kappahl Genser #teps&tees Jakke #aleksander Skolett ?


Ørepynt #cubus Klokke #cmyk Sko #økonomisko Veske #fretex Armbånd ?

#blogg #mote #fashion #mjøndalen #klær #norgeVært i bursdag...i vintervær...

Nå har vi akkurat kommet hjem fra 2x 50år`s feiring. hyggelig selskap med kaffe og kaker. Har ikke hatt med kamera da det kan bli litt masete, og en må spørre folk om det er ok å bruke bildene osv.

Vi ble veldig forsinket til selskapet, for da vi begynte å kjøre var det slappsevær, og da vi kom litt lenger opp i bakken  skjønte vi at det bare var å snu og skifte til vinterdekk..og det var bra ,for der oppe var det full vinter og et godt lag med snø...

 Et bilde av  gavene vi hadde med skal dere få ..hehe.., syns det blir litt fint med slike gaveposer, og er det folk du ikke ønsker å gi alkohol til ,er det mye godt alkoholfritt en kan putte oppi også.

God natt !


#bursdag #blogg #vinmonopolet #nille #selskap

 Brødbakst

Har hatt et innlegg tidligere om denne enkle måten å bake på, men da var det havre brød, men dette kornbrødet er også veldig godt. Vi steker ikke i former slik det står på pakka, liker det litt mer røft i kantene...

Når man har tid er det jo mest morro å bake fra bunnen av..men sånn av og til..og det blir mer en godt nok.


#brød #kornbrød #bakst #oppskrifter #blogg #mjøndalenSavner noen blogger/bloggere

Ikke sånn at jeg går rundt å tenker på det hver dag altså . Men i starten da jeg begynte å blogge var det noen som ofte la ut innlegg, og jeg likte godt disse. Men nå er det veldig lenge siden jeg har sett noe fra dem,kan jo hende de bare har ei VELDIG lang pause.

Nå vet jeg at noen av de skrev at det ble mye med barn , jobb ,reiser , trening eller sykdom osv ..så da er vel det grunnen ,men noen bare forsvant sånn...plutselig..

Foreløpig har ikke jeg tenkt å gi meg altså, for jeg har ikke så mye annet nå for tiden, og synes bloggingen er gøy uten at det er for slitsomt , men noen dager "fri"innimellom for å hvile armer ,hode og nakke, blir det nok.

Lurer litt på hva som får folk til å miste gnisten til å blogge..selfølgelig er det jo slik at vi ofte holder på med ting i perioder ...men sånn ellers...kan det være..at de har valgt seg et tema,og går tom for ideer.. at de skriver for lange innlegg, og at det derfor krever mye jobb..at de ikke får noen respons,og dermed ikke ser vitsen..eller at de rett å slett bare synes det blir kjedelig..eller andre ting ?

Håper i allefall noen av de jeg "savner"dukker opp igjen !...ellers er jeg veldig fornøyd med de som ER her ..


#høst #blader #blogg #drammen #mjøndalenErtesuppe og pannekaker

Det var dagens middag ,og ertesuppa var hjemmelaget for første gang på mange år, og det gjorde den jo ekstra god.  Posesupper er ikke så aller værst det heller da.

Og på pannekakene hadde vi selvplukkede blåbær , tar bare opp av fryseren og knuser de med litt sukker, gjør det med tyttebær også vi, i steden for å lage syltetøy.

Skriver ingen oppskrift på suppa, siden det står helt greie oppskrifter på pakkene med erter, jeg hadde ikke løk i ,purre i steden.

Og middagen den smakte godt den, litt sånn skikkelig høstmat.


#blogg #mat #pannekaker #blåbær #mjøndalenKan stygt være pent..hm..?

Litt merkelig spørsmål kanskje, men da jeg tok bildet av denne soppen gjorde jeg det forde jeg synes den så så stygg ut. Men da jeg så på bildet ettrpå tenkte jeg at det ble ganske pent...mulig andre syns det er et stygt bilde...kanskje det handler om øynene som ser ?

Eller hva vi velger å se....#natur #skog #sopp #blogg #drammenTok jo selvfølgelig utfordringen jeg...

Ble utfordret av Tujanka, på å skrive en liste med  ti album som har betydd mye for meg...Jeg sa jeg eventuelt måtte bruke litt tid på det, men så er jeg slik da at har jeg først begynt å tenke på noe...så går det som regel veeeeldig fort.

Men jeg har gjort om litt og valgt å skrive navnet på en sang, ikke sikkert albumet heter det samme..men i følge Tujanka skulle det ikke skje meg noe ondt om jeg ikke tok utfordringen heller...så da regner jeg med dette er "innafor"også.

Og som hun også sa, problemet ble egentlig å ikke få  tatt med alle sangene jeg kom på etterhvert som jeg begynnte å tenke..

Jeg utfordrer ingen spessielt, men til den eller de som kan tenke seg å prøve...det er faktisk litt gøy.

Her er lista :

1.Lille Grethe (Kausland) Teddyen min...Mamma sang bl.a denne for oss da vi var små

2 .Anita Hegerland...Trollmannen Lurifix...Sang etter den med hårbørste eller hoppetau som mikrofon

3. Bob Dyland..Knocking on heavens door..en kjekk gutt på skolen som spilte i band, sang denne på skolefester

4.Shirley & Company...shame ,shame,shame...sommerlåten en sommer jeg var på overnatting ei uke hos ei venninne

5.Bob Marley...Is This love...En gutt som var litt eldre og hadde tøff bil , som vi satt på med og spillte denne for "full guffe"med åpne vinduer..kult .(syntes jeg da )

6.Dr hook...a little bit more..spillte på rommet til han som er mann min nå ,da vi ble kjærester

7.Suzie Quatro...She`s in love with you...er og har vært en av mine favoritter siden jeg var ung

8.Alannah Myles...Black velvet...spillte på discoteket der jeg jobba..var vel denn sangen som ble mest spillt den perioden

9.Lynni Treekrem...Mexico..vi var noen svigrinner som dro på noen hytteturer sammen..og denne sangen var fast  med..hele cd`n forresten

10.Henning Kvitnes...Ut å vekke sola...hørte jeg på da jeg var på Vikersun kurbad forrige sommer, og jeg slappa så godt av når jeg hørte denne

 

 

Obs ! Se bort i fra skrivefeil...for skulle jeg sjekka alt hadde det tatt veldig lang tid !


#blogg  #musikk  #mjøndalen  #utfordring  #norge

 

 

 Helgens Kafè besøk..

Denne uka åpnet Starbucks i Drammen, så da prøvde vi oss der...kaffen var helt topp, og sitronmuffinsen god. Men jeg syntes det var litt  masete med mye folk der, men det var sikkert forde det var helt nytt..så det bedrer seg nok.

 

Og vi fant som vanlig ,en plass sånn litt for oss selv.

Har du ikke sett dagens antrekk`s innlegg, kan du jo ta en titt HER


#starbucks #drammen #kaffe #blogg #mjøndalenAntrekk 50+

Nå er det vel snart ei uke siden forrige antrekk, og det går jo ikke ann...så her er jeg igjen. Den lyse blusen her kjøpte jeg for 50kr, og den har jeg blitt veldig glad i, for den krøller ikke ,og det er viktig for at jeg skal like å bruke klærne mine.

Buksa synes jeg er både litt tøff og litt pyntet på en gang, siden den har noen fine detaljer. Så her har jeg forsøkt med både en litt "rocka" og en litt mer feminin stil.
Bukse #culture Bluse #sparkjøp Smykke #cubus Sko #eurosko Klokke #cmyk

Jakke "fake" #only Sko #bianco Topp #hennes Belte #kappahl


#blogg #mote #modell #klær #mjøndalen #norge  #fashion #norway

 Pizzaen ble god den...

Siden jeg skrev i mitt forrige innlegg at vi skulle ha pizza i kveld, regner jeg med folk rundt i de "tusen hjem"har sitti å venta på å få høre om den ble god..hehe..bare tulla..

Men pizzaen ble som vanlig veldig god, det jeg liker ekstra godt med hjemmelaget pizza, er bl.a at da er det mannen i huset som står for det meste av laginga...også har man nesten ikke oppvask etterpå...null stress..og det er jo bra !

På bildet ser dere sånn omtrent hva vi bruker i pizzaen, om du trenger noen tips......vi bruker nesten alltid karbonadedeig og ikke kjøttdeig, må jo prøve å holde det litt sunt,selv på en kosedag.

Som dere ser bruker vi en ferdig pose pizzafyll, den Mexikanske liker vi godt. Laget fra bunnen av er jo enda bedre, men ok å gjøre det litt lettvint.

...og vi kan like gjerne kose oss med et glass cola ,som med øl eller vin vi.....


#pizza #blogg #mat #oppskrifter #norge

 Fin dag videre...

Ønsker alle en fin dag videre..og håper alle har noe å glede seg over i helga. Det trenger jo ikke være "store"greiene...men kose seg med det som er bra.

God mat, tv titting,lese bok, gå tur, lese blogger, gjøre rent, håndarbeide,være med venner eller familie...tror de fleste har i alle fall en ting å glede seg over..

Nå skal vi til Drammen (som vi jo pleier på lørdager ) å handle og ta en kopp kaffe...det gleder jeg meg til..

Og når jeg kommer hjem skal jeg ta en titt på andre blogger,og i kveld blir det nok pizza, det kan vel kalles en bra dag..


#blogg #norge #roser #mjøndalen #drammenPå besøk i Oslo

Nå har vi vært inne hos yngste sønn og kjæresten i Oslo, har ikke vært der siden i sommer så det var koselig (men de har jo heldigvis vært hos oss da.)

Eldste sønn var også med, og jeg liker meg jo godt når vi alle er samlet.

Vi fikk servert helt nystekte boller som Stina hadde laget, supergode var de. Og så rusla vi litt rundt i nærområdet der, mye å se på.

Så nå er det å sette seg med en kopp te og se på Idol. Fin dag det da...


#oslo #norge #boller #blogg #familie

Fy og fy

Dette innlegget var et av de første jeg la ut på bloggen, men den gangen hadde jeg ingen bloggevenner, var ikke klar over hvordan blogging foregikk, men man lærer jo underveis.

Så derfor hadde jeg lyst til å reposte(er det ikke det det heter?) dette innlegget om gammel sminke...her...

Obs ! Mascara hadde jeg ikke brukt etter så lang tid altså..hehe..


#sminke #blogg #christiandior #mjøndalen #norge

 Ego 8

Da er det en ny ting om meg og mitt da, og som dere antagelig aldri hadde fått greie på om jeg ikke fortalte det..og det hadde vel for de fleste kanskje vært like greit..hehe..

Men jeg syntes jo det er litt gøy å finne frem ting jeg har vært med på og "skryte "litt av det, så har jeg litt å variere bloggen med også, og så gjør det jo ,at de som har lyst får litt mer kjennskap til personen bak bloggen, uten at det skal bli for privat.

Så.. i 2000 meldte jeg meg på en konkurannse Se og Hør hadde der du kunne vinne en "drømmedag "på Hotel Cæsar..Jeg var ikke særlig opptatt av den serien,men elska å melde meg på ting jeg syntes virket litt gøy,og av en eller annen grunn ble jeg ofte plukket ut til det jeg meldte meg på, så også her.

Det var jeg og en mann som vant denne dagen, vi hadde da også en liten rolle i serien...jeg var en slags kontordame.

Jeg ble også oppringt litt senere om jeg ville komme å prøvefilme til en fast rolle i resepsjonen, men jeg takket nei,for du måtte kunne komme når de trang deg..og det hadde jeg jo ikke annledning til.

Men det var en artig dag, og jeg var en erfaring rikere .
#tv #blogg #hotellcæsar #skuespiller #seoghørGratulerer til yngste sønn

I dag fyller yngste sønn 27år, men feiringa tok vi forrige uke, se her.. siden han er på reisejobb denne uka. Det er jo bare utrolig hvordan årene går, og at man plutselig har så voksne barn føles litt merkelig, syntes ikke det er så lenge siden jeg var på den alderen selv..hehe..

Men han er en kjekk og snill gutt, og jeg er stolt av begge guttene mine.

Så ønsker ham en alle tiders dag og allt godt for fremtiden....Gratulerer !


#blogg #oslo #mjøndalen #norge #bursdagHva er din favoritt i naturen?

Selvfølgelig er det helheten i naturen som gjør det så fantastisk vakkert, man kunne ikke valgt bort noe...fjell, hav, blomster, trær, tjern,dyr..osv.. Men det jeg liker aller,aller best er bekker..det minner meg om barndommen, og så elsker jeg å følge med på ting ,som blader og kvister ,som flyter nedover med vannet og blir dratt inn på siden og setter seg fast litt ,men kommer seg løs og seiler videre...det syntes jeg gir meg en indre ro...

Har du noen favoritt ?

#veiabekken #mjøndalen #natur #blogg #norge #portåsenStilmiks

Jeg er veldig glad i litt "guttete" dressbukser, men her har jeg for å gjøre det litt mer feminint, brukt en blomstrete bluse, og jakke i fløyels lignende stoff.

Her har jeg også kombinert brunt og svart, og jeg syntes det fungerer bra.

Om du ikke ønsker å kle deg akkurat slik. håper jeg du i allefall fikk litt inspirasjon til å blande det litt "guttete" med noe mer feminint.

Syntes fargene kom litt dårlig frem på bildene..men ,men...


Jakke og veske #fretex Sko #eurosko Bluse #kappahl Bukse #soho Øreringer #glitter#mote #modell #fashion #klær #blogg #mjøndalen #norgeHer er forklaringen !

I går skrev jeg i et innlegg at jeg fra den ene dagen til den andre hadde hatt så unormalt stor økning i antall lesere, og nå har jeg fått forklaringen, en annen blogger (Lillja),

gjorde meg oppmerksom på at innlegget mitt om Kanelsnurrer, lå ute på nettavisen side2.

Det var jo morro at de brukte mitt innlegg, og greit å få vite hva den store økningen skyldtes, så da vet du at du bør sjekke der, om du ikke forstår økning i lesertallet en dag.

Og kanskje er det et par av de som var innom nå som fortsetter å lese bloggen min, og da er de hjertelig velkommen .

Var ikke klar over at kanelboller hadde en egen dag jeg...men nå vet jeg det !#baking #kanelboller #kanelsnurrer #gjærbakst #bloggHva skjer`a ?

Hurra... fra i går til i dag har jeg for første gang på over fem år, vært på hyttetur med venninner, skal ikke skrive noe om det, for det er det ikke alle som liker...men det var veldig hyggelig (dette er to rolige,behagelige jenter å være med)..så selv om jeg nå er VELDIG sliten, mest pga kjøringa..så var det veldig koselig, og noe jeg vil ha med meg som en positivt opplevelse...bare jeg får hvilt meg litt !

 Men så ...hva skjer`a ?...skriver jeg fordi når jeg ser innom bloggen min nå...ser at jeg i går, uten å ha et innlegg, har hatt 340 lesere og 470 sidevisninger...bare hyggelig det altså...

men jeg ligger normalt på ca 50-80lesere,litt ettersom hvor mange eller hvordan type innlegg, så det var liksom ingen logikk i økninga, og jeg har ikke hatt bloggshout eller noe slikt på flere uker...forstår at en kanskje øker litt og litt, og at det kan varriere veldig...men at  en pluttselig fra den en dagen til den andre har 250 mer enn normalt......noen andre som opplevde dette i går, eller har opplevd det før ?

(litt av utsikten fra hytta vi var på,nydelig sted )


#hytter #nisser #telemark #blogg #norge

 Høst i Bragernesåsen

På søndag gikk vi en liten tur i bragernesåsen, det er så fint der med utsikten over Drammen, også kunne jeg sette meg på en av alle krakkene som er der å ta noen bilder,mens mannen gikk til toppen...greit å gjøre det slik at turen passer alles form og behov....

Det var mest av de gule høstfargene her, med noen røde innslag, vakkert er det i allefall .

Og så fikk jeg tatt et par nye kikkertbilder...holder bare kameraet inntil "øyet"på kikkerten..synes det blir litt fine bilder..

(Skriver litt under bildene )


Bragernes kirke..

Drammen stasjon...

Ro og fred...

Og her satt jeg å ventet...

Krakker var det nok av..

Litt farger var det også...

#bragernes #bragerneskirke #drammen #drammenstasjon #åspaviljongen #spiralen #nsb #blogg #jernbaneverket #tur #høstKanelsnurrer

Det var noen som lurte på oppskriften på kanelsnurrer, fra gårsdagens innlegg om bursdagsfeiring. Jeg bruker den vanlige bolle oppskrifta mi her..

Så kjevler jeg ut ,smører på et tynt lag melange, strør et jevnt lag med sukker og kanel over ruller samen og deler i passe biter, her fikk jeg 22stk.

Denne gangen satte jeg deigen med kald melk og lot den stå i fire timer til heving, og deigen ble veldig bra...her har jeg tatt på melis, men det er ikke nødvendig..

Obs! Vi bruker alltid bare halvparten av gjæren som står i oppskrifter.#mjøndalen #kanelsnurrer #oppskrifter #boller  #mat  #bursdagFeiring på forskudd

I dag har vi hatt en liten feiring her i huset, for yngste sønn som fyller 27år neste uke. ..med kaffe og kaker og mor og oldemor på besøk.

Suksesskake er en favoritt som guttene her alltid ønsker seg, så da ble det det og kanelsnurrer, som blei veldig vellykket denne gangen, om jeg selv skal si det..hehe

Hyggelig å være fire generasjoner samlet

Bildet under..av yngste sønn og kjæresten , se hennes blogg ved å trykke her...


Helt nybakte...nam !


Bildet under eldste sønn hadde med den nye gitaren (syv strenger)...........Mor og oldemor (for guttene altså )


#blogg #gitar #bursdag #kanelsnurrer #suksesskake  #mjøndalen

 Helt hverdagslig....og litt fin !

Her har jeg to antrekk, som jeg synes passer godt til hverdags...rutete skjorte , olabukse og en enkel genser, er jo noe av det mest behagelige en kan gå i , og det blir en liksom aldri lei, og kan bruke igjen og igjen .

Om man føler for å pynte seg litt mer en dag, passer det med en bukse med litt detaljer, og med en bluse blir det straks litt mer pyntet, her har jeg prøvd med en cardigan og med blazer , alt etter ønske og anledning.

Velg det du føler deg mest komfortabel i , da koser du deg mest .


Skjorte #ginatricot Genser #cubus Bukse #only Skolett #eurosko

Bukse #only Bluse #veromoda Cardigan #cubus Skolett #chilli

Blazer #vila Sko #softwalk ...............#blogg #mote #modell #fashion #klær #antrekkGodt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser
hits