Et lite utvalg bilder fra gårsdagens tur til Portåsen !

Jeg har jo hatt noen innlegg fra Portåsen siden jeg begynte å blogge ! Det er jo så fint der og i området rundt HER kan du lese litt om Portåsen..

I går var jeg egentlig i dårlig form , men fant ut at jeg måtte komme meg ut litt .. og denne runda er på i underkant av en halvtime, men oppslukt av fine motiver går det fort en time eller to..så da får men vært ute litt..også er det fin trim å ligge på bakken å ta bilder..kjenner det i magemuskla...hehe..

Tok mange bilder , men begynner med et lite utvalg av varierte motiver her... Og om du ikke så gårsdagens innlegg kan du se hvem jeg møtte på HER..

 


Turselfie, mye sol og vind derfor litt lyst bilde..men litt fint lys også syns jeg....


Denne broa er ganske ny, den som lå der da jeg var barn var laget av tømmerstokker... Trollbrua kalte vi den..Syns denne kvisten var litt fin, selv om det er "høstfarger"...Idyllisk sted...


Fine blomster...Vaier litt i vinden....Rødmalt stue....


Vakre blomster og grønne enger .... #portåsen #sommer #mjøndalenFår prøve å nyte sommeren når den er her..

I dag ble det årets andre bad på meg, mannens første.. tok med kaffe og skolebrød og dro opp til Eikeren da han var ferdig på jobben... Vips så er sommeren (eller finværet ) over som det synges i sangen nederst i innlegget her.

Trenger ikke dra langt eller være lenge av gåre men et par timer i sola gjør godt for kropp og sjel...


Ingen andre enn oss på badetur her i dag...merkelig nok...Kos med litt å lese på også... #sommer

Hørte denne svenske sangen på radio i dag.. merkelig man blir så oppløfta og godt humør av den...for teksten er jo ganske dyster.. Sommeren er kort , det meste regner bort..hehe...


 

 

 Møtte han her i dag...

Vet jo ikke om det er en han da.. men i ettermiddag tok jeg en tur opp ved Portåsen for å ta litt bilder ! Da jeg var på vei ned til bilen igjen spratt han her over veien rett foran meg... rakk ikke å ta tydelig bilde, for han hadde så fart på seg..hehe..


#foto #grevling
 God natt !

Fikk lyst til å ønske alle en god natt og en fin morgendag med bilde av gårsdagens rosa himmel ! Selv har jeg vært ekstra sliten i dag så satser på en god dag i morgen ..


#natur #Mjøndalen  Årets første bad..

I går tok jeg årets første bad i friluft , det var på Eikeren som er det stedet vi bader mest i løpet av sommeren for det er ikke så langt fra oss...

Det er seint å ta årets første bad syns jeg, men det har ikke frista før. I går var det jo skikkelig sommer her så da var det deilig med en dukkert.. friskt og godt , men ikke så aller værst temperatur i vannet (vet ikke hva den lå på )..


Fint sted, men det er mye alger/grønt som ligger på berga i vannet så det er litt sleipt å komme uti...

Og så kom solstolene til nytte også...

#sommer #bading #eikeren #øvreeiker #natur
 

 Den usminka sannhet...

Siden jeg har hatt en del antrekksinnlegg o.l er det kanskje mange som tenker at jeg er jålete og forfengelig...

Men det er vel omtrent så langt fra sannheten som det går an å komme.....  Sminke bruker jeg kanskje litt av en gang annenhver uke eller noe sånt, hudpleie har jeg vært til to ganger i mitt liv..og negla har jeg aldri fiksa...renser dem jo selv da.. Også hender det av og til at jeg vasker meg ..hehe... ( det var fleip om du ikke skjønte det )

Jeg syns det er flott når folk pynter og sminker seg jeg, men det er liksom ikke meg sånn til vanlig...men jeg kan "trå til" å pynte meg en sjelden gang... men sminken liker jeg så diskre som mulig..

Og håret ...ja det er bare å se på bildene her...


En selfie på morgenen i dag før jeg skal til fysioterapi...Og en selfie i butikken etter fysioterapien... sveisen har falt litt sammen, men er det så nøye a.... #usminka #selfie
 

 

 

 Heldige meg da...

I dag bakte mannen grovbrød, som mange vet bytter vi på den "oppgaven" (vi gjør det mest for at det er moro å bake ,også er hjembakt best ). Når mannen baker gjør han det alltid fra bunnen av.. jeg veksler litt på, noen ganger etter egen oppskrift andre ganger jukser jeg litt med en pose som bare skal tilsettes gjær og vann..

Smakte veldig bra det mannen bakte i dag...


Legg merke til at han går i bakgrunnen der og vasker ovnen etter seg også... #mannenimitthjerteKos med kveldsmat... #baking #matprat
 

 Så var det rosene sin tur...

Har jo blitt en del bilder på bloggen fra da jeg var å tok bilder på Gulskogen gård i forrige uke ! Men ikke hatt det "store fokuset" på blomstene der... så her kommer et eget innlegg med noen av de vakre rosene jeg så.

Roser i slike omgivelser blir jo både romantisk og nostalgisk syns jeg !


#roser #foto #Gulskogen #gulskogengård #blogg
 

 Dagens enkle lunsj !

Havregryn med Biola, bær og noen korn er en enkel og grei lunsj, og en liten variant til melk som jeg vanligvis har over... Husk å la det stå en stund å "trekke"så havregryna blir myke...


Dagens lunsj ble spist ved stuebordet... så vet dere det..hehe... ( Jeg har litt selvironi på det der å blogge om "alt" man spiser..hehe..)#biola #matprat
 Gårsdagens grilling med gutta !

Ble skikkelig familiedag i går, først kaffe med yngste sønn i Drammen på formiddagen som jeg skrev om HER . Han trodde ikke han rakk å bli med på grilling her på kvelden som eldste sønn skulle...men jammen ringte det ikke på døra da vi skulle spise... Alltid koselig når vi er samla alle sammen !

Tok ikke mye bilder , må begrense meg så det ikke bare blir masete å ha en mamma som er "rosablogger" ..hehe...


Glad det er god plass på verandaen i leiligheten... og gutta koste seg i sola..Jordbær, is og snop hører med på en lørdagskveld (eller eldste sønn hadde kjøpt med en kilo smågodt..vi pleier ikke ha det når vi er bare meg og mannen...men godt er det da )..

Vi spiste pepperbiff, men siden eldste ikke spiser kjøtt ble det maiskolber, sjampinjong, løk og grønsakspakker ved siden av...også poteter stekt i ovnen og bearnaisesaus ...nam !

#grilling #matprat


 Et lite mellommåltid !

I dag ble det en smoothie på mannen også, jeg har jo som regel laget når han har vært på jobb. I dag ble det jordbær, bringebær og blåbær i ... helt nydelig ble den, og mannen ville ha et stoooort glass !

Har lagt ut hva jeg pleier å ha i HER , men små variasjoner blir det ut i fra hva som er i kjøleskap og fryser...


#smoothie #bloggSydenstemning i Drammen !

Nå har vi ikke vært i "syden" siden 2010 (siden det blir for lang reise for meg slik formen er pr.nå ).Men da er det jo godt det av og til slår til med sol her i Norge også, som i dag.

Dagens kaffe ble på Picasso som jeg har skrevet om flere ganger før også. I dag satt vi ute i bakgården der . Yngste sønn som bor like ved kom en tur dit og satt med oss han også...koselig prat i fine "sydlige"omgivelser..


Sola kom inn i bakgården kl elve akkurat da vi kom...Egg og bacon er det faste valget når vi er der...En speilselfie av fotografen... #drammen #picasso
 Vakkert på Gulskogen gård..

Jeg viste dere jo en del bilder av påfuglene der i går. Men det er jo så mye annet vakkert å se der også, flotte gamle bygninger og vakre blomster bl.a.

Kommer nok enda et innlegg for det er jo et sted man ikke kan la være å ta masse bilder.

På dagtid nå på sommeren er det ofte en del skoleklasser der...men det er god plass så en føler en går i fred og ro og kan nyte alt det vakre en ser !

Bildene her taler vel for seg selv..og som dere ser nederst i innlegget er det mer fugleliv enn bare påfuglene der også...
#gulskogengård #fotoDagen i dag ....så langt !

Enkelt og greit vært en liten tur i butikken kjøpt en bagg til badetøy som jeg håper vi får brukt for i år..hehe.. kjøpt ei grønn plante og tatt en kaffekopp.. Kveldens Sankthansfeiring blir brødskiver og en tekopp... og resten av helga går nok i samme tempo... stille og rolig altså...


Ikke noe "jåleri " men det enkle er jo ofte det beste som det så fint heter....Et blad er koselig å se i når en sitter slik alene....Hadde en fin rosa strandbagg, men den har jeg kvitta meg med  for siden det ofte er mannen som bærer baggen likte han ikke så godt å bære den rosa..hehe....nå må han vel bli fornøyd med denne i maritim stil..#hageland  #eikersenteret #match #kkmagazine  #blogg
 Påfuglene på Gulskogen gård..

Som jeg nevnte i forrige innlegg hadde jeg vært en tur og tatt bilder på Gulskogen gård i dag. Der er det også mange flotte påfugler.. og med halen utslått er de jo ekstra fine ..men det er dessverre et tegn på at de er i "forsvar".. Ei dame som jobba der fortalte at det hadde vært mange skoleklasser der barna løp etter fuglene så nå hadde de festa porten så barn ikke kom inn alene.

Det var også kommet en ny hunn i flokken så det var en del "fighting" blant hannene om dagen..

Jeg tok masse bilder så det kommer mer senere både av fugler , blomster og andre ting. Har du lyst til å lese om Gulskogen gård kan du se HER !

 


Det er hannen som har de flotteste fargene...
Den litt mer anonyme hunnen..


I kampens hete...
#Gulskogengård #påfuglerIkke sååååå godt ... Og noen bilder fra Gulskogen gård...

Nå har jeg kjøpt Norske jordbær et par ganger, de er gode men ikke såååå gode som forventet. De vi har i krukka selv er også ok ...men det er vel kanskje mangel på sol som gjør at bæra ikke er på sitt aller beste...


Kjøpte og egne..ca like gode ...


Var å tok noen bilder på Gulskogen gård i dag....men nå er det snart middag så legger ut flere senere..

Vakkert sted, ikke langt fra Mjøndalen...Det er mange flotte påfugler der også...#påfugler #Gulskogen #jordbær #blogg
 Sommerbilder hos meg ! Og avstemning på fotokonkurranse hos Evaswindow...

Om du går inn HER kan du se masse flotte sommerbilder og gjerne stemme på din favoritt . Og her hos meg blir det også noen sommerbilder som jeg har tatt med makrolinsa...

Og nederst kan du se hva jeg koste meg med nå i kveld.....


Landa så fint på meg...Fine farger...


Processed with VSCO with hb2 preset

Liker denne også jeg...


På hell....Var igjen litt Daimiskake, smakte bra på en onsdag med noen jordbær ved siden av.... #jordbær #blomster #sommerfugl #kake #blogg
 Dagens smoothie.. det kunne vært værre ....og jeg skal ikke begynne med tennis...

Litt rar overskrift ..men så er jo jeg litt rar også da..hehe... Men greit å samle noen småting i samme innlegg syns jeg.. og "alt" det her er fra dagen i dag..

Skriver litt under bildene ...


Dagens smoothie ble ikke like rosa som sist jeg lagde HER, men det er fordi nå brukte jeg bare blåbær i stedet for bringebær og blåbær...men minst like god..Her er ingrediensene.. tok i noen isbiter siden det ikke var frosne bær...liker at den er kald ..Da jeg kom fra butikken var alle egga velta ut i posen, men tenk om de var blitt knust..og tenk om blåbæra hadde trilla ut også.. det hadde vært værre..hehe..Om jeg skal lese ute når det er sol liker jeg å ha en slik skygge i stedet for solbriller.. Denne jeg kjøpte i dag er litt tennis- inspirert .. men noe tennis blir det nok ikke på meg i sommer... #smoothie #mat #blogg #Mjøndalen #sport1
 Lett blanding fra uka..

I går hadde jeg en elendig dag med dårlig form og vondt i hodet ... Men alt i alt så har uka vært fin den.. Og som dere som kjenner meg vet trenger det ikke å være så store ting for at jeg skal føle meg fornøyd..

Litt fra uka :


Bakte litt , men må ha god tid ellers blir det stress... Blandinga her var grei , men lot det stå litt lenge i formene før jeg stekte så falt litt sammen..Ikke det beste resultatet utseendemessig.. men god og sprø skorpe som vi liker....Lunsj ute på en dag med sol har det vært også...Smakt på den første egne jordbæra...var nok den største også...Sett på den fine blomsten jeg fikk...Og i går var det nydelig himmel her.. nok en gang.. #blogg #jordbær
 Rart ?.... eller helt vanlig....

Jeg drikker stort sett bare svart kaffe ... En sjelden gang kan jeg ta en kaffe latte.. som på bildet her.. Det jeg syns var litt rart var at mønsteret var nesten like helt på bunnen som på toppen... er det vanlig ?

Som vanlig er det ikke de helt store spørsmåla om verdensproblemer her på bloggen min...hehe...

 


#kaffe #kaffelatte .. (mobilbilder)
 

 

 Ved elva i Mjøndalen !

Bildene her tok jeg for et par uker siden , har "glemt" dem litt ..men de er jo så fine at jeg bare måååå ha dem på bloggen ! Broa og elva ligger rett bak der leiligheten vår er .. så det er fine muligheter til å rusle rett i nabolaget her...


Her var det mye vann, litt bedre nå.. Og dette er den gamle broa hvor man fortsatt kan kjøre over , men det går akkurat at to biler passerer hverandre så jeg bruker stort sett den nye brua når jeg kjører bil...Vakkert med ettermiddagssola..En grønn" tust " som har fått nok vann..

 


Jeg er ikke så god på fugleslaga ... men det her er vel gjess tror jeg... fine i alle fall..Litt av en flokk..Søte små...Her har de stilt seg opp i rekke..hehe..Litt mer glitter ...Noen som ødelegger idyllen litt, men sikkert veldig gøy....
Avslutter med litt mer idyll... #natur #drammenselva #Mjøndalen #fugler #friluftsliv
 Spinatsuppe !

I dag er det suppevær her , etter to dager med sol er det grått og regn igjen ... Så fikk lyst til å dele oppskrifta jeg har på spinatsuppe selv om jeg har delt den før også..

Bildene under her er fra vi hadde spinatsuppe for et par uker siden.. oppskrift finner du lengst ned i innlegget HER ...


Nå sist brukte vi bare lettmelk, men i oppskrifta er det litt h-melk også. Stekte brødkrutonger som var vendt i olje ,salt og pepper i noen minutter på 200 grader i stekeovnen.. også hadde vi egg oppi også.. dette gjøre en jo som en har lyst til.... #mat #oppskrifter
 Moteblader til inspirasjon ....eller ikke...

Det hender rett som det er at jeg kjøper meg et "moteblad". Jeg liker å følge litt med på hva som rører seg i moteverdenen , selv om jeg har min egen enkle , klassiske stil...


På bildet under her kan jeg f.eks sitte å tenke på hvilket antrekk jeg skulle valg om jeg "måtte" velge et..og valget hadde nok falt på den gyllene buksa og genseren nede i venstre hjørne..kåpa kunne jeg stått over...

 

Bildet under her er visst tatt av en av verdens mest ettertrakta motefotografer : Ikke noe galt med rompa.. men jeg ble IKKE inspirert til å begynne med klatring...hehe..

#mote #foto ( Bildene var i bladet STYLEBY som fulgte med Costume....)
 

 

 Jeg valgte sola !

I går var det så deilig her med varme og sol at jeg valgte å ikke blogge noe .. å heller utnytte finværet ! Satt ute på verandaen .. hodet under markisa da.. for orker ikke sole meg slik jeg gjorde før...

Også kom venninna mi innom med en blomst for at vi hadde flyttet i leilighet. Som jeg har nevnt før er vi slik at selv om vi bor ganske nær hverandre og er "bestevenninner" går det uker og mnd mellom hver gang vi prates.. men når vi møtes har vi det veldig hyggelig...


Vakker den blomsten jeg fikk ! Ble en kaffe- kopp og rundstykker da venninna mi var her... etterpå smakte det med saft som var iskald...#blomster #hjem
 I dag..

I dag er det en litt vemodig dag, for det er første gang i mitt liv etter at jeg lærte å snakke at jeg ikke får gratulert mamma med dagen.. Hun døde jo på nyttårsaften.. i dag hadde hun blitt 76 år..

Mamma var aktiv , blid og engasjert frem til hun ble alvorlig syk for snart to år siden... så savner henne veldig ! Men man får ikke gjort stort med sånt.. så har bare pynta med markblomster på verandabordet og tent lys og pynta med blomster på grava... så er det bare å ta vare på alle de fine minnene om verdens beste mamma ...


#minner #blomster
 

 Foto som terapi !

Det har jeg skrevet om tidligere også, at det å være "oppslukt" av å se etter motiver er en super måte å senke skuldrene på.. for meg i alle fall, og tror det er flere som har det slik..hehe... (ser sånn ut )

Men det kan i perioder bli så mye bilder på minnebrikka at man må "kvitte" seg med noen så en får tatt nye... så her kommer en liten samling blomsterbilder tatt for et par uker siden..

Fine og lilla står de i grøftekanten...Lette og lyse og på vei til å "fordufte"..

Syriner i full blomst...Og strutsen her som følger med på meg...

Fin form på de over her selv om fargen ble litt uskarp...I en hage jeg gikk forbi...usikker på om det bor noen der, gresset er aldri slått når jeg går forbi i alle fall.. men fine farger da... #blomster #foto
 Litt pynt på bordet ..og lunsj på verandaen..

Fint å kunne sitte ute å spise lunsjen i dag, selv om været ikke er helt topp er det i alle fall mulig å oppholde seg ute. Plukka litt markblomster i grøftekanten da jeg kom fra legen tidligere i dag så da hadde jeg litt vakkert å se på mens jeg satt der også...

Ha en fin dag videre alle sammen !


Koselig å bruke en av skålene fra mormor til å pynte opp med ...En ganske "vanlig" og god lunsj.... #mat #blomster
 Oppskrift på Daim-iskake !

Vi hadde jo Daim-iskake på feiring av eldste sønnens bursdag for ca ei uke siden, jeg sa jeg skulle legge ut oppskrift som jeg også har gjort tidligere . Så da blir det jukse varianten med link til tidligere oppskrift HER..


Det som er ekstra kjekt med denne kaka er at du kan ha den en stund i fryseren, og kommer det noen innom er det fort gjort å ta opp et stykke eller to..Over her ser dere ingrediensene og litt av prosessen, jeg bruker to doble Daim, men smaker litt under hakking..hehe.. Fant ikke den store kakeforma etter flytting så brukte to små.. og det funka fint.. Men fant selvfølgelig den andre forma med en gang jeg var ferdig med kakene .. #kaker #oppskrifter #daimiskake
 En liten oppdatering ..og bæra som kom inn..

Jeg sleit noe skikkelig med å sove i natt, som nesten alle andre netter. På en av mine turer opp tok jeg en titt ut på himmelen på "kjøkkensiden" av leiligheten.. det var ved firetida i natt ..og da var himmelen vakker i pastellfarger..


Er jo moro å ta bilder av flott himmel, selv om jeg heller skulle ønske jeg sov godt...Skulle "slenge over"  badegulvet, ble litt mye såpe kanskje..Yngste sønn som har vært over en mnd på reisejobb i Sør Korea var innom i dag og hadde med deilig sjokolade.. jeg har smakt allerede..men bare litt..Håper det er en god ide , når jeg ikke får fulgt med ut setter jeg jordbæra på innsiden av verandadøra... Legg merke til at vaskebøtta er funnet frem ..Noen nevnte at store sinte øyne kanskje skremte fuglene.. ble nok litt vell snille de her....Dro på litt mer svart så det ble litt Hitler-lukken.. men spørs om fuglene har hørt om ham...Men når sola er fremme skal jeg sitte ute selv å passe på.. tror skjæra er mer redd for meg en for Hitler...hehe..I dag kom Betlehemsjerna opp på bordet igjen, etter å ha stått under nå i flere regnværsdager.. og da kom humla på besøk også... #hage #humler #blogg #jordbær #sjokolade
 Vet ikke om jeg burde le eller gråte...

Jeg velger å le.. hehe.. Som dere så i forrige innlegg HER prøvde jeg å holde skjærene unna jordbæra ved å dekke til med sølvfolie.. men etter en liten stund så jeg to skjærer stå der ute å prøve å dra folien av med nebbet...(rakk ikke å ta bilde )..  så som noen nevner i en kommentar til innlegget så blir de kanskje heller tiltrukket av det som glitrer... så nå prøver jeg med plast.. hehe... Må vel kanskje kjøpe de jordbæra vi skal ha..


Men noe som får meg til å smile tross fugleproblemer er den blå himmelen som kom til syne over Mjøndalen i kveld...

#jordbær #natur
 

 Jordbæra har fått "paraply"..

Har jo regnet så mye at den kunne trengt det pga regnet.. men nå var det bare det at jeg så ei skjære som var å hakka på jordbæra her. Så valgte å pakke inn jordbæra med litt sølvfolie..så får vi se om det holder fuglene unna..

Spørs om den blir rød da.. men jeg får ta det vekk om sola kommer og jeg er ute å kan passe på..


Burde hatt jordbærrøde negler kanskje...Den her vil jeg smake på når den har blitt moden og rød, så tok over litt ekstra folie der..Så får vi se da....

Bildene under her var fra et par uker siden, var vist regn da også..hehe... Den store bæra nederst er borte... så skjæra har nok fått i seg litt den også..

#jordbær #hage
 Luksus, penger og en absolutt nødvendighet !

Jeg bruker egentlig veldig lite penger på det jeg har inntrykk av at de fleste definerer som luksus..  f.eks dyre vesker, reiser, middager ute, hudpleietimer osv.....men et blad, en kopp kaffe , blomster og en ny håndkrem kan gi meg følelsen av luksus i alle fall...

Skriver litt under bildene...


Kos og litt luksus med nytt blad og en kaffekopp i slike omgivelser.. #kamillekafe

 


Svigerinna mi anbefalte produktene fra Rituals , så jeg fikk lyst til å prøve... en slik papirpose gjør seg litt ekstra syns jeg..og rosa Peoner er jo luksus på sitt beste...Ser ganske dyrt ut...ikke sant ?  Men jeg betalte 205 kr til sammen .. en deodorant og en håndkrem, det andre er prøver jeg fikk med....

 Liker å ha litt kontanter, ble overrasket over sedlene som kom ut av automaten.. men vet nå at de har nytt utseende...Og det som var helt nødvendig var avstandsbriller... har slitt så i det siste med å fokusere på tv... er den alderen da... Og bare så det er sagt, siden det  var  snakk om luksus... sengesettet er av sateng.. Litt mindre luksus enn silke kanskje ..men litt mer enn bomull..hehe....  #luksus
 Blomster som kunst !

Tok bilder av løvetann på hell for et par uker siden, men har blitt liggende på minnebrikka...til nå ! Har sett flere har hatt bilder av dem.. og de er jo litt som kunst syns jeg når de er i den forfatningen som på bildene her...


#løvetann #blomster #natur #foto #blogg
 "Jeg tok en titt i går i kleskottet mitt for å finne no reint som ikke var slitt".... (antrekk 50 +)

Ikke har jeg kleskott og ikke var det i går. Men for noen dager siden tok jeg en titt i skapet og det var masse der som ikke er slitt..hehe... Det kommer nok mest av at jeg nesten daglig går i joggebukse og t-skjorte.. så klær jeg har hatt i årevis er nesten ikke brukt.. men da vet jeg at jeg har de gangene jeg har behov for å kle meg litt mer opp..

Alle klærne her er kjøpt i kjedebutikker , og begge buksene kosta vel rundt en hundrelapp pr stk.. på salg !

Så det her er bare en inspirasjon til å finne frem det du har å bruke det ..kanskje på en litt ny måte...


Ola- jakke passer til det meste, men går nok oftere med den bløte grå...Så nå at ruter er "in" så da kan jeg jo bruke denne blusen som har hengt i skapet uten å bli brukt i tre år...(men jeg bruker det jeg trives i uansett moten altså ) Den hvite blusen har jeg brukt noen ganger og den har blitt en favoritt...En litt annen måte å "style" den mønstrete buksa på.. og et par ekstra forslag... #klær #mote
 Fin i regnet også !

Betlehemstjerna som jeg kjøpte i Åsgårdstrand HER.. er vakker i regnvær også den ! Men nå har jeg satt den under tak.. er jo måte på hvor mye vann den trenger...

#blomster #dråper #blått #Mjøndalen #regnværMiddagstips på en regnværsdag !

I går ble det litt "bloggfri" på meg, noe man må innimellom så en ikke blir helt lei av seg sjøl og sitt eget liv vist på sosiale medier..hehe... Også er det greit å spare nakken litt innimellom... Men i går hadde vi en veldig god og lettvint middag ! Hadde igjen ferdigstekt karbonadedeig fra taco på lørdag som det var ok å få brukt ... Så da ble det bakt potet med det vi hadde i kjøleskapet oppi (ikke alt vi hadde i kjøleskapet da )..

Man må ha god tid for hos meg må potetene stå i minst 11/2 time gjerne 2 timer for å bli myke inni.... ca 200grader..


 En smørklatt gjør seg ellers er det jo godt med rømme  eller kryddersmør...

 

Under ser dere hvordan været er her i dag, rosene som er på hell fikk stå til pynt ute... for Betlehemstjerna står under bordet for ikke å drukne i regnet.

Kommer innom å leser litt blogger etterpå.. forresten hyggelig at så mange som 65  hadde sett innom bloggen min selv om jeg ikke "var til stede" i går..

#mat #baktpotet
 

 Sommerinvestering !

Da det var finvær for et par uker siden og mannen skulle ha bilen på reparasjon.. dro vi ut ved sjøen like ved mens vi venta ! De gamle strandstolene var kastet så vi kjøpte noen nye ... siden har de stått i boden.. blir det noe mer brukt for dem her hjemme i Norge snart tror du ? ..hehe..


#strandliv #norge

 Bursdagsfeiring x 2

Som de fleste sikkert har fått med seg har eldste sønn bursdag i dag, 34 år alt a gitt.. !  I går ble det feiring her hos oss med mormor på besøk og yngste var med på skype fra Sør Korea..

Daimiskake var ønske fra bursdagsbarnet..og da ble det jo det... kan legge ut oppskrift senere ( har gjort det før også )..Rolig feiring passer bra, men savna at mamma var med slik det var før...savn...

 

Siden dagen var i dag hørte vi om bursdagsbarnet hadde lyst til å bli med ut å spise.. og det ville han , men ville ha det mest mulig i nærheten... så vi kjørte over broa til Krokstadelva og spiste der.. maten var god og selv om det ikke var de flotteste omgivelsene kunne vi sitte ute og kose oss i sola... sønnen spiste selvfølgelig en vegetarrett... på vei hjem kjørte vi innom Burger King og tok , kaffe ,is og milkshake der.. Litt annerledes dag enn vi pleier... men det var hyggelig..

#bursdag #familie #burgerking #kinamat #Krokstadelva #mjøndalen

 Gratulerer til eldste sønn !

Har man blogg "må" man jo gratulere der også.. Som jeg har skrevet tidligere år så sier jeg heller til gutta mine direkte hva jeg tenker . Det jeg kan si her er at det er en snill og god gutt som har musikkmixing og gitarspilling som favoritthobby..

Gratulerer så mye med 34 års dagen .. og hipphurra !


#bursdag #familie


 Besøk fra Sør-Korea...

I dag var eldste sønn og mormor på besøk til kaffe her. Og  yngste sønn som er på jobb i Sør-Korea fikk på en måte blitt med han også, ved å ringe oss på skype.. og mormor (guttas oldemor på 97 år) syntes det var imponerende at det gikk an.. og det syns i grunnen jeg også..hehe..

 Det er 7 timers tidsforskjell.. så i Korea var det snart natta. Vi ble pynta med litt "apper"underveis i samtalen.. og etterpå så vi litt på filmsnutter sønnen hadde lagt ut av triksing med ball og trening.. fint å kunne følge med litt på de som er langt unna også...

Veldig dårlige bilder , da jeg bare tok bilder av filmen på instagram .. men dere ser jo at vi hadde det gøy..hehe..


#skype #instagram
 Kan ikke fatte...

Fy f... Jeg pleier aldri skrive om nyheter, men nå bare MÅ jeg. Fryktelig trist med det som hendte i London nå.. og all den andre terroren og grusomhetene som skjer rundt i verden.

Kan bare ikke fatte at noen kan kjøre ned, stikke i hjel, skyte eller bombe uskyldige mennesker .. helt tilfeldige mennesker ..grusomt !

Jeg følger alltid med på slikt, og det går sterkt innpå meg. Men jeg pleier ikke "vise"det i sosiale medier.. men nå bare trengte det seg på..

Håper det en dag tar slutt og at alle kan leve i fred med hverandre.. men trua er lita dessverre...

Klem til alle !


#fred #kjærlighet
 Blomster i parken !

Liker jo aller best blomstene som vokser i skogen, men mye fint å se i parker og rundt i sentrum også.. her er noen av blomstene jeg så da jeg var i Hokksund for et par uker siden og bla tok bilder av bier på løvetann HER..

Noen av bildene er nok fra Mjøndalens blomsterbed også..


Rosa og vakker..Hvit og staselig...På rekke og rad..Løytnanshjerte....Tror det er en type Margeritter .. si i fra om du vet..Omkranset av det gule..Koselig å rusle her...Drammenselva ved Hokksunds bredder...Litt slukøret..Her har all "bærma"samla seg... #foto
 Lørdag er grøtdag !

Nesten hver lørdag spiser jeg/vi risengrynsgrøt og da er favoritten den som skal koke i 25 min fra Toro ! Jeg liker nemlig å kjenne gryna .. sånn overkokt "institusjonsgrøt" det liker jeg ikke ( beklager om noen jobber på institusjon der di lager skikkelig god grøt..hehe..)

Også er det koselig å ta seg god tid og kanskje se litt i et blad mens man spiser...
#mat #risengrynsgrøt Og der var jeg gitt...

Tok jo noen bilder ( ble tatt bilde av heter det vel ) til ei nettside for Cubus på denne tida i fjor #bærekraft . Og da jeg var en tur innom Cubus butikken for å kjøpe en gave i dag så hang jeg jammen der også...

Dårlig gjengivelse med mobil i butikk.. men bare så dere får se at det er sant..hehe...


#Cubus #bærekraftOm å være "ekte"..

I dag leste jeg først bloggen til Fjellgeitbundingen om det å ha en positiv blogg, så leste jeg Frodtiths innlegg om masker og så Etdiktomdagens innlegg om tårer. Dette er alle blogger der jeg vet at folk har sine ting å slite med(eller tenke på), men som allikevel fremstår som positive..

Så tenkte å skrive noen ord om min blogg igjen , som jeg tenker fremstår som ganske positiv, noe som er meningen ( selv om jeg "uffer"meg litt innimellom)...

Jeg tenker at det jeg skriver er "ekte" men allikevel bare en del av sannheten.. Bildene mine er ganske fargerike og "pene" men det er fordi det er slike ting det er hyggeligst å ta bilder av, også får det meg til å tenke at livet mitt ser da ganske bra ut til tross for at jeg er syk...

Noen tenker sikkert at hun er da mye på farta.. men det meste av bilder er tatt her hjemme eller rett i nærheten av der vi bor... mange ganger tar jeg masse bilder og fordeler i innlegg over flere dager ..Og ja det hender jeg tar en kaffe når jeg er i butikken, eller med mannen på lørdager eller går en tur på en halvtime en gang i uka eller noe slikt... jeg er tross alt ikke død.. ( uff det der var ikke helt meg å skrive..hehe..)

Jeg syns det er flott å se at andre som har "sitt" allikevel prøver så godt de kan å gjøre hverdagen så lys som mulig.. og håper andre tenker det om meg og min blogg også...

Noen bilder fra siste mnd..


Ikke værst det her vel... løvetannen er i en grøftekant rett ved oss...og elva ligger rett bak huset.....

 

Bildene under er fra et tidligere innlegg HER , jeg blir i alle fall ikke i bedre form eller humør av å se slike bilder (men syns man skal få blåse ut litt innimellom, om man føler for det)... 

#me #personlig
 

 

 Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser
hits