Waldorfsalat !

Denne oppskrifta har jeg brukt i mange år, og det er en favoritt her i huset til jul og påske...Har vi det og litt skinke trenger vi ikke mer til frokost eller kvelds, for da spiser vi bare det allikevel ...

La ut oppskrift helt i starten jeg blogga, men da hadde jeg vel bare en bloggvenn ,så derfor legger jeg den ut igjen nå... Bildet er fra da guttene var på besøk å spiste kveldsmat her i går...

Oppskrift :

2 røde epler

2 ringer ananas

2 stilker stangselleri

100 gr. hodekål

100 gr. blå druer

1 dl majones

4 ts sitronsaft

2 dl kremfløte

2 ts sukker

Valnøtter etter ønske

Alt skal kuttes /snittes i små biter.....( Fløte og sukker piskes ...bland majones og sitron og ha det i kremen.)


#påske #waldorfsalat #mjøndalen #mathallen #oppskrifterPåskeharen var litt tidlig ute her i år ....

Begge guttene var her å spiste med oss i går, og da passa det godt å ha gjemt påskeegg til dem ,  for yngstemann skal til Hemsedal senere i påsken..og selv om guttene er 27 og 31 må jeg liksom ha påskeegg til dem ,og tror de er fornøyd med å få det også....

Egga sparer jeg fra år til år..så disse på bildet er nok borti 20 år tenker jeg, men liker gjenbruk av slikt jeg...har sin sjarm å ta frem det samme som man pleier .

Nå har jeg lett for å kjøpe med litt for mye til å fylle dem med , så litt måtte legges ved siden av eggene også....

Har fått satt frem litt pynt til påske , men siden mannen maler i stua om dagen...blir det ikke den helt store pyntinga her i år, men påske blir det jo uansett....


#påskegodt #påskeegg #mjøndalen #påske


#marsipan #nidar #norge #hemsedal #påskeharenSe ...en spire...

Tok bildene for et par dager siden , så nå er det kommet noen spirer til...så i løpet av et par dager blir det nok prikling på meg ....og nå har jeg sett litt på en annen blogg som inspirere også...bloggen dedicat...se her...

Ikke så bra bilde..men,men..Kjøpte et lite "drivhus" på biltema . Dere ser vel spiren?..og solbrillene er med for å gjøre det litt mer sommerlig..hehe...


Frøene står nede i kjellerstua, håper det er et lurt valg..#hageland #plantasjen #frø #prikling #mjøndalen #biltema

Prikling på gang ...

Dette har jeg ikke veldig greie på, men jeg har jo sådd noen frø til stemorsblomster..se her.. og vet at de etterhvert må fordeles i større potter..prikles... men jeg må lese litt mer før jeg setter i gang, men det har så vidt begynt å komme noen grønne spirer så da kjøpte jeg inn noen små potter og litt næring, som jeg regner med jeg får brukt for .

Skal se om jeg får lagt ut noen bilder av hvordan det står til med spirene i morgen....

Har du noen gode tips, så skriv det gjerne i kommentarfeltet...


Litt greit med en sprayflaske å vanne slike små frø og planter med..tror jeg...

På bildet under ser dere to" mygglys" jeg kjøpte med fra tilbudshylla på Hageland, tror vel ikke de hjelper så mye..men fine farger til å ha ute på terrassen .


#hageland #såing #prikling #hage #stemorsblomster #mjøndalenNå har jeg begynt å "juge" !!!!

Ikke pent å lyve, og det er ikke en vane jeg har..og egentlig løy jeg vel ikke nå heller.. jeg fortalte bare ikke sannheten..og det må vel være greit..hehe..

For da jeg var å handla i dag , tenkte jeg at jeg bare skulle gå inn å se hva de hadde av gardiner, siden vi pusser opp litt i stua...bare karmer og dører altså.

Mens jeg gikk å titta, kom hun som jobber bort å begynte å prate litt, først om gardiner...men så begynte hun å snakke litt om påske, og spurte...har du fri i påsken ?

Jeg har ikke noe problem med å være åpen om at jeg for tiden er syk og hjemmeværende, men akkurat da følte jeg ikke for å begynne å forklare ,så jeg svarte ..Ja ..

...hun sa... det er deilig med ekstra fridager og da svarte jeg ... Ja ..det er deilig...

Dama var hyggelig hun, og jeg kan selv også være slik at jeg går ut fra at folk er i jobb.....men det er dessverre ikke en selvfølge for alle.

Jeg ble ikke såret eller fornærmet jeg...men synes det må være lov å ikke fortelle "sannheten" til alle, om en ikke har lyst bestandig...enig...eller ikke ?

(..legger ved et bilde fra i fjor sommer ...der jeg synes jeg ser litt ekstra ærlig ut..hehe...)


#mjøndalen #blogg #norge #ærlig #gardiner #påske 

 Påsken er "redda"....

I dag kom mannen hjem med påskeegg som han fikk på jobben, fylt med godteri og alkohol ,så nå er det bare å kose seg...hehe...

Dere som kjenner meg har nok fått med dere at jeg ikke er den aller ivrigste på hverken godteri eller alkohol...men hyggelig å kose seg litt ekstra når det er høytider da..

..og det er absolutt ikke slik at jeg er avholds.. hverken på alkohol eller godteri......men det hyggeligste med slike dager er at mannen har langfri og at guttene sikkert kommer innom litt mer enn vanlig...
#påske #påskeegg #alkohol #polet #blogg #vinmonopolet

 Heldig mann jeg har...

Ikke nok med at han etter mye mas fikk lov til å vaske stuetaket for et par uker siden...se her.., nå har han fått lov til å male vinduskarmer og terrassedører også..han er vel heldig..

Nei det er vel heller jeg som er heldig som har en mann som gjør over 90% av alt som blir gjort både inne og ute her etter at jeg ble syk, men det med maling har det alltid vært han som har gjort da...en gang skulle jeg forsøke å hjelpe til, men tror han syns det var like greit å gjøre det sjøl...hehe...

Så nå blir det hvite karmer og dører her i stedet for de lakka...greit med litt forandring etter over 30 år i huset ....


Handla maling...fargen" bomull" på Eikersenteret i Hokksund på fredag....

Blir litt rot i stua ei stund, men som dere ser trengs det et malingstrøk...#mjøndalen  #hokksund #blogg #eikersenter #fargerike #oppussing #maling

Men jeg var jo litt snill jeg også da, for mens han holdt på å male for harde livet, smurte jeg på kveldsmat til ham..med proteinrikt pålegg, han må jo holde seg sprek så mye som han har å gjøre...og brødet har han bakt..hehe...

#bama #mat #gilde #prior #brød #egg #vaktelegg

 Vaffelens dag !

Siden jeg både hørte på radio og leste at det er vaffelens dag den 25. mars, tenkte jeg at jeg fikk se igjennom bildene mine å se om det var noen vaffelbilder, men det jeg fant var for det meste bilder av  pannekaker med is og bær..men så dukka disse bildene opp..og der var det jo vafler, så selv om det ble litt mye kropp også så valgte jeg å bruke de.

Og det kan jo være greit å se at det går ann å se veltrent ut når en spiser vafler også...hehe...

Her er det yngste sønn som i fjor sommer steker proteinvafler til oss, de var gode..men jeg fant ikke oppskrifta han brukte, så jeg legger heller ved ei oppskrift på vanlige vafler som jeg ofte går ut i fra ,som står i kokeboka vi har stående fra Ingrid Espelid...så kan man jo tilsette litt ekstra godt oppi om man ønsker.

Og en oppskrift på proteinvafler jeg fant på nettet,kan du se...HER...

Skjønner egentlig ikke helt dette her med at ulike bakevarer o.l har sin egen dag...spiser det når vi har lyst på eller når det passer sånn vi.


#vafler #vaffelensdag #proteiner #trening #fitness #mjøndalen #bloggFornøyd kunde !

I dag var jeg en fornøyd kunde hos Kappahl. Jeg kjøpte ei vinterjakke der i fjor vinter ,som jeg har likt godt, men da jeg tok den på for et par uker siden delte glidelåsen seg...som dere ser på bildet.

Jeg tenkte det var dumt, men at jeg bare fikk bruke knappene og så kaste den. Men så var jeg innom et senter med Kappahl butikk her om dagen, og tenkte jeg kunne jo høre hvordan det var med reklamasjon uten kvittering på ei jakke fra i fjor..og hun mente jeg bare kunne ta den med så skulle det gå greit .

Så i dag tok jeg med jakka opp på Eikersenteret der de også har en butikk , og jeg fikk tilgodelapp på hele summen 799kr, uten spørsmål...og hadde jeg hatt kvittering kunne jeg fått tilbake pengene også.

Selv om jeg helst ville hatt jakka, og det var dumt den ikke holdt bedre...sitter jeg igjen med et positivt inntrykk av Kappahl nå.


#kappahl #eikersenter #hokksund #blogg #jakke #reklamasjon #tilgodelappMiddag på en mandag !

Ja ..nå kan denne maten spises hvilken dag som helst,men siden det er mandag i dag ble det ...Middag på en mandag.....

Jeg viste noe lignende denne retten for en tid tilbake også, men da spiste vi den som vegetar, nå hadde jeg også i bruna karbonadedeig, dette kan man jo variere etter eget ønske .

Det som er bra med slik mat som dette , er at det er enkelt å lage, bare surrer ingrediensene i jerngryte eller stekepanne , ha i hakka tomater og la det stå å puttre en halvtimes tid...smak til med salt og pepper. Også er det mye proteiner i denne maten, og det er det jo fint å få i seg litt ekstra av ,siden det ofte er det folk har for lite av i kosten.

Skriver ikke oppskrift, men hva jeg brukte i ,ser dere jo av bildet ( i tillegg hadde jeg i karbonadedeig )...Retten ser ikke så veldig spennende ut, men det smaker godt....


#grønnsaker #oppskrifter #middag #eldorado #blogg


#vegetar #mjøndalen #gryterett #mat #sunnkost

 Kaffeslabras med gutta !

Stort sett er det jo guttene som er på besøk hos oss (for de som ikke har lest bloggen så lenge..har vi to gutter en på 31 og en på 27) og i dag var vi og yngstesønn bedt på kaffe til eldstemann.

Han har ikke allverdens plass, men har kjøpt større leilighet som er ferdig bygget over jul igjen. Men det er veldig hyggelig å bli bedt bort litt også..og kaffe og muffins smakte godt, må ikke være hjembakt for å kunne kose seg....


Under her se dere bilde av Bruschettaen han lagde til oss da vi spiste der i sommer..han er flinke med det der med mat....


#hokksund #bruschetta #mat #kaffe #muffins

 Lørdag i Drammen !

Ble en handletur til Drammen i dag også ..og selv om jeg har tatt svanebilder før ,synes jeg dette bildet ble så fint med at sola glitrer i vannet, så jeg måtte nesten vise det.

I dag har det jo vært sol og blå himmel, men det blåste ganske surt ..så kaffen ble drukket inne, på kafè og bakeri...La Boulangerie (..tidligere innlegg derfra, kan du se her..)

Vi passerte også AASS bryggeri, som ble etablert i 1834 og er Norges eldste eksisterende bryggeri....


#drammen #skutebrygga #laboulangerie

#aassbryggeri #blogg

 Ikke tom for ideer !!!!

Har blitt litt få innlegg fra meg denne uka, det er ikke fordi jeg er tom for ideer ..dere som følger meg vet jo at jeg kan lage et innlegg om et glass med oliven jeg..hehe..

hvor bra det er ...ja det er en annen sak...

Men det er bare det at jeg har hatt så ekstra vondt i nakke og hode denne uka, og da er ikke det beste å sitte ved pc`n , men det kommer seg nok snart .

Nå kan dere jo få se mitt nyeste prosjekt i tegning i paint...moro å prøve seg frem...men som dere ser dette med tegning er ikke min greie..men jeg har mye selvironi, så jeg viser det gjerne frem for det...så andre får litt å smile av... ...Du kan se min forrige tegning her...#tegning #paint #hodepine #blogg #mjøndalenLiten oppsummering ,antrekk 50+

Egentlig hadde jeg tenkt å ha et nytt antrekks- innlegg, men for det første fant jeg ikke den minnebrikka jeg måtte hatt for å få det til, også mista jeg kameraet jeg har lånt av sønnen i gulvet her om dagen...så der virka ikke blitzen lenger..har bestilt ny så håper det blir i orden .

Så da blir det heller en liten oppsummering av noen av antrekka jeg har hatt på bloggen etter jul..jeg pleier jo å ha en liten "reprise"når det nærmer seg ny sesong.

Så håper jeg du kan få noen tips og ideer av det jeg har på meg.....jeg liker i allefall å se andre blogger med antrekks- inspirasjon.

(Om noen er interessert i hvor klærne kommer fra, kan du se under kategorien Antrekk på bloggen min )


#antrekk #blogg #klær #inspirasjon #finn #mjøndalen #norge #fashionVisning i høyden !

I går var vi med yngste sønn å så på en toppleilighet i Drammen, var kjempefin og med en super utsikt, men en del trafikk nedenfor , men sånn er det jo midt i en by .

Nå ble det ikke kjøp for det var mange på visning og budene ble ganske langt over takst, og skal man betjene et lån alene er det greit å ha litt igjen etter boligutgiftene er betalt også.

Men det var moro å se..og å se utover Drammen fra den høyden...


#bolig #drammen #leilighet #boligkjøper #finn.no #bloggHva er din kaffe-favoritt ?

Jeg er ingen stor kaffedrikker , men det blir ofte et par kopper i løpet av dagen, og når vi er på kafè på lørdagene smaker det ekstra godt med en kopp.

Jeg har jo prøvd ulike typer kaffe ,men sverger  stort sett til svart kaffe ..og den må gjerne være forholdsvis sterk, tynt skvip smaker ikke godt....hjemme blir det som oftest Evergood traktekaffe.

Av og til kan det hende jeg velger en Cappuccino, eller en Caffe latte...men det smaker meg ikke like godt som en vanlig svart kaffe ....men ser at veldig mange kjøper slike typer kaffe...så nå lurte jeg derfor litt på hva andre som leser bloggen min liker best...har ikke tenkt å invitere til kaffeselskap altså...hehe..

(Bilder fra et par kafèbesøk i Hokksund det siste året )


Svart kaffe.....#kaffe #stepin #hokksund

Cappuccino...#eikersenteret #cappuccino #blogg #kaffe #øvreeiker #norge

Lørdagens utflukt !

I går skrev jeg i innlegget mitt at vi hadde vært på tur til et sted jeg forbinner med sommer . Så da ble handleturen og kafèbesøket litt lenger unna enn Drammen .

(For nye lesere, mannen og jeg pleier de fleste lørdager og ta en handletur med kafè besøk til Drammen)

Dette stedet "oppdaget" vi i fjor sommer og selv om det er bare ca 50min kjøring fra der vi bor hadde vi aldri vært der før, men  i og med jeg ikke orker så lange reiser for tiden og vi hadde lyst til å ta en ferietur med overnatting fant vi ut at vi skulle forsøke Åsgårdstrand...og det ble full klaff for oss, så vi dro tilbake for ei overnatting til ,senere i ferien også.

Når det nå har vært så deilig vær om dagen fikk vi så lyst til å kjenne litt på "sommerfølelsen"selv om det bare er Marsmåned. Det var full sol og blå himmel da vi kom dit, men lufta var skarp og nede ved vannet var det surt, så å spise på stranda nytta ikke ...men i solveggen oppe i gatene var det nydelig og vi koste oss virkelig et par timer .

Blir nok helst sikkert en tur tilbake dit i sommer ...for Åsgårdstrand har alt som trengs for en fin ferie for oss .

Skriver litt under bildene...


Ikke så mange butikker i Åsgårdstrand ,men de som er er fulle av småting og sjarme....

Vakkert sommer og feriested....

I sommer satt vi ute, men nå satt vi inne å titta ut vinduet på Munchs cafè/ Frantzens konditori mens vi koste oss med kaffe og Napoleonskake...ganske "stive"priser 250 kr for to kakebiter og kaffe ...men det var verdt vær eneste krone ...

Nok å velge i ..i tillegg var det flott smørbrød i den andre disken....


Litt surt nede på stranda, men koselig å rusle og titte litt...og svaner er det visst over alt...

Her ligger Munchs hus, skal prøve å få besøkt det inne en gang også...

Flott område i Munchs hage....

Vi avslutta en fin tur i solveggen på en butikk som også solgte kaffe....#åsgårdstrand #vestfold #munch #munchscafe #frantzenskonditori #blogg #kaffe

 En smak av sommer !

Nå synes jeg ikke disse utenlandske jordbærene har så mye smak av sommer, men de er jo pene å se på , så man kan jo i allefall pynte litt på is og kaker med dem frem til de nydelige Norske jorbærene er å få kjøpt igjen.

Men det var ikke jordbær jeg tenkte på med ...en smak av sommer...men dagens lille utflunkt ,med kafè besøk ..til et sted jeg forbinner med sommer.

Jeg må ha litt tid på meg til å legge inn bilder o.l så hvor vi var får dere ikke greie på før i morgen..men har du lest bloggen min en god stund kan du jo kanskje gjette hvor vi var ..

Ha en koselig lørdagskveld...#blogg #jordbær #mjøndalen #sol #norgeEt lite "prosjekt" !!!!

Nå er ikke jeg av de som holder mest på i hagen ..eller har "grønne fingre" men litt er moro og jeg pleier jo ha litt urter på terassen når sommeren kommer .

Men nå fikk jeg lyst til å prøve å så noen blomster inne for å ha i krukker ute ..om jeg skulle få det til, ellers får jeg kjøpe noen ferdige planter etterhvert.

Jeg hadde forresten sommerjobb i ungdommen på et gartneri , der vi planta ..og vi jobba på "akkord"..blei ikke akkurat rik av det...men noen erfaringer rikere...

Skriver litt under bildene....

Fikk forresten et tips av Ladyaugust at det burde stå litt kjølig for at spirene skulle bli kraftigere..så nå har jeg satt dem ned i kjellerstua.....


Jeg har aldri tålmodighet til å undersøke hvordan jeg skal gjøre ting,så kjøpte bare med meg noen frø til to ulike typer Stemorsblomster, litt jord og noen "pappbeger"til å så i, så får vi bare se om det blir blomster av det etterhvert...

Fylte bare "begrene" med jord , vanna og strødde på noen frø...så satte jeg det i vinduskarmen , en med plast over og en uten...så får vi se om det blir noen forskjell , så nå må jeg bare huske å vanne da...gir litt oppdatering på hvordan det går underveis..

#blogg #hage #plantasjen #stemorsblomster #planting #såing #blomster #mjøndalen #hage #hagetipsIkke pålogget !!!!

I går var jeg først hos legen på dagen ,og så besøkte jeg mormor på ettermiddagen..så da holdt i grunnen det med "aktiviteter "på en dag...så jeg valgte å ikke logge meg på pc`n..greit med noen slike dager ...nå er det ikke stort annet jeg bruker pc`n til en blogging da....

Savna jo å lese blogginnlegg fra "vennene"mine..men det gikk greit he,he..får lese meg opp litt i løpet av dagen i dag i steden...

Siden jeg var hos legen i går ,tar jeg med dette bildet( som noen sikkert har sett før )..fra da jeg i en reklame "var" lege....innlegget kan du se HER  ..


#blogg #lege #reklame #pc #mjøndalen #oslo

 Selfie på en solskinnsdag !

I dag har det vært en fin dag, sol ,blå himmel og deilig temperatur. Også har jeg ikke hatt så mye smerter i dag og da føles alt litt bedre.

Så jeg lagde meg niste og te og kjørte opp til barnehagen der jeg har jobbet og tok først en tur inn å snakket litt med folka der...hyggelig å holde kontakten.

Så rusla jeg bort mot skolen og fant en stubbe i sola .der jeg koste meg med mat og te og som dere ser er det så mye sol at det ble en "myseselfie" og sola varma slik at jeg kunne dra opp buksebeina og sole de vinterhvite leggene litt også..hehe...


Fin utsikt over Åsendammen og stallen med masse hester som ligger rett der nede....


Syntes dette bildet fortjente litt plass alene..og oppi skråningen der satt jeg og koste meg...#mjøndalen #åsenbarnehage #åsenskole #blogg #solSånn i tilfelle...

I tilfelle noen misforsto mitt forrige innlegg se HER , for jeg ser selv at det kan se ut som jeg ønska flere likes på Fb ( jeg har det jo med å fatte meg i korthet..hehe..)..men

jeg savner IKKE å få flere likes på FB , det var ikke poenget med innlegget...det er bare det at JEG "øver" meg på å ikke få dårlig samvittighet når jeg selv ikke gir likes til andre...

 

 Jeg har blitt litt slemmere av å blogge !!!!

Dette er litt humoristisk ment altså...selv om det er litt sant også..hehe... Jeg har alltid interessert meg for "mennesketyper" og hvordan folk er og oppfører seg...Med fare for at det blir selvskryt har jeg selv alltid vært slik at jeg liker å støtte og skryte av andre ..ikke for enhver pris altså...men sånn stort sett..

Så når jeg nå skriver... slemmere ...er det for at jeg f.eks på Facebook har hatt lett for å trykke liker på det andre legger ut...for det er slik jeg er ..og det faller meg lett å heie litt på andre ..

Nå sier jeg ikke at ingen andre er slik, for noen er helt supre på dette...men enkelte er slik at de aldri kan trykke et liker hos meg på FB ..(jeg trykker ikke liker på blogginnlegg her inne på bloggen ,da kommenterer jeg heller)....og det synes jeg er helt greit...men når de da kan invitere meg til å like deres sider..eller be meg stemme på dem om de er med på noe..og de ALDRI har likt eller kommentert ett blogginnlegg fra meg ...ja da har jeg nå blitt så slem at jeg ikke" liker" eller stemmer på dem heller....selv om det faller meg tungt...

#personligheter #blogg #facebook #mjøndalen #mennesketyperGod morgen !

Ville bare innom å ønske alle en god dag og ei fin uke med et bilde av Blåveisen vi fant på gårsdagens tur , har du ikke sett de andre bildene fra turen kan du se dem HER om du har lyst ....


#vår #blåveis #nedreeiker #blomster #blogg #friluftslivDagen i dag !

Egentlig hadde jeg lagra noen bilder fra guttene var her å spiste Moussaka i går kveld også...men de hadde jeg fått "rota bort"på pc`n og orka ikke bruke så mye krefter på å leite etter hvor de var blitt av...men det var hyggelig å ha guttene på besøk som vanlig.

 I dag tok mannen og jeg med litt mat og te og kjørte over til ett sted som heter Bjørkedokk på andre siden av elva for oss..og gikk ca 15 min opp til et vann og fant en plass i sola og koste oss med niste ...før vi rusla nedover igjen, og i skråningen der fant vi Blåveis ...de er så søte der de titter opp blant mose og kvist .

Da vi kjørte mellom Mjøndalen på vei hjem stakk vi en liten tur oppom mamma og satt på verandaen hennes og tok en kaffe før vi kjørte hjem...deilig å få vært litt ute i sola..men nå har det skya til ..så da får vi kose oss inne.


Ganske tett med trær der vi satt ,men sola smøg seg inn mellom trærne....

Fortsatt is på vannet og det var en del snø...men mange bare partier også....

Og her titter Blåveisen så fint frem...fargen er jo enda vakrere i virkeligheten...

Det er avslapping og "her og nå" å ligge å se opp i tretoppene og skyene som beveger seg på himmelen ....


Mamma har veldig fint utsyn mot rådhuset i Mjøndalen fra verandaen sin......#mjøndalen #friluftsliv #nedreeiker #blogg #bjørkedokk #blåveis #natur #nrk #nisteJakke med glidelåsdetaljer.... (50+)

Da jeg så denne jakka på salg ( 100 kr) , synes jeg den var litt tøff...men tenkte først den var litt for ungdommelig...men så er det jo sånn at det meste kan gjøres litt mer voksent også , alt utifra hva man kombinerer det med...og her synes jeg selv at jeg fikk balansert det så det passet en godt voksen dame .

Med skjørt og smykker passer jo jakka til å være litt pyntet...og med jeans og t-skjorte blir det mer hverdagslig og tøft...

Her har jeg valgt å la antrekket domineres av det sorte..men en slik jakke kan jo passe til fargerike bukser eller skjørt også...eller en blomstrete kjole ,eller hvite blonder f.eks.


Jakke #kappahl  Skjørt #fransa T-skjorte #ginatricot Sko #økonomisko Belte #kappahlBukse #veromoda  T-skjorte #b-young


#mjøndalen #mote #minmote  #norge #blogg #antrekk #vg #stil #klær #fashion

 Svaner og takvask !

Litt rar kombinasjon kanskje, men det er bare det at mannen i huset har "mast" om å få vaske stuetaket en stund nå...ikke mange menn som maser om det tenker jeg..hehe..

Jeg kan ikke holde på med sånn vasking, men jeg synes også det er litt styrete mens han holder på, men i går fikk han" tillatelse" til å sette i gang..

I mens kjørte jeg ned til Mjøndalen og gikk en tur over broa til andre siden av elva der det er en stor samling svaner og ender...for det er mange som mater dem der (jeg gjør ikke det)...tenkte jeg skulle gå nærmest mulig vannet for å ta bilder, men disse svanene er så vant med folk at de kom opp og mot meg,så jeg valgte heller å trekke meg litt bakover...

Da jeg kom hjem holdt mannen fortsatt på å vaske ,så da satte jeg meg i kjellerstua og så litt på tv...og nå tar han resten av taket...og jeg er jo takknemlig , for det blir jo så pent og hvitt ,også lukter det så godt nyvaska av Ajax....


Det skjedde mye på "svaneplassen"så hadde jeg vært der lenger kunne det nok blitt noen flotte bilder...men ok de jeg fikk tatt også....

Det komm stadig flere svaner mens jeg var der..fint å se på....


Og her stod mannen å sleit da..mens jeg var ute i sola....#mjøndalen #svaner #blogg #takvask #ajax

 Lett lunsj !

Greit med litt variasjon til lette lunsjer, eller mellommåltider ....så her er noen varianter jeg pleier å spise , men noen ganger blir det havregrøt eller knekkebrød også..alt ettersom hvor sulten jeg er eller hva jeg har spist tidligere på dagen .

Jeg slanker meg ikke men liker best å ha litt sunne ,magre ting i skap og kjøleskap så jeg kan finne noe når jeg kjenner jeg må ha litt å spise.

Og jeg koser meg litt ekstra om maten er litt fargerik og innbydende, så derfor pleier jeg å "pynte" maten litt.....


1/2 banan 1/2 beger 0% youghurt , bær, korn og Cottagechees...som er ok å ha med for å få i seg litt proteiner

Ulike grønnsaker, Cashewnøtter og litt Cottagecheese igjen...nøttene og kruspersillen er det jern i ..og det er noe i allefall jeg trenger litt ekstra av..

#mat #fruktoggrønt  #bama #mjøndalen #norge #matblogg #bloggLitt inspirasjon på en ellers grå 1.mars....

Nå trenger det ikke være slik at en grå dag ikke kan være fin da, det går jo ann å hygge seg på tross av "slapsevær". Vi gikk ei lita runde i stad og det var deilig med litt frisk luft i ansiktet...og nå er det litt tv med femmila bl.a ...spennende !

Men altså , må si jeg gleder meg til sommer igjen og fjorårets var jo utrolig deilig. Mars blir nok veldig variabel kan jeg tenke meg...med blanding av sol, snø og regn..

På bildet under her ser dere gata vi bor i på en dag som denne...men på bildene under der igjen er det sol , sommer og blomster ....


#mars #værmelding

#åsgårdstrand #thonhotels #landfalltjern #mjøndalen  #larvik #farrisbad

Kanskje det blir å lage en blomsterkrans eller to igjen også .....#blomster #blogg #norge #inspirasjon #nrk

 Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser
hits