hits

Takk så greie dere er..

Jammen er det mange hyggelige folk som er innom bloggen min...jeg la jo ut et innlegg med litt ulike antrekk tidligere i dag HER.. og jeg har fått mange koselige kommentarer fra folk som liker antrekka og syns jeg er fin ..og ikke et ord om hvor "stusselig" jeg ser ut på dette bildet under her (slik jeg som oftest går kledd..hehe..)

Alle nettrolla som bare kommer med stygge kommentarer er visst aldri innom her hos meg..bare de snille som snakker positivt om andre..

Ønsker alle ei fin ny uke...

#blogg #ego

 

 Hurra for ANNEBE..

2 April var det fire år siden jeg laget mitt første blogginnlegg HER... Et par dager forsinka feiring siden det har vært påske..men i kveld blir det stort selskap her...

Bare tuller, blir nok en vanlig kveld med en kopp te..hehe..

Men jeg angrer ikke på at jeg starta med blogging..så jeg satser på å fortsette i mange år til..

Bloggere er ikke som andre folk... (prater bare for meg sjøl altså..hehe..)

 Tatatata.. den store avsløringen ..og håret før og etter..

Bare tøyser litt (som vanlig..hehe..) . Men altså frisøsalongen jeg var i var Jan Thomas studio i Parkveien i Oslo. Jeg hadde time hos en hårstylist som het Charlotte og hun var hyggelig og flink.. JT så jeg ikke snurten av..

Det var enkelt og fint der, og så fikk jeg sånn deilig hodebunns-massasje så det ble en fin opplevelse selv om dagen ble litt lang for meg..

Nå er jeg veldig fornøyd med frisøren min i Mjøndalen også. Dette var mest fordi jeg ofte har tenkt at det hadde vært moro å vært i salongen til JT en gang..og at det ble en dag litt utenom det vanlige.

Det jeg sa som ønske for håret mitt var at det IKKE skulle være kult og trendy..men naturlig og greit å ordne selv..

Så et par bilder fra jeg gikk inn på den røde løperen og på vei ut etter frisørbesøket , som for øvrig varte over fire timer og kosta 4590 kr..

Spent på vei inn...

Er man blogger så er man blogger...

Fint skarre værra...

Ikke så store forandringa , men naturlig og enkelt slik jeg ønska det..så da er jeg fornøyd...

Hårstylisten (frisør med mye erfaring fikk jeg greie på) hadde lyst til å sette på meg noen punkt-vipper som jeg syntes kom godt frem på dette bildet (ikke noe jeg betalte for),og de kunne jeg bare vaske av når jeg kom hjem..og det passet meg bra siden jeg liker best å være den ujålete Annebe sånn til hverdags...

#frisør #oslo

 Nå kan dere gjette hvor jeg var...

Jeg må bare dra ut spenninga litt til.. For jeg regner med at dere i dag har lurt veeeeldig på hvem frisør jeg var hos i går ..hehe.. (Et par tips nederst i innlegget ..:) Gårsdagens innlegg ser du HER... 

Litt fargeforandring, men ikke veldig mye da..

Nå kan du gjette hvilket "hårstudio " jeg var i.. Et par hjelpemidler på veien.. Jeg måtte gå på den "røde løperen" opp trappa..håpa på terningkast 6..men så fikk jeg ikke terningkast i det hele tatt..

#hår #frisør

 

 En annerledes dag...

I dag har jeg vært hos frisør i Oslo..på et sted jeg har hatt lyst til å prøve i flere år egentlig, men nå fikk jeg endelig vært der..

Sliten nå så kommer tilbake på bloggen i morgen tenker jeg...

Men jeg fikk i alle fall en kaffe der jeg var...

#frisør #hår Litt reklame..

De som har fulgt meg en stund har nok sett noen av disse bildene før, men siden det stadig er nye lesere kommer det her et lite utvalg bilder fra reklamer jeg har vært med på ..

Første gang jeg var med på noe slikt var jeg 33 år..siden har det vært en del oppdrag både med mote og reklame. Med både bilder og filmer tipper jeg på at jeg har vært med på sånn ca 200 ting..men har kommet litt ut av tellinga..

Bildet i headeren min er jo også fra en reklame, og det er ikke mannen min jeg dytter..han jeg har her hjemme behandler jeg pent ..hehe...

Bildet over, nederst i høyre hjørne er blant de nyeste, for ca 11/2 år siden..det er for Cubus..

Noe av det som er morsomt med slike jobber er jo at man får prøve seg på alt fra lege ..til det å ligge i armkroken til fremmede menn..

#reklame #reklamemodell God natt med litt lys inne og ute..

Har vært innom å lest litt blogger i dag, men ellers har det vært en skikkelig hviledag på meg. Hadde tenkt å hoppe over å legge ut noe i dag, men tidliger i kveld da jeg så ut vinduet syns jeg det var litt fint med lysa på utsiden..og de som speilet seg fra innsiden..

Så da sier jeg god natt og fin morgendag til alle som er innom, så kommer jeg forhåpentligvis sterkere tilbake i morgen ..

På bildet over er det lys fra gatelykta, lys i vinduene på en del av rådhuset,lys fra husa og veien i bakgrunnen.. lys fra stua , lys fra kjøkkenet vårt..og til og med fra sola som har gått ned bak åsen..

Den "ufoen "er kjøkkenlampa vår.. #lys #mjøndalenTøft eller bare teit..

Lottomillionærer er ikke som andre millionærer heter det jo... Og litt sånn er det med voksne damer som blogger også ..vi er ikke som "vanlige"damer..hehe..

Her på bloggen er det skyggebilder, blåsing av såpe- bobler og folk som har "levende" tøydyr..(som Frodith bl. a..)..for å nevne noe..

Så var det disse bildene her da.. Da jeg gikk inn på "kontorrommet"i går kveld ble det så fin skygge på veggen der, så da ble det å knipse litt bilder da, og når man først er i gang så er det jo veldig moro så da ble det noen ulike varianter ..så her kommer et lite utvalg..

 

 

#skygger #fotoNår livet blir veldig annerledes..

Ikke så ofte jeg skriver om sykdommen min (ME) og hvor store forandringer det har blitt i livet mitt etter at jeg fikk det..( skrev litt mer om det før ) Et innlegg HER bl.a..om å Leve et liv ikke vinne en krig..

Har hatt diagnosen ME siden 2010, men hadde det nok et par år før det også.. Nå skal jeg ikke "utbroddere"så mye om alle plagene jeg har hatt og fortsatt har. Men jeg har tenkt litt ekstra på hvor annerledes livet mitt har blitt etter jeg ble syk  de siste dagene..

For i går var det sånn" 40 år siden vi gikk ut av skolen fest" for oss som gikk ut av Veiavangen ungdomsskole i 1977..

Jeg var med på festen som var for 15 år siden , men den i går og de to før det har jeg måttet stå over da det er langt over grensa for hva som er bra for meg..

På festen for 15 år siden var det jeg som hadde takke for maten talen (som jeg fremførte med sang ), jeg var stort sett i farta på dansegulvet hele kvelden og var blant de siste som gikk hjem.. ganske typisk meg på fest før..

Nå er det kaffe med mannen på lørdags formiddagen som er blant de største utskeielsene i løpet av uka.. men jeg prøver meg frem sakte men sikkert på nye utfordringer, som en lutefiskmiddag på restaurant med mannen før jul og en kinotur etter jul.. ( obs ..jeg har ikke angst, blir bare totalt utmatta av mange inntrykk, stor aktivitet og mange folk å forholde seg til på en gang. )

Det går sakte men  sikkert i riktig retning...( med en del tilbakefall underveis da ) ..men  en dag skal jeg  "danse på bordene" igjen.. 

Og jeg har blitt flink til å sette pris på det jeg faktisk klarer..  ( men det var ikke like enkelt de første åra å skjønne at en ikke var den samme aktive som før )

Skriver litt under bildene..

Festen i går var ikke lenger unna enn at jeg kunne se ned dit.. Så inne i lyset der nede på bildet er nok noen av mine "gamle" klassekammerater..var vel de som røyka som var uti der..hehe..

Ikke så vakkert bilde..men litt typisk meg på fest.. her fra en fest på den tida jeg var frisk med tidligere jobbkolleger..

Nå er det flere dager som er slik...men heldigvis ikke bare slik...

#me #bloggKulde og snø !

Siden jeg ikke blogga i går kommer det to bidrag fra meg i dag i Frodiths vinterutfordring HER.. Har sett mange flotte bidrag som andre har lagt ut..og vinter ER vakkert , men jeg gleder meg til våren nå altså ...

Bildet under her ble tatt ved juletider ,og jeg synes i alle fall det synes at det var en kald dag da det ble tatt..

#kulde

Bildet under her av snø er ikke det fineste jeg har, men det ble litt annerledes fordi det er tatt ut av bilvinduet....

#snø #Darbu #vinter #bloggDen 12.mann..

Nå har vi akkurat kommet fra kino, første kinoturen min på 5-6 år..men denne hadde jeg bestemt at jeg SKULLE se på storskjerm...Mannen elsker alt som har med historien rundt 2. verdenskrig å gjøre..jeg var mer interessert i filmen som "sådan"...

Utrolig flott film med gode skuespillerprestasjoner ..og FOR en historie... 

Kan absolutt anbefales !

Og husk å kjøpe kinogodt ..

#kino #drammen

 

 Det her var jeg med på !

Fortalte jo tidligere i vinter (HER) at jeg var på en fotojobb i Oslo , og at jeg skulle fortelle senere hva det var for slags jobb. Jeg var altså modell for Norsk Ukeblad .Noe jeg var ganske ofte før, men nå var det 6-7 år siden sist . Både fordi jeg ble syk og fordi stylisten som pleide å kontakte meg slutta å jobbe der bl.a..

Men nå ble jeg altså kontakta igjen av en kjempeflink stylist som heter Karen Eriksen..og hun har også en blogg med bl.a mye flott antrekksinspirasjon og gode tips, den kan du se HER ...

Bladet jeg er med i kommer neste uke, men siden dette bildet står på trykk i denne ukas N.U avslørte jeg "hemmeligheten"nå..hehe... 

Dagens lunsj og litt lesestoff...

#norskukeblad #blogg

 

 

 

 Ser ned på NAV..og dagens gode gjerning..

HALLO !..ingen vits å klikke deg inn her om du vil lese om klager og drama..hehe... Det er bare det at når jeg låser meg inn og ut i leiligheten så ser jeg rett ned på inngangen og taket til NAV..om jeg skulle ha lyst kan jeg se hvem som står å venter på at det åpner også...men det er ikke akkurat hovedinteressen min..

Er jo litt koselig stemning ved inngangspartiet der nå på denne tiden..

Og på taket der er det full vinter akkurat nå...

 

Så var det dagens "gode gjerning ".. Jeg kjørte noen til en legetime i Kongsberg i dag..og mens jeg venta parkerte jeg i parkeringshuset til senteret rett ved. Da jeg hadde kjøpt billett og skulle legge den i bilen så jeg først en 200 lapp og så en til som lå på bakken der.. så meg rundt om jeg så noen som kunne ha mista dem, gikk opp trappa og ned igjen for å se om noen kom tilbake for å lete...men nei..

Jeg hadde jo ikke hatt noen glede av å bruke di pengene, så jeg gikk til senterkontoret og leverte dem der, for jeg tenkte at da hadde den som hadde mista 400kr i alle fall en mulighet til å få dem igjen ( Jeg ba dem gi det til et veldedig formål om ingen spurte etter dem )...

Jeg synes "gode gjerninger" er best om man ikke forteller om dem...men ved å skrive om det  fikk jeg jo "litt igjen for penga"..hehe...

#Stortorvet #Kongsberg  #nav #penger #blogg

 Pent på vei over bygda i dag !

Som nevnt i forrige innlegg HER , var mannen og jeg en tur på Eikersenteret i dag.. som ligger i nabokommunen Øvre Eiker..vi bor i Nedre Eiker ..

På hjemveien kjørte vi over bygda..og siden mannen kjørte knipsa jeg litt bilder ut av bilvinduet.. Mangla den blå himmelen, men jeg syns det var fint med det hvite og" landelige"landskapet uansett..

Her ser dere litt av bygdeveien også..

Sola holdt på å titte frem bak i horisonten ..men lot det være..

Ved det huset her husker jeg vi stoppa for bensin da jeg var barn og pappa hadde kjøpt bil og vi skulle på første kjøreturen ..Han tok med bensinkanna og skulle gå til Mjøndalen, men mener å huske han fikk sitte på med noen underveis...

#nedreeiker #øvreeikerJul i stua og på bloggen !

Først vil jeg anbefale et par blogger som skaper litt ekstra hygge nå i førjulkstida ! Ja det er mange blogger jeg gjerne skulle anbefalt ..men de to her har lagt mye arbeide i å ha adventsfortellig og kalender på bloggen hver dag før jul..

Hos Natheless kan du lese en nydelig adventshistorie med stemningsfulle tegninger til.. bare se HER.. Og hos Frodith HER kan du se hva Salt og Pepper (to aktive tøyrotter)driver på med i førjulstida..og  svare på morsomme oppgaver og ha mulighet til å vinne fine premier..

Her hos oss er det meste av julepynten fremme nå, har ikke så mye som vi hadde i huset og da gutta var små..

Røde lys blir bytta til glitrende gull-lys på julaften..Duken her har jeg fått av farmor da hun levde, hun drev mye med håndarbeide, men jeg er usikker på om hun har laget eller kjøpt denne.. jeg liker den i alle fall.

Nå skal mannen hente det kunstige juletreet i boden.. så får vi se om det blir pynta i kveld..

#blogg #advetstid

 Det er miiiin dag i dag..herregud for en herlig daaag... hehe...

Ja som sikkert flere har fått med seg har jeg bursdag i dag..hele 56 år ! Da jeg var yngre syntes jeg det var SKIKKELIG gammal.. nå syns jeg det er LITT gammal..hehe..

Feira jo dagen med guttene i forrige uke HER.. og eldste sønn kom innom å spiste her etter jobben i dag ..

Så har jeg fått et veldig hyggelig bursdagsinnlegg hos Frodith.. HER , hun har også en julekalender der man kan vinne fine premier hver dag frem til julaften...

Fikk pakke av mannen i dag tidlig.. Men jeg var med å kjøpte den selv altså..hehe.. vi er jo ikke så nøye på det der med gaver lenger, for vi kjøper det vi har lyst på eller trenger "hele tida".. Men da vi var å handla på lørdag ville han så gjerne at jeg skulle kjøpe meg noe, så da valgte jeg meg en parfyme siden jeg ikke kom på noe annet spesielt jeg ønska meg...

Også fikk jeg de kjempefine vottene her av ei venninne som jeg tok en kaffe med på formiddagen i dag... og de har hun strikka selv...

#parfyme #votter

 Dagen så langt ! (Hjemme og i Drammen.. )

Ja som dere sikkert vet uten at jeg bør fortelle det er det 1. søndag i advent i dag.. Jeg pleier å ha pynta til jul (bortsett fra juletre) før denne dagen..men ikke i år, så fant frem litt i full fart på morgenen i dag..

Hadde adventsstake da vi bodde i huset.. men den leverte vi på Maritastiftelsen.. så nå blir det bare å tenne litt lys sånn "diverse" steder i stua..går i grunnen helt fint det også..

Egentlig har jeg en "vondt i hode dag" men trang litt frisk luft og siden det ikke ble tur til Drammen i går, tok vi ei lita runde der...

Ikke det flotteste juletreet kanskje, men lyser nok pent i mørket...

Tok en kaffekopp...

Så at det var kommet sjørøvere til byen...

#sabeltann ..

Lydkulene er alltid fine...

Noen flammer i den bålpanna så er julestemningen der..

#drammen #starbucksLyst til å vite litt mer om Mjøndalen...

Eller Mjøndær`n som de fleste av oss som har vokst opp her sier. Da kan du kjøpe Norsk Ukeblad denne uka for der har de et innlegg fra Mjøndalen.

Jeg har jo skrevet om og tatt mange bilder fra Mjøndalen å lagt ut her på bloggen, det HER var vel det første innlegget.

Jeg kjøpte bladet i dag og leste mens jeg spiste lunsj..

Og rett ved brua dere kan skimte,(på denne siden av elva) bor vi nå...

Kombinere lunsj og et blad er en hyggelig ting...

#Mjøndalen #norskukebladLitt "julenostalgi"..

Det her er noen av tinga med litt julepreg jeg rydda fra loftet da vi flyttet fra huset. som jeg nå bare har bilder av.. Ting som har gjort nytta si i mange år, men man kan ikke ta med alt videre..

Denne nissejenta har jeg hatt i veldig mange år..og den fikk jeg av farmor og farfar..men nå drysset den så mye sagmugg at den ikke var brukendes lenger... 

 

Denne kakeboksen har vært fylt med krumkaker i åresvis..men nå var den litt bulka og slitt..og det er ikke så mye baking lenger heller..

 

Det her var ting fra kjelleren til farmor og farfar og jeg har jo aldri brukt det..men husker farmor brukte gorojernet før det ble elektriske å få..farmor bakte alle syv slag og flere enn det også..

Gave fra en av gutta...

De eskene her syns jeg var så koselige, men kan ikke fylle opp skapene i leiligheten med alt mulig....men har tatt vare på krusa som var inni da... #jul #nostalgiLitt nostalgi..

Da vi flyttet fra huset var det mye å rydde på loftet og mye som måtte kastes eller gis bort. Så jeg tok bilder av det meste..og bittelitt har jeg tatt vare på..

Det kommer nok flere innlegg av ting fra loftet senere..

De tinga her er fra min barndom/ungdom..

 

Den første skolesekken ..Jeg var veldig glad i å skrive brev og hadde "haugevis"av brevvenner.. Blokkfløyte var ikke favoritten, men lærte jo "gode varme hveteboller"etterhvert..hehe...

Jeg likte godt norsk musikk som Terje Tysland og Stein Ove Berg.. ellers var Dolly  Parton en favoritt... #minner #nostalgi

 Farsdag før og nå !

Da jeg var barn var det stas med farsdag husker jeg, lagde kort med stor iver.. og det var alltid kaker og kaffe med familien ! Da gutta var små feira vi også dagen litt..men nå er det mer slik at om gutta kommer innom er det hyggelig , men vi gjør ikke så mye ut av det..

Bildet under her av pappa og meg er fra en ferie vi var på, og det syns jeg er et koselig bilde. Pappa døde jo i 2006 og jeg savner ham masse..

#familie #farsdagNoen fine bilder..

Sier fine sjøl jeg hehe.. for så flotte motiver blir ekstra fint med makrolinsa syns jeg... Disse tok jeg den samme dagen der jeg tok bilder av litt frost og rim HER.. for i sola ble det mest dråper av det..

Skriver litt under bildene.. og hører gjerne om det er et bilde her du likte ekstra godt..

Henger og slenger men fin for det..

Baksiden kan også være fin..

Dråper i solskinn...

Dekorativt ....litt som et hjerte...

Her var litt av frosten også.. litt julestemning syns jeg..

Enkel men fin på sin måte... #natur #friluftsliv #høst #foto #mjøndalen

 Kos i førjulstiden..

Jeg starter egentlig ikke med jula før i Desember. Men nå er det en førjulskonkurranse hos Søtmonsen , der en skal lage et innlegg om noe som har med jula å gjøre, og det må gjøres før søndag...

Meget kort fortalt så elska jeg jula som barn..alt fra gaver til små detaljer som hadde med jul å gjøre. Da guttene var små var det også veldig kos med jula... fortsatt koser vi oss sammen og mye er fint...men må ærlig innrømme at jeg ikke er sååååå glad i jula nå som før...

 Når det gjelder pynting er det rød jul hos oss, kanskje baker jeg et slag kaker..kanskje ikke. Noen få gaver skal kjøpes (før var det mange ) . Litt ekstra mat og drikke blir det også..men mye enklere enn vi gjorde det før..

 Og i begynnelsen av Desember er det bursdagen min ..da pleier jeg å lage litt julestemning på bordet !

Et par bilder fra tidligere feiringer...

#førjulstid #familieBlogging mot mobbing ! Er all erting og utestengelse mobbing ...?

Nå er det ei viktig utfordring på bloggen , og den er det Ei_heks som har satt i gang... HER kan du se innlegget med utfordringa...

Som vanlig vinkler jeg ting slik at det handler om meg...og det er mine tanker og opplevelser, andre kan ha det helt annerledes.

Jeg tar først og fremst sterk avstand fra all mobbing, det er mange mennesker, både barn, ungdom og voksne som får livet ødelagt og i værste fall velger å avslutte det pga mobbing..

 Men når jeg tenker tilbake på min oppvekst husker jeg at jeg ble erta en del for at jeg hadde så lange tynne bein.. Nå syns jeg det bare er "stas"... men det var ikke moro den gangen..og jeg grua meg for å reise meg opp å gå bortover i skolegården for da kom det ofte kommentarer om det..

Jeg husker også den perioden på ungdomsskolen da noen begynte å ha fest, og bestevenninna mi ( og det er hun fortsatt) ba mange av de andre jentene i klassen men ikke meg..husker den kvelden at jeg ble med mamma og pappa bort til naboen vår, og jeg tenkte mye på at de andre var på fest..og var selvsagt lei meg..

Men jeg tenker ikke på det som mobbing.. men det har nok å gjøre med at jeg hadde det bra i livet ellers..jeg var ikke ALLTID utestengt, og jeg var IKKE en fast hakkekylling..

 For det jeg tenker er at om man av og til får en kommentar man ikke liker, eller ved en anledning eller to ikke blir bedt med på noe man har lyst til er man da automatisk mobba og utestengt.. ?

Om noen føler seg mobba skal det uansett bli tatt på alvor ... 

 #mobbing  #ego

 

 

 Lys i mørket !

I dag er det jo Allehelgensdag, en dag da man minnes de som har gått bort (men det går jo uansett ikke en dag uten at man tenker på dem)... 

Siden mamma døde i løpet av det siste året ble jeg invitert til å komme i kirken å tenne lys, men jeg er ikke "så glad i " slike tilstellninger  så det ble heller til at mannen , eldste sønn og jeg kjørte innom kirkegården å tente lys for mamma og pappa der...

Jeg er glad jeg bare har fine minner om dem !

Ikke så skarpt bilde av dem, men jeg liker slike bilder der jeg ser at de koser seg... (Mamma ble 75 år ..og pappa som døde for drøyt 10 år siden ble 70 år..)

#savn #allehelgensdag

 

 Når mannen får låne kamera av meg..

Da blir det ikke bilder av blomster og trær... men av motorsykkelen ! Mannen hadde lyst til å få tatt noen bilder av motorsykkelen før han setter den inn for vinteren !

Da jeg ikke orka å bli med å ta bildene i går ettermiddag, skulle han forsøke å ta noen selv..

Og jeg syns jammen han var flink til å ta bilder jeg, og ganske "kreativ" med omgivelsene også..Sykkelen er en Harly Davidson..(Street Bob)..om noen lurer

De første tok han oppe ved Portåsen !

Nypussa og fin...

På skogtur....hehe..

Høstlig bakgrunn...

Her kom det med et strå i front..men det er jo i naturen...

Lyset måtte på i kveldinga..

Så tok han noen litt mer "urbane" ved bensinpumpene..

Blir ikke noe kjøring uten drivstoff...

Her gjorde han ei fototabbe (som jeg ofte gjør også) la i fra seg sekken (eller andre ting)som kommer med i bildet....  #foto #harly #mc #motorsykkel #portåsenNoen høstdetaljer !

Gikk litt rundt rett ved leiligheten da sola titta frem i dag.. og man trenger ikke gå mange meter før det er flotte høstdetaljer å se..

Nyper i solskinn..

Alene på en gren..

To små soler (blader)..og bjørkestammen.. 

Lys og løv...

Litt rustikk og høst på en gang...

Høstløv i vannet... #høst #foto #makro #Mjøndalen Noen bilder av meg fra blader !

Jeg hadde jo en del slike innlegg når jeg starta å blogge, men nå er det en stund siden. Så her kommer et lite utvalg bilder av meg som har vært i blader og der jeg har klær som passer litt nå til høsten ( noen av dere har nok sett en del av dem før også ).. Får se om jeg finner frem noen flere etter hvert !

Noen av bildene her er ca 20 år, noen er ca 5-6 år gamle..

Norsk Ukeblad er det bladet jeg hadde mest motejobber for,derfor er de fleste bildene derfra .. De siste åra har jeg jo ikke orka ta så mange oppdrag, men har vært med på litt reklame og noen "modelloppdrag" i KK...

Gjengivelse fra blader blir jo "så som så"..

Liker bildet med den kåpa selv om den er litt "utypisk" for min smak..

Bildet med den hvite poloen er fra første gang jeg ble tatt bilder av til et blad ( der var jeg 33 år og bildet var i Motesjournalen..som ikke finnes mer.. )

Dette kunne jeg gått i nå også tenker jeg...

Fint med farger , men selv går jeg mest i grått og blått og slikt som er litt "anonymt"..men kan trå til en sjelden gang...

#mote #modellEn liten "fototest"..

Bildene her er fra tidligere i uka da jeg hadde vært til fysioterapi. På veien til og fra kjører jeg forbi Sølfastøya.. Stoppa der for å sjekke ut et par funksjoner på kameraet, så legger ved noen bilder selv om de bare var en test..for selv om jeg ikke jakta på de flotteste motivene var det jo litt høststemning her syns jeg..hehe..

Ønsker alle ei fin helg !

Sjekker de ulike innstillingene for selvutløser.. her var det to sekunder..kom ikke langt på den tida...

Rakk å snu meg..hehe..må nok bruke den med ti sekunder som jeg pleier...

Fin brygge med høstløv...

Høstblader..

#sølfastøya #drammenselva

 Morgentryneutfordring !

Har vært stille fra meg et par dager nå. Men har fått med meg flere herlige "morgentryner". Nå er det en utfordring på bloggen Due, tror siste sjans til å bli med er i dag..se HER...

Kommer innom bloggen igjen litt senere i dag...

Pusser tenner hver morgen....så dette er mitt morgentryne... #blogg #morgentryne

 På besøk hos "heksa mi"..

Og da tenker jeg ikke på bloggen til Ei_heks.. selv om jeg har vært innom der også, og det er alltid hyggelig , se HER.. men her snakker jeg om ei fantasiheks som jeg hadde som lita jente..

Kort fortalt.. på vei mot Drammen ligger det et jorde og et grøntområde der det ofte går noen hester og gresser, men de var ikke der da jeg var der nå.. Da jeg var barn ( tenker sånn i 5-7års alderen) og var på bytur med mamma og satt på bussen til og fra hadde jeg en fantasifigur som var ei heks som bodde i det lille skuret oppe under trærne der oppe..

Jeg fortalte mamma historier om hva heksa holdt på med og hvem som var på besøk der osv.. tror de andre på bussen hørte historiene også..hehe..

Men jeg har aldri vært oppom der, før i forrige uke en dag som jeg parkerte og gikk opp å kikka. Burde vært enda "tøffere" å gått over gjerdet å sett inn i skuret.. men var litt redd noen skulle se meg..så ble litt på avstand..

Skriver litt under bildene !

Hun bor jo fint til da...der oppe under trærne..

Hadde vært gøy å titta helt inn....

Sånn omtrent så jeg det fra veien som barn.. og nå..

Måtte over her, men parkerte bilen for liker ikke kjøre over slike overganger om jeg ikke må...

Her kjører toget til og fra Drammen...

Gikk over denne kornåkeren her...

Og der står bilen å venter på meg...

Litt veggkunst... #Buskerud #barndom Dagens lunsj..og en "hårkurselfie"...

I dag har det som det ofte er vært en "hjemmedag".. Spist en deilig og lett lunsj og sett i et blad. La ut bilde av det på Instagram, der jeg heter annebe.blogg ( enkelt og greit..).. om du er der legg meg gjerne til..

Og så har jeg tatt en hårkur, det er sjelden jeg gjør det .. men sikkert lurt siden jeg har litt striper i håret, noe som tørker ut håret har jeg hørt...

Gjøre det litt koselig for seg selv..og for instagram og blogg da....

Så får vi se da om jeg får langt, tykt og glansfullt hår.. den lukter i alle fall godt..hehe.. #kkmagazine #joico 

 

 Kaffe og ME !

Nå tror jeg ikke kaffe har noen spesiell påvirkning av ME , bortsett fra at om jeg drikker det på kvelden får jeg ikke sove og da påvirker jo det neste dag..

Men i går måtte jeg ned til Drammen for å høre i fotobutikken ang noe jeg plundra med på kameraet mitt. 

Og det jeg har lært etter jeg ble syk er at det er viktig å ikke stresse og skynde seg til alt mulig ..så da ble det en kaffe før jeg gikk bort i butikken.

Kjøpte meg et blad og tilfeldigvis sto det om ME  (som jeg fikk diagnosen på i 2010, hadde nok hatt det noen år før det også)..og det meste jeg leste her stemmer med mine opplevelser.. 

Nå har jeg tidligere lest masse om det, og prøvd ulik behandling ( Går fortsatt jevnlig til fysioterapi )...men som det også står i bladet her så er det ingen behandling for det , man må bare lytte til kroppen sin og kjenne hva som gir og tar energi..

Hadde vondt i hodet så måtte ha litt søtt også..ble litt for mett..hehe.. Denne utgaven av Allers er i salg nå !

At man har forsonet seg og klarer å leve med det betyr ikke at man ikke ønsker og tror at man en dag blir helt frisk, men bruker man for mye energi på sorgen over å ikke være som før har man ikke noe liv i det heletatt..

Noen utdrag som jeg kjent meg godt igjen i... #ME #allers #torgetvest #drammen #bloggHahahahah..

Jeg har jo ikke noe slike filter eller "apper "på min egen telefon.. Men gutta var her å spiste Taco i dag..og da satt yngste sønn å tok bilder av meg å leika seg litt med...

Noen ble jo riktig så vakre ..men de her syns jeg ble de morsomste...hehe...

Fin kveld videre til alle som er innom... #filter #humorKnipset av "paparazzifotograf"...

Som jeg fortalte i forrige innlegg har ikke formen vært særlig god de siste dagene ! Men i går måtte jeg bare komme ut å få litt frisk luft , så da mannen dro på trening tok jeg sykkelen og kamera å tok litt bilder langs elva bak her vi bor , bildene kan du se HER..

Da mannen kom fra trening ringte han å lurte på hvor jeg var, da var jeg nede ved bensinstasjonen der jeg skulle snu å sykle tilbake..

Han sa at om jeg venta der kunne han sykle ned dit så kunne vi ta en is sammen ..

Så da gjorde vi det slik, siden jeg var litt svimmel måtte jeg ha litt å spise også.. så mannen passa sykkel og kamera mens jeg gikk inn å kjøpte, og nå har han jo lært seg hvordan han slår på kameraet .. så da jeg kom ut ble jeg knipsa ..og tatt på fersken mens jeg spiste pølse...

Det har jo vært sånn styggeste selfie utfordring på bloggen til Ei_heks , hvem som vant ser du HER..(står i kommentarene) Når du ser bildene av meg her i dette innlegget tror du kanskje det var meg som vant... men det viste seg at jeg ikke var stygg nok..hehe..

(Opplyser om at det var makrolinse, så mannen hadde ikke dreisen på å stille den skarpt..heldigvis ! Og husk at jeg hadde hatt på sykkelhjelm...)

Skriver litt under bildene..

Håper ingen ser meg nå .. 

Er bare sååå sulten..

Er vel ingen kjente i sikte...

Der oppdager jeg fotografen...

Isen var veldig god , kan anbefales... #blogg #sommer #is #pølse #ferieAnnebe lærer bort løpeteknikk..

Jeg tuller litt nå altså.. Men jeg burde jo egentlig kunne mye om løping siden jeg har vokst opp i en friidrettsfamilie, det har jeg skrevet om HER.. 

Men bildene her er bare på gøy, fra da mannen og jeg var i Åsgårdstrand og måtte finne på litt mens det var skya og kald vind.. men så fort sola kom var det bading igjen...

Løpeteknikk kan du lære litt om HER om det var det du "var ute etter"..hehe...

Blir ikke mer moro en man lager selv sies det jo..

Hadde jo stranda nesten for oss selv så det var god plass..

Legg merke til hvor lett jeg er på foten, spenst i hvert steg..hehe...

Ser ut som mannen har lært litt også... #løpeteknikk #Åsgårdstrand #løping #sommer #bloggSpeil-selfie..

Hadde tenkt å legge ut litt flere innlegg fra ukas turer i dag, men er så slapp etter "ferieaktiviteten".... så det blir bare en speil-selfie fra doen på Åsgårdstrand fra meg i dag... syns blomstene rundt speilet passa så fint til t-skjorta mi...

Satser på å være mer uthvilt i morgen, å være litt aktiv på bloggen da...

#sommer #Åsgårdstrand

 God natt og fin morgendag ..

Sier god natt med denne "stripa" fra forrige innlegg(sto i Dagbladet.) Leste den i dag da mannen og jeg var på "frokostdate", syns den var litt morsom..

Frokosten i dag var en av tinga jeg har krysset av på "to-do" lista for ferien , hva mer som er på lista kan du se HER..

Nattaklem til alle som er innom bloggen min !


#ferie #sommer
 "Telenorpiken" !

Jeg var og tok noen bilder til en telenorreklame for ca 3 uker siden.. Nå var det kommet et i bruk på sidene deres for bedrift.. Men jeg føler meg ikke akkurat som noen "telenorpike" altså..hehe..

Hvorfor den overskrifta ser du på nederste bildet..


Og øverst i "headeren" der var jeg gitt... Yngste sønnen var innom her i går og la ut denne 24 timers oppdateringen på Instagramkontoen  sin (admiralroger).. hehe... #instagram #telenor
 Den usminka sannhet...

Siden jeg har hatt en del antrekksinnlegg o.l er det kanskje mange som tenker at jeg er jålete og forfengelig...

Men det er vel omtrent så langt fra sannheten som det går an å komme.....  Sminke bruker jeg kanskje litt av en gang annenhver uke eller noe sånt, hudpleie har jeg vært til to ganger i mitt liv..og negla har jeg aldri fiksa...renser dem jo selv da.. Også hender det av og til at jeg vasker meg ..hehe... ( det var fleip om du ikke skjønte det )

Jeg syns det er flott når folk pynter og sminker seg jeg, men det er liksom ikke meg sånn til vanlig...men jeg kan "trå til" å pynte meg en sjelden gang... men sminken liker jeg så diskre som mulig..

Og håret ...ja det er bare å se på bildene her...


En selfie på morgenen i dag før jeg skal til fysioterapi...Og en selfie i butikken etter fysioterapien... sveisen har falt litt sammen, men er det så nøye a.... #usminka #selfie
 

 

 

 Moteblader til inspirasjon ....eller ikke...

Det hender rett som det er at jeg kjøper meg et "moteblad". Jeg liker å følge litt med på hva som rører seg i moteverdenen , selv om jeg har min egen enkle , klassiske stil...


På bildet under her kan jeg f.eks sitte å tenke på hvilket antrekk jeg skulle valg om jeg "måtte" velge et..og valget hadde nok falt på den gyllene buksa og genseren nede i venstre hjørne..kåpa kunne jeg stått over...

 

Bildet under her er visst tatt av en av verdens mest ettertrakta motefotografer : Ikke noe galt med rompa.. men jeg ble IKKE inspirert til å begynne med klatring...hehe..

#mote #foto ( Bildene var i bladet STYLEBY som fulgte med Costume....)
 

 

 Lørdag er grøtdag !

Nesten hver lørdag spiser jeg/vi risengrynsgrøt og da er favoritten den som skal koke i 25 min fra Toro ! Jeg liker nemlig å kjenne gryna .. sånn overkokt "institusjonsgrøt" det liker jeg ikke ( beklager om noen jobber på institusjon der di lager skikkelig god grøt..hehe..)

Også er det koselig å ta seg god tid og kanskje se litt i et blad mens man spiser...
#mat #risengrynsgrøt Om å være "ekte"..

I dag leste jeg først bloggen til Fjellgeitbundingen om det å ha en positiv blogg, så leste jeg Frodtiths innlegg om masker og så Etdiktomdagens innlegg om tårer. Dette er alle blogger der jeg vet at folk har sine ting å slite med(eller tenke på), men som allikevel fremstår som positive..

Så tenkte å skrive noen ord om min blogg igjen , som jeg tenker fremstår som ganske positiv, noe som er meningen ( selv om jeg "uffer"meg litt innimellom)...

Jeg tenker at det jeg skriver er "ekte" men allikevel bare en del av sannheten.. Bildene mine er ganske fargerike og "pene" men det er fordi det er slike ting det er hyggeligst å ta bilder av, også får det meg til å tenke at livet mitt ser da ganske bra ut til tross for at jeg er syk...

Noen tenker sikkert at hun er da mye på farta.. men det meste av bilder er tatt her hjemme eller rett i nærheten av der vi bor... mange ganger tar jeg masse bilder og fordeler i innlegg over flere dager ..Og ja det hender jeg tar en kaffe når jeg er i butikken, eller med mannen på lørdager eller går en tur på en halvtime en gang i uka eller noe slikt... jeg er tross alt ikke død.. ( uff det der var ikke helt meg å skrive..hehe..)

Jeg syns det er flott å se at andre som har "sitt" allikevel prøver så godt de kan å gjøre hverdagen så lys som mulig.. og håper andre tenker det om meg og min blogg også...

Noen bilder fra siste mnd..


Ikke værst det her vel... løvetannen er i en grøftekant rett ved oss...og elva ligger rett bak huset.....

 

Bildene under er fra et tidligere innlegg HER , jeg blir i alle fall ikke i bedre form eller humør av å se slike bilder (men syns man skal få blåse ut litt innimellom, om man føler for det)... 

#me #personlig
 

 

 Dersom vi snakker om detaljer...hvilket bilde ville du valgt ?

I gå var jeg på "svaneplassen"rett over broa der vi bor for å teste den nye kameralinsa . Alle bildene ble litt mørke..pga sola rett i mot meg, og jeg fikk ikke gått ut i vannet å tatt fra en annen vinkel heller..hehe..

Men altså om du skulle plukket ut et bilde av disse tre (som er ganske like) , hvilket er din favoritt ?


Seilende inn mot land med litt vann rundt seg..Nærbilde rett i mot...Eller nærbilde , litt fra siden... #svaner #nedre
 

 Fin himmel i kveld ...

Jeg syns det er så utrolig mye vakker kveldshimmel om dagen..eller rettere sagt kvelden !  Veldig glad vi har så bra utsyn her fra leiligheten også.

Ikke det skarpeste bildet.. men atmosfæren er det viktigste på slike bilder syns jeg ...

Håper alle får en strålende fin morgendag !


#kveldshimmel #mjøndalen
 Gult og grønt ! Og jeg bare mååååå posere...

Siden jeg ikke fikk lagt ut bilder til Frodiths kles-utfordring i går blir det to farger i dag . Gult hadde jeg ikke noe av selv akkurat nå.. så tok en titt i skapet til mannen og fant ei t-skjorte i XL og ei "stang" til å rulle over stive muskler o.l  som var i gult så da fikk det duge. Tenkte jeg skulle ta noen mer "gøyale"bilder men så bare måååå jeg posere, det faller meg så naturlig..hehe..

 


Under her er det grønne bidraget som er dag 4 ( bildet fra arkivet , for et par år siden)...siden toppen er kamuflasjefarget måtte jeg ha med litt grønn natur også....

#mote #antrekk
 Ivrig fotograf....måtte kaste buksa !

Ja det her er ikke så spennende som overskrifta kunne høres ut som kanskje..hehe...Men  jeg måtte faktisk kaste buksa etter at jeg tok bilder av hvitveisen for et par uker siden !

Dumt å ha på ei rosa bukse mann liker når man skal ta bilde av blomster, for da står man jo ikke bare oppreist, det vet dere som tar masse bilder... og her sto jeg på knea i fuktig mose og gress for å få knipset bilder fra flere vinkler... og da ble det jo grønske på buksa da..

Vaska den tre ganger, siste gangen på 90 grader..og ja buksa tålte det, men det gjorde grønsken også.. så da var det bare å kaste buksa da..


#blomster #foto
 En liten reprise !

Siden bloggen min som jeg skrev i forrige innlegg har "fylt"3 år nå..tenkte jeg å reposte et innlegg fra den første månden jeg blogget ! Så her kommer et som er litt personlig..

Er jeg spesiell?

Tanken slo meg da vi var innom en kafè,med aviser til utlån .

Om jeg har en avis ,forter jeg meg å legge den på plass så noen andre kan låne den,men har opplevd flere ganger at andre har den liggende på bordet til de går(så har man ikke lyst til å spørre heller ,de kan jo ha hatt den med seg.)

Helt fra jeg var barn/ungdom har jeg vært slik ,tenkt på hva andre føler..."er ikke så farlig med meg ,liksom"

Om vi skulle ha lagspill e.l på skolen og jeg var den som valgte tok jeg som regel de svakeste,selv om jeg da kom på taperlaget ,det var et mindre problem for meg enn å skuffe noen.

Var jeg på besøk hos bestemor og hun spurte om jeg ville ha eple eller pære ,sa jeg at det var det  samme ,selv om jeg helst ville ha et eple f.eks,for tenk om hun blei lei seg om jeg tok det hun hadde minst av

(men hun gjennomskuet meg nok,for hun sa ,nei det er ikke det samme,si hva du har lyst på)

Om jeg hadde samla flasker (som man gjorde da jeg var ung )likte jeg ikke å gå i butikken å pante dem,de som jobba der kunne jo bli skuffa siden jeg bare skulle ha penger for flaskene og ikke kjøpe noe.

Kom det noen nye på skolen syntes jeg at det var min oppgave å prate med dem .

Fortsatt er jeg sånn at om jeg er sammen med flere så syntes jeg det er min plikt å få med de som ikke er med på sammtalen,finne et tema alle kan si noe om osv.

Jeg har meget godt selvbilde og god selvtillit,så det er ikke for å bli likt eller for å få venner...

Kanskje det er mange som tenker som meg ,bare at det er sjelden jeg treffer på de som er sånn

Jeg er ikke spesiellt snill altså....

NOEN GANGER TENKER JEG,BURDE JEG FORANDRE MEG....NEI JEG TROR IKKE DET...DA ER JEG JO IKKE MEG LENGER !

 

 Blir ikke mer moro... osv....

Siden jeg ikke har noen slike morsomme/fine apper å "skjule"meg bak , tenkte jeg at jeg fikk more meg litt i paint.. blir ikke like fint kanskje..hehe... men moro var det ..

Og dere som kjenner til meg å det med Paint.. jeg holder ikke på til det blir fint... de første strekene blir der.. om det blir på "uttersida" og litt skakt se det orker jeg ikke styre så mye med....

Ha en fin kveld !


#Paint #blogg
 Fem ting om meg...

Jeg hadde jo noen slike "ego" innlegg i starten da jeg blogga. Nå har jeg jo noen nye lesere så tenker å ha noen slike fem ting om meg innlegg fremover..

Det blir som vanlig kortfatta informasjon... ( det er i grunnen også en ting om meg...jeg kommer fort til poenget..hehe..)


Jeg vokste opp i en "idrettsfamilie" selv gikk jeg langrenn i syv år...jeg var mer opptatt av å slå snø av trærne enn å gjøre det bra...Jeg var ekstremt glad i å passe barn,kunne gråte meg i søvn i perioder jeg ikke hadde noen å passe.. jobba jo ca 35 år med barn også...Gikk barnehagelinja på Viken folkehøyskole på Gjøvik etter ungdomsskolen.. .. lærerikt år ...Etter første forsøk som reklame og motemodell har jeg vel hatt et sted mellom 150- 200 oppdrag...blader, brosjyrer, film, tv og noen motevisninger..Før jeg ble syk var jeg veeeeeldig morsom på fest..... syns jeg i alle fall....hehe...    #folkehøyskole #modellbyrå


 

 

 Litt mer "sjøldigging"...

Holder på å kvitte meg med mye jeg har samla på i årevis, og deriblant er det en del blader og brosjyrer jeg har vært avbildet i ( beholder jo et eksemplar av det meste , men tar ut av blader, klipper ut og setter i en perm i stedet )... har jo vist en del, men langt i fra alt.. så  her er det noen flere "småting" jeg har vært med på...

Skriver litt under bildene !


På denne jobben måtte jeg være med på tur til Kiel, noe jeg egentlig "hater".. men sier man ja til en jobb er det bare å smile som best en kan..hehe..På bildet øverst her skulle jeg ha mange ulike utrykk, og jeg "sliter" med det meste annet enn å se blid ut. På bildet jeg hopper over glassa( som jeg aldri har prøvd selv) fikk jeg veeeeldig godt betalt husker jeg, tror det ble over 20 tusen for en halv dags jobb.. skulle brukes i flere land. De nederst er fra Norsk Ukeblad som jeg har vært med i mange ganger ( Det med hatten er fra bladet Henne)  #ukeblader #kiel
 
 Nye "dyre" solbriller...

1390 kr er vel ikke veldig dyrt, men jeg har pleid å kjøpe 10 par billige i stedefor , men det ender som regel med at det i beste fall bare er et av dem jeg bruker. Så i dag kjøpte jeg meg disse Oakley-brillene som var utrolig lette og behagelige å ha på.. så satser på at di blir en favoritt..

Pannebåndet jeg har på har jeg fått av Marianne på bloggen Hobbystua...heldige meg !


Ikke sponset #synsam #oakley
 Blogging !

Jeg har jo skrevet noen innlegg tidligere om hvorfor jeg begynte å blogge bl.a HER.. Jeg har slik jeg ser det selv en "lett" blogg med dagligdagse og enkle innlegg.

Nå om dagen føler jeg at jeg er litt lite engasjert både på egen blogg og med kommentarer hos andre. Det er ikke fordi jeg har mista motivasjon og er lei av blogging. Men mer fordi det har vært mye annet og ordne og tenke på og da blir det litt for mye for min "kapasitet" med både og...

Jeg synes det er hyggelig at det er såpass mange innom bloggen min , men jeg er ikke spesielt opptatt av høye lesertall ..for da står en mer fritt til å blogge om det en har lyst til. Har man en blogg man tjener penger på eller skal opprettholde mange lesere må man mer skrive om ting som "selger" og da kan det fort bli et negativt press å blogge synes jeg.

Jeg liker godt å lage innlegg med små tanker fra meg og antrekksinnlegg, så håper å komme mer i gang med det igjen snart .

Ha en fin lørdag videre !


Må jo ha med et bilde, så da bruker jeg dette om igjen fra i sommer , for Cubus ! # blogging
 

 En ganske så vanlig dag !

At det er Valentinsdag i dag er ikke noe som blir gjort noe ut av her i huset . Og jeg sitter ikke "slukøret" fordi jeg ikke får gaver og blomster.. for mannen har prøvd å gi det til ulike anledninger i åras løp..og har vel funnet ut at jeg er mest glad i å kjøpe det jeg skal ha selv..hehe..

Men vi har jo våre faste "dater" på kafè på lørdager hele året så da er vi jo litt romantiske... syns du ikke ?


Et skikkelig hverdagsbilde som yngstesønn tok med mobil en dag han var innom her... #valentines  Stille hos meg...full fest hos Frodith snart !

Har litt mye å ordne med om dagen , siden jeg ikke klarer både og.. blir det litt stille med innlegg og kommentarer en periode. Jeg stortrives med blogging så jeg er innom å følger med. Og det kommer noen innlegg fra meg også...men tar det litt rolig bare .

Men altså..nå er det snart karnevals-opptog hos Frodith . Det pleier alltid å være gøy, så om du har lyst til å være med ta en titt HER..

Ønsker alle en riktig fin helg !

Bildet under er fra et tidligere karnevalstog hos Frodit. Den gang var jeg utkledd som Grace Jones ..


#karneval #blogg B-klassen !

Da jeg gikk på skolen var jeg alltid så fornøyd med at jeg gikk i B-klassen. Det var jo slik at A er bra ,B er best og C er di som sladrer mest....( Det sa i alle fall vi i B-klassen..hehe..)

Neida ..ikke derfor , men jeg likte folka i klassen min selv om det der som i alle andre klasser var både "skolelys" og "problembarn"...

Selv var jeg sånn ca midt på treet skolemessig , "hata"matte og"elska"å skrive stil.. ellers var jeg pliktoppfyllende og grei..tror jeg !

I friminutta hendte det jeg fikk kommentarer som : Er du født gjennom et sugerør ? Eller : Still deg bak den stolpen der så er det bare øra som syns.. Tenkte aldri på det som mobbing..bare vanlig erting som di fleste får sin dose av i den alderen.. (mobbing tenker jeg mer på , der det er en som er "hakkekyllingen" hele tiden.. )

Det jeg husker som var litt stas var da det var fire gutter i klassen som "ba meg med" på skoleballet..det vanskelige da var jo bare at jeg som ikke likte å såre folk måtte si nei til tre av dem... ( Var nok fordi jeg var den" greie typen" at di ba meg ikke fordi jeg var den peneste..hehe..)

 

Jeg er blant di som ikke syntes ungdomstiden var så vanskelig, selv om det var noen utfordringer under veis tenker jeg på skoletida som veldig fin..Men som noen kanskje ser er jeg enda ikke utlært når det gjelder rettskriving og tegnsetting..hehe..

Er usikker på om man har lov til å legge ut navn...derfor er di klussa til.. (skriver litt under bildene)


Fine folk da.. og hun første på andre rad med mørkt hår, rosa og gule klær ..var og er fortsatt besteveninna mi....


Skole og årstall ...


Ego.. Smilet var på plass selv om håret så litt sjølklippa ut...Det her var nok i 9 klasse , vi ser litt mer voksne ut her ... om du ikke ser det er jeg nederst til høyre . Må ha vært moderne med rødt det året...

 Og så litt reklame...

Et lite utvalg av reklamejobber jeg har vært med på i åras løp.... Så da har jeg lege på cv`n også...om noen trenger en så ta kontakt..hehe...

Syntes du slikt er gøy å være med på anbefaler jeg å registrere deg i et modell eller castingbyrå, finnes mange av dem.. 

I seng med en fremmed #Wonderland  ..... Viktig å ha en god tone med pasientene #legeKanskje en ide til hagen ..eller ikke.. #ruter ..................... Ikke spør meg hva fripoliser er ..hehe... #silver

 "Det var det året det var så bratt...."

Nå er vi godt i gang med 2017 ...så først GODT NYTTÅR til alle som er innom bloggen ! Det siste halvannet året har vært en tøff tid med mamma som var alvorlig syk og tidlig på morgenen siste dagen i 2016 døde hun fra oss bare 75 år gammel...

Akkurat nå er jeg så sliten at jeg ikke orker finne frem bilder og lage et lite innlegg om henne så det får jeg gjøre senere. Hun var verdens beste og jeg har bare fine minner ..også mange fra tiden etter hun ble syk..

Litt stille med blogging og kommentarer om dagen , men er innom å følger med litt...


Fyrverkeri over Mjøndalen på nyttårsaften...jeg tenker at det var til ære for nydelige mamma ....
 Savn..

Jeg savner pappaen min hver dag, men tenker ekstra mye på ham i dag som det er ti år siden han døde. Han var en sånn som brydde seg om folk , hadde kunnskap om det meste og var veldig glad i idrett...

(Skriver litt under bildene)


Bilde av pappa og meg. Det er fra han feira 70 års dagen sin i Januar 2006 , og hadde begynt å bli i dårlig form , han døde i Desember det samme året....Her er han i farta på yngre dager. Etter hvert var han trener i friidrett og med i styre og stell i både ski og friidrettsgruppa...Kunne fortalt masse flott om ham , men gjør ikke det her... men er glad jeg har masse gode minner om ham !
 Gårsdagens feiring med gutta !

Bare en liten bildemontasje fra gutta var her og spiste pinnekjøtt i går . Alltid hyggelig å ha dem på besøk. Nå fikk jeg jo både blomst og pakke også, heldige meg..

Etter maten ble det film, kaffe og sjokolademousse !

Har vært litt gjerrig med kommentarer hos andre i dag, blitt noen ekstra innlegg hos meg selv og en del takking på blogg og fb....


Ønska meg #Swix trøye og det fikk jeg...De fleste har et par alkoholfrie alternativer ..her er det motsatt ...Siden det ikke er så lett å lage islykter her om dagen, ble det en vanlig lykt ute... #pinnekjøtt #førjulstid
 Ingen kake ...ingen kos ...

Dette er vel første gang på mange år at jeg ikke har bakt til min egen bursdag. Men kake ble det, mannen spanderte marsipankake på meg på Klausen bakeri i Drammen i dag...skal forresten sies at jeg aldri har med meg lommeboka når vi er sammen..hehe...


Søtt, men også veldig godt...  #klausen #papirbredden #marsipankake #bursdag #drammen
 

 Hurra for meg !

Ja i dag er jeg blitt så mye som 55 år da. Prøvde å slå av på alderen da gutta var her i går å spiste med oss, jeg sa at nå er jeg halvveis til 90, men fikk beskjed om at det stemte ikke ...du er halvveis til 110....gårsdagens nedtur..hehe...

Dagen i dag starta med å lese et hyggelig bursdagsinnlegg med bare fine ord om MEG fra Frodith, det kan du lese HER..Vi skulle egentlig møttes i Drammen i dag, men har måttet utsette det litt, det gleder jeg meg masse til.

Ellers har dagen blitt feira med at vi tok med mormor og hadde med kaffe og kaker og besøkte mamma på sykehjemmet på fredag. I går var gutta her og spiste Pinnekjøtt med oss, og i dag får mannen og jeg finne på noe hyggelig sammen.

Blomsten under her hadde guttene med i tillegg til at jeg fikk pakke, hyggelig ! Julestjerne hadde jeg ikke kjøpt enda i år så det passa bra..


Etter maten satt vi i TV-kroken og så film...vi liker slike avslappa feiringer ....Kommer nok flere bilder senere i dag... #bursdag #julestjerne
 Islykt "med en twist"...og Annebe med permanent...

Noen husker kanskje islyktene jeg lagde tidligere i vinter HER.. Dagen etter fant jeg ut at jeg ville prøve å lage noen med twist i, siden jeg hadde noen liggende som jeg ikke liker sååå godt..men mildværet kom litt fort, så fikk bare laget "bunnen", men den fikk da stå og lyse litt før den var helt ødelagt den også..

Det jeg ønsker å si med dette, er at du kan pynte nesten med hva som helst når du lager islykter...


I dag var jeg hos frisøren og klipte meg , og for første gang på mange år tok jeg en permanent... Må skuffe di som håpet å se meg med skikkelig krus eller "afrokrøller"..hehe... for det var en svak permanent og frisøren føna ut krøllen...men det er litt krøll om jeg ønsker det ,men gjorde det mest for å få et lite løft på det tynne, bløte håret mitt...ble fornøyd jeg...

#frisør #hår #usminket #islykt #mjøndalen
 

 

 Koselige bilder !

Da jeg var innom leiligheten til mamma for å ta med ei jakke opp til henne på sykehjemmet i dag, kikka jeg litt i albumet fra da jeg var barn. ( og tok bilde av noen av bildene) Skjønner at jeg er født i "gamledager" når jeg ser barnevogna og radioen på bildene..hehe..men en fin tid var det...


Mamma og meg på besøk hos naboen....Her hører jeg vel på barnetimen tenker jeg....Storesøster og jeg ser ut til å være stolte av å ha fått en lillesøster... Her er vi igjen, huset i bakgrunnen var tante og onkel sitt..vi bodde rett overfor hverandre ...Vi var jo en familie som "vokste opp med ski på beina"...fine de strikkegenserene syns jeg, og med luer til å greier..klødde nok veldig når vi ble svette i håret..hehe..

#mjøndalen #barndom #ski #familie #gamledager
 Må bare beklage men jeg er opptatt...

I tilfelle noen skulle tro jeg hadde satt meg der for å få "napp"..hehe... Så ikke da bildet ble tatt skiltet over hodet, men så det da jeg kikka på bildene..litt artig da..men jeg er fortsatt godt gift etter 35 år ...#drammen #papirbreddenNå blir jeg nok pen !

Nå har jeg tatt på et lag med en av ansiktsmaskene jeg fikk i pakka fra Frodith, se HER , den lukter godt og den var jo fin og rosa/lilla i stede for grå, så detta blir nok bra...

Nå kjenner jeg det begynner å stramme i huden ,så best å få den av før jeg blir FOR pen...hehe....
#ansiktsmaske #hudpleie

 #denfølelsen

Liker du ikke klaging så ikke les ...hehe... Jeg prøver å ha en positiv blogg til tross for at jeg "har mine plager", men av og til må jeg bare syte litt og så kan jeg fokusere på det som er fint igjen...

Nå har det vært litt mye å forholde seg til med både mor og mamma, telefoner, besøk, leger, sykehus, sykehjemsplasser og lignende, noe selvfølgelig ikke de kan noe for....

Men altså #denfølelsen skrev jeg fordi når man blir over grensa sliten og en ser på en blomst ved inngangsdøra som en skulle plukka av noen visne blomster på, så føler man at man skal luke en hel åker...eller man hører nabogutten koser seg å spille fotball med seg selv i hagen og man tenker MÅ han spille fotball akkurat nå som jeg har så vondt i hodet...  Jeg vet det er opp til meg selv å sette grenser, men det er slikt en klarer å si til andre, men ikke så lett å gjennomføre når det gjelder en selv..

Og forresten den blomsten lar jeg bare visne...kjøper ny istedenfor !

Slike blomster som på bildet her dukker jo opp i hagen uansett, og ser dere det er to "kryp" på den..


#fargerike #redigert #hage #stress
 

 

 Et macrobilde og en selfie...

Det står macro på linsa , derfor skriver jeg macrobilde, men det skrives vel kanskje makrobilde på norsk..eller hva sier dere som har greie på slikt ?

Har jo tatt noen etter at jeg kjøpte linsa, men får legge ut noen sånn litt innimellom. Her kommer i alle fall et av løvetann og blå himmel.


Det ble jo ganske skarpt og fint syns jeg... #macro #fotoEt litt mer uskarpt bilde...en usminket "selfie", bare for å vise at jeg har klippet håret i dag...hehe... Klippet meg hos Mette som jeg er veldig fornøyd med på To fruer i Mjøndalen.... #frisør #selfie #usminket
 Portrettbilder !

Blir veeeeeldig fine portrettbilder med den nye macrolinsa også (ironi), tydelig ble det, men tror jeg skal holde meg til den vanlige linsa der gitt..ikke alt som egner seg til å bli tydeligere...hehe...

Ønsker alle ei super pinsehelg i samme slengen !


Fotograf yngste sønn..... #portrett #blogg #macro #Mjøndalen #foto
 Et koselig bilde..

Da vi var oppom å besøkte mamma tidligere i dag, hadde hun fått dette, og noen andre bilder av ei kusine (tror det er et lignende bilde i albumet  hjemme hos mamma også )

Det er fra min dåp, så det er en del år siden. På bildet er mormor som nå er 96år, oldemor (som jeg ikke kan huske), meg, mamma og storesøster som er født året før meg...                                                                                                                                                                                                                  


Mormor fløy vel ut og inn på kjøkkenet siden hun har på forkle på bildet.....  #dåp #nostalgi #åssiden #blogg #foto


 Fortsatt mulig å ta en tur innom bad-selfie utstillinga i Galleri Frodith...

Om du ikke har vært å sett enda burde du ta en titt..for da kan du se hvilket av disse vakre bildene her jeg valgte som mitt bidrag..hehe...Og alle de andre som har bydd på seg selv....virkelig mange herlige bidrag ...Flott arrangert utstilling som du kan se HER...


#selfie #badselfie God natt og fin morgendag ...

Siden det er kvelden nå passer ikke bildet så bra....men syns det var så fine ord (sto på et kafèbord i Oslo )...så jeg legger det ut nå ..med ønsker om en himla fin dag i morgen for alle som titter innom bloggen min....og noen ser kanskje ikke dette før det ER en ny dag....

Og har du ikke sett dagens innlegg fra påsketur til Spiralen kan du se HER...

 


#tjuvholmen #oslo
 

 Hva jeg har holdt på med om dagen....

Nå har det vært en del finvær her , så har vært litt ute selv om det ikke har blitt noen skogturer enda...men skal få til det  også i løpet av påsken..sånn med niste og gjerne bål....men får se hva som passer der vi skal...

Har tusla med noe disse dagene også, men ikke de store tinga..kommer nok et innlegg med litt oppsummering senere i påsken...

Men på bildene under her ser du en av tinga jeg har foretatt meg foreløpig....

Viktig med litt avslapping.....og gjerne sitte med bena høyt.....Godt å få lea litt på seg også....     #blogg #sko #fattigmann #kongsberg #påske
 Hei på dere !

Stikker bare innom å ønsker dere en fortsatt fin lørdag....så dere ser at jeg er i live. Jeg er jo innom å leser og legger igjen en og annen kommentar hos andre..men snart ei uke siden jeg har hatt innlegg selv.

Skal prøve å få vært litt mer "på" til uka igjen...men i perioder har man ikke det overskuddet en trenger for å være en aktiv blogger...men det er jo så gøy også...så jeg gir meg ikke med det første .

Kos dere videre i helga !


( Tidligere brukt bilde ....) #blogg #lørdag
 Koselig bursdagsfeiring på fredag ...

Som mange vet ble jeg jo 54 år på fredag og feira med gutta mine på kvelden . Vi koste oss med pizza som mannen hadde laget..veldig god. Og jeg bakte noen sjokolademuffins som jeg kan legge ut oppskrift på senere en dag.

Jeg fikk jo så hyggelig innlegg fra Frodith som jeg fortalte om ..og på kvelden hadde snille Cuskima laget et til meg også HER...og ikke nok med det , jeg vant i kalenderen hennes på instagram også...for en dag....

Av guttene fikk jeg Johaugvotter... som jeg ønsket meg...veldig fornøyd med feiringa....


#bursdag #johaug #muffins #koselig #desemberHele familiens lille solstråle har blitt 54 år..hehe..

Mange her har nok fått med seg hos fineste Frodith at jeg har bursdag i dag , hyggelig med fine ord og koselig innlegg som du kan se HER....

Takker for hyggelige gratulasjoner også.

Så var det den lille solstrålen da, høres liksom ikke like søtt ut på en 54 åring som da jeg var ni mnd......hehe..men man skal være glad for hvert år man får...

Blir en liten feiring med guttene i løpet av kvelden, mannen lager pizza og jeg har bakt noen sjokolademuffins....så det blir nok koselig .


#bursdag #nostalgi #mjøndalen #anne #desember

  I kk stil.....

Noen av dere husker kanskje at jeg var å tok noen flere bilder til kk stil i sommer ...og da ble det samtidig tatt noen bilder til nr som er i salg nå....

Tidligere innlegg fra dette ser du HER og HER....

Tøft med fuskepels...men er nok ikke noe jeg kjøper selv.....Bilder gjengitt fra blader blir ikke særlig bra..men det får duge..mååå jo vise det frem..hehe...


Her er jeg....Kjempefin forside, voksne damer duger minst like bra som de yngre.....

Koser meg med te..og selvdigging......#kkstil #kk #blader #modell #mote

 Nå kommer jeg fra tannlegen....

Tenk å være hos tannlegen og ikke ha med kamera..må skjerpe meg...hehe...så da blir det et bilde av støvlene mine isteden...på en høstdag ...

Men altså ..ble veldig gledelig overrasket hos tannlegen i dag, hadde nemlig gått skall av ei tann og mista ei plombe..så jeg så for meg utallige tannlegetimer fremover og ei regning på 5-6 tusen..

Men så gjorde han alt ferdig med en gang og regninga ble på 1840 kr...fornøyd jeg !!


#høst #tannlege #støvler #mjøndalen #oktoberSminke eller ikke ...

Jeg har jo skrevet et lite innlegg før om at jeg er ganske "ujålete" av meg..her....Jeg liker å føle meg vel altså og det kan være moro både å sminke seg og pynte seg av og til.

Men nå har det vært en del fokus på det å vise seg uten sminke..i bladet Det nye bl.a...jeg har ikke så sterke meninger om andre bør sminke seg eller ikke..men personlig er det helt naturlig for meg å vise meg usminket, for jeg er som regel det hver dag..både i butikken og om jeg skal noe annet..det tenker jeg ikke over en gang.

Men skal jeg på besøk til noen eller i et selskap eller noe slikt tar jeg som regel på meg mascara , dekker det blå under øya (så godt jeg kan..ikke lett..hehe) og tar på litt solpudder.

Hudpleier har jeg vært til en gang for ca 25 år siden og fotpleie en gang i ungdommen da jeg sleit med en "inngrodd"negl.....men frisøren går jeg til ..også dusjer jeg..hehe..

Jeg synes ikke det er det minste rart om andre liker å "ordne"seg mer enn meg eller bruke mer sminke..jeg forteller bare hva som er naturlig for meg.

Usminka" selfie "..(Litt blank i fleisen pg.a blitzen...men på bildet jeg tok uten blitz kom ikke rynkene så godt frem..og det var jo dem det var poenget å vise her....)


#blogg #usminket #mjøndalen #hudpleie #sminke

Ikke pålogget !!!!

I går var jeg først hos legen på dagen ,og så besøkte jeg mormor på ettermiddagen..så da holdt i grunnen det med "aktiviteter "på en dag...så jeg valgte å ikke logge meg på pc`n..greit med noen slike dager ...nå er det ikke stort annet jeg bruker pc`n til en blogging da....

Savna jo å lese blogginnlegg fra "vennene"mine..men det gikk greit he,he..får lese meg opp litt i løpet av dagen i dag i steden...

Siden jeg var hos legen i går ,tar jeg med dette bildet( som noen sikkert har sett før )..fra da jeg i en reklame "var" lege....innlegget kan du se HER  ..


#blogg #lege #reklame #pc #mjøndalen #oslo

 Fineste Cathrine...

Jeg har vært så kjapt innom bloggen i dag at jeg ikke hadde fått med meg at jeg hadde fått bursdagsinnlegg av Cathrine, så når jeg begynte å lese flere blogger nå, fikk jeg en gledelig overraskelse ...og for et herlig innlegg...jeg er så glad for å ha blitt kjent med slike herlige folk som Cathrine og de andre fine folka her på bloggen...

Tuuuusen takk fineste Cathrine.

(bilde fra innlegget hennes)


..Ego 10

Tenk nå har jeg skrevet 10 innlegg under kategorien EGO..litt om meg og mitt. Så for dere som ikke har lest bloggen min så lenge er det bare å ta en titt der om dere er litt"nysgjerrige"....

Så nå skal jeg fortelle ..som vanlig i korte trekk ..en ting som har vært veldig vesentlig i livet mitt (noen har kanskje hørt litt om det før), og det har vært å jobbe med barn.

Jeg har jo jobbet over 30år i kommunale barnehager, som assistent, men også en del som avdelingsleder, men det som jeg har jobbet aller mest med og som ligger mitt hjerte nærmest, er å jobbe med barn med spesielle behov og de som har litt problemer med å innordne seg de vanlige "reglene"..en type jobb jeg håper å komme tilbake til..

Men det begynnte med at jeg allerede som 11-12 åring elska å passe unger, litt over gjennomsnittet glad i det tror jeg...i perioder jeg ikke hadde noen å passe kunne jeg ligge om kvelden å gråte ,eller jeg ringte på dører der det sto barnevogner og spurte om jeg kunne få trille ,og tenk noen ganger fikk jeg lov selv om folk ikke kjente meg..merkelig egentlig..

Da jeg ble litt eldre jobba jeg som støttekontakt om sommrene og hadde alltid en unge å "drasse"på ..det var det beste jeg kunne bruke fridagene på. Og da jeg ble sammen med mann min hadde søsteren hans to barn, og jeg var "overlykkelig "over å kunne sitte barnevakt.Og da jeg gikk på folkehøyskole var det lett for lærerne å få hjelp til barnepass...for å si det sånn..

Kunne fortalt en hel masse om dette, men jeg orker ikke skrive så lange innlegg, og jeg tror det holder for dere også.

Tok jo ikke så mange bilder før, men her er noen bare for å illustrere litt (barna på bildene er jo mer enn voksne nå så derfor legger jeg dem ut,uten tillatelse )


#mjøndalen #blogg

 EGO 9

Trodde du jeg var et "hengehode"?....Bare sånn for å balansere inntrykket dere kanskje har fått av meg, siden helgene nå stort sett går med til ett kafè besøk på formiddagen eller at guttene kommer å spiser hos oss på lørdagskvelden...Jeg har vært på fest før , og da satt jeg knapt nok ett minutt stille av gangen...og jeg gikk IKKE først hjem..hehe..

Det er bare det att formen ikke er sånn akkurat nå,men jeg kan være litt "gøyal" også altså.....om noen skulle ha fått intrykk av at jeg er et "gudsord"fra landet.

(innlegget er humoristisk ment )

Har du ikke lest noen av Ego (litt om meg)innlegga mine før..er det 8 til under kattegorien Ego.
#fest #mjøndalen #blogg #party #norge #norway

 Ego 8

Da er det en ny ting om meg og mitt da, og som dere antagelig aldri hadde fått greie på om jeg ikke fortalte det..og det hadde vel for de fleste kanskje vært like greit..hehe..

Men jeg syntes jo det er litt gøy å finne frem ting jeg har vært med på og "skryte "litt av det, så har jeg litt å variere bloggen med også, og så gjør det jo ,at de som har lyst får litt mer kjennskap til personen bak bloggen, uten at det skal bli for privat.

Så.. i 2000 meldte jeg meg på en konkurannse Se og Hør hadde der du kunne vinne en "drømmedag "på Hotel Cæsar..Jeg var ikke særlig opptatt av den serien,men elska å melde meg på ting jeg syntes virket litt gøy,og av en eller annen grunn ble jeg ofte plukket ut til det jeg meldte meg på, så også her.

Det var jeg og en mann som vant denne dagen, vi hadde da også en liten rolle i serien...jeg var en slags kontordame.

Jeg ble også oppringt litt senere om jeg ville komme å prøvefilme til en fast rolle i resepsjonen, men jeg takket nei,for du måtte kunne komme når de trang deg..og det hadde jeg jo ikke annledning til.

Men det var en artig dag, og jeg var en erfaring rikere .
#tv #blogg #hotellcæsar #skuespiller #seoghørEGO 7

Da var det et innlegg om meg og mitt igjen da,for de som ikke har vært så mye innom bloggen min har jeg altså en kategori i arkivet som jeg kaller EGO, det er forskjellige småting fra livet mitt, eller om meg ....

Nå tenkte jeg å fortelle at jeg har jobbet på et diskotek i Drammen tidlig på 90tallet, det var i tillegg til jobben i barnehage, jobba først i garderobe og rydding og etterhvert i baren, dette var en artig jobb for da fikk man vært ute å sett litt ,uten å drikke og bruke penger.

Stedet jeg jobba het Grev wedel og var ett veldig populært sted på den tida, så det var gøyal men hektisk jobbing.

Jeg har jo stort sett jobba i barnehage siden jeg gikk ut av skolen, men så var det så mange andre ting jeg hadde lyst til også, så jeg jobba gjerne med andre ting samtidig,  på kvelder eller helger, som feks..diskotek (bar), blomsterbutikk, støttekontakt, ungdommsklubb,modell..ikke for pengenes skyld men det var så spennende å prøve nye ting...men samtidig er jeg en stabil person som måtte ha den faste jobben jeg trivdes så godt med også

Bildet under er fra baren der jeg jobbet,men her var jeg innom som gjest...

Her har jeg et lite utsnitt av drinkene jeg "pugga"på hjemme..andre priser den gangen..

#discotek #bar #grevwedwel #drink #øl #blogg #drammenEGO..6..

En liten "ny opplysning" om meg.  Som de fleste som er innom bloggen min vet, har jeg vokst opp og bor fremdeles i Mjøndalen.

Men ett år har jeg bodd borte og det var i 78 /79...Da gikk jeg på Viken folkehøyskole på Gjøvik, skolen ligger flott til med utsyn over Mjøsa.

Jeg hadde et supert år på på barnehagelinja, fikk vært med på mange spennene ting, og ble kjent med mange forskjellige mennesketyper.

( skriver litt under bildene )


Den tegningen i fotoalbummet var det en som var stipendiat fra Amerika som lagde til meg , utrolig hyggelig ,kreativ type...som jeg minnes hadde "et godt Øye" til meg..

...han på bildet under her...

Haha..han kom stadig med slike bilder til meg som han tok på stasjonen...på en annen sto det...Anne Larsens ..bollekjaker...er det...beste jeg vet..

Jeg har jo alltid elska å passe barn, og ble fort kjent med barna til lærerne...gikk ikke mange dagene før det banka på døra mi, og rektor og sønn (lysluggen øverst)

sto uttafor...og han sa ..henner mener jeg... de trang barnevakt og rektor hadde spurt om det var noen han kunne tenke seg....og det var jo hyggelig da ..

#gjøvik  #toten #mjøsa #folkehøyskole #viken

 

 EGO...5..

De som har fulgt meg litt, eller lest profilteksten ,vet jo at jeg har jobbet litt som mote og reklamemodell. Dette er noe jeg stortrives med ,men har ikke blitt så mye de siste to-tre årene pg.a formen min.

Men som jeg tidligere har skrevet...muligheter ikke begrennsninger...jeg har jo etter jeg startet å blogge lagt ut mange innlegg av antrekk, det er en fin måte å holde på med en interesse jeg har ,uten å bruke så mye krefter på det...men føler at formen bedrer seg sakte men sikkert...så da kan jeg  tørre å ta på meg noen oppdrag igjen ..

Og til dere som leser dette, dere ser at en kan starte med en interesse i så voksen alder...så ikke tenk at ting ikke er mulig....det er mulig !

(bilde n.u 1998 )#mote #fashion #reklame #norskukeblad #modell...EGO....4..

Så litt om meg og mitt igjen da, eller det meste jeg skriver er jo egentlig om meg og mitt . De store tinga i verden skal ikke jeg uttale meg om på bloggen min...men små ting om meg som de fleste her ikke ville visst noe om ..om ikke jeg fortalte det...ikke så viktig  for andre, kanskje ikke så spennende heller, men jeg liker best å skrive om ting som er "lagret "i mitt eget hode..

Så det jeg skal fortelle i dag(veldig kort fortalt) er at jeg har vokst opp i en "idrettsfamilie" Pappa drev med friidrett da han var ung, var veldig god i terrengløp . Etter han fikk oss var han i mange år trener i friidrett og var også med i styre og stell innen ski og friidrett. Mamma var alltid med som tilskuer og besteforeldre var med å så på , så sant de kunne. Men nå har det seg slik at begge søstrene mine var veldig gode i løping , jeg var bare med når de manglet noen på stafettlaget..hehe..

 

Jeg gikk langrenn i syv år ,men var mer opptatt av å slå snø av trærne og å få nye "brev venner" enn av  å få topp plasseringer, men jeg gjorde så godt jeg kunne og noen ganger kom jeg ganske langt opp på lista...jeg hadde uansett glede av å være med selv og å være med å se på søstrene mine..syntes det var stas når de lå litt bak..og så løp forbi de andre på innspurten..

Pappa som desverre døde i 2006 (70år ), var også opptatt av veldig mye annet, han var som et levende leksikon i historie og geografi bl.a..så det var ikke BARE idrett i min oppvekst, men det var en stor og fin del av den...


Ego før premieutdelling..og i sånn passelig "fin driv"................Mif -hytta der skitreningene foregikk...

Yngste...og eldste søster...ser jo at de kan løpe...Pappa som ung ...<3

Mamma var og er fortsatt veldig interesert i idrett...men mer som tilskuer..... #mjøndalen #friidrett #ski #mif #blogg

 EGO..3...

Her kommer tredje innlegg , som er litt om meg og mitt . Da jeg var ca 12-13 år syntes jeg det var veldig stas når jeg fikk penger til  en ridetime og kunne være med bussen som henta de som skulle på rideskolen i Vestfossen, yndlingshesten min var en albinohest som het Baugur, typisk meg å velge den jeg syntes litt synd på..vi var tre jenter som også var med på andre aktiviteter, så ble ikke så mange ridetimer som jeg skulle ønske.

Så for noen år siden fikk jeg lyst til å ta opp interessen igjen, og begynnte på ridekole, det ble vel 4-5 halvårskurs før jeg i 2010 måtte gi meg pga at jeg ble syk.

Men det var utrolig gøy, ble ikke en spessielt god rytter , men den kosen med å stelle hest, ri i skogen og kjenne "hestelukta" likte jeg like godt som da jeg var barn.

Men det som var litt rart, var at det siste halvåret jeg holdt på, før jeg skjønnte at jeg var syk, var det et ork å skulle på ridetime, satt bare å gleda meg til timen var over (kunne jo aldri bli hjemme fra noe jeg hadde meldt meg på..så dum var jeg ), men hestane merka nok at noe var galt, for pluttselig begynnte de fleste av hestene jeg red på å snuble og oppføre seg rart.

Håper å få tilbake formen , så jeg kan ta opp interessen igjen.

Bildet under, noen hester som var rett ved der yngste sønn hadde leilighet da han gikk på skole i Porsgrunn, syntes de stilte seg pent opp for fotografering..


 

Bildet under er av en hest jeg går forbi , når jeg går "runda" mi...


#rideskole #hest  #stall #blogg #ridingEGO..2..

Da er det et nytt innlegg under kategorien Ego , som er litt småting om meg og mitt..

Jeg er den mellomste av tre søstre, den eldste er ca et og et halvt år eldere og den yngste er ca fire og et halvt år yngere enn meg, siden vi var så jevngamle hadde vi  jo alltid noen å leke/være sammen med på ferier o.l

Nå som voksene bor vi  ikke langt unna hverandre, så vi har fortsatt mye kontakt...ikke alle som er så heldige..


Tripp, trapp ,tresko...


Storesøster Vera først og jeg bak hjelper lillesøster Eli over...#veglifjell #mjøndalen #søstre #søsken #blogg

 EGO..1..

Ser mange som skriver innlegg ..10 ting om meg selv...e.l ..jeg syntes det er veldig hyggelig å bli litt "kjent" med personen bak bloggen,så jeg syntes slike innlegg er veldig ok..

Nå tenker jeg at jeg av og til skal skrive et innlegg litt i den stilen, men tar en ting om gangen..

og skriver da under tittelen EGO...(så da trenger ikke de som ikke er interessert å lese det...hehe..)

Først kan jeg starte med å fortelle at jeg ikke bruker  noe sminke til hverdags ikke engang om jeg skal i butikken, er veldig ujålete av meg .

Skal jeg møte noen på en kafè eller noe slikt  tar jeg på litt maskara ..og er det fest drar jeg til med litt solpudder..og på antrekksbildene... blir det litt pudder på nesa og på det blå under øynene..

 

Her usminket (men det så dere kanskje..hehe...) med sinnarynke og det hele (bildet er fra i vinter )..
 Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser