Utfordring dag 8...

Siden utfordringe i dag er to..blir det to bilder fra meg, det øverste bildet levner vel ingen tvil, det er rett og slett TO grønne epler, ikke et eller en kilo men TO epler..
Det andre bildet er mannen og meg på "date" og er vi på "date"er det bare oss TO.....
#epler #date #jordbærpikene #mjøndalen #norwayFrodiths Foto-challenge Dag 7...Kjærlighet !

Jeg tenker at et hjerte er symbol på kjærlighet ! Derfor bruker jeg dette bildet av en kvist jeg fant ved elvebredde i Drammen som var formet som et hjerte.

Og siden vi di siste åra har blitt så glad i Drammen ...Ble det et bilde av" Drammen i mitt hjerte "...


#drammen #buskerud #ypsilon #blogg #norgeSkrivemåter og skrivefeil på bloggen !!!

Som vanlig er jeg mest opptatt av mine egne "måter"og feil, ikke forde jeg ikke bryr meg om andre...men forde jeg ikke er så glad i å bry meg med andres måter å gjøre ting på.

Så litt om min skrivemåte, som sikkert noen har lagt merke til uten at jeg hadde trengt å fortelle det..hehe..

Mange skriver så gøyale, poetiske, velformulerte osv innlegg..jeg skriver på en måte der jeg kommer fortest mulig til "saken" og slik er jeg nok når jeg prater også....men håper innlegga mine har litt "snert" alikevell da...

Så var det det med skrivefeil da, synes jeg må opplyse om det siden det sikkert ikke er noen som har lagt merke til det..haha..(det regner jeg nemlig også med mange har lagt merke til :)

Men jeg liker bedre å opplyse om mine dårlige sider selv i stedet for at andre skal påpeke dem..hehe..(blir litt hehe her bare for å vise at det ikke er alvorlig for meg)..

Jeg er elendig på dobble konsonanter og komma og punktum og den slags, i begynnelsen jeg blogga prøvde jeg å sjekke opp hvert ord for at det skulle bli riktig, men da er det jo ikke noe gøy å lage innlegg..

Som dere ser var jeg slik på skolen også, men jeg var jo ikke helt elendig , for g+ er da ikke så ille...

Yngste sønn sa en gang at jeg ikke måtte snakke meg så ned på bloggen...se HER , men jeg er så fornøyd med meg selv at ei lita "ripe i lakken"tåler jeg..hehe..

 Helt til slutt ett spørsmål..heter det forde eller fordi ?


#rettskriving #blogg #mjøndalen #aftenposten #norge

Blått !

Da ble det et utfordringsinnlegg til fra meg i dag..for å hente inn gårsdagens "fravær"..hehe..Har jo mange flotte bilder av ,himmel og sjø i arkivet..men nå synes jeg det var på tide å få brukt noen av antrekksbildene mine...Så her er ett lite utvalg av antrekk som inneholder blått !


#blått #mjøndalen #minmote #fashion #norgeUtfordring....vinter !....med "dyreansikt" i flammene...

Siden jeg ikke var på bloggen i går, kommer 5.dags utfordring VINTER..fra meg nå...og siden jeg liker å ha det varmt inne på vinteren valgte jeg et bilde av flammene på peisen...jeg liker det såpass varmt, at mannen ofte sier :... blir det varmere nå må jeg bare gå å legge meg...og da legger jeg på en vedkubbe til..hehe...

Skvatt litt når jeg så på bildet nå for det så ut som det var et hundeansikt eller noe i flammene...noen andre som ser det(ca midt på, litt mot høyre)...Jeg finnes ikke overtroisk eller noe..så for meg er det bare slik at tilfeldigvis var vedkubbene og flammene slik at det ligna på et ansikt..

Da kommer det et utfordrings innlegg til fra meg senere i dag..vil jo ta igjen det tapte...


#peis #mjøndalen #vinter #vg #fyringDag 4...

Fjerde dag i utfordringen og dagens ord er himmel, hadde mange bilder å velge i ,men dette fra nyttårsaften var det første jeg tenkte på...så da ble det det..selv om det ikke synes så mye av himmelen her...eller det gjør det jo , men den er svart...

I morgen blir det nok en" bloggfri" dag på meg, så tar jeg heller to utfordringer på onsdag...tenker jeg...

Ha en fin kveld alle sammen !

For de som ikke har fått det med seg er det Frodith som har startet denne utfordringen..hennes blogg kan du se HER..


#nyttår #mjøndalen #nrk #himmel #bloggUtfordring ...Alder !

Her er noen bilder av meg fra jeg er 9mnd til jeg gifter meg som 20 åring . Kunne jo tatt med bilder frem til i dag , men synes dette var nok til å få tolket ordet alder.

Jeg er innom å ser på andres tolkninger også, selv om jeg ikke legger igjen kommentar hver gang....mange flotte bilder og tolkninger rundt omkring ...


#alder #foto #mjøndalen #album #utfordringBesøk av gutta !

Koselig helg med besøk av gutta , som noen sikkert fikk med seg i det det forrige innlegget mitt skulle guttene spise her i går (for de som ikke vet...vi har to gutter en på 31år og en på 27 år )

Yngste sønn som bor i Oslo skulle være her for å kjøpe skiutstyr i en spessialforretning her i området og skulle også bli over og spise her..og da ville eldste mann ta en tur også .

Så de har begg liggi over og vi har kost oss med film og god mat . ..og gutta er her fortsatt , bra de trives ..og vi koser oss når de er her..

På bildene ser dere yngstemann som har vært på en liten skitur på Mif-hytta (som er rett opp i bakken for oss), så fikk han testa skiutstyret, og han var fornøyd, eldstemann har vært litt syk om dagen så han holdt seg under teppet og så på tv så lenge, selv om det egentlig er han som har vært skiløpern i familien..

Legger ut bilde av dagens utfordring i kveld ...Fin søndag videre !


#swix #mjøndalen #mifhytta #tv #skiutstyr #innekosEt lite glimt av sola !

Her jeg bor er sola borte en periode midt på vinteren, men til gjengjeld har vi sola kjempelenge på sommerkveldene. Det er sol i Mjøndalen om vinteren altså..men vi bor litt oppi åsen..så i dag er det første dagen jeg har lagt merke til at sola har titta frem her i nabolaget .Det gir en deilig følelse av lysere tider.

Som dere ser har vi fin utsikt over elva og bygda...selv med noen tak i veien.

Ellers har vi vært å handla og tatt lørdagskaffen, litt senere ute i dag enn vanlig ,for mannen var med yngste sønn å kjøpte skiutstyr først..og så ble sønn med oss på kafe også...ekstra hyggelig...og i kveld spiser begge gutta her..perfekt lørdag for meg !


#blogg #sol #blåveisbakken #mjøndalen #boligUtfordring dag 2...

Speiling var dagens ord i challengsen til Frodith . Mange ganger har jeg tatt bilder ved vann uten å egentlig se så nøye etter på speilingene, men i det siste har jeg blitt mer bevisst på det...og da finner jeg jo masse bilder med fine speilinger på.

Her et fra biblioteket på Pappirbredden i Drammen og et fra Himsjø i Hokksund...så da er det et urbant og ett fra naturen .

Fin lørdag videre alle sammen...


#ypsilon #union #papirbredden #drammen #bibliotek

#himsjø #hokksund #natur #buskerud #turBlir med jeg !

Nå er det ikke sikkert alle som leser bloggen min vet hvem Frodith er , men hun har en kjempekoselig blogg med masse fine bilder og konkurranser og tegninger og andre hyggelige innlegg..og nå også en 15 dagers foto -challenge..se her.

Jeg synes det er veldig gøy å lage egne tolkninger av ting og også se hvordan andre tolker det....men en del av dagene er det mulig jeg gjennomfører utfordringen ved å legge til et bilde i et "vanlig"innlegg..vi får se..

Dag 1 i utfordringen er : GLEDE...og her er mitt bidrag.....ikke helt fornøyd med bildet av beina her...men det var jo ikke poenget heller..hehe..


#sommer #glede #åsgårdstrand #blogg #norge

 

 Først med det siste !!!!

Når jeg leser /ser i moteblader om dagen skjønner jeg at jeg er en TRENDSETTER  eller i beste fall en" IT GIRL" (men da må jeg kanskje litt mer ut å menge meg med kjendisene )

..men altså jeg ser jo nå at det blir såååå moderne med slengbukser igjen, og jeg hadde jo innlegg med slengbuksa mi i sommer, kanskje motemiljøet har snappa opp de innlegga..hehe..

Jeg er egentlig mest glad i smale bukser og følger ikke så ofte moten, liker å ha min egen stil..og den er ganske klassisk , og de siste åra har jeg vel egentlig inntrykk av at det meste er "moderne"hele tida også...men tror kanskje jeg skal kjøpe meg en slengbukse i denim i løpet av våren også om jeg finner en jeg liker ..

OM NOEN IKKE FORSTOD DET , VAR DETTE INNLEGGET MENT IRONISK..(greit å ha med så en ikke får unødig kjeft og krass kritikk..hehe..)


#mote #trend #slengbukse #fashion #kjendis #mjøndalen

 Så var det middagstid da !

Siden jeg skrev om dagens kostholdsplan tidligere i dag (HER) får jeg ta med et bilde av middagen også. Selv om jeg ikke blir så fornøyd med bilder jeg tar inne nå om dagen .

Kyllingen er litt godt stekt...men heller det enn rå..også tar jeg alltid av mye av skinnet også. Dette er jo en middag som krever veldig lite jobb, og det er jo greit noen ganger .


#kylling #salat #middag #kosthold #mjøndalenDagens kostholdsplan !

Nå har ikke jeg så mye planer med kosthold og sånt, men etter å ha spist frokost som var 1,5dl havregryn med skummet melk og blåbær, er det nå på tide med et lite mellommåltid som i dag blir appelsin og youghurt..også går jeg å småspiser spinatblader og drikker vann utover dagen før det blir et knekkebrød eller to til lunsj.

Middagen i dag blir kylling,ris og salat...og kveldsmaten som vanlig to grovbrødskiver med ost ,egg eller kjøttpålegg..og en kopp ingefær te.

Dette er en ganske vanlig meny for dagen her i huset, slanker meg ikke men liker best å ha et ganske sunt kosthold i hverdagen .


#fruktoggrønt

Litt mer fristende med litt farger i vannet    #sitron #agurk #mjøndalen #kosthold

 Snart "proff" !

Langt i fra det, men det hjelper å øve litt hver dag som jeg har gjort noen dager nå siden jeg skrev om det i innlegget HER...10-15 min pr dag er nok for nakken min, men øver man hver dag blir det sakte men sikkert fremgang ..og nå øver jeg på sanger med 4-5 grep i stede for to ....den største utfordringa nå er å flytte fingra fort til C grep..men det kommer seg nok det også.

Noen som ser hvilket grep jeg tar på bildet ?


#gitar #gitarkurs #mjøndalen #musikk #norge #blogg

 Blogger DU ofte ?

Nå er det vel ulikt hva folk mener med ofte , men jeg tenker mer sånn, blogger du mange ganger om dagen, en gang i uka eller to ganger i året ..?..og har du noen tanker om hvorfor du gjør som du gjør..

Jeg har blogget et år i april..og har i noen perioder blogga litt mer, noen perioder litt mindere ..men jeg har en tanke om å ha minst  fem innlegg i uka...nå har jeg ofte noen veldig enkle /korte innlegg ,forde jeg ikke orker skrive alt for mye og heller bruker litt tid på å svare litt ordentlig på kommentarer jeg får .

Jeg synes det er enklest å blogge når jeg holder det litt i gang ..med for lange pauser synes jeg det er mer krevende å komme inn i det igjen..men jeg tar som regel et par dager "fri" i løpet av uka .

Jeg synes det er veldig gøy med folk som er aktive på bloggen...men man må jo ha glede av det selv også...ellers er det jo ingen vits..om du ikke har blogg for å tjene penger på den da.

Synes bare det hadde vært morro å høre andres tanker om dette ...
#blogg #mjøndalen #sommer #nedreeiker #side2

 Snøgubber !

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

vi har det best når vi fryser og fryser

rett som det er kan det hende vi nyser ...atsjo !

 

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

Snøgubber ,snøgubber bom faller

vi har det værst når vi smelter og smelter

rett som det er kan det hende vi velter...

 

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

Snøgubber ,snøgubber bom fallera...

 

Da vi var i byen i går så jeg denne "fake"snømannen på en veranda ,og kom på sangen/verset vi sang i barnehagen..

Da sto vi å vugget fra ben til ben ..og datt ned når den smeltet..og fort opp igjen på siste refreng..

Så har du barn/ barnebarn kan dere jo forsøke...ellers kan du jo gjøre det for deg selv også....fin trim..hehe...


#barnesanger #snømann #drammen #mjøndalen #blogg 

 

 ....la dem drive med sitt....men`s jeg driver med mitt....

Det er ei strofe i en sang på Admiral P cd`en jeg fikk til jul, og det fikk meg til å tenke på alle diskusjonene på nettet..fb .blogg osv..og masse meninger om andres innlegg..eller hva andre gjør...

Jeg kan lese blogger jeg ikke liker innholdet i , men fordi om jeg ikke er enig trenger jeg ikke kommentere negativt på det...og det kan jo være mange andre som syntes det er interesangt og liker det..

Om folk legger ut bilder av det de spiser, bilder av seg selv, skriver om botox, skriver om alvorlige temaer, skriver om sine plager, eller bare skriver og har bilder av det di er fornøyde med i livet sitt...spiller det ingen rolle for meg....jeg velger bare å følge di bloggene som er noe for meg...eller der jeg føler at personen bak bloggen" utstråler "noe jeg liker.

Og man kan fint være engasjert i viktige temaer ,selv om en ikke diskuterer det på blogg o.l...jeg tror man er et best mulig forbilde om man er seg selv, og oppfører seg hyggelig mot andre, jeg tror det har større påvirkning i det lange løp...enn om folk skriver om mobbing ,slankehysteri osv...og det ikke føles ekte...

Så kan man kanskje si at en må ta til motmæle om noen kommer med sterke ytringer...men jeg tror nesten det beste er å ikke kommentere...ellers får det negative bare enda mer oppmerksomhet.

Dette var MIN mening, ikke sikkert alle er enig i det..og det er helt greit...jeg kan se det fra to sider..og forstår også folk som mener det er viktig å komme med motargumenter.

Men har ikke trua på at" kranglefanter"på nettet slutter med det fordi noen sier dem i mot, tror faktisk di fleste blir enda mer bestemte på sitt synspunkt da .

(snakker selvfølgelig ikke om kriminell adferd, men da får politi og loven ta seg av saken :)


#hadelandglassverk #dagbladet #blogg #mjøndalen #norge #ytringer #side2Litt inspirasjon !

Er så mange som legger ut fine inspirasjonsbilder, og det liker jeg å se på ...så her har jeg satt sammen noen bilder jeg har tatt som jeg håper kan være til inspirasjon for andre.

Ellers har jeg vært på besøk i barnehagen  jeg har jobba i tidligere i dag, koselig å holde litt kontakt.

 Blir nok ei rolig helg ,med handling og kafè besøk i morra , og litt øving på gitaren må jeg også prøve å få til...har blitt ltt raskere på skifting av grep..så det kommer seg .


#mjøndalen #nrk #isadora #inspirasjon #norge #mote #kamille #skolebrødEn tur på biblioteket !

En fin" aktivitet "for å komme litt ut av huset er å ta en tur innom biblioteket, og da jeg var et ærend i Hokksund i dag tok jeg en tur innom biblioteket der og leste litt i blader , da fikk jeg prøvd meg litt på den Her og nå greia jeg "øver"meg på også...klarte det i 10 min, og virkelig konsentrere meg om innholdet i bladet, men de siste 10 min satt jeg bare å tenkte på at jeg måtte innom å kjøpe med noe mat...men 10 min er bedre enn ikke noe ...

Har også lånt med en gitarbok (øver fortsatt litt hver dag )..og ei lydbok, var ikke så mye å velge i men denne romanen av Hanne Ørstavik hørtes ok ut, jeg må ha lydbok for jeg orker ikke å sitte med bøyd hode og fokkusere blikket på skrifta i vanlige bøker og da er det ikke sååå mye å velge i...og jeg er ikke veldig glad i krim , selv om jeg har hørt/lest en del av det også...er mest glad i bøker som handler om folks liv ...og tanker...


I dag ble det disse bladene...ellers har de mye slike boligblader også...


#hokksund #øvreeikerbibliotek #gitar #norge #lydbøker
 Antrekk 50+

Dette blir jo det første innlegget med antrekk på bloggen fra meg i 2015, men det kommer helt sikkert mange fler, til glede for noen og til "plage"for andre ...hehe..

Her har jeg tatt utgangspunkt i en hundetannsmønstret genser jeg har hatt en stund, men ikke brukt så mye..som de fleste andre klær kan man bruke den både til hverdags og litt penere anledninger.

Om du skal kjøpe ei ny skjorte, anbefaler jeg en lyseblå, den er både klassisk og anvendelig, og jeg har sett i moteblader at den blir populær til våren også .Genser #donna Skjorte #kappahl Bukse #cosmowike Sko #eurosko


Bukse #hennes Clutch #ginatricot Klokke ..fikk i gave til jul...

#mote #fashion #antrekk #mjøndalen #cosmo #norge

 Ved "nye" Mjøndalen bro ..

Hadde bare lyst til å innom å ønske alle god natt og ei fin kommende uke ! Tok noen bilder ved den nyeste broa i Mjøndalen i dag da jeg skulle ned å hente eldste sønn på toget og jeg hadde litt god tid.

Så med besøk av ham fikk jeg stemt gitaren igjen også og øvd litt mer på Bob Dylan låtene...


En litt grå vinterdag langs elva ....

Fargerikt på bettongen...#mjøndalen #grafitti #blogg #norge

 Hva gjør du ?

I gårsdagens innlegg nevnte jeg at vi leste avisene på kafeèn vi var på , her har de mange aviser og flere eksemplarer av de forskjellige også, så da kan jeg kose meg med det, men er jeg på kafè eller bibliotek og de bare har et eksemplar av avisen, og det er flere folk der ....så blar jeg bare fort igjennom for å få lagt den på plass så noen andre kan få den...og da er det ikke lett å få den Her og nå følelsen en gjerne ønsker når en sitter slik .

Men jeg har inntrykk av at andre ikke bryr seg om det i det heletatt (selvfølgelig er det noen som gjør det ).....

Dette skrev jeg om i dette innlegget, som bør leses om du skal forstå hva jeg mener .....Så om du er på et slikt sted og sitter med avisa ..hva gjør du ?


#picasso #dagbladet #finansavisen #dagensnæringsliv #drammen #blogg #mjøndalen #norgeFrokost i snøføyka !

I dag har vi vært på den ukentlige handleturen til Drammen, men i stede for en kaffe og rundstk/kake tok vi i dag en frokost på Picasso ,som jeg også har hatt innlegg om før.

Veldig koselig, vi kommer når det åpner kl 11..for da er det nesten ingen der, jeg er ikke "folkesky"altså..men er veldig glad i rolig atmosfære nå for tiden.

Her har de god frokost med egg og bacon og vi får påfyll på kaffen flere ganger om vi ønsker...også ligger det flere av dagens aviser der, så da kan man bruke litt god tid og virkelig kose seg ...få litt den ...Her og nå følelsen....

Og det med snøføyk, det snødde godt da vi kom , men da vi dro klarna det opp..og begynnte faktisk å smelte litt alt i Drammen...


Koselig vinterstemning med snø.....

Koselig interiør og delikat mat.......også lua fra Frodith da.......#frokost #picasso #drammen #snø #norgeNå kommer jeg til å bli flink altså ....

Veldig flink blir jeg kanskje ikke...hehe....men litt flinkere håper jeg . Da jeg var 15-16 år gikk jeg på et gitarkurs og lærte noen grep og klarte å spille noen enkle låter...

Men jeg lærte aldri å stemme gitaren,så da ble det ikke så mye spilling , og det har bare vært to låter jeg har huska/klart de siste åra...Tom Dooly og Syng deg glad med en lysgrønn sang (så du kan jo tenke deg folka rundt meg har blitt lei av di sangene)....Disse trenger jeg bare skifte mellom de enkle grepa A og D to til tre ganger i løpet av et vers..

Nå er det slik at begge guttene her kan spille gitar, og eldstemann har det som hovedinteresse (metal låter)..så når de er innom spiller de ofte på gitaren og stemmer den.

Så da eldstemann var innom i jula satt jeg og øvde litt på Lille vakre Anna...for å prøve å "avansere"litt med grep..for den inneholder bla G også....wow, dette begynner å bli vanskelig..hehe..

Men så sier eldstemann , nå skal jeg utfordre deg til å lære å spille Bob Dylans låter ( for du har jo det grunnleggende inne)...Blowing in the wind..og Knocking on heavens door...øv ti min hver dag ...

Så nå gjør jeg det og der er det C og Am også...og jeg begynner faktisk å få det til..selv om jeg er veldig treg på å skifte grep..men jeg har jo ikke øvd ei uke en gang...så jeg har fortsatt trua....


Eldstemann har kjøpt seg ny syv strengs gitar.....bildene i den blå sofaen er fra vi venta på ny salong...derfor ikke noe bord....#gitar #bobdylan #musikk #mjøndalen #norge #blogg #metal Dagens positive prioritering !

En av de beste tinga jeg kan gjøre for å få avspenning og være tilstede i "nuet" som jeg skrev om i mitt forrige innlegg ,er å være i basseng, ikke for å svømme så mye..men for å ligge å flyte på slike"pølser"som dere ser på bildene.

Bassenget jeg bruker heter Blekkspruten , et basseng jeg ofte var i med barn fra barnehagen (og da måtte jeg alltid prate med forskjellig stemme for å liksom være figurene på veggen..noe barna synes var veldig gøy ) Fordelen med dette bassenget er at det er oppvarmet, ikke så stort også klarer jeg å finne tider da det enten ikke er noen andre der (som i dag) eller bare en eller to til..og det er to basseng der..så da er det god plass til å ligge å flyte uten å passe seg for andre..helt perfekt.

Også liker jeg så godt å ligge i badstua etterpå, men ikke for lenge og ikke for varmt (66 grader i dag)..

Så nå puster jeg med magen, og har lave skuldre....så lenge det varer...
#bråta  #blekkspruten #mjøndalen #blogg #svømming #avspenning #norgeHER OG NÅ !

Jeg har ikke hatt noen nyttårsforsetter  de siste åra, og har det ikke for dette året heller...men en ting jeg hele tiden prøver å bli bedre på er å klare å være tilstede i øyeblikket...altså .."Her og nå ! " Klarer det av og til ...men det er jammen ikke lett..


#drammen #dtavis #mjøndalen #blogg #norgeDa er jula over for denne gang...og jeg er sliten !

Jeg liker ikke å klage så mye, og ikke skrive så mye om slitenheten ved ME , men av og til gjør jeg det alikevel fordi det er en veldig stor del av livet mitt ..og derfor har jeg behov for å forklare litt innimellom.

Jula her har vært koselig og stille og rolig..men noe ekstra blir det i desember..med litt mer matlaging...pynting og innkjøp av noen pakker...og det er absolutt verdt å bli sliten når en også koser seg ekstra mye .

Men nå var jeg først og fremst sliten etter å ha ryddet vekk jula. Begynnte i går med å sette det meste av pynten på spisestuebordet..for så i formiddag å legge det i esker .

Og nå i ettermiddag har vi tatt vekk juletreet..greit å fordele det over ett par dager..slikt en lærer seg etter hvert..før var det unnagjort på et par timer . ...men det gjelder å disponere kreftene riktig..og ikke bli totalt utmattet .

(Skal skrive et lite innlegg snart om slitenhet ved ME..for det kan ikke sammenlignes med å være vanlig sliten )

Her ser dere pynten som har stått rundt i stua mi...har vært rød jul her for å si det sånn..


#blogg #mjøndalen #buskerud #julepynt #norge


Mine bilder på bloggen !

Noe av det som er mest gøy med å blogge (bortsett fra alle de koselige folka) er å ta bilder..jeg er ikke så god på det fototekniske, men er veldig glad i å finne motiver .

Så her på bloggen bruker jeg kun mine egne bilder (om ikke noe annet er oppgitt..som f.eks bilder som er tatt av meg på tidligere fotojobber o.l )

Så her kommer et knippe av noen bilder jeg har tatt, mange har vært på bloggen før men ikke alle...vanskelig å bare plukke noen.

Her er det lett blanding av temaer og årstider....


Natur blir en aldri lei av å fotografere...

Lett blanding av motiver....

Røde "hus" i Åsgårdstrand og på spiralen i Drammen...

Nam....

Bildet av hestene er tatt i Porsgrunn for noen år siden....


Så var det noen av antrekksbildene da...


Farfars Peoner i vår hage....Kikkertbilde....

 

Nyttårsaften 2015......................#mjøndalen #norge #blogg #åsgårdstrand #porsgrunn #spiralen #drammen


 

 Tok litt tid...men her kommer et GODT NYTT ÅR fra meg også ....

Måtte bruke litt tid på å få lagt inn bilder og skrevet et innlegg denne gangen..men nå er jeg i gang igjen....så da vil jeg ønske dere alle et fint 2015.

Som noen sikkert vet feiret vi nyttårsaften veldig stille og rolig, med eldste sønn på middagsbesøk..koselig var det med god mat og film.

Skriver litt under bildene..
Enkel mat med ferdigmarinert kalkunbryst, et glass vin til maten (og resten i gløggen senere på kvelde)..og for de som husker at jeg hermetiserte pærer fra hagen i høst..de smakte kjempegodt ved siden av is, krem og sjokoladesaus...

Vi har flott utsikt, så vi så det meste av raketter som ble sendt opp her i bygda..men ikke like lett å få tatt bilder av dem..men jeg fikk "fanget"noen..

Velkommen 2015......#mjøndalen #nyttår #norge #blogg #raketterGodt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser
hits