hits

God natt og fin ny uke ..

Ønsker alle som er innom bloggen min ei fin kommende uke ! Mulig det blir et par dager uten innlegg fra meg nå, ok å ha ei lita pause etter ganske mange innlegg i det siste..

Under her er et bilde jeg tok fra verandaen ved solnedgang i dag, det sitter nesten alltid noen fugler i toppen av dette treet som er sånn ca hundre meter fra oss..

I dag var fargene litt duse, men det var to fugler på toppen.. Bildet under her er fra tidligere i uka da fargene var litt mer intense ..først trodde jeg det bare var en fugl der..men da jeg så på bildet så jeg at det  på en gren litt lenger ned satt det en til gitt..og den ene greina på høyre side ser litt ut som en fugl som sitter å peker syns jeg..hehe..

#natur #foto

 

 

 

 

 

 Moro med premie fra "frøken" Frodith..

For en liten stund tilbake var jeg med på en utfordring for å se hvem som hadde fulgt med i timen hos Frodith, HER kan du se hvem som klarte oppgaven og ble "frøkens" gullunger...

I går fikk jeg morsom premie i posten, og selvsagt fulgte det med en ny oppgave..hehe.. flinke elever må jo ha litt å bryne seg på..

Det var to masker , og oppgaven var å ta dem med på en lite "foto-shoot". Så i dag ble det bilder med sommerfuglmaska da vi var å handla , og "divamaska ble det noen bilder av her hjemme.

Takk for artig premie og utfordring Frodith..

Sommerfugl på kafè besøk..

Sporty diva...  #blogg #utfordring

 Foto er gøy !

Dere som følger meg har nok lagt merke til at jeg tar bilder av det meste, og gjerne det jeg ser rundt meg her hjemme. En gjenganger er jo blomster, så her  kommer et par nærbilder av blomstene jeg kjøpte på lørdagen..

Så vil jeg også gjerne oppfordre dere til å gå inn å stemme på en bloggvenn som er nominert i en foto-award, hun er kjempedyktig å fortjener alle de stemmene hun kan få..så ta en titt inn HER ..

Blomstene står fortsatt fint i vasen, men et par ble ofret for bildenes skyld..hehe..

#foto #blomster

 

 Om du mangler en hobby..og litt om å snakke seg ned..

Jeg har jo bloggen, men ellers er det meste av det jeg drev med før på "vent"..men når jeg tar en titt i bildearkivet ser jeg jo at man faktisk blir litt kreativ når man har god tid..

Så om du ikke har så mye å drive med kan foto av grønnsaker anbefales..(..jeg er ikke helt seriøs nå altså )

Jeg vet jeg kan virke litt "rar" til tider ..men det er i grunnen meninga også..

Da jeg starta bloggen sa yngste sønn at han syns jeg snakka meg selv litt "ned" i innlegga HER, kan du lese om det...men jeg liker det litt sånn for jeg har såpass godt selvbilde at jeg liker å ikke virke så "perfekt"..også må man jo ha det litt gøy på sine gamle dager..hehe...En krakk eller tre..

Jeg sier som regel krakk til slike jeg sitter på og benk til det jeg ligger på hos fysioterapeuten for eksempel.. men det er ikke det viktige her.. Ei_heks har utfordra oss til å legge ut bilder av en favorittbenk... HER ser du hennes innlegg..

Nå hadde jeg et bilde liggende fra i sommer av noen fargerike krakker som er på torget her i Mjøndalen.. Det er ikke favorittkrakkene mine, tror aldri jeg har sitti på dem..men de er jo litt fine der de står/henger ..

Men under her kan du se bilde av en favorittkrakk.. selv om det var et rotete og dårlig bilde(var det jeg fant i farta).. Det er fra København, før jeg ble syk kjørte mannen og jeg dit når ferien starta i flere år på rad (etter gutta var blitt voksne).. og vi måtte alltid sitte på denne krakken å se på livet..

Bildet her er fra 2008..tror siste tur var 2009 og da var det en slitsom tur med dårlig form, som jeg ikke skjønte noe av da... Håper jo å komme tilbake å sitte på denne krakken igjen en dag..

#københavn #mjøndalen

 Hvordan "bruker"du sosiale medier ?

Bloggen er jo der jeg er mest aktiv . Men så deler jeg blogginnlegga på FB og noen av bildene på Instagram.. Snapchat har jeg aldri hatt, og telefonen blir bare brukt til korte beskjeder til mine nærmeste..

For meg er bloggen et sted der jeg kan være kreativ og legge ut noen av bildene jeg tar ..

Jeg tror vel både FB og Instagram er litt "ut" for det er veldig få av de jeg følger som deler noe.. noe jeg synes er litt leit (men folk må jo gjøre det som passer for dem )..men jeg skulle ønske at folk jeg følger la ut mer bilder for det må jo være det som er meninga med i alle fall Instagram som er en bildedelingstjeneste..

Men man ser jo at veldig mange er "logga på" FB store deler av dagen..så noe bruker de det vel til..

Hører gjerne hvordan du bruker sosiale medier...men ikke en alt for lang "avhandling" da..hehe..

#blogg #medierJammen ikke lett..

I dag skulle jeg prøve meg på noen frosne såpeboblebilder, hadde fått tips av Toini som er en ekspert på området om at det må være en tykk såpeblanding og at man må blåse mot noe bobla kan feste seg på.

Noen av Tonis boblebilder kan du se HER..

Tok en tur ut på verandaen og satte i gang..første boble festa seg gitt, så tok noen bilder av den med den "vanlige"linsa..så skulle jeg bytte til makrolinse for å kanskje  få noen skarpere bilder.

Men da var bobla sprukket, og ingen nye ville feste seg..hehe.. Skal sies at jeg ikke holdet på så lenge da.

Gjelder vel her som på andre områder i livet at ØVELSE GJØR MESTER..

#diy #fotoBrunt ! Farge-utfordring hos Natheless..

Som jeg har nevnt tidligere har Natheless (den inspirerende bloggen hennes kan du se HER ) stadig noen innlegg om de ulike fargene, og vi andre blir utfordret til å bli med om vi har lyst ! Jeg har ikke vært med på alle fargene..men noen og nå er det altså brunfargen sin tur..

Ikke den mest fotogene fargen, men den er lun og fin og passer til det meste av andre farger..og den finnes jo i mange nyanser ..

Her er mitt lille bidrag..

Et par antrekksbilder fra 2-3 år tilbake..som går i brun/beige toner..og noen kanelsnurrer som i alle fall er litt brune på toppen..

#antrekk #bakst MIN MAMMA !

Nå er det over et år siden mamma døde, så morsdager blir ikke som de en gang var. Men jeg er så heldig at jeg har mye fint å tenke tilbake på både om mamma og pappa..

Her er et bilde av mamma fra dagen hun gifta seg med pappa, jeg tror hun var 18 år og pappa fem år eldre...de holdt sammen til pappa døde da han var 70 år.

Jeg vet jo en del om livet deres, men skulle ønske jeg hadde en slik bok som jeg fikk av yngste sønn til jul ...der jeg skriver litt om livet mitt frem til nå..og så får han den tilbake . Må jo være litt kortfatta små opplysninger da...men det er jo jeg god til..hehe..

Og som dere ser på bildet under her driver mannen av å baker boller til gutta kommer innom her etterpå..Ha en fin dag alle sammen, mammaer og alle andre.

#mamma #morsdag #baking #boller 

 Natheless sin fargeutfordring ..BLÅ !

På bloggen til Natheless HER er det for tiden en fargeutfordring.der de som har lyst kan "slenge seg på"..jeg er ikke med på alle fargene men var med på lilla og i dag slenger jeg meg på det BLÅ temaet..

Her er mitt bidrag Påfuglene på Gulskogen gård..gleder meg til det åpner der igjen.. Fargene på fuglene er jo litt turkis,grønn..blå..men syns det må være godkjent..hehe..

#påfugler #blå #Gulskogen #blogg Rart med det !

To dager uten å blogge så føler man liksom at det er sååååå lenge siden ! Men vet jo at andre knapt legger merke til det..hehe... 

Men jeg er (nesten)alltid innom å leser de bloggene jeg følger..og jeg tror folk selv vet hvem det er.. Orker man ikke lage innlegg selv, kan man jo heller ikke bruke kreftene på å kommentere hos andre.. sånn er det vel for de fleste tenker jeg...

Men jeg har da i alle fall tatt en hårkur  om noen lurer på hva jeg har holdt på med siden sist.. LOL !

Nærbilder viser hvor gammel en er , men det er i grunnen meninga også... 56 om noen lurer... :))

 

Ikke at mitt hår er den beste reklamen (noe det ikke er heller) for hårkurer..men denne kjennes og lukter i alle fall godt .. #hår #joico

 Tek du denne rosen.. ?

Syns det er hyggelig å se at mange er innom bloggen min selv på dager uten innlegg (60 stk i går ), så i dag ønsker jeg alle som ofte eller en gang i blant er innom bloggen min ei riktig fin helg.. og sender en klem og ei rose til hver og en av dere..

Så vil du ha er det bare å ta ...

#blogg #roser

 Lillatoner..

Nå om dagen er det farger som gjelder på bloggen til Natheless, det er  i grunnen alltid vakre bilder og flotte farger på bloggen hennes. Men nå legger hun ut innlegg med ulike farger som tema..og om andre har lyst kan man "slenge" seg på..

Jeg blir ikke med hver gang, men i dag kommer det noen lillatoner her hos meg også..

Natheless har forresten bursdag i dag..så gå gjerne inn å gratuler henne HER og se hennes vakre bilder i lillatoner..

Takker forresten for alle støttende kommentarer til mitt forrige innlegg HER..

Mitt bidrag blir om klær i lillatoner..

Ikke mye jeg har i slike farger..men denne kjolen jeg kjøpte på sensommeren i fjor går vel i den "fargeskalaen"..

Ser i motebladene at disse fargetonene er aktuelle utover våren også..jeg har ei ny rosa T-skjorte og ei veldig godt brukt og nuppete ei i lilla..så da kan jeg følge trenden..hehe..

 

Gleder meg forresten til det blir bart på verandaen igjen... #mote #trender #blogg #utfordring #lillaDa ble di nok glade...vakker himmel..og "drømmeskjørtet"...

Her blir det et tre i ett innlegg.. Først et lite bidrag til Ei-heks sin oppfordring om å glede noen, HER kan du se det innlegget..om det så bare var med et lite smil, eller andre hyggelige ting..

Jeg smiler ofte til de jeg møter, men er det noen som skal selge eller dele ut noe..tar jeg ofte på meg ei litt utilnærmelig "mine" å går fort forbi. Men da jeg var innom butikken her om dagen var det noen damer som sto å delte ut poser fra en strømleverandør til folk ..jeg smilte høflig og tok i mot...og gikk så raskt videre...og det var jo sikkert fint for dem å få delt ut det de sto der med.. så litt snill var jeg vel ..?

Og mannen fikk sjokoladen så da var jeg jo dobbelt hyggelig syns jeg..jeg tok bare en liten bit selv først..hehe..

 

Under her er dagens himmel ved middagstider, ikke rosa enda som den ble etterpå, men synes lyset var så fint..

 

Og da jeg var innom FB i sta dukka det opp en link fra bladet ELLE, med bilder fra ei motevisning med trender for 2019..og der dukka bildet av dette skjørtet opp...og det var skikkelig fint syns jeg...(bildet er "lånt" )

#blogg #Mjøndalen #strøm #mote #naturNår man har for mye å blogge om...

Jeg har så mye som svirrer rundt i topplokket av blogginnlegg jeg kan lage, at jeg noen ganger lar være å legge ut noe fordi jeg ikke orker å velge..hehe...eller fordi jeg prøver å finne ut hvordan jeg kan gjøre det kortfattet..

Ser ofte at jeg kan ha nesten like bra,bra i min målestokk, med folk som er innom bloggen på dager uten innlegg som på dager med... det sier kanskje en del om innlegga jeg legger ut..#lol

Obs , mine innlegg er ofte ment litt humoristisk, ikke som en ting jeg går å tenker mye på...(jeg er nok i overkant glad i å bruke ironi..som jo ikke er så lett å skjønne når man ikke ser ansiktsuttrykk osv..)

Nå kan dere jo få se blomstene jeg har i stua akkurat nå og kooooooose dere med det !

#blogging #tulipanerSki og Snø-engel..

Siden det ikke ble noe blogging på meg i går , kommer det to bidrag i Frodiths vinterutfordring i dag...tema er vinter og 6. dags ord var SKI og 7.dags ord var SNØ-ENGEL..

Så da kommer et par bilder jeg tok av endene som leika seg i snøhaugen borte ved Veiabekken i nabolaget her..

Og det første jeg så var ei and som hoppa på SKI.. nå ser ikke dere skia for di er under snøen....men jeg så dem før den landa....

 

Og før jeg skulle gå hjem kom det dalende noe jeg mener må være en SNØ-(ANDE)-ENGEL...

#ender #mjøndalenSnømann...med livet som innsats !

I dag er det snømann som er utfordringa i Frodiths vinterutfordring... Siden formen er ikke helt på topp i dag..svimmel bl.a..fant jeg ut at jeg fikk prøve å lage en ute på verandaen (veeeeldig lurt å holde på i høyden når man er svimmel..hehe.. )

Og det var faktisk ikke bare-bare..ikke for meg men for snømannen, for da jeg skulle rette litt på den falt det første hodet ned fire etasjer..heldigvis landa den i grøfta og ikke på noen som gikk forbi...

Men snømann ble det da til slutt...så her kommer noen bilder av den..

Før påkledning..

Under her kommer noen varianter etter påkledning...

#snømann #mjøndalenIs i to varianter..

Da er det fjerde dag i Frodiths vinterutfordring HER..og dagens tema er is.

Først et bilde fra Drammen der flere koste seg med å gå på skøyter på isen i dag...

Elgen står å følger med...

Og siden det er lørdag blir det en is eller to i dag også...

Nå skal jeg kose meg...tuller venter til i kveld...

#hennigolsen #drammen 

 

 Vinter ...

Nå har Frodith satt i gang en foto-utfordring.. Vm for bjørner i hi...se HER.. Det dreier seg om vinter, og første oppgave er nettopp.. VINTER

Syns dette bildet har litt "vinterfølelsen" over seg... så valgte det fra arkivet mitt... #vinter #bloggVant den fine her..

Før jul la jeg igjen en kommentar på bloggen til Ida Røssland, og i dag fikk jeg denne vakre engelen som hun har laget i posten ! Takker så mye til Ida ! Hun har en fin blogg som du finner HER..

Koselig å få pakke i posten ..

Siden jula er pakka vekk får den henge litt her på vinflaskene som var gaver vi fikk i forbindelse med jula... #gaver #post

 Endelig !

Endelig kom det Frogge-premie til meg også ! Den ene etter den andre har vist frem den fine premien de har fått av Frodith, etter å ha vært med i det store Froggetoget..

Jeg har venta spent hver eneste dag...men nei ingen brev /pakke til meg .. Begynte å gi opp håpet og tenkte at da er det vel ingen som bryr seg om meg da..snufs...

Men i dag var det endelig min tur til å få søt og fin neglfil..som man jo kan åpne brev med også...

Tulla litt over her da..jeg visste jeg kom til å få ..det var bare at brevet var sendt dit vi bodde før først !

TUSEN TAKK verdens snilleste Frodith.. og leser du ikke bloggen hennes burde du ta turen innom HER alltid fine og morsomme innlegg og supre tegninger og bilder !

#blogg #post

 Blogging mot mobbing ! Måten å si det på...

Denne måneden har det vært ei viktig utfordring på bloggen til Ei_heks HER .. Jeg har laget et innlegg tidligere også, det kan du se HER .. Men i dag tenkte jeg å skrive litt om noe så enkelt , men også så viktig som en liten kommentar !

Her på bloggen syns jeg de jeg har kontakt med har en veldig hyggelig måte å kommenter hos andre på.. og slike små ting er med på å påvirke andres hverdag.

Så jeg tenker at om hver og en tenker seg litt ekstra om før man sier ,skriver noe ... så er det små skritt i riktig retning i forhold til mobbeproblemet.

Øverst her tar jeg med et bilde av meg der jeg ser litt vennlig ut(syns jeg da..hehe..), nå er ikke jeg en som har for vane å mobbe .. men man kan vel egentlig ikke se på folk om de er mobbere heller...

Skriver et lite eksempel på det med kommentarer lenger ned i innlegget.

#selfie

Tv 2 la ut dette spørsmålet på FB...Under her ser dere eksempler på ulike måter å kommentere på...

1.. Greit om denne personen har en annen favoritt..men jeg synes en slik kommentar er unødvendig og har noe veldig negativt over seg.

2.. Hyggelig kommentar som gir positive vibber.. (som igjen påvirker samfunnet vi lever i )

3.. også må det jo være lov å si hvem man har som favoritt på en enkel og grei måte..( i alle fall der folk frivillig er med på en konkurranse på tv )

#mobbing #farmenNaturens lysekroner !

Disse bildene tok jeg før snøen kom , syns det er mye som minner om smykker og lysekroner i naturen..bare at det er enda vakrere ! Ikke alle bildene her er helt skarpe...men syns de var "innafor" til å dele på bloggen...

Legg merke til at bokstaven min A hadde føyet seg inn i naturen også...

#lys #natur #foto #blogg #mjøndalenI går..

Som jeg skrev i forrige innlegg HER , slet jeg med å se bilder både på min og andres blogg når jeg brukte pc`n..ikke ipad.. Nå ringte jeg Blogg.no..og hun ba meg forsøke en annen nettleser .. Pleier bruke Microsoft Edge, og der så jeg ikke bilder, men da jeg gikk inn på Mozilla Firefox ser jeg bilder.. Så om du har dette problemet sjekk det i alle fall..

Gi gjerne tilbakemelding på om du ser bildene mine eller ikke ..og eventuelt hvilken nettleser du bruker om du ikke ser dem..

Men så var det gårsdagen da..for da kom snøen til Mjøndalen, men jeg hadde vondt i hode og nakken så holdt meg inne, men et par bilder av snøen fra verandaen ble det..

Og i dag kom sola og hodet var bedre.. så har tatt litt bilder i dag..som jeg legger ut senere..

Sånn så det ut da jeg sto opp i går..litt koselig er det jo..

Sola prøvde å bryte igjennom på ettermiddagen...

Og her er sola i ferd med å forsvinne bak åsen...

Litt innekos til inspirasjon..selv om jeg ikke lager så mye lenger ..(..men hvem vet kanskje jeg blir skikkelig inspirert og setter igang med noe ..)

#blogg #snøHm..

Lagde et innlegg nå nettopp, men sletta det igjen siden jeg ikke så bildene ..og har forstått at flere sliter med å se bilder om dagen... så da får jeg heller legge ut når ting er i orden igjen...prøver å legge ved et bilde her også.. for i dette innlegget er ikke bildet så viktig..hehe..

Nå ser jeg at jeg ser både mitt eget og andres bilder på Ipad..men ikke på pc.. 

Ha en fin dag så lenge..

#blogg #foto

 

 Det kan bli litt mye bilder..

Eller jeg syns ikke det da for jeg elsker både å ta bilder og se andres bilder ! Men etter jeg ble syk har foto blitt en viktig ting for meg.. for jeg slapper mer av når jeg går rundt med kamera enn om jeg legger meg for å hvile ..

Men så blir det slik at man ser motiver i alt, og så har man lyst til å dele men må begrense seg noe.. for man har jo stadig lyst til å ta nye bilder..

Nå har jeg bl. a liggende flere fine (syns jeg da ) høstbilder og snart blir det jo snø ( hørt rykter om i morgen ).. Er vel i grunnen et "luksusproblem "..hehe..

Da jeg så tauet som hadde snurra seg rundt ledningene kom tanken om at kanskje jeg kan bruke det bildet til noe en gang.. og det kunne jeg jo, bare å snu det på hodet så ble det en "elegant" hund eller katt på line..."og sånn går nu dagan..."

#foto #krestivitetNede på stasjonen...og andre "tog"...

Ja nå er det mulig å gå inn på bloggen til Frodith å se på bidraga som kom inn  i forbindelse med "tidenes frogge-tog"...HER kan du se alle de artige bildene, og få greie på om det ble ny rekord i antall bilder...

Det øverste bildet her var mitt bidrag.. men siden man blir litt hekta når man først begynner ,så ble det en del frogging ( sette seg ned i froskestilling og se litt froskete ut) på meg...så da får du se litt på di andre bildene jeg tok i forbindelse med årets utfordring også...

Mine bilder er tatt med selvutløser når jeg har vært alene, det gjør det litt mer spennende...litt som ekstremsport...hehe..

På Mjøndalen stasjon...

Langs elva, i butikken, på fortauet og på bensinstasjon....

God trim er det jo også ....

På bybrua i Drammen... To damer som gikk på fortauet på andre siden ropte... DET DER BLIR BRA...hehe... #frogging #selvironi

 En liten oppklaring...frogging ...og blogging mot mobbing..

I det forrige innlegget var det bilder mannen hadde tatt av motorsykkelen HER, fikk spørsmål om det ikke var plass til meg bakpå, og det er det jo..Må bare bytte sete om jeg blir med en tur..

På bildene under her kan dere skimte min plass bak..og JA det er plass til rumpa mi der..hehe..

Sitter godt bakpå der, og om jeg trenger kan det være ryggstøtte på også, men trenger ikke det som regel..

Sånn er jo sykkelen med enkeltsete...

Det er fortsatt mulig å bli med i froggetoget hos Frodith... men nå haster det litt altså..

 

På bloggen til Ei_heks er det en fin utfordring BLOGGING MOT MOBBING.. se HER..

#blogg #mc #mobbing #frogging 

 Er du ute å "spretter"om dagen..?

Jeg har med meg det lille kameraet i lomma eller veska nesten samme hvor jeg er nå om dagen.. For nå nærmer det seg jo at Frodith skal samle alle froggerne/froskene i "froggetog"..

Blir ikke mer moro enn man lager sjøl.... eller Frodith lager da.. !

( Jeg har ikke levert mitt bidrag enda... )

Greit når man kan sitte pent og pyntelig i "trygge" omgivelser..

Litt verre i butikken... men man klarer det om man vil...

At noen kjører forbi i bakkant er greit.. men når noen kommer gående på gangveien og man kanskje må hilse på dem... er det bare å sprette videre....

#frogging #froskDet var greit med kommentar fra Charlotte..

I går fikk jeg en kommentar på et tidligere antrekksinnlegg. Det var fra "Charlotte".. hun syns jeg var fin i de klærne sto det skrevet på en litt gebrokken måte.. jeg fikk spørsmål om hvilken tykkelse jeg likte å bruke på strømper osv.. jeg svarte så klart saklig og hyggelig..

Men i dag fikk jeg spørsmål fra Maria og Hilde på andre antrekksinnlegg.. Om hvilke skjørtelengder osv jeg anbefalte.. Og begge disse "jentene" hadde samme ip adr som Charlotte..hehe... ( så da får "hun" spørre noen andre enn meg om hun lurer veldig på dette altså.. )

Hovedpoenget i dette innlegget er at noen kommenterer med tre ulike navn...

#kommentarer #antrekk

 Det nærmeste jeg/vi kommer Halloweenfeiring her i huset !

Jeg har ikke noe særlig forhold til Halloween så her i huset skjer det ikke noe annet enn at jeg kjøper litt godteri i tilfelle noen ringer på døra. Jeg har ikke noen argumenter for eller i mot.. det er bare ikke noe som faller seg naturlig for oss å feire..

Men siden yngste sønn har bursdag i Oktober og det falt seg slik at det ble litt "halloweenfarger" på bordet , tenkte jeg å tagge dette innlegget til en konkurranse på Blogg.no der en kan vinne bloggshoots..

Nå er jo dette er et innlegg om å IKKE feire Halloween så da spørs det vel om det blir noen premie på meg..

Men litt fargeinspirasjon er det forhåpentligvis allikevel !

Jeg syns ei slik kake smaker bedre enn meitemark og jord..hehe..

Klementiner må jo være like bra som gresskar..eller ?

Og ute i naturen er det pynta til feiring.. eller det er vel kanskje bare det at det er høst nå... #halloween2017moodGå inn å stem hos Eva`s window.. og meld deg på Froggetoget hos Frodith..

Nå ligger det flotte bilder av severdigheter ute til avstemming hos Eva`s Window.. Ta en titt innom HER ..og legg gjerne igjen en stemme til din favoritt. Bildet under her har jeg tatt da vi var ved Munchs hus i Åsgårdstrand forrige helg ( men det er ikke mitt bidrag i konkurransen altså..)

#høst #åsgårdstrand

Under her er et bilde jeg har tatt i forbindelse med tidligere "froggetog" hos Frodith.. har du lyst til å bli med eller lese mer om hva frogging er kan du se HER..

#frogging #drammen #bloggAlltid litt stas å komme på trykk !

I dag var et av bildene mine  som jeg har delt på Instagram vist i Drammens tidende (dtavis) , som er den største avisa i distriktet her ! Sånt er jo alltid litt gøy.. de har brukt bildene mine før også..

Også har det vært en del andre repostinger av bildene mine på Instagram..og noen på trykk i KK.. slikt inspirerer jo til å fortsette å ta..og dele bilder !

Gjengivelser av bilder blir jo litt "redusert"... så under her kan du se originalen...

#dtavis #høstfargerPenger spart... er penger tjent !

På en måte er det jo det i alle fall, men mye man kunne latt helt være å kjøpe også.. da hadde man spart både penger og miljø ! Men nå er ikke jeg en "miljøværsting" og har i grunnen ganske god råd ...så det er ikke penga det "står på" .. men liker å få ting litt billigere enn jeg hadde regna med uansett..

Og i dag gjorde jeg to "kupp"..hehe...

Denne fleecejakka hadde jeg prøvd før, men tenkte at det holdt med de to jeg hadde (men den ene begynte å bli litt preget av mye bruk ).. så jeg kjøpte ikke den gangen tidlig i sommer.. Men i dag var jeg innom en G- sport butikk og tenkte jeg ville prøve den igjen, og den hang til 349 kr og det tenkte jeg at var billig..men da jeg kom til kassa kosta den 499 kr, jeg sa hva det sto på lappen og han gikk bort å kikka ..og den lappen hang på feil jakker..men siden de hadde merka feil fikk jeg den for 349 kr... 150 kr spart der altså...

Også skulle jeg ha et lite "avlastningsbord"i kroken som ble ved siden av den nye tv-benken.. Kikka på nettet hva de hadde i møbelbutikkene her..fant et lignende dette bordet som kosta 399 kr ..men så var jeg forbi en slik Rusta butikk..med "alt" man trenger..og IKKE trenger til hjemmet ! Fant dette bordet som passa perfekt i str og det kosta 99 kr..og det var overraskende fint og stødig.. så da sparte jeg 300 kr der altså... 450 kr spart på en dag.. det er jo bra !

#rustad #karitraaSommer og høstbilder tatt på samme dag !

I finværet i går tok jeg med kameraet og macrolinsa og tok litt bilder i en park i nærheten ! Høstløv og rosa blomster i "skjønn- forening" gjorde at bildene både ga sommer og høstfølelsen på en gang..

Så her kommer et lite utvalg ..lett blandet !

#høst #blomster #Hokksund #foto #bloggKan man skrive ..hehe.. i innlegg ? Hva syns du..

Eller haha , hihi osv... Har lest noen steder at noen syns det er "teit" eller "feil" å avslutte setninger med dette.. Jeg bruker hehe ofte, og kommer til å fortsette med det..hehe..

Prøver å ikke ha for mange setninger som avsluttes med det...gjelds å ikke overdrive.. (nå hadde jeg egentlig lyst til å skrive hehe igjen.... )

Men jeg syns det er med på å avdramatisere det en skriver, eller viser at det er vennlig eller ironisk ment f. eks.. 

Skriver man alvorlige eller politiske innlegg passer det jo ikke så godt da... Jeg bruker mye smiletegn også jeg..men det er mest på kommentarer ikke i innlegg..men liker noen å bruke det er jo det helt greit også ! Nå tar ikke jeg meg selv så høytidelig så er vel kanskje derfor jeg ikke er så redd for at innlegga skal være litt "teite"og ukorrekte..

Tar med et bilde av meg som ble tatt til Norsk ukeblad for noen år siden , syns det passa nå som det stadig blir kaldere..og at det ser litt "uhøytidelig" ut !

Hører gjerne andres synspunkter..

  #lol #blogg

 En annerledes vinkel !

I dag har bloggen utifriluft 3 års bursdag..se HER.. Gratulerer fra meg ..! Og da er det invitasjon til å bli med på en fotokonkurranse, og temaet er "En annerledes vinkel ".. Bildet her har jeg stått oppe på brua og tatt.. Dette er ikke mitt bidrag i konkurransen altså..men liker dette bildet med svanen som ser opp på meg.. 

#foto #svaner #blogg #Mjøndalen

 

 God natt !

Nå har vi gått ei lita runde i sentrum etter å ha spist god mat og sett på tv. Deilig med litt frisk luft før man legger seg.... knipsa noen bilder, får se over og eventuelt legg ut noen i morgen...

God natt og fin morgendag med et bilde fra torget i Mjøndalen på kveldstid !

#blogg #Mjøndalen

 Utfordring og konkurranse på bloggen..

Mens jeg har hatt "bloggefri" et par dager , har det blitt lagt ut utfordringer hos andre bloggere.. men fortsatt mulig å bli med , så da slenger jeg meg på hos begge to.. 

Hos Roberts Photography kan du levere et bilde av høst, se HER 

Dette bildet her har jeg tatt tidligere i høst, men sendt et annet til konkurransen..

Og hos Toini kan du velge et dråpebilde å skrive noen ord til.. Mer om det ser du HER .. Bildet under her har hun tatt..

Mitt "dikt" kommer under bildet...

Jeg får henge meg fast og stråle så lenge jeg klarer.. etterpå får jeg minnes alt det vakre jeg så da jeg satt på den grønne gren.

(Hørtes kanskje litt bittert ut...ikke legg for mye i det...hehe..) #dikt #bloggForandring fryder..eller..

I dag ville vi finne på litt utenom det vi pleier på en søndag, hadde litt lyst å ta en tur til Åsgårdstrand..men siden det var litt skya tidlig i dag slo vi fra oss det.

Så fant vi ut at vi skulle kjøre en tur til Svelvik som ligger på andre siden av Drammen for oss ,utover langs fjorden å kikke litt å ta en kaffe der.

Mange år siden vi hadde vært der, og egentlig et sted vi ikke er så kjent, men jeg var der på noen turer med morfar og mormor som barn..og vi har så vidt vært innom der siden et par ganger også.

Blei litt nedtur , for det første er det et lite sted og det som var av "fristende" kafeèr var stengt på en søndag. Den som var oppe frista ikke, så det ble en kaffe på krakken utafor Mix -kiosken..

Så rusla vi litt rundt, men det var ikke så idyllisk som jeg mintes det var der..men etter hvert fant vi en sti der man kunne gå litt ute mot sjøen og det var jo koselig..

Pynter meg ikke for å dra på en søndagstur..hehe.. #bustehue

Titta litt rundt , for å finne en kafeè....

Men noen visste det før vi kom... at vi var #ukjent ..

Her kunne vi tatt en kaffe, men det var noe som gjorde at det ikke frista... 

 

Men en kaffe ute på en krakk på kiosken var greit nok det...

Fint ved bryggekanten ..

Denne ferja har vi kjørt over til andre siden da guttene var små...

Gikk over broa og ut på stien her, det var litt fint da...

Å se utover vannet gir en fin ro...

Svelvik "sentrum" i bakgrunnen..

Koselig trebåt...

På vei hjem kjørte vi rundt og kom til Drammen den andre veien, da ser man mange eplegårder...

Fant ut at vi skulle spise middag på Lierkroa før vi dro hjem, det har vi tenkt på lenge for folk skryter av maten der, og jammen smakte det bra..

Kaffe til middagen var det også. Men da vi satt ute og drakk den ble det plutselig veldig trist, for det kom flere ambulanser og politi og stoppa i krysset rett ved, og da så vi at en bil hadde kjørt på en motorsykkel og en person lå i gata ..og det så ut som en voldsom kollisjon.. (mannen leste i avisa nå at mc fører hadde fått flere brudd så da overlever han vel forhåpentligvis)

#blogg #Svelvik #lierkroa Liljer, Linerle og favorittsangen min om dagen !

Måtte bare ha med et bilde av Liljene som jeg hadde i vasen for noen dager siden, de sto ikke så lenge og de var litt klemt og ødelagte da jeg tok dem opp..men rosa og fine er de jo på bilde i alle fall..og jeg hadde litt glede av dem i stua også da...

#liljer

Bildet under tok jeg da jeg var i Drammen på Torsdag.. Nydelig fugl som sitter på bryggekanten og titter på meg. Det er vel ei Linerle, men ble litt usikker for de har jo ofte et tydeligere hvitt felt på hodet..kanskje denne er veldig ung enda...? 

Så var det favorittlåten da, hørte den på radio for et par uker siden og har spilt den om og om igjen etter det (Har jo alltid likt Leonard Cohen..men oppdaga denne sangen nå ) Anbefaler å høre på den mens du legger deg bakover og lukker øynene..#musikk #skutebrygga #blomster #drammen #bloggUtfordring fra Frodith !

I går la Frodith ut tre tegninger hun har laget, og utfordra andre til å lage tekst til et av bildene. Det er det mange som har gjort og så mye bra det har blitt også.

Tegningene og hvem som er med kan du se HER..

Min tekst er bare et kort ordtak/sitat..men det var jo også lovlig slik jeg skjønte det..

(Frodiths tegning )

KORT VEI FOR NOEN ER FOR ANDRE LANGT Å GÅ ! 

(Tekst av annebe )

 Hei og velkommen..

Syns jeg må ønske dere velkommen inn på bloggen min siden jeg har vært fraværende et par dager..hehe.. Neida..(..eller joda ,dere er velkommen), men bilde er bare fra en dag i butikken.. og et bilde må jeg jo ha syns jeg..

Har hatt et par dager med minimal skriving på pc, for å spare nakken litt og for å "koble litt av" fra sosiale medier.. men jeg har titta innom andres innlegg da.

Også har jeg fått gjort et par huslige sysler, litt koselig det også...det kan jeg lage et innlegg om etterpå..

#blogg #hverdagBillige fredagsbobler er ikke så bra...

Ja sånne til å blåse altså. Hadde så lyst til å ta bilder av såpebobler mot blå himmel, så stakk bare innom en "partybutikk" og kjøpte noen småflasker til 5kr stk..

De var ikke slik jeg husker såpebobler vi hadde som barn eller gutta hadde da de var små..ikke var det noe fargespill i dem og de sprakk fort. Og i tillegg så ville de helst ned på gulvet og inn mot den grå veggen, men det var nok vinden sin skyld..

Ikke verdens største problem altså..hehe.. Men jeg skal kjøpe noen dyrere en dag eller lage selv og prøve på et vindstille sted, for klare fine såpebobler kan bli fint det, men ikke de her..

God helg ! 

Noen havna i lyngen...

Tok et par raske bilder mot himmelen , men rakk ikke fokusere skikkelig før de landa på bakken eller i veggen.. #party #såpeboblerSkyggeutstilling hos Frodith...

Jeg har akkurat vært innom å sett, og lagt igjen stemme på min favoritt. Jeg anbefaler deg å ta en tur innom.. flott ramme rundt utstillinga og masse fine, kreative skyggebilder...

Tar med dette bilde av meg fra vi var på vei til Kragerø, det er jo både litt lekent, barnlig og har skygge.. akkurat det utstillingen handler om !

Bildet under her har jeg lånt hos Frodith.. som dere ser var det kø da det åpna, men nå er dørene åpne så det er bare å gå inn..HER..

#sommer #utstilling

 Lørdag... Skyggefoto.. "Grusom"selfie.. Og Pavlova på gang....

Ja her ble det lett blanding av mye "rart" i ett innlegg. Skriver litt under bildene....

En ganske vanlig lørdags formiddag for mannen og meg... 

 

Snart blir det skygge-utstilling hos Frodith, det kan du lese om HER... Alltid gøy å være med på det, og se alt det kreative folk har fått til.. (bildet her er skygge av mannen og meg, han ser ut som en kjempe, vel har han muskler..men jeg er ikke såååå tynn i forhold som her altså..hehe.. )

Og om du har en "grusom"selfie av deg og har lyst til å være med å dele den på bloggen kan du se innom hos Ei_heks HER... Jeg har jo ofte usminka bilder av meg, men liker å legge ut bilder jeg er sånn ganske fornøyd med. Her var jeg ikke mye "pen"..men måtte dekke det med litt tøys..lettere å dele da...

 

Nå har jeg handla inn til Pavlova (Toro varianten ), og tenker jeg skal lage nå.... #sommer #ferie #blogg #pavlova #toroAnonym !

Har sjekka litt og ser at jeg har blitt anonym på en del kommentarer i går ! Og i dag ser jeg også at feltene for navn og bloggadresse må fylles ut, men nå er jeg obs på det. Hørt at flere har hatt det problemet i dag...

Så sjekk det før du sender en kommentar... 

Tar med et bilde av ei vakker rose fra Åsgårdstrand !God natt og fin ny uke !

Bare innom for å ønske alle lesere ei fin ny uke.. med bildene jeg har tatt av fuglene som samler seg og flyr  i flokk over Mjøndalen nå om dagen.. ;)

God natt !


Og de er jo riktig mange..#sommer #mjøndalen

 Insekter... Frodiths foto-utfordring..

Siste oppgave i Frodiths sommer-foto-utfordring..Jammen har det vært mye flott og sommerlig å se rundt på bloggene, så takk til Frodith som steller i stand mye moro på bloggen... 


Dette syns jeg var litt pent med fine farger...Men dette var litt mer interessant... denne bia landa på verandaen vår "bærende" på en larve... #bier #insekter #sommer #blogg #ferie
 Akkurat penger til to IS og en kaffe...

Først av alt så har jeg plundra med å komme inn på Blogg.no i dag.. kommer opp en reklame som jeg har slitt med å få fjerna.. mulig den dukker opp igjen så da får dere ha meg unnskyldt om jeg blir borte en stund igjen...slitsomt med sånt..

Men altså... siden mannen starta med ferie i dag tok vi motorsykkelen å kjørte ut å kjøpte softis på Lierkroa som ligger like ved Drammen. IS passa jo bra i dag da det er dagens utfordring hos Frodith også..

Vel fremme ved Lierkroa oppdaga mannen at han hadde lagt igjen bankkortet hjemme , men hadde en hundrelapp.. Jeg tok liten is med strø mannen tok en stor uten, det ble 75 kr.. og da var det akkurat igjen til en kaffe også...hehe... 

Da ble det i alle fall ikke helt bomtur..


#sommer #ferie #harlydavidson #lierkroa #penger
 

 Jordbær, mormor og skyer...

Siden jeg ikke "var på bloggen" i går kommer det to bidrag fra meg i Frodiths foto-utfordring i dag. Hva det går ut på ser du HER... ( jeg var selvsagt innom å titta på andres bidrag i går..men måtte spare nakken så ikke noe skriving )...

Skriver litt under bildene..


I dag ble det jordbær til dessert her.. men først skulle de fotograferes i skålene jeg har fått av mormor...Og her er et bilde av mormor som snart er 98 år , fra jeg besøkte henne tidligere i dag....Og så bruker jeg dagens jordbærfotografering til tema .. skyer.. også, for de syns jo så fint i stuevinduet... #ferie #sommer #jordbær #mat #blogg 

 Blomster i grøftekanten !

Som jeg fortalte i gårsdagens innlegg var jeg ute for å ta litt bilder i grøftekanten i går... se HER.. Ble ikke så mange bilder jeg rakk før regnet kom...

Men noen ble det så da kommer det et lite utvalg her... Som dere ser er det en del kløver og litt annet.. og i grøftekanter er det ofte litt "hultertilbulter" med blomster.. noe vissent og noe nytt...

#sommer #natur #ferie #blomster #foto

 Kan anbefales ..og anbefales ikke .. Og dagens foto-utfordring !

I dag har jeg vært til fysioterapi igjen og når jeg har vært der får jeg ofte vondt i hodet.. så da kjøper jeg noe som kan spises i bilen på vei hjem . Det må være noe som det ikke blir så mye søl av...

Banan kan alltid anbefales..hehe.. og i dag kjøpte jeg en YT med banan og jordbærsmak... den var veldig god syns jeg.. mye banansmak så man må like det...

(Ikke sponset)

 

Men den Skyren under her som jeg kjøpte en annen dag etter fysioterapi syns jeg det var litt rar konsistens på.. å drikke av tut i alle fall ... men sikkert mindre kalorier for di som ønsker det... men bananen smakte bra da...


Og så var det dagens foto-utfordring fra Frodith som er sol .. ikke noe sol i sikte her i dag så bruker dette bildet som er tatt av kveldssola ved Åsendammen i Mjøndalen ... 


#sol #sommer #blogg #Mjøndalen #ferie
 


 Sommer-utfordring... REGN ...

Dette bilde hadde jeg liggende, og selv om dette egentlig er hagl...syns jeg det bør slippe igjennom som regn..hehe... Hva utfordringa går ut på ser du hos Frodith HER..


#natur #regn #hagl #skog #foto

 Her blir det liv ..rai-rai...

Ja nå er sommeren reddet..hehe.. Tror dere som følger bloggen vet at vi ikke er sååååå glad i vin..eller alkohol her i huset ..men vi er ikke avholds heller...

Flaskene her fikk mannen på jobben på fredag, sommeroppmerksomhet (de fleste der begynte ferien nå, mannen jobber ei uke til)  Lekre flasker og forhåpentligvis smaker innholdet bra også..og i løpet av en hel sommer går de nok med.. reker og hvitvin en dag kanskje... 

Ønsker alle ei fin kommende uke.. ferie eller ikke.. !


#sommer #vin #blogg #ferie #vinmonopolet
 

 

 Frodiths foto-utfordring... BIKINI..

Ja da er det oppgave 3 som gjelder i Frodith`s sommer foto-utfordring... ( Tegningen under her har Frodith laget )


Og her er jeg i BIKINI, litt dristig men siden jeg sitter nede i stolen og det er litt på avstand syns jeg det var "innafor" å dele det..hehe.. 


Dette er fra Farris bad for tre år siden... ser deilig ut ikke sant ? Ikke jeg da..men været og stranda.... #farrisbad #sommer #ferie #blogg #bikini
 Blomster og vann.. (Frodiths sommer-foto utfordring..)..og en liten beklagelse....

Om du ikke har fått det med deg enda er det nå mulig å være med på en liten utfordring hos Frodith..se HER.. De fleste starta i går, men da hadde jeg "bloggefri" så da kommer det to bidrag fra meg i dag ..liker ikke å henge etter..hehe..

Også var det beklagelsen da.... noen ganger "skroller" jeg nedover bloggen min og ser ujevnt tall på kommentarer.. tar en titt og ser at det er en kommentar her og der som jeg ikke har svart på.. og det er ikke meninga altså.. men blir litt dumt å svare to uker etter for eksempel. så her og nå UNNSKYLD til dere det gjelder...

Dag 1..


BLOMSTER som pynt på mat ...

Dag 2...

Lekkert og godt VANN jeg fikk servert hos svigerinna mi her om dagen... #sommer #blogg
 Bildedryss fra bloggtreff..

Har du ikke fått med deg at jeg møtte Frodith i Drammen dag kan du se HER... Vi hadde det bare såååå hyggelig og så ble det jo knipsa en del bilder da..hehe...

Så her deler jeg en lett blanding fra dagen...(skriver en liten kommentar under bildene)


Litt prøving, men ikke noe shopping...Frodith er den fødte modell...Jeg digger det bildet her...Kos i turkise omgivelser ble det også.... #blogg #sommer #jenterpåtur #drammen #foto
 

 

 Bloggere i byen...

Koste meg masse i dag, for det var så koselig å møte Frodith igjen.. nå var det et år siden sist ! Vi møttes i Drammen denne gangen også , vi bare rusla rund å titta , drakk kaffe og kikka litt i butikker ..

Men det er i grunnen samtalene som er mest i fokus.. og fire og en halv time gikk bare alt for fort..hehe..men vi møtes nok flere ganger vi.

Frodith er jo så hyggelig å lett å like ..også er hun så flinkt til å snakke pent om andre, jeg fikk jo mitt eget innlegg på bloggen hennes i går HER.. 

Legger ut flere bilder etterpå tenker jeg... men her er noen bilder fra starten av dagen..


Ingen tvil om at Frodith liker turkis...Sånn er det å være blogger...hehe..  #sommer #papirbredden #drammen #blogg 
 

 Besøk fra Sør-Korea...

I dag var eldste sønn og mormor på besøk til kaffe her. Og  yngste sønn som er på jobb i Sør-Korea fikk på en måte blitt med han også, ved å ringe oss på skype.. og mormor (guttas oldemor på 97 år) syntes det var imponerende at det gikk an.. og det syns i grunnen jeg også..hehe..

 Det er 7 timers tidsforskjell.. så i Korea var det snart natta. Vi ble pynta med litt "apper"underveis i samtalen.. og etterpå så vi litt på filmsnutter sønnen hadde lagt ut av triksing med ball og trening.. fint å kunne følge med litt på de som er langt unna også...

Veldig dårlige bilder , da jeg bare tok bilder av filmen på instagram .. men dere ser jo at vi hadde det gøy..hehe..


#skype #instagram
 Kan ikke fatte...

Fy f... Jeg pleier aldri skrive om nyheter, men nå bare MÅ jeg. Fryktelig trist med det som hendte i London nå.. og all den andre terroren og grusomhetene som skjer rundt i verden.

Kan bare ikke fatte at noen kan kjøre ned, stikke i hjel, skyte eller bombe uskyldige mennesker .. helt tilfeldige mennesker ..grusomt !

Jeg følger alltid med på slikt, og det går sterkt innpå meg. Men jeg pleier ikke "vise"det i sosiale medier.. men nå bare trengte det seg på..

Håper det en dag tar slutt og at alle kan leve i fred med hverandre.. men trua er lita dessverre...

Klem til alle !


#fred #kjærlighet
 God service !

Da vi var innom butikken på vei hjem fra Åsgårdstrand i går , så jeg at blomsterbutikken der hadde Betlehemstjerner ( det er i alle fall det jeg kaller dem ), og det er en av mine favoritt blomster.. så da ville jeg kjøpe med en hjem..

Og uten at jeg sa noe bare pakka hun den så pent inn uten at det kosta noe ekstra.. så da kjøper jeg nok med en blomst neste gang jeg er innom der også..

For meg er god service når de som jobber et sted gjør det lille ekstra, har en blid og hyggelig tone og har lært seg litt om det de skal selge..

Jeg liker ikke at de prater for mye..eller følger etter deg og skal vise deg alt de har i butikken.. bare sier for eksempel : Si i fra om det er noe jeg kan hjelpe deg med ...


Koselig å komme hjem med noe så pent...Ble som en gave til meg selv på en måte...God , gratis..service fortjener gratis reklame... (eller jeg betalte jo for blomsten da..hehe.. )Elsker fargen på denne blomsten..


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå er det fint på verandabordet...bytter stadig blomst der, for vil ikke ha så stor potte på bordet og i små potter visner de fortere...hos meg i alle fall..

#nylandblomster #betlehemstjerne
 Fin morgendag til alle..Noen som har greie på orm ?..Og en liten oppklaring...

Først har jeg lyst til å si takk til alle som er innom bloggen min, og koselig med alle som legger igjen en kommentar ! Håper alle får en fin dag i morgen både at det blir finvær og at dere opplever noe hyggelig...

Skriver litt under bildene..


En slik, lys , lett  og fin dag håper jeg alle får..vet det ikke er slik.. men at i alle fall noe blir fint.. (Bildet er fra dagens tur som du kan se HER )Bildet over her er av dikteren Herman Wildenvey som bodde på Portåsen der vi var i dag... Fikk spørsmål av bloggen pittbulljedda hvem den mannen på bildet var.. sånn er det når en vet noe selv regner man med at alle andre forstår det også..hehe..Jeg skrev at det her var en buorm.. for jeg så ikke noe sikksakkmønster. Men Bloggen utifriluft (som kan mye om naturen) trodde kanskje det var hoggorm for buorm har noen gule flekker rett bak hodet..noen som vet ?   #orm #portåsen #blogg
 Noen litt "rare" fuglebilder..

Jeg har jo prøvd å "finne" noen småfugler å ta bilder av med den nye linsa mi.. det viser seg å være lettere sagt en gjort for de gjemmer seg stort sett i bladene på trærne...

Men en dag fikk jeg knipsa litt fra fugleriket i alle fall.. og om bildene ikke er av de beste så syns jeg de har litt sjarm ...


To som sitter å ser på utsikten...En som har glemt å fly , så han hopper i stedefor....En som skal "gå planken"....En som stuper ut i lufta .... #fugler #foto
 

 Artig liten "hobby"...

I dag da jeg klipte litt blader av ei grønn plante på verandaen kom jeg på at nå var det lenge siden jeg hadde laget "blomsterbilder"... også fikk jeg brukt stemorsblomsten litt før den blir kasta også..

Litt av det jeg har laget før kan du se bl.a HER... fin måte å koble av på... det blir ikke mer moro en man lager selv sier jeg bare..hehe..


Man kan ikke være for nøye for da blåser det hulter til bulter før en får tatt bilde....A for meg selv må jeg jo lage....Bind deg en blomekrans... #blogg #diy
 Dråper på verandablomstene !

Ble så inspirert av bildene til Toini i dag tidlig (hennes bilder kan du se HER ..hun tar masse flotte bilder ), så måtte ut å forevige dråpene som var på blomstene på verandaen  .. de ble jo ikke så verst syns jeg ..

Først jordbærblomsten...Så bladene...


 

Så petuniaen...Og sist men ikke minst margerittene...#foto #blomster
 

 "Ymse" bilder..

Da jeg her om dagen gikk for å ta noen bilder av svanene ved elva, knipsa jeg litt andre småting jeg så på min vei også ! Skulle gjerne hatt tilbake finværet som var den dagen....men nå i regnværet får vi kanskje vaska bort pollenstøvet...

Skriver litt under bildene !


Her ser vi over til Krokstadelva...Hjertepynt på broa....Nede ved elva ..rett ved motorveien på Krokstadsiden....En som er på vei over til Mjøndalen..hehe..Litt krangling...Skal uti å bade...Gul og fin.. smørblomst tror jeg.. ikke såååå god på blomsternavn... ( fikk kommentar om at det er en bekkeblom.. jeg burde jo visst det..men godt det er flinke bloggere som sier i fra )Bjørk med grønne blader hører liksom med i Mai...Jammen en som satt stille lenge nok til at jeg fikk tatt et bilde...En som prøver å gjemme seg...Tilbake i Mjøndalen.. vakre trær ved rådhuset... #nedreeiker #foto
 Rosa ! Frodiths kles-utfordring dag fem...

Om du ikke har sett alle de fine/artige bildene til de andre som er med kan du gå inn å se lista over de som deltar HER.. Jeg har brukt mange bilder jeg har i arkivet og det blir det i dag også..Det gule tok jeg nye bilder til og det må jeg med orange også...

Bildet under her er fra den siste turen vi var på utenlandstur (Korfu 2010) , da var jeg så dårlig at jeg ikke har orka å tenke på lange reiser etterpå.. men med litt frisk rosa og et smil ser det ikke så ille ut ..


#antrekk #rosa #Korfu #blogg


 God natt !

Har vært en aktiv dag. Først var jeg i begravelse til en tidligere kollega , jobba sammen i mange år.. og har masse fine minner om et nydelig menneske !

Så var yngste sønn med meg å kjøpte ei ny linse til kameraet mitt ..og så kom eldste sønn innom her ... så da får jeg være mer aktiv på bloggen i morgen !

Sov godt og fin morgendag !


Bildet er fra da mannen og jeg i går kveld gikk en liten tur bort til den "haugen" som ligger rett bortenfor der vi bor... #natur #mjøndalen
 En liten oppsummering av påsken..

Eller dette blir i grunnen fra helga før påsken også, men det var liksom litt start på påsken da syns jeg... Jeg begynner med det siste og går bakover jeg..hehe..

Skriver litt under bildene..


Om du ikke fikk med deg hvor mannen og jeg var i går kan du ta en titt HER...


En dag tok jeg bilder av hvitveisen , flere bilder ser du HER..

En dag tok mannen og jeg en tur i Bragernesåsen og spiste frokost HER...


Og helga før påsken kom gutta en tur å feiret bursdagen til mannen med oss HER... #påske #bloggGOD PÅSKE !

Hadde nesten glemt å ønske alle en riktig god påske ! Håper alle får noen fine opplevelser uansett hvor og hvordan dagene skal tilbringes/brukes...

Vi tar det helt rolig her hjemme, litt små ordning i huset som er solgt, og forhåpentligvis en liten skogtur ...eller to !

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN !


#hestehov #påske
 Lunsj med en liten utfordring !

I dag kom det premie i posten fra jeg gjetta riktig på noen tegninger hos "frøken" Frodith ! En pose full av røde, fine fjær...også fulgte det med en artig utfordring om å ta bilder med premien...


 

Så da mannen lagde havregrøt til lunsjen,  (han har nemlig påskeferie nå, så da får han heller "jobbe" litt her hjemme) fant jeg ut at jeg kunne jo pynte med røde fjær så det ble en skikkelig "vakker" lunsj ..hehe..

Tusen takk til Frodith , som er så kreativ og finner på mye gøy på bloggen. Og i tillegg så får vi andre stadig vekk pakker og premier !

#blogg #havregrøt

 Blogging, kommentarer, svar på kommentarer osv...ikke alltid så lett det der !

Ikke så ofte , men av og til har jeg behov for å forklare(unnskylde) meg litt, selv om jeg vet at en kan gjøre det som passer for en selv når en blogger ! Som di fleste som følger bloggen min vet er ikke formen min helt på topp, og jeg strir veldig med vond nakke og skuldre, så å skrive på pc burde jeg strengt tatt ikke gjort..


 

Men så er det det der med at jeg er med på så lite for tiden, og trenger et sted å være litt kreativ og ha kontakt med andre uten at det krever så mye . Jeg syns det å blogge er veldig gøy, og liker veldig godt kontakten jeg har fått med mange bloggvenner !

Men så hender det jeg får litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke kommenterer "alle" innlegg til folk jeg følger, og særlig til di som er så hyggelige og legger igjen en koselig kommentar hos meg stadig vekk ..også er det sååå mange innlegg jeg har lyst til å kommentere . Men skal jeg klare å lage innlegg selv bare må jeg begrense meg ! ( En periode svarte jeg ikke på kommentarer på egen blogg, men det føltes så upersonlig, og jeg "elsker"å få kommentarer..hehe)

Men i perioder kjennes det greit å kommentere ofte ! Liker ikke så godt slike innlegg der en "unnskylder"seg, for en vet jo at mange andre har det på samme måte...men av og til føler jeg for en liten forklaring ! Takk til alle som inspirerer med flotte blogginnlegg..og legger igjen hyggelige kommentarer hos meg !

#blogg #personligDagens lille feiring !

Kom på i stad at bloggen min var 3 år nå på søndag 02.04 . Så da tok jeg en liten feiring med en Propudding i dag..hehe.. Har aldri smakt den før , men trenger jo proteiner og den var god også. Men litt mer som en dessert så litt søt som lunsj syns jeg !

Tenkte jeg skulle få lagt ut et innlegg fra den første mnd jeg blogga...får se om jeg får det til i løpet av dagen eller i morgen..

Hurra for bloggen min !#proteiner #bloggPastellhimmel over Mjøndalen rådhus !

Fra leiligheten ser vi rett ned på rådhuset, og i dag var det en vakker himmel over ! Ser vi mer mot høyre ser vi oppover elva, men var så sur vind ute i dag at jeg tok et par bilder og forta meg inn igjen..hehe..Og jammen titta månen fram også....


#yr #Mjøndalen Vår-lyd.. og et nydelig bilde jeg har vunnet...

I Frodiths Challenge er vår-lyd en av utfordringene. Siden jeg ikke er så inn i det der med video med lyd blir det et bilde av motorsykkelen mannen kjøpte sist sommer (er litt min også da ..hehe..)

Di fleste har vel hørt lyden av en Harley Davidson om våren...

Og under her ser dere det nydelige bildet som jeg vant ved å gjette hvor mange grønnfarger som er brukt. Svaret ser dere inne hos Natheless som har malt bildet.. hun både tegner, maler , skriver noveller o.l og lager masse annet kreativt og fint...


#Harley #akvarell

 Skyer !

Skyer er en av utfordringene i Frodiths vår-challenge  ! Så da sier jeg GOD NATT med denne skya her....


#hjerte #skyer
 Speiling !

Som jeg skrev i går , er det for tiden en vår-Challenge hos Frodith .. Jeg er med litt sånn delvis så her er mitt bidrag nr 2 ... SPEILING !


#speiling #drammen
 Sommer, skygge og challenge...

Vil helst ha sol om sommeren, men er det sol blir det også skygger.... bildene her er fra Åsgårdstrand sist sommer...


Meg i "helfigur" hm... ser litt rar ut med et bein tykkere enn det andre.. skyggene må leve sitt eget liv tror jeg..hehe..På det andre bildet er det fotografens skygge som kommer best frem... en ting å tenke på når man tar bilder i sola...

Dette var et bidrag til Frodiths vår-Challenge , ta en titt her så ser du også link til mange som er med på utfordringa... Jeg blir ikke med hver dag denne gangen, men blir med di dagene det passer seg sånn.... så dette var oppgave tre , som altså var skygge...#Åsgårdstrand #blogg
 Ord for dagen... Og ei krone her og ei krone der....

Fikk sånn fin "bok" med ord for dagen av gutta mine til jul. Mange gullkorn og fin inspirasjon... og orda i dag syns jeg var ekstra fine og viktig å tenke på.. 

 

 

Ei krone her og ei krone der blir jo bare to kroner. Men om man stadig putter ti eller tjue kroner på sparebøssa blir det litt mer når den er full.. tømte min her om dagen og da var det 1 215 kroner der... de er satt inn på konto og nå er det bare å fylle opp sparegrisen igjen..

#sparing #ord
 

 100 kroner fra Frodith !

Nå har jeg jammen i meg begynt å tjene penger på blogginga også..hehe.. Pengene her kom altså fra "karakterboka" jeg fikk for å ha vært flink i timen hos lærer Frodith..hva oppgaven var og hvilke andre som ble frøkens gullunger ser du HER.. Pent med di hvite trærne her om dagen ! Og noe som ikke er lov lenger...

Må si det er pent om dagen med det lille hvite teppet på bakken og trærne,men nå kan det vente med store snøfall til neste vinter...for min del...

#friluftsliv

Satt å kikka i ei kasse med litt av hvert fra loftet her og da kom jeg over denne godteposen fra en del år tilbake. Nå er det vel ikke lov med slike motiver på posene lenger slik jeg har forstått det. Spiller i grunnen ikke så stor rolle for meg...men jeg må jo si jeg syns posen er fin og jeg syns den viser en blid , sunn, selvstendig og "oppegående"dame...så skjønner ikke helt at det skulle være noe rasistisk over dette motivet..


#miljø
 Vakre roser og fine gaver i posten..

Fikk noen nydelige roser av venninna mi da mamma døde, så di har jeg "foreviget"med noen bilder...


#roser#brudeslør

Under her ser du den fine pompaduren/veska som jeg fikk som en "trøstegave" fra Frodith .. Også fikk jeg denne stilige "bøffen"som jeg kan ha både i halsen og som pannebånd i premie fra jeg la igjen en kommentar hos Fjellgeitbundingen før jul... Takker så mye !

#pompadur #bøff #blogg
 Det livfulle i det kalde og hvite...

I denne ukas KK er bildet mitt fra Instagram på trykk på siden for leserbrev, hyggelig det da. Også syntes jeg teksten di skrev under bildet passa fint nå i forhold til at mamma døde for en drøy uke siden, det skrev jeg litt om HER..

Synes det er litt "symbolsk"at selv om livet stopper litt opp og alt ser trist og kaldt ut...så går livet videre, selv om ikke alt er som det var...


Dårlig gjengivelse av bildet, så tar med originalen under her, som sikkert noen av dere har sett før..


#kkmagazine #natur
 God jul !

Ønsker alle som er innom bloggen en RIKTIG GOD JUL... Jeg gjør det i dag, for i morgen er det litt småtteri å pusle med her hjemme, legge på noen nye duker , koke grøt og lage rød saus..også innom tre kirkegårder med blomster ....

Håper alle får noen fine opplevelser og kan nyte jula på sin måte !


#tulipaner #juletre
 Litt trist...og så fikk jeg to fine pakker i posten....

Jeg føler meg litt trist og lei meg om dagen, sikkert fordi det er folk rundt meg som ikke har det så greit og det påvirker meg veldig. Men jeg har heldigvis evnen til å sette pris på det som er bra allikevel...

Som da jeg fikk fine pakker i posten både i går og i dag, viser det lenger ned i innlegget.

Først et par sommerlige bilder jeg fant i arkivet mitt som jeg syns er litt lyse og oppmuntrende....( ..jeg er ikke deprimert altså, bare litt trist )


Sommer og kløver...#lengt ..


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blir fint når gresset gror igjen...I går fikk jeg kjempefine pulsvanter i premie fordi jeg har svart på spørsmål i Frodiths julekalender HER.. og di passa ypperlig til lua jeg vant i fjor, spørs om ikke det var meninga...Og i dag var det pakke til meg igjen, helt overraskende fra Marianne som har bloggen Hobbystua HER .. Et nydelig sett med pannebånd og pulsvanter. Tusen takk til disse snille "jentene" som gleder andre i førjulstida.... #pulsvanter #håndarbeide
 

 Folk er folk ..og premie i posten ..

Som jeg har skrevet før er ikke jeg den som kjøper eller gir så mye til selgere/tiggere, men av og til gjør jeg det. Og i dag fikk jeg bare så lyst til å kjøpe av ham som sto utenfor butikken og solgte Folk er folk. Han sto litt sånn beskjedent tilbaketrukket så du ikke måtte møte blikket hans om du ikke hadde lyst, og det er da jeg får lyst til å bidra..så da jeg gikk ut av butikken igjen gikk jeg bort å kjøpte , noe jeg så tydelig på ham at han satte pris på..

 

Og da jeg kom hjem var det pakke til meg i posten. Premie fra jeg var med på en giveaway på bloggen ..elevele.. HER.. Kanskje var det god karma fordi jeg hadde kjøpt det bladet i dag... (tror ikke noe på det jeg altså, for da hadde jeg fått pakker hver dag siden jeg er så snill..hehe... )

Mange fristende oppskrifter i boka. Tusen takk for kjempefin premie Elin....

#folkerfolk #giveaway Mye førjulskos på bloggen...

Det er så mye koselig å se og lese rundt på di ulike bloggene nå som det nærmer seg jul. Og om jeg skal anbefale en morsom/koselig julekalender kan dere ta en titt inn til Frodith HER...fine premier å vinne er det også...

Og på bloggen til Natheless HER er det en herlig adventsfortelling,hun har både laget fortellingen og tegna bildene selv...vakkert er det !


Og i stua er det koselig med tente lys.... #adventstid #førjulskos
 Er det flere som har hatt problemer med å se bilder på bloggen om dagen ?

På en del av innlegga jeg har gått inn på i dag, har jeg ikke sett bildene..men går jeg inn senere kan de ha dukket opp igjen. Skjønner at flere har opplevd dette (ser det av kommentarer)  Jeg ringte å sa i fra til Blogg.no, hadde ikke fått tilbakemeldinger om det..men skulle sjekke sa hun. Fint om flere sier i fra om de har opplevd det samme, for det er jo litt kjedelig da...


Vinter 2016 #Konnerud #snø
 

 Høstutstilling og pakke i posten !

I dag er det utstilling i Galleri Frodith, og jeg kan virkelig anbefale å ta en tur innom HER, og har du lyst kan du stemme på din favoritt ... Tegningen under her av galleridirektøren , er det hun som har tegnet, og jeg har bare "tyvelånt" den....

Og i går fikk jeg pakke , med fine stripete sokker av Frodith...fra jeg var med i Froggetoget.

 Takk til Frodith som gjør det så hyggelig å være på bloggen... ikke alle er slik at di lager i stand slike ting ,aller minst jeg ..og vi andre kan være ålreite folk vi også da..hehe..alle skal ikke være like ..


#høstutstilling #frogging
 Fotojakt på høstfargene...

I går tok jeg jo som tidligere sagt noen bilder av de fine høstfargene med macrolinsa mi. Da blir det jo nærbilder av detaljer som er i fokus...  Så da legger jeg ut et lite utvalg her, tok jo selvfølgelig mange flere, men da slår jo bare det ene "i hjel" det andre...så har begrensa meg , selv om det ikke er så lett...

Er det et av bildene du liker ekstra godt ?


Høstløv mot gul vegg....#bjørk..


Farger i det grønne...Sort og brunt er jo også en høstfarge...


#høst...Noen blomster er det enda også....Fikk litt julefølelsen av dette bildet...Håpet er lysegrønt sies det...


Nylakkert....Høsten kommer...adjø da sommer....


#nype #natur


 Mange flotte speilinger..og en vinner...

Det har vært en konkurranse på bloggen til utifriluft med masse flotte bilder av SPEILINGER, nå er det for sent å stemme , men alle de flotte bidraga kan du se HER...og vinneren ser du HER...

Her er bildet jeg hadde med, det er fra Åsendammen i Mjøndalen..


Så tar jeg med dette som jeg tok da vi var på Svarttjern med guttene for noen uker siden. Speilinger er jo bare så fint !

#natur #friluftsliv
 

 Sånn er det heldigvis ikke her...

Nå er det ikke sånn at jeg aldri er irritert på mannen, men jeg leiter ikke etter feil. Da ser jeg heller etter det som er bra.....


Som i dag da han har bakt grovbrød for eksempel.. Nå gleder jeg meg til kveldsmat med te og brødskiver med brunost....

#baking #grovbrød

 Roser og plastrør..

Ja man kan jo ta bilder av det meste, også plastrør. Kjøpte jo som noen kanskje husker roser på tirsdag, og da må man jo ta litt flere bilder av dem syns jeg, så føles det som man har dem ekstra lenge.

Rosene er i ulike gul og oransjenyanser og med ulik bakgrunn og vinkling får de ganske ulike uttrykk ..
Plastrøra , slike som ofte står i veikanten tok jeg bilder av en dag jeg var ute å tok høstbilder...syns di gjorde seg bra på bilder...

 #roser #plastrør #veimerking #blomster #macro


 Pannekaker og "frogging"...

I dag ble det ertesuppe (fra pose) og pannekaker til middag her. Mulig det ikke er så sunt, men veldig godt..også er det jo sunt å kose seg har jeg hørt...


Jeg spiste først en med blåbær, så en med sukker.....

 

Og om du ikke har fått det med deg, samler Frodith inn bilder til årets frogge-tog, fortsatt en mulighet til å bli med, men da må du være rask se HER..

Her er et av bildene jeg tok i fjor, i år er mitt bidrag helt uten maske.... Bli med da vel, blir ikke mer moro en man lager sjøl (..eller Frodith lager da..hehe..)


#pannekaker #frogging #blogg #middag
 Høstbilder !

Fotografering er jo så gøy, så kan jeg tusle rundt med kameraet i mitt eget tempo da koser jeg meg. Her er det noen bilder av blomster, høstløv og trær, tatt med macrolinse...

Bildene får tale for seg selv...


 

#foto #natur  #høst #blomster #macro
 

 To fine overraskelser..

Denne uka har jeg fått to fine overraskelser. Først kom mannen hjem med "visittkort" til bloggen min..uten at jeg visste noe om det. Han jobber nemlig i et trykkeri,( men det er en annen som har laget disse korta...) Jeg syns det var veldig koselig gjort,det viser at han syns det er moro at jeg blogger. Jeg er nemlig ikke så veldig "glad" i å få blomster og gaver ellers..da kjøper jeg heller selv  (for mannens penger )..hehe...


Tre esker i ulike farger, så nå er det bare å dele ut til alle jeg møter..hehe...

Og ikke nok med det, jeg fikk pakke i posten også fra Frodith HER, premien var for at jeg var med og kom på delt andreplass i Peter-pan ( skyggeutstillingen ) hun hadde... Denne søte slikkepotten som passer supert til bakebollen min....

Og nå er det en ny og spennende utfordring på gang inne på bloggen hennes !

#visittkort #baking
 Vann !

Prøvde å fange noen vanndråper på vei opp i lufta med macrolinsa. Får øve på å få det enda skarpere, men syns det skinte litt fint i dem...


Vann i svevet....Mer vann...Og her faller det ned noen diamanter  #vann #drammen #diamanter
 Softis , pakke og poesi ...

Tidligere i dag tok vi en tur til Lierkroa og kjøpte softis, den er kjempegod og veldig stor..nam ! Noen husker kanskje at vi starta sommerferien med en softis, så nå fikk dette liksom bli en sommeravsluttningsis...selv om ferien er over for lengst...


I dag ble det med krokan på meg...

Her om dagen fikk jeg hyggelig overraskelse i posten . Kule skolisser som jeg gleder meg til å prøve på et par svarte sko..Tusen takk til verdens beste Frodith...

Og i dag er det opplesing av dikt som jeg og andre bloggere har laget til hennes bilder..lyst til å ta en titt innom så finner du bloggen til Frodith HER ...#softis #skolisser

 Dagens lunsj og utfordring fra Frodith !

I dag ble det en slik lunsj, smakte bra. Burde vært grovbakst, men hadde igjen bagels fra Hatting i fryseren...så da fikk det duge denne gangen....Og så kom det en utfordring fra Frodith på morgenen i dag, om å skrive et dikt til ett av hennes bilder. Jeg valgte dette bildet, de andre kan du se HER..

Siden jeg ikke er så poetisk av meg var det disse orda som først ramla ned i hodet mitt...

Hei du din gjøk...

...jeg tåler en spøk

Du er ikke sann...

...jeg er jo en and !


Men så mens jeg sto å pussa tenna , ble jeg plutselig litt poetisk også, så da ble det et dikt til..hehe..

Så sitter vi her da vi "enslige"to...

Som elsker å nyte all stillhet og ro..

For livet det haster så hurtig forbi...

Og VI må jo nyte VÅR stund og VÅR tid !

#dikt #hatting
 Kaffe , mammografi og lunsj...

Som så mange andre fikk jeg innkalling til mammografi her om dagen, og siden jeg ikke er så flink til å sjekke selv er det greit å ta den timen. Men jeg syns det er ubehagelig (ikke vondt) så jeg gruer meg alltid litt. Så nå er det greit at det er overstått..bare å vente på resultatet da..

På veien ned stoppa jeg og tok en kaffe på Gulskogensenteret...

Skriver litt under bildene, som alle er tatt med mobilen, så derfor litt "grumsete"...


Timen var midt på dagen, så det var like greit å kose seg med kaffe og et blad først... #soho #detnye
 Siden jeg blir litt uvel av slike undersøkelser , fikk jeg et glass vann av de behagelige og hjelpsomme damene som jobba der.... #mammografiSå ble det en meget enkel lunsj på verandatrappa da jeg kom hjem. Liker denne med eple og kanel veldig godt.. #fjordland #Mjøndalen
 Nede for telling...

Det var litt overdrevet da, men ikke den beste dagen, verker i hele kroppen ( men sånn er det jo ganske ofte) . Litt som denne fuglekassa jeg tok bildet av da jeg gikk en tur for et par uker siden. Da hadde jeg med macrolinsa, men har ikke fått lagt ut noen bilder, de får komme etter hvert..


#fuglekasse #mjøndalen

Lenge siden jeg har lagt ut video, så da prøver jeg det nå siden overskrifta passa bra til en sang av Bjørn Eidsvåg..

Håper dere kan høre den ..? Er andre sanger av ham jeg liker bedre da....  #youtube #musikk
 Annebe speiler seg ...

Det gjør jeg jo stort sett et par ganger om dagen, minst ! Men her ble det flust av speilbilder da jeg tidligere i sommer var på jakt etter "gule" fotomotiver i Drammen .. HER..

Har man kameraet rundt halsen er det jo bare å knipse i vei, her er bildene tatt i full fart, så de er både uskarpe og skakke, men her var det moroa ved å knipse i vei der jeg så meg selv som var "målet"..

Bare et bildedryss fra jeg starta i speilet hjemme, til jeg avslutta i speilet hjemme..


Fotografen i farta....


Drammen stasjon i bakgrunnen....Big Horn får jeg spise på en annen dag.....


Hm..noen som følger etter meg....Må en tur innom dette rommet i løpet av dagen...Hei på deg der inne......
Vindusshopping....Der dukka jeg opp der også gitt.....


Så var det hjemme igjen. Blir ikke mer moro enn man lager sjæl heter det jo.... #selfie #speil

 

 Delt sølvplass til meg !

Nå har jeg ikke vært med i OL, om noen trodde det.. Men jeg har jo som noen sikkert har fått med seg, vært med på skygge-utstilling hos Frodith. Og det er alltid gøy, enten man vinner eller ikke. Og jeg følte nesten at jeg vant litt, delt sølvplass da gitt , hakk i hæl med vinneren det er jo veldig bra , særlig med slik konkurranse. 25 hadde levert, kreative og flotte bilder. Om du vil se hvem vinneren er kan du se HER.

Og under her er mitt bidrag...


#skygge #ego #foto #kunst #blogg
 Kunst av de som kan det..og litt fra Annebe...

Da vi var på turene våre i sommer så vi noen fine damer som noen flinke kunstnere har laget. Jeg er ikke så mye på utstillinger, men liker godt å se det som finnes rundt der vi er , og det er som regel noe fint å se uansett hvor man tar turen...

De første damene her holdt til i Son i sommer, muligens er de der enda..


Inni glasshuset her var det damer på rekke og rad....


Koselige omgivelser for en kaffekopp også.....


Må si hun som har laget disse er kreativ og dyktig....

 

Under her er det en staselig dame som sto i en bakgård i Åsgårdstrand, henne likte jeg veldig godt, der hun sto blant gress og rot.....

Lurer på hva som var inspirasjonen for å lage denne og hvem som har laget den....Og hunden viker ikke fra hennes side....Det var noen skjøter og sprekker i kjolen, så har kanskje falt overende noen ganger..men det syns jeg ga et ekstra fint, og røft preg...

Så var det Annebe da..Det lengste jeg kan strekke meg til å si jeg har laget kunst av damer er disse damene her i Paint..hehe...#kunst #son #åsgårdstrand #paint #blogg

 Vindusvask og skygge-bilde utstilling...

I går da sola skinte fikk jeg "ånden over meg" og vaska vinduer utvendig..selv om det vel er best når det ikke er sol, men hyggeligere å holde på ute i finvær..

Før jeg ble syk pussa jeg stort sett vinduer en gang i mnd (ikke om vinteren da ), og både inne og ute på en dag...nå var dette andre vask på denne siden av jul..og inne får jeg ta en annen dag..

Vinduene ser fine ut i dag.. i gråværet.. Blir nok ikke like fornøyd når sola skinner på dem..blir alltid noen striper..hehe..


Også kunne jeg øve meg litt på å ta skyggebilder mens jeg var ute, for nå er det snart utstilling hos Frodith. Har du lyst til å levere et bidrag kan du se innom henne HER...

Dette er ikke mitt bidrag altså, men moro å øve seg litt... #skyggebilder #vindusvask
 Ikke perfekt sa du...

Heldigvis trenger ikke ting å være perfekt for å være vakkert, jeg syntes i hvert fall at bladene på Rhododendroen i hagen er veldig fine , til tross for noen skjønnhetsfeil....det gjorde bare at de fikk litt særpreg....

Sånn er det jo med mennesker også...


#rhododendro   #macrolinse

#home #hage #mjøndalen
 

 Så mye hadde jeg...

Kom på den "leiken" vi holdt på med som barn da jeg spiste kokosbolle her for litt siden.  Vi fylte en spade med sand eller singel, kasta det opp i lufta tok i mot med baksiden på spaden og så snudde vi tilbake til utgangspunktet og så hvor mye det var igjen...eller vi gjorde det samme med henda...

SÅ MYE HADDE JEG....


SÅ MYE GA JEG BORT.. (spiste opp..hehe..)..

OO SÅ MYE FIKK JEG IGJEN...


Gjorde ikke det vettu...spiste opp alt.... #kokosboller #kaffe
 Kos dere med dagen...

Bare innom for å ønske alle en fin lørdag videre...vi skal en tur til Drammen å handle og ta en kaffe nå, er en overskyet dag her i dag..men vi har hatt mye sol denne uka så klager ikke....

Slenger med denne "ruta" fra gårsdagens Dagblad...syns den var litt bra..hehe...
#dagbladet #aviserOgså kom mitt bilde på tv da gitt ...

Føles litt rart når man sitter å ser på tv ..også dukker ens eget bilde opp på skjermen.. Er jo ikke sååååå stort, men litt gøy er det ...og nå vet "hele" Norge at jeg har spist softis i dag..hehe..

Har du ikke sett innlegget fra tidligere i dag , kan du ta en titt HER..


#godsommernorge #tv2


 

 Anonyme kommentarer

Nå er det ikke slik at jeg er plaget av stygge anonyme kommentarer, men av og til får jeg en anonym kommentar hvor jeg tror det har blitt glemt å fylle ut navn og epostadresse og at det ikke var meningen det skulle være anonymt.

Jeg har opplevd å gjøre dette selv, stort sett er det ferdig utfylt..men hos enkelte blogger må jeg huske å fylle det inn..om jeg ikke ønsker å være anonym da..

Så om du syns det er merkelig du ikke har fått svar på en kommentar ..ta en titt å se om du har kommentert som anonym..


Litt anonymt...men det er meg altså..hehe....Husk å fylle ut dette om det ikke er gjort allerede... #blogg #converse
 Noen bilder til fra gårsdagens utflukt ..

Syntes jeg måtte vise litt flere bilder av hvor flott det er på Villa Malla hvor vi spiste lunsj i går...det innlegget ser du HER...


Trenger jo ikke dra til syden for å få sydenstemning, men var jo heldig med været i går da..og det er jo ikke noen selvfølge her i Norge... #villamalla #hurum
 Plukka med en blomst til dere...

Da jeg var å tok de siste bildene til.. Drammen kledd i gult HER, plukka jeg med en blomst til dere som er innom bloggen min , setter pris på det så tusen takk til dere alle sammen...

Ønsker samtidig alle ei riktig god helg , og har du ferie så nyt det !


#drammen #blomster
 Matolje og fin himmel !

Bare kjapt innom, kommer sterkere tilbake etterpå..hehe.. Tidligere i dag møtte jeg eldste sønnen ved jobben hans for å hente ei olje han hadde kjøpt med fra en på jobben sin..det har jeg skrevet om tidligere HER ..og mens vi tok en kaffe var det så fin himmel med behagelige hvite skyer...


#drammen #jovialen
 

 Ikke bra...

Uff ! Det kunne gått ille da en båt sank ved brygga i Drammen natt til i dag...det var visst fest og 20 personer om bord....men heldigvis kom alle seg på land i live..

Tok noen bilder da mannen og jeg gikk ei runde i Drammen i dag. Håper de har klart å unngå at olja driver ut i elva med de lensene, så ikke fugler får oljesøl på seg...


Når vi gikk over bybrua så vi toppen av båten over vannet....Blir vel ikke flere turer på den her....Kunne jo gått skikkelig ille...Her er et kamerateam som intervjuer ang hendelsesforløpet... (siden dette sikkert blir vist et sted tok jeg sjansen på å legge ut bilde av folk )Håper de har klart å ringe inn alt sølet fra båten ... #drammen #glass #skutebrygga #dtavis #båt
 Himmel over Eikerbygda...

Vi bor jo i Mjøndalen som ligger i Nedreeiker, og når vi står på terrassen så ser vi Drammenselva oppover mot Øvreeiker og ofte er det en vakker himmel som gir gjenskinn i vannet..

Jeg kan uffe meg litt over hustaka som kommer i veien på bilder, men som mannen sier burde jeg heller være glad for at det er så fin utsikt, og det er jeg jo også..

Bildet over her tok jeg i kveld da vi satt ute og drakk kaffe etter maten....Dette bildet tok jeg litt sent på kvelden i går, hvor sola prøver å komme gjennom skydekket....Og etter hvert klarte den så vidt å titte frem etter en skyet dag... #nedreeiker #øvreeiker #kveldshimmel #drammenselva #yr
 Fem minutter !

Er liksom noe som heter å ta seg fem minutter innimellom, i dag tok jeg meg en halvtime før jeg besøkte mamma...jeg koser meg jo som mange av dere vet når jeg kan ta meg en kaffe og se litt i et blad...senker skuldrene litt da...skulle bare gjort det mye oftere...


#buskerudstorsenter #detnye #kaffebaren #fredag #nedreeiker
 Fin midtsommerkveld til dere alle..

Syns alltid denne kvelden kommer før sommeren har begynt, men skal ikke klage, hadde jo ei helg med badeturer for et par uker siden...

Vi feirer kvelden med brødskiver og te...som 99% av alle kvelder....og siden vi koser oss med det er jo det en fin måte å feire på !

Hygg dere samme hvordan dere skal feire ...


#sankthansaften #gulskogengård #blomster #midtsommer #sankthansfeiring
 I all enkelhet..

Sier god natt og ønsker alle en fin kommende uke, med disse to enkle bildene...og takk for at du er innom bloggen min, og hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar også...


Håper på masse blå himmel til uka, men er meldt en del regn og gråvær også...men får gjøre det beste ut av dagene uansett... #furuDenne edderkoppen klatret så fint på terrassen her om dagen...jeg er forresten ikke redd for edderkopper ....  #edderkopp
 Se og Hør og pizza på terrassen...

Etter å ha vært en tur oppe å drukket kaffe hos eldste sønn tidligere i dag, satte jeg meg ut på terrassen hjemme med Se og Hør og en pizzabit fra i går..

Måtte le litt av artikkelen om Kåre Conradi (ikke noe i mot ham altså)..Det store tydelige bildet om han likte å være anonym var jo ikke så lurt...hehe.., men er jo ikke sikkert han har sagt det engang ...bladene lager vel de overskriftene som faller dem inn har jeg inntrykk av....


#seoghør ....

Pizza fra lørdag er både lettvint og godt på en søndag....

#pizza ...
 Hmmm ? ...og god natt !

Ikke at det er så viktig men før kunne en se på lista over 40+bloggere hvor mange lesere de 100 mest leste hadde, nå får jeg bare sett de 60 første ..for når en trykker på se flere dukker det bare opp en haug av andre lister, noen som vet noe om dette ?

Ønsker alle en god natt og en fin morgendag !


#blogg #macro
 Fordomsfri ?

Leste et fint innlegg hos Magiskliv nå, der hun skriver bra om bl.a likeverd og fordommer HER er innlegget.... Jeg ser på meg selv som en som har lite fordommer og jeg syns det er flott med mangfold og ulike meninger, og hat skaper jo ikke noe godt, så godta at folk kan være bra mennesker selv om de er ulik deg selv..

Men må innrømme at jeg er såpass forutinntatt at jeg ikke ville latt han på bildet under her passa på lommeboka mi...hehe...


#fodommer #blogg
 Kan man tegne så kan man..

Lenge siden jeg tegna i Paint nå, så måtte prøve på den nye pc`n. Siden jeg aldri har kunnet tegne så var den overskrifta bare ment ironisk om noen ikke forsto det...hehe.. Men om man ikke prøver blir man jo aldri noe flinkere heller...og litt moro er det...Hudfargen fant jeg ikke ,så det får jeg finne ut av på neste forsøk..

God natt og fin morgendag !


#tegning #paint
 Foto er jo så gøy !

Det er jo mange som blogger som liker og er flinke til å ta bilder. Jeg har alltid tatt mye bilder, særlig da guttene var små...men det å ta bilder av natur og detaljer har jeg blitt mer opptatt av etter jeg begynte å blogge..

Jeg syntes faktisk jeg slapper mer av når jeg går rundt for å finne motiver og zoomer inn en om jeg ligger på sofaen eller sitter i en stol for å hvile. Så anbefaler di som ikke har oppdaget fotografering enda å prøve det ut. Et kompaktkamera fungerer bra det også, selv om det er ekstra gøy med en Macrolinse, som jeg har brukt her, har for tiden en lånelinse for det skjedde noe med min og det sto at objektet ikke kommuniserte med kamera...så da må den sjekkes og ordnes , så får jeg håpe den funker bra igjen..

Skriver litt under bildene..


Dette tok jeg bak et litt slitt busskur....Litt flere strå, men med en annen bakgrunn...Ormegresset her syns jeg ligner litt på ei krokodille som åpner gapet...Ser ut som rosa er laget av skinn, og det er den jo ikke...Litt "kunst"som ligger i grusen kan også bli et fint bilde.... #foto #macro #gulskogengård #ytterkollen #art
 Fravær uten begrunnelse...og koselig pakke til meg !

Har vært litt fraværende et par dager, og har ikke tenkt å forklare det noe mer...hehe... ( Bortsett fra at jeg hadde koselig besøk til lunsj i går )

Syns det ble fint lys i bildet her, selv om det bare var en helt enkel kvist....

 

I dag da jeg henta posten lå det ei pakke å venta på meg, og utapå sto det ..Fordi du fortjener det...fra Frodith.... og inni var det alt dette fine du ser på bildet...bare ting jeg liker og har bruk for, det var en koselig overraskelse som jeg setter stor pris på...tusen takk Frodith ..#gaver #hyggelig
 Litt "ymse"...

I dag har jeg vært hos legen en tur, etterpå var jeg å besøkte mamma ,så kom yngste sønn innom fra jobb og spiste fisk her .... Og nå har jeg akkurat tatt nybakte horn ut av ovnen...

Her kommer noen bilder av "ymse" motiver....


Har kjøpt meg to par slike helsesko, et par i hvitt og et i svart..kosta bare 349 kr på Vero Moda , og de er gode å ha på..

 


Bakte noen horn til kveldsmat (og litt til fryseren) , oppskrift som jeg har lagt ut før kan du se HER..

 

Under her kommer et bilde jeg tok da vi var på Eikeren å badet på fredag..


#sko #horn #blomster #eikeren #veromoda
 Omsorg på bloggen...

I dag" må" jeg lage et innlegg til i samme slengen, det er mange som skriver hyggelige , omsorgsfulle kommentarer her på bloggen når andre har litt ekstra å stri med...sånt varmer...

Men i går fikk jeg og en annen blogger et eget "trøsteinnlegg" på bloggen til Frodith og det kan du se HER ..der vi fikk fine ord, stryk over håret og klem...setter utrolig stor pris på det..

For de som ikke kjenner bloggen hennes så er det en utrolig hyggelig blogg der det deles ut blomster, klemmer og bursdagsinnlegg . I tillegg er det mange herlige tegninger hun lager (som den under her som jeg "stjal hos henne )...ellers er det både koselige og gøyale innlegg og flotte bilder..

Tror de som kjenner Frodith er enig i at det er noe ekstra fint med henne og bloggen hennes ....tuuuuusen takk fineste Frodith !


#frodith #blogg


 Tenk at mitt bilde vant da.....

Det var veldig gøy at missmommy plukket ut mitt bilde til å vinne fotokonkurransen hun hadde stelt i stand , der temaet var et vårbilde.

Her ser dere mitt bilde, bjørka er veldig norsk vår synes jeg, og dette bildet har jeg tatt ved Hagatjern som ligger like ovenfor der vi bor...

De andre flotte bidragene ser du HER...


#bjørk #Hagatjern #nedreeiker #foto #vår
 Skal forsøke å svare igjen...

Nå har jeg prøvd i ca seks uker å la være å svare på kommentarer på bloggen min, hvorfor ser du HER...

Det er jo selvsagt best for nakke og skuldre...men det blir litt rart og upersonlig syns jeg, så jeg forsøker med å svare igjen, kanskje ikke alltid og muligens litt korte svar...men jeg forsøker og ser hvordan det går...#Åsgårdstrand #blogg  Nå trenger jeg sol , masse sol ...

Denne dagen har vært grå og full av regn, kjenner det på kroppen at det ikke gir særlig energi. Så satser på at det stemmer at det skal bli sol og varme her på østlandet fra onsdag av....håper det gjelder ellers i landet også...
#sol #blomster #foto #macro #bloggTakk og god helg !

Må igjen få takke alle som legger igjen en kommentar selv om jeg stort sett ikke svarer, hvorfor ser du HER om du ikke har lest det tidligere...

Takker også de som er innom å leser, veldig hyggelig både med lesere og de som kommenterer på innlegga, er det noe du lurer på svarer jeg selvsagt.

Ønsker samtidig alle en fin kveld og ei god helg videre !


#macro #blomster #blogg #natur #mjøndalen
 Ønsker alle en fin 17 mai !

Håper alle får en fin feiring av 17 mai i morgen, som jeg har nevnt for noen, tar nok mannen og jeg med oss niste og kaffe og drar ut ved vannet et sted.

Når man ikke har barnebarn enda syns vi det er like koselig. Og har gutta lyst til å stikke innom oss på ettermiddagen har vi både hamburgere og is i fryseren.

Kos dere masse.... Hipp, hipp hurra !


#blomster #margeritterEn annen som også skal være ved/i vannet i morgen ... #svane #drammen #blogg
 Ta en titt ..

Nå er det masse flotte bilder hos Evaswindow, for hun har stelt i stand en fotokonkurranse, temaet er Norge i våre hjerter, ta en tur innom og se HER, og har du lyst kan du stemme på din favoritt også...


Dette bildet tok jeg på torget i Drammen, det er ikke med i konkurransen ... #drammen #blomster
 Nå kan dere grue dere....

Noen av der har jo fått med dere at vi har kjøpt ny pc... og i stad kom yngste sønnen innom med ei ny linse til kameraet mitt som han hadde kjøpt med for meg.

Dette er ei macrolinse til å ta nærbilder med...så nå blir det nok masse bilder fremover...så det er de som ikke liker bilder av blomster og kryp som kan grue seg mest....hehe....

Har bare så vidt prøvd ute i hagen nå...og en må være stø på labben om det skal bli skarpt, foreløpig har det blitt mest uskarpe bilder, men de som kommer lenger ned i innlegget syns jeg ble ganske ok...veldig gøy i alle fall...


Ikke noe småtteri....Pæreblomst i hagen...Bille av noe slag.....Og en svevende blomst..... #foto #kamera #canon #macrolinse #macro
 Første forsøk på ny pc...

Som jeg nevnte før helga , var vi i ferd med å bytte ut pc`n vår. Var grei den vi hadde også, men jobba veldig tregt, og vi har hatt den i mange år.

Den vi hadde var bærbar, men nå har vi valgt en "stasjonær",  tar mer plass, men har visst mer kapasitet i følge gutta våre, og vi har jo Ipader vi kan ta med rundt i huset om vi føler for det .

Så i går hadde yngste sønn vært å kjøpt, og hjalp oss å installere den, maskinen heter Lenovo og skjermen Acer...uten at det sier meg noe...men i følge sønnen er det ikke mange som har like "rå" pc som oss nå..hehe..  Nå var dette mitt første forsøk med den, og foreløpig virker den bra syns jeg .


Her er gutten i arbeide, selve maskinen skal ned på gulvet etter hvert, har den foreløpig oppå pulten så vi blir litt kjent med den...

#pc #data #lenovo #acer #blogg
 Tusen takk !

Takker så mye til alle som legger igjen en kommentar hos meg, selv nå som jeg ikke svarer på dem. Beklager det, hvorfor jeg har valgt å gjøre det slik kan du se HER ...

Kan bli litt stille fra meg et par dager, skal bytte ut pc`n , men litt usikker på når den blir installert...men da vet dere iallefall at det kan være grunnen om dere ikke hører noe fra meg.....og i morgen skal vi i konfirmasjon, blir nok koselig.

Nok en gang tuuuuusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger...setter veldig pris på det.....

 


Bildet ble tatt i Drammen i går .... #drammen #plantasjen #blogg #blomstring #rosa
 

 

 

 Farger i det urbane !

Selv om jeg er mest glad i de fine fargene i naturen og helst tar bilder av det, kan det være mye fint å se av farger på "bytur"også...


#mjøndalen #drammen #grafitti #åssiden #urban
 

 God helg !

Ønsker alle en god helg med dette blomsterbildet jeg lagde i fjor sommer ..lager nok noen denne sommeren også for det er så gøy...og det blir vel sommer etterhvert får vi tro.

Ellers har jeg vært så svimmel noen dager nå, særlig i går kveld.... har vært det mye pga sykdommen...men syns det hadde bedra seg det siste året..så håper det er raskt forbigående.

Kos dere med fredagskvelden og resten av helga...blir jeg i bedre form kommer det innlegg, ellers kommer det etterhvert som formen bedrer seg ..#blomster #blogg

 Takker for hyggelige kommentarer ...og en liten opplysning om kaka i forrige innlegg...

Som mange av dere vet har jeg valgt å stort sett ikke svare på kommentarer på min blogg nå i det siste. Jeg prioritere heller å lage innlegg og å kommentere hos andre når det passer seg slik, for dere som ikke har lest hvorfor se HER...

Så nå vil jeg takke for at jeg fortsatt får mange hyggelige kommentarer av dere..noe jeg setter veldig pris på TUSEN TAKK !

Så var det den kaka i forrige innlegg da , på oppskrifta i Norsk Ukeblad er nok hvetemelet uteblitt..for det står lenger ned bland hvetemel osv...så til dere som ikke tåler gluten, denne er nok ikke glutenfri..men kanskje hvetemelet kan byttes ut med malte mandler eller mandelmel ?

( Nå fikk jeg en kommentar om at det finnes glutenfritt mel også, så da kan jo det selvsagt brukes...så peiling har jeg på glutenfritt..hehe.. )


#blogg #kake #hjerte #oppskrifter #glutenfritt
 

 Om det å ikke svare på kommentarer...

De som ikke fikk med seg innlegget mitt på mandag, om at jeg skal prøve hvordan det er å ikke svare på kommentarer på innlegga mine kan se HER ..

Om jeg får kommentar av noen uten blogg svarer jeg selvsagt, siden jeg ikke får gitt noen "respons" til de ellers...

Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger, noen syns det hørtes lurt ut...andre synes det var litt dumt..det er jeg i grunnen enig i .. (og det er selvfølgelig greit om jeg heller ikke får svar på kommentarer hos andre ) , men nå er det slik at det er en begrensning på hvor mye jeg orker å sitte ved pc`n..så da syns jeg dette var bedre enn å slutte å kommentere hos andre eller lage færre innlegg..

Har vært" tøft" å bare lese kommentarene og ikke gi tilbakemelding på at jeg har lest dem ...nå kan det jo være at det blir noen dager jeg ikke har fult så mye vondt..og da kan det nok hende det blir til at jeg svarer....dere får ta det litt som det kommer...

Hvitveisen plukka jeg i går..og satte i ei av dessertskålene jeg har fått av mormor...syns det ble litt pent...

 


#blogg #hvitveis #kommentarer #dessertskål #mjøndalen
 Prøver med en liten forandring på bloggen !

Har tenkt på det en stund , siden jeg sliter med vond nakke og skuldre når jeg skriver på PC... Og vet at flere andre har gått for å gjøre det slik, nå sist Magiskliv...

Jeg får jo en del kommentarer, og det er jo litt av det trivelige med å blogge at man har kontakt med andre bloggere på den måten..men fra nå skal jeg prøve hvordan det funker at jeg ikke svarer på kommentarene ( om det ikke er spørsmål...eller noe som "krever"et svar )...

Jeg leser selvsagt kommentarene for det...og fortsetter å kommentere slik jeg har gjort hos andre....så får jeg se hvordan jeg føler det går og hva jeg velger å gjøre videre...kan tenke meg det vil føles vanskelig å la være å svare..men gjør et forsøk...

(..bilde fra sommeren 2015 )


#blogg #løvetann
 

 Ender på tur !

Disse bildene tok jeg da mannen og jeg var i Kongsberg for noen uker siden ! Har jo tatt en del bilder av ender og svaner ...men som regel i eller ved vannet...

Men her er de ute på en lite rusletur..tror de har lyst til å ta en tur inn i byen, eller kanskje prøve den der sklia....

 


Her var det sølete...Skulle hatt på ski nå....Tror jeg skal prøve den sklia....Blir med jeg...skal bare sjekke søpla først... #ender #kongsberg
 

 Røde roser og lørdag kveld !

Nå er det ikke jeg som har fått røde roser av mannen altså..men mannen fikk dem av faren sin i dag...som gave til bursdagen på tirsdag..veldig fine...

Nå har vi nettopp spist deilig Entrecote og tatt et glass rødvin, og det smakte godt : Nå sitter mannen å ser på EM i vektløfting mens jeg tok en liten tur innom bloggen..og straks blir det is, kake og kaffe...fin lørdagkveld det...


#roser #rødvin
 Bad(e) -selfie....

Som jeg har nevnt før skal det være Bad-selfie utstilling hos Frodith...og invitasjonen ser du lenger ned i innlegget..jeg har levert mitt bidrag..og gleder meg til å se alle de andre "stygge" folka..hehe...

Bildet under her er en usminka "Bade"- selfie ....ja siden jeg har på BADEhåndkle altså...


#usminket

Denne fine invitasjonen under her har galleridirektør Frodith laget...les mer HER....


#selfie
 Bad selfie !

Selv om jeg legger ut antrekksbilder og mest "pene" bilder , tror jeg de fleste som følger bloggen min vet at jeg er ganske så ujålete og kan "by på meg selv" også..

Nå har jeg levert en "Bad selfie" til Frodith , som etterhvert skal ha utstilling i galleriet sitt...gøy om mange blir med , så har du lyst til å levere et bidrag  se HER..

 

Til utstillinga har jeg levert en selfie uten  maske....men dette bildet får duge så lenge...


#badselfie #usminket #stålekrapyl #blogg #me
 To år med blogging !

Egentlig var det i går det var to år siden jeg starta å blogge...men oppdaga datoen da jeg sjekka det i dag..mitt første innlegg ser du HER.....

Det som jeg er mest "stolt" av er at jeg klarte å lage en blogg uten hjelp, bare leste meg frem på nettet. I starten skjønte jeg ikke at folk som fikk kommentarer gjerne hadde bloggvenner...men slikt lærer man jo underveis...ser at det første innlegget har en kommentar ..og den er fra meg selv..hehe...

Hvorfor jeg starta står det litt om i profilteksten min....

Blogging er gøy, selv om man må ta noen pauser innimellom av ulike grunner...og det hyggeligste er alle de andre bloggerne en blir "kjent"med her inne.

Takk til alle som er innom å leser ...

 


Bildet her var et av de første bildene jeg brukte i et innlegg...syns det passa med hatt og friske farger siden det er bloggjubileum for annebe...
 Siden det er påsketider...

Tenkte jeg kunne legge ut oppskriften på denne smoothien igjen, siden det er tid for appelsiner nå i påsken...( oppskrift lenger ned i innlegget )

Tar med dette bildet fra Norsk Ukeblad 1999 også ..siden jeg var så gul og "fin"der...Litt artig at jeg som har ME "reklamerer" for hvordan få energi..hehe..men jeg hadde masse av det den gangen ...og uten sunn mat og appelsiner hadde jeg kanskje hatt enda mindre energi nå...hvem vet..

 


Den gangen jeg var frisk og sunn....nå er jeg bare sunn... (ironi)Den er faktisk bedre enn den ser ut til...#norskukeblad #appelsiner #blogg #påske #smoothie
 

 Dra te deg de svære "gluggaua"dine ...

Nei da..ikke du ! Nå trodde dere kanskje jeg var blitt en sånn sinnablogger..men det er ikke min stil og jeg har tenkt å fortsette med en hyggelig tone her på bloggen...

Dette var bare noe en dame sa til meg , da jeg og venninna mi var på vei til Drammen da vi var sånn 12-13 år...og vi var hyggelige jenter som ikke pleide å være ufine mot folk ..men vi var jo ungdommer...

Så da konduktøren gjorde noen morsomme grimaser til oss da han gikk forbi, holdt vi på å "le oss ihjel" og jo mer vi forsøkte å holde latteren tilbake ..jo mer lo vi..og da jeg forsiktig gøtta bort på en dame sa hun til meg ..Dra te deg de svære "gluggaua" dine....Nå kan jeg le av det..den gangen syns jeg det var skikkelig ekkelt..hehe.. (tror den dama var litt spessiell )

Kom på historien da jeg så denne plakaten i helga....


#angrybirds #blogg
 

 Mens vi venter på påsken....

I grunnen venter jeg ikke på påsken...synes nettopp det var jul jeg. Men påsken er jo tidlig i år, så det er jammen ikke lenge til nå...og etter påske er det jo forhåpentligvis skikkelig vår...

Men i dag tenkte jeg på påsken mest fordi da jeg var i butikken hadde dagen min et gult preg over seg ( fra servietter til topp ) ..og utstillingene bugnet av påskepynt og påskegodt...


#gulskogensenter #påske #blogg #gult #nidar
 

 Bloggen min ....og MEG !

Meg, meg ,meg ....og enda mere meg ...hehe... Bloggen min handler for det meste om meg og mitt..ikke om store viktige ting og temaer. Det er bla. fordi jeg syns det er det enkleste ,ikke krever det riktige faktaopplysninger og ikke blir det de store diskusjonene på bloggen her...og det passer meg bra.

Jeg liker å skrive på en kort, enkel og lettfattelig måte....ikke store "prangende" ord..ikke spessielt lyrisk, ikke spessielt gøyalt, ikke spessielt alvorlig..litt mer hverdagslig og rett frem..der har du meg .....( men håper det er en liten "snert" av humor og alvor der det er på sin plass )

Jeg bruker alltid bilder jeg har tatt selv ( skulle jeg av en eller annen grunn hente noe fra nettet e.l kommer jeg til å opplyse om det )

Så fryktelig mange lesere får man ikke når mann skriver på denne måten, men nok til at det inspirerer til å fortsette bloggingen....


#blogg #blomster #foto #me #anne
 

 

 Sitat og snømenn !

Siden det var så kram snø i dag fikk jeg lyst til å lage et par små snømenn da jeg kom fra mormor...og siden jeg ikke hadde små gulrøtter fikk det funke med brokkoli som nese....

....og siden jeg glemte munn fikk jeg tegne på en etterpå..og siden jeg ikke fikk til Paintprogrammet fikk jeg  tegne på munn med tusj og scanne bildet.. ( det var meninga å bruke ordet siden så mange ganger..hehe... )


Leste sitatet under i et blad i dag ..og det stemmer mye med det jeg opplever nå om dagen...noen ganger må det litt mer til enn bare ord....

#sitat #snømenn


 Hva gjør man ....?

Tenker mye om dagen..og dette er så vanskelig tema at jeg ikke forventer at noen kan gi meg et "fasitsvar"..for det finnes nok ikke ...

Mamma er jo alvorlig syk...derfor dette engasjerer meg ekstra mye nå...men spørsmålet her stiller jeg på mer generelt grunnlag...

Når man vet at en person er syk og at dette gir mange ulike symptomer...men alikevell "føler /ser " at personen blir enda dårligere av medisiner..men fordi du ikke er lege bare må stole på at det er rett behandling..(.men selvsagt har anntydet bekymringen til lege..pleiere flere ganger..)..skal man da bare slå seg til ro og stole på at ting blir gjort på den beste måten...hm ? 

 Fem av mine favoritt sommerbilder !

Etter snø og julestemning i går, har det vært vårlig og fint med sol her i dag...så da ble jeg inspirert til å legge ut noen av sommerbildene jeg har tatt før..som jeg liker litt ekstra godt...og tro meg jeg har maaaaange flere , men" for mye av det gode er ikke så bra "er det vel noe som heter...


Artig å lage bilder av blomster man har i hagen....Mer sommerlig enn sommerfugler blir det vel ikke .....


Det er ikke størrelsen det kommer ann på.....


Peoner fra farfar og farmors hage...som nå er hos oss...


Og disse fine gule, som sprer seg veldig fort... #blomster #sommer #peoner #sommerfugler #mjøndalen

 Alle gutta !

Nå om dagen går det en serie på Tv 2 Zebra om Mjøndalen fotball, kl 21.30 Mand -torsd..og reprise på alle fire på søndager fra kl 19.00....

Nå er ikke jeg spesielt opptatt av fotball, men veldig gøy å se...for det handler om menneskene , både spillerne og andre rundt miljøet..

Også er det jo mange flotte bilder fra Mjøndalen ...så kan anbefales uansett om du har "fotballdilla"eller ikke...

Jeg skal ikke begi meg ut på noe faktaopplysninger...men det var vel slik at Mjøndalen var med i tippeligaen i fjor (mot alle odds )..men rykka ned igjen...så nå er de vel i 1 divisjon..tror jeg..hehe...

Hadde tenkt å legge til en video..men fikk det ikke til i farta..men søk på Alle gutta Mjøndalen så finner du noen klipp fra serien...

På bildet under her ser du noen som er litt mer ivrige enn meg....

#allegutta #mjøndalen

 

 Fyr på peisen....og høy strømregning...

Når den siste mnd strømregning blir på 3947 kr for to voksne mennesker  er det på tide å fyre i peisen igjen...også er det jo koselig da....

Tenker egentlig ikke så mye på det med prisen, men man skal vel ikke overdrive strømbruken mer enn man trenger heller..og nå har vi akkurat kosta på pipa 24 tusen kroner (var noen sprekker i et rør inni )..så nå som det er mange kuldegrader igjen er det bra det er i orden ...blir godt å varmt her i kveld tenker jeg..må nok sette opp døra å lufte ut litt etterhvert..hehe...


#peis #fyring #ved #strøm #strømregning

 Frodiths Foto-Challenge !

Nå om dagen pågår det en spennende foto-challenge på bloggen , som Frodith har dratt i gang, og utfordringa nå er ulike farger. Jeg er ikke med denne gangen, siden jeg ikke er så veldig aktiv akkurat nå..men det er virkelig mange flotte bidrag fra andre bloggere, og hvem som er med kan du se link til i innlegget her ...

De fleste har lagt ut bilder av hvit, rød og blå  til nå ,så selv om jeg ikke er med kommer det et bilde av de fargene under her..i ett og samme bilde...


#pannekaker #blogg

 Om å følge "flokken" ..og en liten fotojustering !

Nå skal ikke jeg gi meg ut på en lang utredning om man bør følge sin egen intuisjon eller gjøre det "alle andre" gjør. Men jeg synes helt klart det er ok med folk (..og ender...)som har særpreg og egne meninger.

Jeg bare så et "sitat" på Fb her om dagen som jeg synes passa bra til dette bildet jeg tok av noen ender i fjor vinter... de går nok i flokk mot bekken fordi jeg kom og forstyrra dem med fotograferinga mi ....


#ender #veiabekken


#sitat


Med litt justering av lys og kontrast ble bildet litt stilig synes jeg  #foto #blogg 

 

 Litt fraværende....

Syns det er greit å forklare litt hvorfor det er litt stille fra meg . Dere som følger meg vet jo at mamma har vært alvorlig syk siden i sommer..og det har gått litt opp og ned , kom seg litt, men er dårligere igjen nå....så det er litt tøft om dagen.

Jeg er innom å titter litt på andres innlegg, men orker ikke være så aktiv akkurat nå....hodet har litt annet å" jobbe med ".

Men blogging gir meg mye ...så jeg skal prøve å være mer aktiv igjen så snart jeg klarer å konsentrere meg om det....


#lysimørketFoto- utstilling hos Frodith !

Om du ikke allerede har vært der burde du ta en tur innom å se på alle de flotte og kreative bildene av vann i Galleri Frodith..bare gå inn HER

Og er du ikke så interessert i foto og kunst kan du jo ta en titt på kjolen til galleri-direktøren...

Under her er et bilde jeg har tatt av vann tidligere..av bladene på bjørka ser det ut som det er tatt på våren (ikke dette jeg har med på utstillinga)


#vann #blogg #utstilling #foto #naturHopp på tv ...og jula er rydda bort !

Jeg starta dagen i dag med å samle julepynten på ett sted...så pakka jeg ned i esker mens mannen vaska, støvsugde ...og bakte grovbrød ...gleder meg til kveldsmaten.

Etter det lille jeg bidro har jeg liggi rett ut med hodepine fram til nå....mens mannen har dratt på trening, godt det er en spreking i huset her.

Men jeg fikk med meg litt av dagens hopping på tv....ikke sånn veldig "dilla" men gøy når man først begynner å se på..også er jo hoppsjefen fra nabolaget der jeg vokste opp, så litt moro å se en Mjøndærsgutt på tv ...


 

Ingen bilder av det ribba juletreet..valgte heller et som er tatt ute etter at snøen kom....

#hopp #hoppuka #juletre #snø #skog

 Årets siste innlegg !

I morgen blir det ikke noe innlegg fra meg, så da takker jeg for alle hyggelige kommentarer og et fint år her på bloggen nå. Privat har det vært et år med tøffe tak og det blir det nok i 2016 også.

Men det er alltid koselig å komme innom bloggen å se flotte bilder og lese fine innlegg...så takk til dere andre som bidrar til at dette er en hyggelig hobby.

Takk til alle som har vært innom bloggen min i 2015...selv om antall lesere ikke er såååå viktig for meg,  det hadde jo vært veldig lite inspirerende å lage innlegg om ingen leste dem eller så bildene en la ut.

Om du ikke har sett bildene fra Papirbredden i Drammen i mitt forrige innlegg kan du se dem HER....dette svanebildet er også tatt i Drammen i desember i år, men før snøen kom...


#svane #drammen #blogg #vinter #norge

 

 

 Riktig god jul fra meg !

Har vært litt annet enn jul og blogg å tenke på her om dagen, så derfor vært lite å høre fra meg...men jeg er stadig innom å leser innlegg da, så får med meg litt av det som skjer...

Kommet på noen nye utfordringer for mamma ,så vi får bare ta en dag av gangen...

Her blir det julemiddag med guttene på besøk i morgen ,så vi skal prøve å kose oss som best vi kan og vi har mat nok, 5 1/2 kg ribbe på fire stykker burde jo holde..hehe..

Så håper jeg alle koser seg som best de kan i jula . God jul fra meg...

(Bilde fra Drammen i dag da jeg besøkte mamma på sykehuset . Vakkert og vemodig på en gang synes jeg ...som jula og livet ellers ...)


#drammen #desemberLitt sommer på en mørk vinterkveld !

Fikk bare lyst til å kjenne litt på sommerfølelsen nå i en mørk førjulstid. Disse bildene er fra Åsgårdstrand , og selv om været ikke var på sitt aller beste denne sommeren, så fikk vi heldigvis litt sol og blå himmel.

Sånn.... da kan vi hygge oss videre med juleforberedelser....


#åsgårdstrand #sommer #vinter #jordbær "båt

 En engel og et smil !!

Ikke jeg som er en engel altså...langt i fra ..hehe.. Men dagens kalenderoppgave hos Cuskima er å legge ut bilde av en engel...og denne her fikk jeg av den yngste søsteren min for mange år siden, og den må frem hver jul.Også er dagens challenge hos Inneuteferdig å legge ut et smilebilde av seg selv, og er det noe jeg har mye av er det smilebilder...så denne måtte jeg jo bli med på.

Har jo en del "pynta"bilder fra blader o.l men valgte et som var litt mer rufsete, usminka og hverdagslig .

Nå får jeg begynne å ordne litt her, får besøk av søstrene mine etterpå..og har laget bløtkake....


#blogg #julLitt "bloggegreier".....

Noen små "bloggeting" kan det jo være ok å skrive litt om noen ganger....å høre om andre opplever / tenker noe av det samme....Bl.a. er det en del bloggere jeg savner om dagen , som stadig hadde innlegg før og som jeg likte godt å være innom, men heldigvis kommer det nye hyggelige blogger til etterhvert også. Jeg skjønner godt at folk kan ha andre ting de må prioritere eller mister motivasjonen...så det er ikke en klage ..bare at jeg savner noen av dem...

( Bildet fra en handletur....må jo ha litt bilder og den tomme stolen kan jo illustrere bloggerne jeg savner ....)Så var det litt om kommentarer..jeg synes det er trivelig å både få og skrive kommentarer, men må begrense det litt så en ikke får krampe i nakke og skuldre..hehe..

Også må jeg bare beklage om jeg har oversett noen kommentarer av og til ..og ikke svart.Noen ganger sjekker jeg og svarer senere..men jeg kan også ta en titt på et tidligere innlegg å se at det står f.eks 33 der..og skjønner jeg har hoppa over en..men er det lenge siden blir det litt dumt å svare...ikke meninga...men tipper det er flere som oppdager det samme innimellom ?

 

Det siste jeg tenkte å skrive litt om var denne statistikken....som alle som blogger sikkert har lagt merke til er det alltid noen utenlandske som er innom også, noen er vel folk en kjenner som er i utlandet...men jeg tipper de fleste ikke er leser men bare tilfeldigvis er innom forde de søker på noe annet..men merkelig at det enkelte dager er så veldig økning på de utenlandske...hm ?


Litt mer om min blogg og min måte å blogge på har jeg skrevet om tidligere og gjør det sikkert igjen .... #blogg #statistikk #vg  #gulskogensenter  #jul

  Noen bilder tatt i Mjøndalen i dag

Hadde kompaktkameraet mitt i lomma og knipsa noen bilder da vi var på vei for å besøke mamma i dag. Hun er fortsatt på rehabilitering etter det lange sykehusoppholdet, kommer seg sakte men sikkert...men det tar tid.

Bildene her er ikke det jeg typisk forbinder med advent, desember og førjulstid...men det var sånn det så ut i dag....


#foto #mjøndalen #advent #førjulstid #norgeEn stjerne....og en ting som "irriterer" meg......

Tar det hyggelige først , dagens kalenderoppgave hos cuskima HER , er å dele bilde av en stjerne. Hos meg blir det denne som henger i kjøkkenvinduet....om du ikke har sett min anbefaling til julekalendere på bloggen, kan du se det og litt antrekksinspirasjon i mitt forrige innlegg her..

#stjerne #kalender

Så var det det som "irriterer"meg da...eller egentlig syns jeg bare det er trist.....ser det stadig, og tok bilde av det da jeg parkerte i Mjøndalen ...fatter bare ikke at noen kan få seg til å tømme askebegeret sitt utafor bildøra....men noen kaster jo søppel ut av bilvinduet også. Jeg skriver noen, for regner med at de fleste ...som meg ..ikke gjør slikt, nå har ikke jeg noe askebeger å tømme heller da...hehe...men hadde uansett ALDRI fått meg til å gjøre det.....


#søppel #mjøndalen #sigaretterMye førjulshygge på bloggen....og en liten antrekksinspirasjon......

Nå i desember er det mange koselige innlegg på bloggene rundt om , kakebaking, gaver, interiør og annen fin inspirasjon....også er det noen som har laget kalender til leserne, en luke hver dag ...og her er noen av de jeg er innom, (dette er blogger jeg følger og koser meg med ellers også).... cuskima som har spørsmål og oppgaver ... frodith har med rottene sine ut på oppdrag og vi får spørsmål og andre gjetteoppgaver.....natheless har en veldig koselig julefortelling hun har skrevet selv.....og så er det challenge hos inneuteferdig som det er artig å følge med på....

Tar med et par antrekks bilder fra i fjor, som litt inspirasjon til hva du kan ha på deg om du skal pynte deg litt i førjulstiden......
#kalender #antrekk #blogg #mjøndalen #pholkSnart desember .....

Siste kveld i november for denne gang..og i morgen starter julemåneden .....og litt min mnd siden jeg har bursdag i desember. Her oppsummerer jeg november med et lite utvalg bilder fra de fire siste innlegga på bloggen min.....kos dere videre i kveld.....


#chailatte #blogg #førjulstid #islykt #mjøndalen

Rolig helg ...og en koselig cd...

Bortsett fra en handletur med kafèbesøk på lørdag har helga foregått inne, i pysjen....henta opp et par esker julepynt fra kjelleren og pynta litt mer til jul.....

Skriver litt under bildene....


Da har jeg smakt Chai latte for første gang, hørt folk si det er så godt...og det var den så absolutt.......#sohoSom dere ser er det hjemmelaget og rød julepynt det er mest av her i huset....har et par slike esker til...og er dessverre ikke flink til å pakke det systematisk ned..men tenker hvert år jeg tar det frem at det skal jeg gjøre i år...hehe....Så var det denne koselige cd`n som jeg fikk i førjulsgave av en annen blogger, Karidansen...HER ....hun forteller selv små historier fra barndommen, nå har jeg hørt nesten alle historiene, og den er bare såååå fin å høre på og jammen blir jeg minnet på mye fra min barndom mens jeg hører på den....

Hun har forresten en veldig hyggelig blogg ....og en artig måte å skrive om det meste her i livet på...

Hun ønsket ikke noen publisitet om gaven på bloggen...men jeg måtte bare fortelle hvor godt jeg likte den her også,så håper jeg er tilgitt.....og jeg vet hun selger dem for 150 kr (med frakt)...så om du vil gi bort en koselig gave eller kose deg med nostalgiske, fine historier kan du sikkert skrive en melding til henne inne på bloggen hennes...

#julepynt #chailatte #cd #mjøndalenIslykt !

Her om dagen fikk jeg så lyst til å lage en islykt, så noen fine kvister ved muren til naboen og tenkte de ville gjøre seg...så "stjal" et par kvister.....

Jeg kan ikke huske å ha laget selv før, men vi hadde ei i barnehagen som var god til det og tok seg av den jobben når det skulle lages der....og det er jo så dekorativt...

Nå satte jeg i gang uten å sjekke skikkelig hvordan det skulle gjøres..så ble ikke av de fineste..men med lys gjør den nytta si..og da jeg fikk besøk i dag sto den ved trappa og "ønsket velkommen " Var greit å lage den i ei lita "form" for dagen etter jeg lagde ble det mildere så da satte jeg den i fryseren og da jeg tok den ut i dag var det blitt kuldegrader igjen .....HER er en link til fremgangsmåte ...


Ble jo litt koselig.......Lot det først fryse et lag som jeg kunne sette skål nr to på......

Fyll på mere vann og pynt og la det fryse.......
Og slik lyste det etter det var blitt mørkt..... #islykt #vinter #lys #mjøndalen #advent

Litt stille !

Har vært litt stille fra meg et par dager ...og det blir nok det til over helga...må hente meg litt inn igjen ..og da er det greit å skrive minst mulig på pc. Jeg kommer nok innom å leser blogger i løpet av dagene...så er jeg forhåpentligvis tilbake med både innlegg og kommentarer over helga igjen .

Ønsker alle ei fin uke videre !


#drammen #blogg

 FEM ....og en liten hemmelighet....

Nå tror dere kanskje det er familieforøkelse her...hehe..men jeg er ikke gravid, får holde med de to fine guttene jeg har.......så vi er fortsatt fire ..

Men dagens utfordring hos Frodith er FEM...og JA klementinene har jeg lagt der da jeg spiste lunsj...for å løse oppgaven...smarte meg altså...

I går ettermiddag var jeg bare såååå sigen at jeg ikke fikk kommentert noe på andres bidrag...men jeg var inne å så alle de fine bildene ..og nå har det seg slik at det er litt hektisk her i dag for om en time ..når mannen er ferdig på jobb, skal vi på en liten tur...litt lenger enn på "hytta" så derfor svarer jeg på de fine kommentarene jeg fikk av dere i går når jeg er tilbake igjen...

Og hva vi skal...ja det er det som er hemmeligheten...men forteller siden ....


#lusj #foto #blogg #mjøndalen #høstFIRE !

Dagens utfordring i Frodiths foto-challenge er FIRE...og denne kaka var så god at den fortjente å få være med på fire bilder syns jeg..og oppskrifta finner du i innlegget her..


#fire #sjokoladekake #oppskrifter #matblogg #mjøndalenTRE

Først må jeg si det er gøy å se alle de forskjellige måtene folk løser oppgavene  i Frodiths foto-challenge på...både vakre, kreative og artige bilder ....

Her er mitt bilde for dagens utfordring , som er TRE ...dette bildet har jeg brukt i ett innlegg tidligere ,der jeg har skrevet litt om min interesse for riding, HER kan du se det innlegget.
#hester #riding #blogg #foto #rideskoler

 Dagens oppgave ...TO..

I dagens oppgave var det bilde av TO som var utfordringen i Frodiths foto-challenge...så her er mitt bidrag ....


#høst #to #tinder #blogg #utfordringLiten oppdatering...

Siden jeg tidligere har skrevet om at yngste sønn har vært på jakt etter leilighet i Drammen, kan jeg herved fortelle at nå har han kjøpt og flyttet inn...

Han har vært litt kresen ,siden han har eid både leilighet og hus tidligere også...så visste han hva han ville ha....og helt sentrumsnært var et av kriteriene...og her er det også bare noen hundre meter til Bragernesåsen og naturen ..så dette var midt i blinken....
Han har bodd midt i Oslo også og trives med lydene i byen.......

Flotte turmuligheter i nærområdet er jo også et pluss.....

#drammen #leilighet #blogg #bolig #åspaviljongenFoto-challenge !

Nå kan du bli med på en gøyal utfordring hos Frodith se HER... Jeg er med og første stikkord er EN. Mitt bilde er av en som står igjen alene etter at halloweenfeiringa er over...litt utslitt ser det ut som....


#halloween #bragernesåsen #foto #høst #drammenRefleks redder liv !

I det forrige innlegget mitt , der jeg var ute å gikk tur og tok bilder i mørket HER, hadde jeg på meg refleks og hodelykt. Noen mente jeg burde skrive om hvor viktig det er å synes i mørket....

Så nå oppfordrer jeg alle til å bruke refleks når de skal ut å gå ..ikke bare for egen del, men for bilførerne som dessverre ikke så lett får øye på deg uten..og når de ser deg er det kanskje for sent...så ta på refleks....det er jo veldig lettvint også da....men husk du må følge med og gå forsiktig også....


#refleksredderliv #trafikk #høst #blogg #tryggtrafikkAnne på landet.....

Fikk jo høre det noen ganger som barn..men det var vel mest fordi det rimte. ...for de andre som sa det var jo fra Mjøndalen de også...og det kan vel kalles landet selv om det er ganske sentralt i forhold til Oslo og Drammen.

Sentrum er jo ikke sååå landelig, men på begge sider av Mjøndalen mot Hokksund og mot Drammen er det bygda...syns det er fint jeg...og Anne på landet er jo bare et koselig "kallenavn".....

Egentlig et rart innlegg det her , fikk bare lyst til å legge ut dette bildet som jeg tok da jeg kjørte over bygda i dag..hehe...


#bygda #landbruk #mjøndalen #hokksund #fotoDet nærmeste jeg kommer...

Jeg er hverken spesielt for eller i mot Halloween, men bortsett fra å ha litt godteri om noen ringer på... feirer vi det ikke her i huset , nå er jo guttene voksne så da står vi jo fritt til å la det være...

Men da vi var å handlet i Drammen i dag og tok en kaffe der sammen med yngste sønn...følte jeg jo at vi var litt med på å feire dagen på Baker Hansen.

Ønsker alle en trivelig kveld...feiring eller ikke .....


#bakerhansen #drammen #torgetvest  #halloween #bakeriKunst i Mjøndalen !

Når man ikke bruker bilen ( som du kan lese om i mitt forrige innlegg HER...) ..oppdager man jo noen ting man kanskje bare kjører forbi ellers, som da jeg i dag  passerte samfunnshuset og så denne fine kunsten som barn har laget ...gøyalt er det ...selv om jeg er mer glad i vanlige trær uten så mye pynt....

På samfunnshuset var jeg ofte på "fest" i ungdommen og har vært på mange kurs og planleggingsdager med jobben der og gått noen motevisninger for en lokal butikk..

Fint at skolene har kreative aktiviteter og ikke bare teori.
Artig fyr..og i kjelleren på samfunnshuset var det bibliotek da jeg var ung....

Høyt henger de ...og søte er de ....

Fargefest....

Den her synes jeg var stilig......

Mange som har hatt det gøy her......
#mjøndalen #kunst #nedreeiker  #kreativ  #samfunnshus

Justin Bieber, Instagram og gryterett fra Toro.....

Dette ble jo en salig røre..men siden helga stort sett har foregått hjemme i kosedress fant jeg noen bilder jeg hadde liggende.....og lager et innlegg av det....

Til de som leste bloggen min i går , og la igjen en kommentar...takk for omtanken...og i dag er formen et hakk bedre.....

Skriver litt under bildene....
Er ingen stor fan..men da yngste sønn og jeg var en tur på Buskerud storsenter forrige uke..måtte jeg jo bli med på et bilde med Justin Bieber ..og legge ut på Instagram....vinner jeg håper jeg gutta vil gå på den konserten..men tviler sterkt.....Her er litt fra min høst på Instagram..og er du på Instagram...legg meg gjerne til ..en del av dere følger jeg jo allerede der......
Dagens middag var rester fra i går, da var det mannen som lagde maten siden jeg var i dårlig form..så da ble det Mexikansk gryte fra Toro..mannen er flink å lage pizza også han..men det er det ikke så lenge siden vi hadde.

Som dere ser her tok jeg i dag gryteretten på ei loffskive , med ost oppa og stekte i stekeovnen..enkelt og greit.......

#buskerudstorsenter #justinbieber  #toro #gryterett #bloggForfall !

Er ikke noe særlig i form om dagen (så  litt stille fra meg )..men selv om jeg begynner å eldes er jeg vel ikke helt i forfall enda...men ville bare minne dere på at dere kan gå inn å se en spennende utstilling med bilder av forfall hos evaswindow og legg gjerne igjen en stemme på din favoritt .

Ønsker alle en god helg videre, så kommer jeg sterkere tilbake......

(dette er ikke mitt bidrag...men litt rust er vel også et slags forfall ..)


#forfall #mjøndalen #rust #blogg #aldring

Hvorfor valgte du bloggnavnet ditt ?

Satt å så på litt sommerbilder i går og da dukket dette bildet opp. Her har jeg skrevet blogg adr. min i sanden da vi var på Farris bad i fjor sommer ....

Så nå lurer jeg på hvorfor dere valgte deres bloggnavn..og om dere fortsatt er fornøyd med det ?

Det ligger jo i korta hvorfor jeg valgte mitt ...annebe...jeg heter jo Anne Berget..og så er det slik at jeg personlig er mest glad i enkle ting og at ting er litt "tydelig" ,som dere kanskje merker på innlegga mine også...de er ikke så lette å misforstå....tror jeg...hehe....

Først prøvde jeg på anneb ...men det gikk ikke igjennom så da ble det altså ..annebe..og nå kunne jeg liksom ikke het noe annet ......


#blogg #bloggnavn

 Duppedittene mine !!

Hørtes kanskje mer spennende ut enn det er....men har bare lyst til  vise noen av tinga jeg prøver å bli kvitt noen "vonter" med. Hjelper ikke så veldig mye da.... men mye man prøver...og dette er jo ikke så kostbare ting heller da .

Har hatt mange slike ting i åras løp...skriver litt under bildene....


Denne over her er den siste jeg kjøpte..en venninne anbefalte den..og den kosta ikke mer enn 250 kr så da så...her ser dere også hvilke punkter den kan trykke på..funker greit ..men myyyyye bedre når mannen trykker på de vonde punktene...men må jo få litt fri innimellom han også....

Matta med pigger over her kjøpte jeg for flere år siden (kosta ca 750 kr) og den brukes mye i perioder..i begynnelsen klarte jeg så vindt ligge noen

sekunder på den...nå kan jeg ligge så lenge jeg "gidder"og presse ryggen hardt ned.....da blir det så vondt at man glemmer de andre smertene et øyeblikk...

Ringen og "vispen" fikk jeg en bursdag for noen år siden av eldste sønn..skal hjelpe med å slippe spenninger..og om noen tar den "vispen" sakte nedover hodet mitt..gir det faktisk et øyeblikks avspenning..å gjøre det selv blir ikke det samme...

Mannen driver mye med styrketrening, og hans beste tips for å løsne på spenninger og muskelkramper er å legge seg på en bandyball på gulvet og finne de vonde punktene i rygg , skuldre og rulle på den...men det er skikkelig vondt ...men vondt skal vondt fordrive heter det jo........Ta en titt...

Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen til utifriluft HER... og se på alle de flotte bidraga av koselige naturbilder . Og legg gjerne igjen en stemme om du finner en favoritt....jeg lover det er ikke lett....

Her er et bilde jeg har tatt i naturen for noen år siden (det er ikke med i konkurransen ) ..og nå er det virkelig tid for å kose seg på tur ....


#blogg #skog #natur #bål #kaffe

 Jeg bare måtte...

Satt å kikka på noen bilder , og fikk bare spontant lyst til å legge ut dette bildet....det er ikke nå altså...heldigvis får jeg kanskje si...snøen kan godt vente til nærmere jul for min del...men litt pent er det jo.

Ønsker alle en fin lørdagkveld .....


#mjøndalen #snø #vinter #blogg #blåveisbakken

Ekstra heldig jeg da.....

I går leste jeg mange innlegg om det å være heldig, ting man har å være glad for . (men hadde en dag fri fra skriving på pc som jeg bare må ha innimellom , derfor ingen kommentarer fra meg )

Jeg så også at folk hadde fått premie fra Frodith ( hennes blogg ser du HER ) for å ha deltatt i den gøyale froggeutfordringa..og jeg fikk også en slik stilig frosk i premie..hehe..passa jo perfekt til oppgaven.Men jeg var ekstra heldig da..for som noen av dere kanskje så i tidligere innlegg hadde jeg fått en pakke i posten på torsdag og den var også fra Frodith . Premie i en gjettekonkurranse der jeg ble trukket ut blant de med riktig svar...og da fikk jeg verdens kuleste lille veske .


#blogg #veske #frosk #mjøndalen #håndarbeide

 Hipp hurra !!!!

Gratulerer yngste sønn så mye med 28 års dagen i dag, Skal ikke skryte så mye her, men det er en flott gutt som vi er veldig glad i . Åra går jammen fort fra de er små til de er voksne .

Målbevisst er han også både når det gjelder jobb og trening...eller andre ting.....

Feira litt her med taco på lørdag...så får det bli kake en annen dag det passer for bursdagsbarnet.


#blogg #bursdag #fitness #mjøndalen #fmcTut-tut....

Nå er det et tog fylt med "froggere" inne på bloggen til Frodith....helt herlig..se HER....

Og under her kan du se hvordan uka ble for meg med froggetrening...hehe....(skriver litt under bildene )

Fikk forresten litt slik... Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer følelse da jeg holdt på..hehe...


Starta med selvutløser i hagen..så var det yngstesønn som måtte knipse da jeg var med ham en tur i butikken....Mannen lapp ikke unna da vi var på lørdagshandel....men han tok det med et smil.....Og dette ble mitt bidrag i frogge-toget..........#frogging #blogging #drammen #gulskogen #mjøndalen

 Pakke på en torsdag...og har du hørt om Frogging? .....

Vet det er fredag i dag ..men det var i går vi var så heldige å få pakke av yngste sønn fordi vi hadde hjulpet ham litt med flytting i sommer.....

Glemte å ta bilde av pakka..så skulle egentlig tegne en i paint..men så fikk jeg ikke til å lagre bildet i normal str..så derfor er det bildet av en tidligere gave vi har fått øverst her...så får dere se hva som var inni litt lenger ned..må jo være litt spenning..hehe....

Og det med Frogging vil jeg ikke si mer om enn at det er en ny farsott..og jeg er med..ønsker du å vite mer om det kan du se HER...

Jeg kommer innom å leser litt blogger etterpå......


Vi var så heldige å få en ny ipad....Og for et par år siden fikk vi ipad mini til jul fra guttene sammen..det er de som holder oss oppdatert med "duppedingser".....så nå kan gubben og gamla sitte med hver sin også..hehe..#ipad #appel #mjøndalen #blogg #pcGod natt og fin søndag !

Bare se ferdig Skal vi danse nå så legger jeg meg tenker jeg . Også håper jeg det blir like fin blå himmel i morgen som det har vært i dag......det er så deilig...

Har du noen gode rødvins tips gå gjerne inn på mitt forrige innlegg og "noter" det der ...se her ..


#blå #kongsberg #blogg #sove #skalvidanseRydd i garderoben i dag !

Leste på Instagram at det er den store klesinnsamlingsdagen i dag og at det bla er innsamling på Jernbanetorget i Oslo...men ellers kan man levere på ulike innsamlingspunkt i nærmiljøet.

Det som var litt "merkelig" var at jeg nettopp i går rydda i klesskapet mitt og leverte fire fulle bæreposer..men da jeg så dette i dag fant jeg frem litt mer som skal leveres i løpet av dagen.. ..og enda har jeg nok mye som mange andre kan ha mer bruk for enn meg....


Helt greie plagg som kanskje noen andre kan ha glede av....


#klær #mjøndalen #jernbanetorget #blogg #fretex #rødekors #hennesogmauritz #klesinnsamlingsdagenSkulle så gjerne....

Jeg skulle så gjerne blogga mye..mye..mye ..mye mer...hehe..

Noen synes kanskje 5 -7 innlegg på en uke er mye, men jeg har så mye tid at jeg gjerne skulle laget minst 2 innlegg om dagen..for det er jo så gøy og jeg har" tusenvis" av ting jeg kunne blogga om..både bra og mindre bra ting ( det er jo opp til den enkelte leser hva en legger i det )...men så ..

Det er det der med den vonde nakken som forplanter seg til vonde armer og vondt i hodet...så da må man bare begrense seg da....

Og når man har lite overskudd og energi må en også fordele det på ulike  ting en må/ har lyst til å være med på..og da må en kanskje velge bort blogginga av og til...til fordel for noe annet...

Men selv om blogging (les...skrive på pc..) tærer på nakke og armer...så gir det så mye annet fint ..som å bli kjent med andre bloggere, bli inspirert og få brukt sine kreative sider og for meg føle at jeg er litt med på livet ..som det står i profilen min .

Her et bildet av den ganske rotete bloggeplassen min..med de herlige tegningene fra Lady August på veggen ...bloggen hennes som er utrolig gøyal/bra ..kan du se HER...


#kontor #pc #blogg #mjøndalen #dataBillig lærepenge !

Man får jo som regel dyre lærepenger ..men denne synes jeg var ganske billig . Var en tur å besøkte mormor på formiddagen i dag og da det ikke var noe parkering rett ved der hun bor kjørte jeg noen gater lenger opp. Fant et sted det ikke sto parkering forbudt skilt..og ikke var noen automat.

Men da jeg kom å skulle hente bilen så jeg den gule lappen lyse mot meg..og jeg regna med det var minst 700- 1000 kr i bot..så ble jo egentlig ganske fornøyd da det bare var 300..men litt kjedelig er det jo alikevel..så jeg ringte nr på lappen og sa det var forbudt skilt på andr siden av gata..og i flere av de andre gatene rundt men ikke her..da sa hun at det nok var sone parkering der..og at det var skilt når man kjører inn i området..så da lærte jeg noe nytt..trodde ikke det var noe slikt i Drammen jeg..

Men har kjørt bil i ca 35 år..og det er vel andre gang jeg får en bot..så jeg får vel bare betale den med glede....


#parkeringsbot #drammen #soneparkering #blogg #botEt hyggelig besøk hos gynekologen....

Det er jo ikke det beste jeg vet å ha en slik time ...men av og til må man jo ta en sjekk og det gjorde jeg i dag. Før da jeg brukte fastlegen (som var en mann) grua jeg meg i dagevis før jeg skulle..og har du ikke lest om min første opplevelse av en slik type undersøkelse kan du lese den HER....

Men for en 10-12 år siden begynte jeg å bruke en kvinnelig spesialist..og nå gruer jeg meg ikke det minste (bortsett fra om at hun skal oppdage noe som ikke er bra da)..hun er  så behagelig og flink..og med de omgivelsene som møter deg når du kommer dit så roer man seg jo bare av den grunn...


Og etter å ha ligget å kikka opp i taket mens jeg var der..spurte jeg om det var gret å ta bilde av lysekrona ( bildet under ) der inne før jeg gikk...og det var helt greit sa hun...hehe...kanskje ikke rart det er såpass fint der ..timen kosta 1200 kr, men det var det verdt altså...


Det føles nesten som om veska mi er en bank noen ganger....

Stadig er det noen her i huset som trenger en 50-100 eller 200 lapp til en innsamling på jobben eller lignende..men ingen har jo kontanter nå for tiden, bortsett fra meg da..for leter  jeg  i veskene mine finnes det alltid noen sedler som jeg helt hadde glemt bort...


Men sånn helt seriøst ...under her ser dere hva som pleier være i min veske, i tillegg til alle sedlene som dukker opp. Vanligvis er det en del gamle kassalapper også, men de er ryddet vekk i anledning bildet.

Det jeg måååå ha med er lommebok, mobil og kamera....skal jeg kjøre bil er jo selvsagt bilnøklene med også.....


#iminveskeFin start på dagen, skyggebilde og en liten oppklaring....

I dag måtte jeg ut å handle litt mat og jeg tok turen til Eikersenteret ikke så langt fra der jeg bor, kjøpte meg et blad, tok en kaffe og et rundstykke og slappet av en halvtimes tid før jeg handlet og dro hjem igjen....fint med en liten forandring i hverdagen.....


#costume #eikersenter

Under her ser dere mitt bidrag til Frodiths skyggebildeutstilling..og vinneren kan du se HER....Også var det oppklaringa da, la ut et "mystisk"bilde her om dagen som jeg trodde var blitt dobbelteksponert på hverandre eller noe slikt..men så var det noen smarte hoder som hadde prøvd å snu bildet..og vips så var det et ganske vanlig bilde...med speiling av himmelen..ikke rart jeg ble forvirra...himmelen pleier jo være på toppen...hehe...

Her ser dere før og etterbildene...fine begge to da.....


#foto #mjøndalen #skyggebilder

 

 Utstilling hos Frodith...

I dag er det Peter Pan-utstilling med skyggebilder hos Frodith ...se HER...For deg som ikke vet hvem Frodith er , så er det verdens hyggeligste blogger som virkelig bidrar til en positiv atmosfære på bloggen..og hun steller rett som det er til ulike utfordringer... utstillinger..og annet gøy..

Her er et skyggebilde jeg tok på terrassen en solskinnsdag i sommer...men det er ikke det som er mitt bidrag på utstillingen altså...anbefaler deg å ta en titt innom ...og legg gjerne igjen en stemme på din favoritt ....


#utstilling #blogg #skyggebilder #gitar #terrasseGår det ann.....???

Sånt blir jeg sjokkert over at går ann....(.mulig jeg er litt vel overbeskyttende.. liker ikke at gutta og mannen er lenge under vann nå jeg....letta når de kommer opp igjen...hehe..)

Men da vi var å bada i går satt denne ungen på båten der mens faren svømte ut å hoppa på den flyte "trampolina" og det tok ca 7-8 min før han svømte tilbake..ikke så vi noen andre i båten heller..isåfall så de aldri etter ungen...

Kom det bølger gynga båten og snudde på seg...jeg syntes det så veldig skummelt ut og armringer er jo ikke til å stole på..ungen kunne jo tatt dem av seg også.

Vi fulgte med i kikkert så hadde vi sett at ungen begynte å uroe  seg hadde mannen her måttet svømme ut ...nå satt denne ungen helt rolig til faren var tilbake ..og det gikk jo bra...er det jeg som er for bekymret av meg eller ....

(bildene er så langt unna at jeg ikke "sladdet"personene på bildene for jeg ser det blir uskarpt når jeg zoomer  )


Ungen koste seg nok den...men.....

Som dere ser var det et stykke fra båten til "trampolina".....Åååå ...denne er så fin ...

Hørte denne sangen på radio tidligere i sommer..og den minner meg så om barndommen..sier jo litt om hvor gammel jeg har blitt...hehe....

Liker både den litt vemodige teksten og den rolige fine måten hun synger på.......

#blogg #sangTre fine sommerfugler !!!

Først den fine sommerfuglen på mobilveska som jeg fikk i posten fra Frodith i går, takker så mye den likte jeg godt.......veldig hyggelig å hente post for tiden....Og da vi var og tok en dukkert på Eikern ( et vann ikke så langt fra der vi bor)  da mannen var ferdig på jobb i dag...var det så mye sommerfugler der at jeg var glad jeg hadde med kamera, men bare det lille kompaktkameraet...de fleste bildene ble uskarpe, men et par stykker var greie nok til å bruke dem her synes jeg....
#eikern #vestfossen #sommerfugl #blogg #posten

 Pakke i posten og Peoner i vasen !

Jeg var jo en av "vinnerne"i utfordringa til elinslaaen ..om å farge/tegne på egg og ta bilder av dem ..og lage en liten historie til...gøy....

Og i dag fikk jeg altså premie i posten (må snart begynne å skatte av alle premiene tror jeg..hehe...)..og denne premien var helt super , har ikke slik fra før men har sett dem og synes de er kjempefine...så tusen takk for gaven  og det hyggelige brevet Elin.Tar med et bilde av Peonene mine i vasen i samme slengen..de er jo så vakre...(bildet er tatt for et par uker siden )..
#peoner #smoothieglass #mjøndalen #blogg #foto
Jeg er så kreativ....

Sier vel ikke slikt om seg selv..hehe.. selv om som Frodith også sier skal man si noe pent om seg selv.....og det er jeg enig i......

Men her var det ikke å skryte av meg selv som var poenget, og ikke var det den nytegna Paint tegningen av Langbein som gjorde meg så kreativ heller ..( ..men måtte ha en illustrasjon til innlegget synes jeg  og den ble til i full fart....)

Men altså overskrifta kommer av en drøm jeg hadde her om natta..og den var slik....:

Jeg var på et slags "symøte" hos ei venninne og hadde tatt med ei bok med bilder og tekst om Langbein som en gave til vertinna ....

Skjønte at hverken hun eller de andre synes det var noe spesielt fin gave, så jeg ble fornærmet og gikk.....men litt borti gata snudde jeg og gikk tilbake og henta boka..og sa  JEG TAR DEN SELV , FOR JEG ER MER KREATIV ENN DERE...dere liker jo bare strikking og sånt.....

(..ikke spør meg hvorfor jeg drømte noe slikt..hehe....)
#langbein #drømmer #mjøndalen #blogg #paint

 

 Har du en" rød tråd " på bloggen din ?

Nå vet jeg at dette ikke er en tråd på bildet her men ett pakkebånd..hehe...men det var det jeg hadde i huset ...så da så ! Det jeg skulle frem til med spørsmålet er  om det  noe som er typisk for bloggen din..eller noe du ofte har innlegg om.

NOE SOM ER TYPISK FOR MIN :

Et eller flere bilder.

Som regel ganske lite tekst.

Jeg skriver litt som jeg snakker.

Stort sett lette/positive innlegg.

Ganske mange skrivefeil.

TING JEG OFTE HAR INNLEGG OM : ( har vel en slik ..alt mulig blogg ) :

Natur/blomster

Turer i skog og by

Antrekk

Mat

Personlig ( det er det forresten en stund siden )

Dette var sånn i grove trekk..og det varierer etter form og overskudd ......
#blogg #mjøndalen #enrødtråd #søndag #norge

 Leika meg litt igjen...

I våres ble jeg jo inspirert på bloggen til natheless til å lage fine blomsterbilder..og det var veldig gøy og avslappende å holde på med synes jeg..noen av mine tideligere forsøk ser dere nederst i innlegget.

Men da jeg satt ute i sola i dag fikk jeg lyst til å lage et nytt bilde..men nå var det mest av de gule blomstene i hagen her..så da ble det en sol denne gangen.

Jeg forsøkte å lage bildet ute men det blåste slik at alle de "små gule" føyk til alle kanter...så da måtte de bli med inn på stuegulvet...
#blomster #sol #mjøndalen #hobby #bloggFerien starta ..og ble avsluttet med en softis ...

Nå har det ikke blitt så mye feriering på oss i sommer.....men vi hadde jo en deilig tur til Åsgårdstrand da, som mange her sikkert har fått med seg .

Men altså da mannen starta ferien for drøyt tre uker siden dro vi ut til Lierkroa som er kjent for byens beste softis...nå spiser ikke jeg så ofte softis så litt vanskelig å sammenligne..men den ER virkelig kjempegod.

Og i ettermiddag tok vi turen igjen ,for å kose oss litt ekstra på mannens siste feriedag i sommer. Jeg må alltid ha med krokan , mannen tar sjokoladestrø....nam,nam...


Når isen var spist og kaffen drukket, lå vi bare på plenen der og kikka opp på himmelen en stund, og den skya der ligner jo litt på et hjerte synes jeg...

#lierkroa #softis #drammen #is #blogg #lierveikro

 = OSLO

Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg er så flink til å kjøpe blader av "gateselgere" eller putte penger i kopper rundt på gatehjørnene..men av og til gjør jeg det, og så har jeg et par ting jeg gir fast til.Nå da vi var i butikken og handlet til helga kjøpte jeg = OSLO av en som sto ved døra, og det var koselig å prate med ham også, og så syns jeg det sto veldig mye interessant i bladet, og en gutt som het Sondre som ble intervjuet i bladet skrev også dikt, og et av dem kan du se under her...jeg synes det var så fint ....


#=oslo #oslo #blogg #mjøndalen #rusUtfordring x tre !!!

Nå er det utfordring hos Frodith, om bilde av et dyr i sort/hvitt, og siden jeg nylig tok bilde av en sau , så slenger jeg meg med denne gangen også.


Under her ser du den koselige kjøleskapsmagneten jeg fikk i premie fra Frodith sist jeg var med på en utfordrig der....

Og i fotokonkurransen hos ...elinslaaen...se her ...var jeg en av vinnerne, mye gøy "på bloggen" skjønner dere...hehe...

#mjøndalen #blogg #egg #sau #foto #prior #fanta #norge

 Her kan du stemme på din favoritt !

Om du går inn HER kan du stemme på en av dine favoritter i elinslaaen.blogg.no sin fotokonkurranse, Gøyale alle bidragene, så ikke lett å gi stemme til en, men iallefall verdt å ta en titt.

Jeg har jo med Rosa og Ronald ...som du ser her..og innlegget om dem er HER.
#egg #prior #blogg #mjøndalen #hobby

 

 Bildedryss....fra Åsgårdstrand selvfølgelig...

Mulig dere er lei av Åsgårdstrand nå..hehe..men det er ikke jeg . Her er noen bilder jeg tok mens vi var der nå sist.. som jeg av en eller annen grunn synes ble litt fine, eller at det var noe ved dem jeg likte godt..var det ett av bildene du likte ekstra godt ?

Skriver litt under bildene ....


Bilde av hotellet vi lå på.....


Utsikt fra resepsjonen.....


Utsikt fra rommet vårt....

Kunne ha vært en ørn..men var festa i en snor i en hage, fugleskremsel eller for å sjekke vind....eller hva vet jeg ??

Blomster ved brygga....

Et gammelt "skur"....

En åker vi gikk forbi...bygg kanskje...noen som vet ??

Sykler ved hotellet..tror nok man kunne leie dem ...

Jeg likte den litt "rette"avsluttninga på rosebusken mot den hvite veggen....

Måke som står på et ben.....Blomster og båthavn....


Nede ved brygga.....#åsgårdstrand #foto #blogg #thonhotell #korn #vestfold #ferie #vg #nrk #norge #sommer

 

 

 

 

 

 

 Kreativ fotokonkurranse.

Minner om at det er en fotoutfordring hos elinslaaen. blogg.no ..og fristen er i dag etter det jeg forstår....Om du ikke har sett mitt bidrag tidligere i dag er det HER.....


#konkurranse #prior #egg #blogg #mjøndalenRosa og Ronald på fjelldate !!

Måtte jo gjøre et forsøk på denne utfordringa også...som dere ser her hos elinslaaen , for det hørtes jo gøy ut og jeg kobler av litt med slike små kreative "fotogreier"

Så her skulle man altså lage farge/ansikt på ukokte egg og ta bilder i en eller annen sammenheng. Jeg valgte å ta med mine egg som heter Rosa og Ronald på en tur ut i hagen her , og som dere ser så ble det en fjelldate på dem til slutt også.

Litt tekst under bildene...


De starta med en liten flørt ved Squasplanta mi , som det merkelig nok er liv i enda...(det kan jeg skrive om senere )....

Som dere ser er Rosa litt sjokkert og redd for å bevege seg oppover i høyden, men Ronald er en sjarmør og oppmuntrer henne på veien opp....

Til slutt er de oppe på fjellknausen og er fornøyde med å ha nådd målet og kan se utover dalen, Rosa er fortsatt litt sjokkert..men nå er det pga den flotte utsikten....

#date #fjelldate #mjøndalen #blogg #eggPaint !

Jeg lagde min tredje tegning i paint her om dagen.  Frodith utfordra oss til å tegne en tegning av henne....og det skulle kåres en vinner på utstillingen.. og hvem som vant ser dere HER....og det var ikke meg...men om du ser på de tre jeg har laget i rekkefølge fra første til siste ... så må jeg si jeg syns jeg har kommet meg på tegning i paint jeg også...hehe....
#tegning #paint #blogg #mjøndalen #kunstNå blir jeg nok sprek !

I går da vi var på bursdag hos mamma , var "tantejenta"mi der også (datteren til den eldste søsteren min)..og hun er veldig god til å løpe og bytter derfor stadig ut løpeskoa sine, så hun hadde med seg noen par hun ikke brukte lenger som noen kunne få om de passa..så da fikk jeg meg to par fine fargerike "joggesko"..bytter bare såle i dem.

Så nå regner jeg med det blir lange turer i skog og mark på meg ....ikke bare rusleturer på 20-30 min...for jeg håper jo det ligger igjen litt fart og utholdenhet i de skoa...Hun vant også nylig Birkebeinerløpet for fjerde gang på rad...se her...

(...bilde fra bladet Kondis...)


#birkebeinerløpet #joggesko #kondis #blogg #løpKveldshimmel og litt fra helga !

I ettermiddag har vi vært å feira mamma som hadde bursdag i går , der var guttene, mormor og søstrene mine med familier også..smått og stort, hyggelig var det og så var det  fint vær så man  kunne sitte ute også....

I går var mannen og jeg som vanlig å handla og tok en kaffe i Drammen, var mye folk på torget med boder og musikk... men vi fant en kafè litt i utkanten.... der var det fredelig og deilig så der kunne vi sitte å kose oss , lese avisa og prate litt...selv om vi gjør det hjemme også..er det litt koselig å være på date..hehe...

Siden vi var på bursdag i dag har jeg ikke fått laget noe annet innlegg...og nå er jeg litt "sigen"..så derfor får dere se et par bilder fra kveldshimmelen tidligere i uka...som er tatt fra verandaen vår...


#mjøndalen #bursdag #kveldshimmel #norge #buskerud

 Lunsj med bursdagsbarnet !

Som jeg skrev i forrige innlegg har eldste sønn bursdag i dag...(se her)... Siden det ikke blir noe feiring før på søndag og jeg hadde lyst til å gi ham en liten pakke på dagen..avtalte jeg å møte ham i Drammen i pausa hans.

Så da møttes vi på et ganske nyåpna sted jeg ikke har vært før Joe&The juice..veldig enkel servering ...men kjempegod smak på sandwichen der..og etterpå tok vi en softis nede ved vannkanten før sønnen måtte tilbake til jobb..og jeg tok en liten tur nedom mormor som bor i byen....

Ønsker alle en riktig fin helg !


#drammen #bursdag #joe&thejuice #sandwich #blogg

 Gratulerer til eldste sønn !

I dag fyller eldste sønn 32 år..så gratulerer ham så mye med dagen...som jeg skrev på "bursdagsinnlegget" i fjor også....tror ikke han liker for mye skryt her på bloggen ...så det sier jeg rett til ham i steden...men det er en veldig flott og grei gutt ...

Blir nok litt kake og kaffe her på søndag med de nærmeste.....Hipp hipp hurra !


#bursdag #hokksund #mjøndalen #blogg #metallmusikk

 Lettvint middag og bronse-statuer !

Litt rar blanding...hehe...men det har ikke noe med hverandre å gjøre, annet enn at de kommer i samme innlegg ...

Jeg synes det er så greit med middager der det ikke blir mye oppvask, og det smaker minst like bra som mer "avanserte"middager

Så i går var det fisk stekt i 20 min i stekeovnen på 200grader (ferdig tint) ..og de grønnsakene vi hadde i kjøleskapet stekt i litt olje i stekepanna...enkelt og greit...og ganske sunt...
Statuene tok jeg bilde av da vi handlet i Drammen sist..alle samlet på Papirbredden ved Ypsilon bro...ganske fine synes jeg ...(vet jo ikke om det er bronse da..men noe sånt)


#mjøndalen #middag #drammen #statuer #ypsilon

 

 På utstilling i gråværet !

Fin dag å gå på utstilling ,så om du ikke har noe galleri i nærheten av deg anbefaler jeg deg å ta en titt innom Galleri-Frodith...der har jeg vært i dag..og det var sååå mye fint å se på, og jeg hadde fått "antatt" tre bilder til utstillingen jeg også...og den alkoholfrie Champangen smakte nydelig !

Har du lyst til å ta en tur dit å se, kan du gå inn HER...

Og på bildet under ser du hvordan jeg var kledd på utstillinga....tegnet av Frodith....


#utstilling #fotoutstilling #galleri #mjøndalen #bloggHar gjort nytta si nå ...

Rosene jeg kjøpte for ei drøy uke siden ,ser slik ut i dag...veldig utsprunget men henger ikke med hode, så jeg synes de har gjort nytta si..men i morgen går de nok i søpla om jeg ikke plukker ut et par av de fineste og setter i en smal vase...liker jo å utnytte ting til "siste dråpe"....

Det blå bildet i bakgrunnen har en venninne av meg malt...veldig glad i det....


#mjøndalen #blog #roser #maleri #inspirasjonMorgengry...

Dag 10 og siste bilde i Frodiths fotoutfordring for meg..har vært moro å være med og artig å se alle de andre bidragene også...variert og flott...kreative folk her på bloggen.

Frodiths blogg som er blant mine favoritter kan du se her...

Så var det dagens tema da....Morgengry..her har jeg valgt et bilde fra da vi var i Åsgårdstrand i fjor sommer og jeg tok et bilde ut fra hotellrommet av sola som dukka opp i horisonten...Sjelden jeg står opp så tidlig men jeg måtte opp og tisse ..som jeg alltid pleier ved morgengry..hehe..


"åsgårdstrand #morgengry #ferie #sol #sommerNoen blomster i vasen til helga !

Har ofte bare en potteblomst stående på stuebordet, men her om dagen fikk jeg lyst på noen roser å pynte med og valget falt på disse rosa.Kjøpte de på onsdag og nå er de ganske så utsprunget , men de henger ikke med hodet så håper de varer over langhelga.

Håper alle får en koselig Pinse og har noe hyggelig å se frem til... om det er hyttetur, hjemmekos eller noe annet...her blir det som vanlig handletur og en kaffe i morgen...og ellers håper jeg på å få vært litt ute, helst i finvær...det er jo lov å håpe.....


#blogg #roser #vghelg #lørdagsfølelsen #mjøndalenUtfordring dag 7 og 8

Her har jeg brukt bilder fra naturen som jeg har tatt tidligere...men jeg synes de er så fine at det er gøy å kunne bruke dem igjen.....

GRØNN :

Som regel er det tretoppene som er grønne ..men her var det jammen røttene også....


SKILLE SEG UT :

Synes jo dette ensomme bladet skilte seg ut blant alle kvistene der oppe.....

#blogg #trær #skog #mjøndalen #utfordring


Utfordringer...

Noen ganger kan nakke og hode bli en utfordring om man skal skrive på pc...har av den grunn holdt meg unna det et par dager...men så var det Frodiths fotoutfordring da, den er jo bare gøyal..så her kommer mine bidrag for de tre siste dagene...så jeg kommer i "rute"igjen.

Frodith hadde jo bursdag i går, fikk vært innom å gratulert ...men gratulere så mye en gang til...Bloggen til Frodith kan du ta en titt på HER....anbefales om du liker hyggelige blogger.

Så var det utfordringen da....

Dag 4.....Latter ! ....Lenge siden jeg har vært på party nå..men mener å huske det var mye latter der...Dag 5..Hender !.....Denne statuen i Drammen...løfter hendene mot himmelen....


Dag 6...Uvant synsvinkel !......Har jo tatt bilder gjennom kikkerten før..og sist vi var i Bragernesåsen tok jeg et nytt bilde av Drammensbrua...oppe i fra høyden...


#latter #drammen #party #vitser #mjøndalen

 God 17 mai til alle !

Her er det ingen planer for morgendagen, men blir det oppholdsvær hadde det vært hyggelig med mat og kaffe i skogen...og kanskje kommer guttene en tur innom på ettermiddagen.

Trenger ikke være stress på slike dager (om man ikke har småbarn da....da må en jo være med litt på det som skjer )...vi har laget to former med karbonadedeig, makaroni og potetstappe til i dag..og det er nok til i morgen også..også har vi en eske med gullkrone med jordbær i fryseren.....det er jo mer enn godt nok .

Håper alle får en trivelig dag...i aktivitet eller i rolige former ...Hipp-hipp hurra .

( Bildet fra fjorårets feiring hvor vi hang opp flagget hjemme før vi tok en tur ut i friluft med mat og kaffe....)


#17mai #flagg #norge #mjøndalen #kalvøya

 Ååååh....SÅNT blir jeg irritert av....

Men først noe hyggelig som jeg aldri blir irritert av , det er når jeg får koselige pakker i posten..som i dag da det var til meg fra Frodith ..igjen..nå fordi jeg hadde gjetta riktig navn på noen supre tegninger hun har laget av ulike bloggere..se HER ...

Så tusen takk Frodith for verdens søteste bokmerke.#bokmerke #lbøker

Men så var det det som jeg ikke synes er like hyggelig....selv om jeg stort sett ikke irriterer meg så mye ....kjenner jeg veldig på irritasjonen når jeg parkerer et sted og bevisst stiller bilen langt unna inngangen på butikken for å unngå bulker så langt det lar seg gjøre.

Derfor setter jeg bilen et sted det er mange ledige plasser ,men når jeg kommer tilbake står en bil så tett opptil min at det må ha vært ett slankt menneske som klarte å komme ut av den bilen..og det når det er plenty av andre plasser der.

Og noen ganger er det noen som klistrer seg inntil på den måten på min førerside..og tenk om jeg hadde veid 150 kg..det vet jo ikke de når de parkerer....

Sånn...da fikk jeg det ut.....(tok et par bilder nå sist )..og den søte lille Golfen er min...og jeg sto der først ellers hadde jeg selvfølgelig stilt meg mer til venstre...og plassene til høyre for den andre bilen var ledige hele tida...skjønner meg ikke på sånne folk jeg..ikke redd for bilen sin iallefall.

#golf #bil #kiwi #åssiden #parkering

 Utfordring dag 3...

Tema for dag tre i Frodiths fotoutfordring er LIV...Jeg kan ikke skryte av et smalt liv /midje..hehe...for jeg er egentlig ganske "rett" i fasongen....men jeg har jo hatt noen poseringer med ei hand eller to plassert i livet...så her blir det LIV rai- rai....


#antrekk #mjøndalen #cubus #kappahl #bloggDagens utfordring ..og en liten tur ved sjøen..

Dag 2...i Frodiths fotoutfordring er VANN...og her er mitt bidrag ...rett og slett et "helt vanlig "kjøkkenglass med vann...ikke noe er bedre når man er tørst.Dagens utflukt ble jo også en utfordring pga at formen min var dårlig i dag..men vi bestemte å ta en liten tur ut ved sjøen som vi egentlig planla på 17 mai...men da er det meldt regn...og slike turer er så koselig, se litt sjø og båtliv..og vi hadde med kalkunpølser og engangsgrill..pølser er noe vi spiser en gang i året og knapt nok det..men det var enkelt og det smakte ute i friluft...men det ble en forholdsvis kort tur..på en drøy time..men litt er bedre enn ikke noe er mitt "motto"...

Bildene her dekker vel også temaet vann.....


#blogg #me #vondtihodet #sjø #grilling #vann #asker #utfordringVår-yr....

Nå er det ny fotoutfordring hos Frodith... "Bli med å hylle våren bittelitt".... mer om hva det går ut på kan du se HER...og kanskje du har lyst til å være med du også....Jeg synes det er gøy med foto også liker jeg å bruke fantasien ..og hos Frodith er det ikke slik at du får kjeft for at du ikke har løst oppgaven "riktig" for hva som er riktig tolkning av et tema bestemmer du selv.

Første oppgave er altså Vår-yr....siden jeg har lite energi for tiden kan jeg ikke si jeg føler meg så yr akkurat...men jeg gleder meg over våren.  Men i går måtte jeg vært litt yr tror jeg for jeg kjøpte meg et Flax-lodd og det er ikke ofte ..og hadde jeg vunnet den millionen hadde jeg nok blitt veldig yr..iallefall for en liten stund.

For at det skulle passe til Vår-yr satte jeg loddet oppi stemorsblomstene utenfor butikken og tok bildet....og det var noen som kikka litt rart på meg.....de skulle bare visst at jeg var med på en skikkelig spennende utfordring...hehe....#flaxlodd #norsktipping #blogg #mjøndalen #stemorsblomster

 

 

 Mjøndær`n altså !!!!

Selv om jeg, som jeg har sagt før ikke har fotballdilla...er jeg jo patriot til fotballaget til hjemstedet mitt Mjøndalen....eller Mjøndær`n som de fleste her sier.

Og i går slo de overraskende Rosenborg som ikke har tapt en kamp tidligere i år...etter det jeg med mine manglende fotballkunnskaper har forstått....

Om du er fotballinteressert kan du lese om da laget rykket opp i tippeligaen her...

Hadde vært innom mamma og sett andre omgang av kampen på tv der...og da jeg kjørte gjennom sentrum var det masse fornøyde Mjøndær`s folk å se i gatene.

Hurra for Mjøndær`n.


#mjøndalen #fotball #eliteserien #blogg #dtavis

 Sånn er "ståa"...

Nå har det vært ganske stille fra meg noen dager, så nå må jeg innom så dere ikke glemmer meg..hehe..... Neida, har bare tatt det litt rolig med skriving på pc noen dager , for å ikke få fullstendig krampe i nakken (.. har lest mange innlegg da. .)..men nå blir det nok normal blogging igjen..og mange har vel ikke merka jeg ikke har vært så mye her heller..man liker jo bare å tro man har vært savnet...haha...

Uka har vært veldig rolig, men i går var jeg med på noe jeg synes var veldig gøy..så selv om jeg er ekstra sliten i dag ville jeg ikke vært det foruten...hva det er kan jeg fortelle om senere ...men legger ved et bilde jeg tok fra en dag i vinden ......

#blogg #bygdøy #lilleherbern #norge #blomster
 Er blogging "teit" ?

Her inne på bloggen regner jeg ikke med at folk synes det..og ikke synes jeg det heller , jeg synes det er gøy. Men med blogging ,som det meste annet her i livet er det vel noen "teite"folk som sier/skriver dumme ting...eller.. det noen synes er dumt ...er kanskje ikke det for andre. ..

MEN ...av og til får jeg inntrykk av at folk som ikke blogger selv (selv om ingen har sagt noe negativt til meg om min blogg) ser på det å blogge som noe tåpelige greier...at det er noe en gjør for å bli sett eller lignende...jeg har opplevd, ikke ofte ..men av og til at noen "fnyser"i nesa eller ler litt hånlig om jeg nevner blogging...og jeg har opplevd at noen sier ...det programmet orka jeg ikke se på,  for  der var hun teite blogger`n med.

Jeg merker ofte at folk ikke nevner bloggen min ,med et par unntak.... selv om de godt vet jeg holder på med det..så er det liksom... en" ikke ting"...

Dette er ikke noe problem for meg , selv om det kanskje virker slik når jeg skriver om det ..hehe...jeg bare reflekterer over hva som gjør det så annerledes enn andre ting folk holder på med...mulig det bare er litt nytt og ukjent for folk på min alder..at dette hører ungdommen til.....men det virker jo ikke slik her inne da... vet egentlig ikke om noen andre på min alder fra Mjøndalen som blogger....men det finnes sikkert...

Lurer på hvordan andre som blogger har opplevd dette, mye positivt, negativt..eller ingen respons....??

En liten tanke fra meg : Om det er dumt å legge ut det en skriver , bilder en tar o.l på en blogg (..for man kunne jo bare hatt det i permer eller album hjemme om man liker å skrive og fotografere..)..Da tenker jeg  ..da kunne man jo heller danse / trene etter musikk i sin egen stue i sted for å møtes å danse i en sal på et treningssenter også....

Når jeg leste innlegget nå, synes jeg det virker som jeg er bitter eller noe..hehe.. og det er jeg ikke altså....men jeg liker å ha noen slike "temaer"innimellom for å høre om andre har tanker om det....sånn oss bloggere imellom....


Tidligere antrekksbilde..."må" liksom ha med ett bilde i innlegg..#blogg #blogging

 

 Assosiasjoner !

Da jeg leste innlegget til Lady August (en blogg jeg anbefaler alle å lese)..se her... og så at hun hadde satt fast hånda si i en vase , kom jeg til å tenke på da jeg hadde et "kunststunt"med hånda mi i en baguettpose..innlegget kan sees her...

Eller da jeg så en vase på Hadeland glassverk og kom til å tenke på bildet av et maleri jeg hadde sett..se her..mulig jeg er litt merkelig..men jeg kan ofte få assosiasjoner når jeg ser noe som ikke nødvendigvis ligner...men som av en eller annen grunn ..minner meg om noe...

På bildene under her kan dere se hvordan jeg assosierer .....men ellers er jeg normal...hehe...


Hånda til Lady August....og hånda mi....

Vase fra Hadeland glassverk...og bilde av maleriet...Det tåbelige mennesket.......#hadelandglassverk #kunst #norge #blogg #mjøndalen

 Liljekonvall...

Da jeg var ute med det nye kameraet i stad kom jeg over denne blomsten..og selv om jeg synes det var tidlig å finne Liljekonvall ...så må det jo være det...???

Tok en del bilder..noen ble bra, noen ikke slik jeg håpa på..men det var litt i kveldinga så mangla det gode dagslyset...men tror jeg kan bli fornøyd bare jeg får øvd meg litt mer.

Plukker ut noen bilder i morgen...nå orker jeg ikke mer " tekniske ting" i dag .....Ikke helt skarpt det bildet her...men øvelse gjør mester...


#liljekonvall #blomster #mjøndalen #norge #blogg
Nytt kamera !

Dere som har lest bloggen en stund, har nok fått med dere at jeg mista speilreflekskameraet jeg lånte av sønnen i bakken så blitzen slutta å fungere, bestilte ny blitz men det tar jo så lang tid...så i går kjøpte jeg meg etter anbefaling av yngste sønn nytt kamera i steden..så nå skal jeg ut en liten tur å øve meg litt.

Men det blir nok fortsatt det lille kompaktkameraet som blir mest med på tur...

Her ser dere mitt nye vidunder..bare synd jeg ikke orker sette meg inn i så mye finesser...men har lært å trykke på "ta bilde knappen" alt...så det er håp....


#canon #eos700d #kamera #foto #speilreflekskamera #mjøndalen

 

 Heldige meg !!!!

Jeg har jeg fått pakke i posten i dag, denne gangen var det premie fra jeg tippa innholdet i et påskeegg på bloggen Fidolina (inilssens.blogg.no)...en koselig blogg , med ei hyggelig jente ...se HER ...

Ikke nok med at pakka var koselig pynta med sommerfugler, og det var frimerker for en "formue"på...så var det ting helt i min smak inni pakka også , og et hyggelig kort....så hjertelig takk snille Ina.

Her på bloggen er det virkelig mange koselige folk, som gjør ting som er hyggelig for andre...og ikke bare de som sender pakker altså, men som kommer med hyggelige kommentarer og lager fine /inspirerende innlegg ...


Kos med slike overraskelser i posten....

Så fine ting, nå kan jeg "freshe" meg opp til sommeren....#pakke #posten #mjøndalen #nivea #blogg #bergen

 

 Beklager fraværet ...

Man trenger jo ikke beklage at man ikke er innom bloggen , jeg vet det....men akkurat i går skulle jeg jo gjerne takket for hyggelige gratulasjoner til mannen ..men etter at vi i går hadde rusla en liten tur..satte jeg meg ved pc`n ..så sa det poff ..også kortslutta den. Og etter det fungerte ikke internett eller tv eller noe. men i dag har det vært en her å koblet til en ny boks...så nå får vi håpe det funker i lange tider igjen .

Som dere ser, blir det vel om mulig enda mer lednings virrvarr med den nye boksen...men det får man bare tåle...så lenge det virker .


#altiboks #mjøndalen #pc #tv #bloggGratulerer til mannen og Mjøndalen !

I dag har mannen min bursdag ,og jeg kunne sagt mye fint om ham...men tror ikke han setter så veldig pris på om jeg gjør det her, så det får jeg heller si direkte til ham.

Vi hadde litt kaffe og kaker her om dagen, men feirer litt mer når yngste sønn er tilbake fra reisejobb. Men som dere ser fikk han pakke i dag, ny hår /skjegg  trimmer..og det var han fornøyd med .

Opp-ned kaka er veldig god og jeg kan legge ut oppskrift senere...
Også var det Mjøndalen da, som jo har rykka opp i tippeligaen...og selv om jeg ikke er en stor fotballfan var det veldig gøy da de i går spilte 1-1 mot Strømsgodset ,som jo hadde favorittstempel før kampen. Og da jeg var barn var jeg jo ofte på hjemmekampene til Mjøndalen...men mest for å lete etter flasker som jeg kunne pante..hehe...fint minne det også....mer om kampen kan du se her...


#mjøndalen #tippeligaen #blogg #fotball #vgHer og nå...og pakke i posten...

Litt utpå dagen i går, satt jeg på terrassen og hadde en fin her og nå opplevelse...kjente sola varma i fjeset, hørte fuglekvitter, radioen svakt inne fra kjøkkenet og lyden fra et borr i det fjerne...det ga en deilig sommerlig følelse og noen minutters avspenning .

Også tok jeg en tur ned i postkassa, og der var det jammen pakke til meg, fra Frodith igjen...tredje gangen jeg vinner noe hos henne...først ei fin turkis lue hun har laget...så gullneglelakk..og nå påskeegg med deilig sjokolade og krokodiller..som jeg skal kose meg med til lørdag...og bare fordi jeg svarte på noen påske-nøtter.

Bloggen til Frodith kan du se her...og der foregår det mye moro og er masse fine bilder og tegninger....


#godteri #påskeegg #oslo #mjøndalen #blogg #sjokoladeJeg hater å prate i telefon !!

Hater var kanskje å ta hardt i...men jeg liker det ikke, mange som skal ha det til at damer liker å skravle i timesvis på telefon, det gjelder i allefall ikke meg.

Jeg liker korte beskjeder på telefon , og korte meldinger på sms...og ikke liker jeg serier på tv..så kanskje er jeg litt utypisk for damer...ellers er det vel som jeg kanskje tror, bare en myte at damer/jenter bruker mye tid på slikt.

Men nå har jo jeg guttene mine boende ganske nær og vi sees ofte...ellers hadde jeg nok prata mer med dem i telefon  ...Ingen skjult "agenda" bak dette innlegget...og kan godt forstå at noen liker det også...det er lov å være forskjellige.

 Begynte bar å tenke på det...og noe skal en jo blogge om...hehe...for det holder jeg jo på med da...og det er vel kanskje mest en "damegreie" det også...

( Bilde fra Norsk ukeblad 2008...og der bare later jeg som jeg prater i telefon altså....)#mobil #telefon #blogg #oslo #mjøndalen
Karse, ett år på bloggen og skogtur !

Sådde litt karse på bomull rett før påsken , og nå kan jeg kose meg med det på gulosten...litt skarp smak, men hører liksom påsken til ....legger ved bilde av dagens frokost..

Tenkte jeg skulle sjekke når jeg starta å blogge,visste det var i april en gang... og da jeg så etter nå viste det seg at det var et år siden i går, har vært interessant å lære nye ting underveis..første innlegg ...se her ...om du har lyst..

I dag fikk vi til en tur ut i skogen ,sammen med eldste sønn..vi kjørte til Spiralen i Drammen og gikk til en plass vi pleier sitte ca 10 min fra parkeringa, ikke så lange gåturen, men flott å sitte ute å se utover Drammen og Eikerbygdene.

Vi hadde med ostesmørbrød i folie som vi stekte på bålet, kaffe og kvikklunsj..deilig var det...lager nok et innlegg etterhvert, men tar litt tid å få lagt over bildene.....men et bilde av solo med utsikt tar jeg med nå ...
#karse #drammen #spiralen #solo #solobua #mjøndalenPåskeinspirasjon !

Hadde med kamera, og knipsa litt bilder i butikken og når vi var på kafè i tida før påske...så her kommer noen bilder jeg synes passer i disse påsketider.

Kommer nok innom bloggen litt i påsken også...men ønsker herved alle en riktig fin påske ..og håper alle har noe å glede seg til, enten de er hjemme.. på tur...eller på jobb. .


#kamille #mjøndalen #tulipaner

#gult #blomster

#kaffe #kafè

#rose #velvet

#gulskogen #interiør

 Påskeharen var litt tidlig ute her i år ....

Begge guttene var her å spiste med oss i går, og da passa det godt å ha gjemt påskeegg til dem ,  for yngstemann skal til Hemsedal senere i påsken..og selv om guttene er 27 og 31 må jeg liksom ha påskeegg til dem ,og tror de er fornøyd med å få det også....

Egga sparer jeg fra år til år..så disse på bildet er nok borti 20 år tenker jeg, men liker gjenbruk av slikt jeg...har sin sjarm å ta frem det samme som man pleier .

Nå har jeg lett for å kjøpe med litt for mye til å fylle dem med , så litt måtte legges ved siden av eggene også....

Har fått satt frem litt pynt til påske , men siden mannen maler i stua om dagen...blir det ikke den helt store pyntinga her i år, men påske blir det jo uansett....


#påskegodt #påskeegg #mjøndalen #påske


#marsipan #nidar #norge #hemsedal #påskeharenIkke tom for ideer !!!!

Har blitt litt få innlegg fra meg denne uka, det er ikke fordi jeg er tom for ideer ..dere som følger meg vet jo at jeg kan lage et innlegg om et glass med oliven jeg..hehe..

hvor bra det er ...ja det er en annen sak...

Men det er bare det at jeg har hatt så ekstra vondt i nakke og hode denne uka, og da er ikke det beste å sitte ved pc`n , men det kommer seg nok snart .

Nå kan dere jo få se mitt nyeste prosjekt i tegning i paint...moro å prøve seg frem...men som dere ser dette med tegning er ikke min greie..men jeg har mye selvironi, så jeg viser det gjerne frem for det...så andre får litt å smile av... ...Du kan se min forrige tegning her...#tegning #paint #hodepine #blogg #mjøndalenEn smak av sommer !

Nå synes jeg ikke disse utenlandske jordbærene har så mye smak av sommer, men de er jo pene å se på , så man kan jo i allefall pynte litt på is og kaker med dem frem til de nydelige Norske jorbærene er å få kjøpt igjen.

Men det var ikke jordbær jeg tenkte på med ...en smak av sommer...men dagens lille utflunkt ,med kafè besøk ..til et sted jeg forbinner med sommer.

Jeg må ha litt tid på meg til å legge inn bilder o.l så hvor vi var får dere ikke greie på før i morgen..men har du lest bloggen min en god stund kan du jo kanskje gjette hvor vi var ..

Ha en koselig lørdagskveld...#blogg #jordbær #mjøndalen #sol #norgeSvaner og takvask !

Litt rar kombinasjon kanskje, men det er bare det at mannen i huset har "mast" om å få vaske stuetaket en stund nå...ikke mange menn som maser om det tenker jeg..hehe..

Jeg kan ikke holde på med sånn vasking, men jeg synes også det er litt styrete mens han holder på, men i går fikk han" tillatelse" til å sette i gang..

I mens kjørte jeg ned til Mjøndalen og gikk en tur over broa til andre siden av elva der det er en stor samling svaner og ender...for det er mange som mater dem der (jeg gjør ikke det)...tenkte jeg skulle gå nærmest mulig vannet for å ta bilder, men disse svanene er så vant med folk at de kom opp og mot meg,så jeg valgte heller å trekke meg litt bakover...

Da jeg kom hjem holdt mannen fortsatt på å vaske ,så da satte jeg meg i kjellerstua og så litt på tv...og nå tar han resten av taket...og jeg er jo takknemlig , for det blir jo så pent og hvitt ,også lukter det så godt nyvaska av Ajax....


Det skjedde mye på "svaneplassen"så hadde jeg vært der lenger kunne det nok blitt noen flotte bilder...men ok de jeg fikk tatt også....

Det komm stadig flere svaner mens jeg var der..fint å se på....


Og her stod mannen å sleit da..mens jeg var ute i sola....#mjøndalen #svaner #blogg #takvask #ajax

 Litt inspirasjon på en ellers grå 1.mars....

Nå trenger det ikke være slik at en grå dag ikke kan være fin da, det går jo ann å hygge seg på tross av "slapsevær". Vi gikk ei lita runde i stad og det var deilig med litt frisk luft i ansiktet...og nå er det litt tv med femmila bl.a ...spennende !

Men altså , må si jeg gleder meg til sommer igjen og fjorårets var jo utrolig deilig. Mars blir nok veldig variabel kan jeg tenke meg...med blanding av sol, snø og regn..

På bildet under her ser dere gata vi bor i på en dag som denne...men på bildene under der igjen er det sol , sommer og blomster ....


#mars #værmelding

#åsgårdstrand #thonhotels #landfalltjern #mjøndalen  #larvik #farrisbad

Kanskje det blir å lage en blomsterkrans eller to igjen også .....#blomster #blogg #norge #inspirasjon #nrk

 Karneval på bloggen.... !!!!

Om du ikke har fått med deg karnevalet som Frodith har stelt i stand ,kan du se her...Jeg ble imponert over at så mange ble med og var så kreative med kostymer, virkelig gøy å se ....Og ikke minst er jeg imponert over Frodith som legger så mye jobb i å stelle i stand slike ting....Hurra for henne !

Jeg møtte i karnevalet som Grace Jones  ......Ønsker alle en fortsatt fin lørdag !Også var jeg så heldig å få en link i premie hos Frodith i går...med hyggelige ord...det kan du se her..om du har lyst


#karneval #blogg #oslo #mjøndalen #vg #utkledningKarneval hos Frodith !

Om du har lyst til å være med på karneval hos Frodith ,må du levere et bilde i løpet av dagen i dag ...les mer HER....

Ettersom jeg forstår kan du levere et bilde du har liggende også, så du trenger ikke begynne å kle deg ut i hui og hast...men jeg kledde meg ut og tok bilde her om dagen, og det var jo litt gøy...for jeg kledde meg mye ut både på fest og jobb (barnehage)før i tiden...så det vekket" gamle" minner .

Her meg som" Ståle krapyl"...fra et tidligere innlegg.


#karneval #blogg #mjøndalen #utkledning #gøy 

 Jeg skal i allefall ha for at jeg prøver ...

De som leste det forrige innlegget mitt så jo at jeg hadde gjort forsøk på å tegne solbriller og skjegg på en fyr i tegneprogrammet paint.

Jeg er egentlig veldig fornøyd bare jeg klarer å gå inn på slike ting jeg, så egentlig hadde jeg jo overgått mine egne forventninger for lengst.

Men så fikk jeg lyst til å prøve å tegne et helt menneske også..og her er resultatet..haha..ikke som disse andre flinke tegnerne her på bloggen akkurat..

Men syns jeg fortjener en klapp på skuldra for at jeg prøvde....og for de som ikke har prøvd...det er ikke lett altså....

(legger ikke ut bildet fordi jeg synes det ble så fint...men på tross av at det ikke ble så fint...hehe..)


#paint #tegning #blogg #kunst #mjøndalen #nrk #vg

Snikfotografering og paint.......hahahahaha ( ler av mine tegneferdigheter på data altså)...

Da det var litt snakk om "snikfotografering" på bloggen her om dagen...kom jeg på et bilde jeg tok da vi var i Tyrkia i 2009, det var en gjeng med russere som var på samme hotell som oss, og en av dem en blond og brun en ...likte veldig godt å stå ved bassenget eller på stranda å "posere"...så en dag da båten bak kjørte forbi passa det liksom å ta et bilde av DEN..hehe...

Men så var det det med å legge ut bilder av andre , så selv om dette var fra 2009 og han på bildet antageligvis fortsatt bor i Russland...tenkte jeg det var best å kamuflere ham litt.

Så har det jo også vært snakket en del om tegning i paint, så tenkte jeg kunne forøke det..som dere ser har jeg ikke særlig trening på det enda..hahaha..så først ble det en slags "dykkemaske"da jeg skulle bruke viskelær for å ta vekk solbrillene jeg ikke fikk til..men dykkemaske passa jo litt på stranda da..og lang snorkel ble det også..

Men jeg ga ikke opp og til slutt fikk han "pilotbriller" og skjegg...hehe....

Jeg har vel kanskje litt forbedringspotensiale....eller ?#tyrkia #pilotbriller #blogg #paint #sydentur
God helg !

Var litt fraværende på bloggen i går, for det ble litt mye skriving dagen før ,så greit å hvile armer og nakke litt . Så i dag har jeg vært innom de bloggene jeg "følger"fast..men ikke kommentert for det blir litt mye å "ta igjen"....men i morra er jeg nok tilbake for fullt...

Her er noen bilder fra jeg stoppa ved Wildenveys plass i Mjøndalen for å ta noen bilder av endene der. og som dere ser har Herman fortsatt på nisselua noen hatte tatt på ham til jul.Har du lyst til å se bilder fra der dikteren Herman Wildenvey bodde kan du se her...

Fin fredag og god helg til dere alle !

#portåsen #wildenvey #mjøndalen #ender #side2 #blogg #norge

 Takk !...og takk igjen....

Først takk til Frodith for den fine premien jeg fikk i posten i dag..lekker gullfarget neglelakk, den likte jeg godt. Frodith har nemlig stadig vekk artige ting på bloggen sin der hun inviterer andre til å være med..og ikke nok med at hun steller i stand, men hun deler ofte ut gaver/premier også...og på bilde nr.3 her ser dere lua som jeg vant hos henne tidligere...anbefaler alle å se innom bloggen hennes..se HER

Også må jeg takke for alle de hyggelige ,støttende og fine tilbakemeldingene jeg fikk på mitt forrige innlegg...(som var litt forklaring om slitenhet ved Me..slik jeg føler )


#posten #neglelakk #lue #mjøndalen #blogg #me #stress #utmattelse"Gjenbruk "av roser..

Før tørka jeg alltid rosene når de begynte å fallere litt, men nå har jeg ikke så mye av slikt i huset...har en "bunke"oppå et hjørneskap bare .

Nå på fredag hadde jeg fremdeles rosene som jeg kjøpte for 10 dager siden, og nå hadde flere av dem begynt å visne, men økonomisk som jeg er..hehe..

plukka jeg ut de jeg syntes var ok og satte dem i ei lita mugge...og de har funka fint som pynt i helga...men i morgen får jeg kjøpe noe nytt...

(bilde nr 1 er fra da rosene fremdeles var ganske fine )

#roser #blomster #mjøndalen #dagbladet #blogg #norge #hopprenn #serpånå #fastelavenKjærlighet !

Siden det er "Valentine`s day " i dag må jeg jo en liten tur innom temaet . Her er et bilde av mamma og pappa fra tiden etter de forlovet seg og like før de giftet seg. Mamma var ca 18år og pappa 23år på bildet her ..og de holdt sammen til han døde da han var 70 år i 2006...og de var alltid veldig stolte av hverandre..det synes jeg er så fint å tenke på.

Og på bildet under ser dere meg og mannen på dagens date...men den har vi jo hver lørdag.... og jeg setter mer pris på det enn en gave på dagen..han har forsøkt å gi meg blomster i åras løp ...men kjenner meg så godt at han vet jeg helst vil kjøpe selv...hehe...

Ha en fin og kjærlig dag alle sammen.


#kjærlighet #valentinesday


#bakerhansen #date #mjøndalen #drammen #skolebrødJoda..jeg "kan"strikke !!!!

Det er jo så mange som legger ut bilder av flotte håndarbeider og fine ting de lager her på bloggen, og det er gøy å se hvor mye flott en kan lage selv. Så jeg vil bare si at jeg "kan"både strikke ,hekle, brodere og til og med sy litt.hehe...det er bare det at jeg får så utrolig vondt i nakke og skuldre når jeg holder på med slikt...så nå tror jeg det er ca 15år siden jeg strikka noe sist..men jeg strikka mye før, ikke så mye som mange her inne altså...men jeg hadde "alltid" et håndarbeide på lur ..

Sommeren for to år siden tenkte jeg at jeg ville prøve igjen, og kjøpte inn garn i flere fine farger ..for å forsøke å strikke noen små kluter...men selv om jeg bare tok et par omganger om dagen , måtte jeg gi meg før første klut var ferdig..og den sommeren var helt ødelagt pga smertene...et bilde av kluten slik den fortsatt ligger der og nok blir liggende ser dere nederst i innlegget...

Om du har lyst kan du se et par av mine syprosjekter HER...


Denne genseren har vi fortsatt liggende i skapet..og det er jo tilogmed mye mønster på den ..så litt flink var jeg jo...

Et lite utvalg av tidligere strikkeprosjekter...selvfølgelig litt dårlig gjengivelse av farger på gamle bilder....

Mitt siste prosjekt...som vel aldri blir ferdig...men jeg kan jo håpe ..#blogg #håndarbeide #strikking #norge  #garn

 Ekte menn eller ektemenn må ha noen arr !!!

Jeg mener ikke det altså...for det beste er jo at folk ikke skader seg eller utsettes for ulykker . Men da mann min her om dagen skar seg på maskinen på jobben og måtte sy seks sting , tenkte jeg over hvor mange ganger han egentlig har skada seg så han har måttet sy eller knust fingre og den slags....og jeg kom frem til at det var mange...

(...og han er litt barsk også da..hehe ...for det var rett fra sykestua og på jobb igjen , og han "kunne" jo ikke holde seg hjemme fra vekttreninga på kvelden.....)

 

Og jeg har bare sydd en gang og det var da jeg som seksåring velta på sykkel og måtte sy fire sting i haka.....og det var like før 17 mai og jeg skulle begynne på skolen over ferien, så jeg var litt redd for å måtte gå med bandasje på første skoledag husker jeg...men jeg mener å huske at bandasjen var av innen det.

Mye rart man kommer på å skrive om når man blogger gitt....hahaha....

 
#mjøndalen #norge #blogg #sting #februarGod natt !

God natt og fin dag i morgen alle sammen. Mange som fikk med seg den vakre himmelen i kveld tror jeg . Og slik så det ut i mitt nabolag....#mjøndalen  #blåveisbakken #himmel #norge  #blogg
Nå skal jeg på foto-utstilling hos Frodith

I dag er det foto-utstilling hos Frodith, det er en utstilling av utvalgte bilder fra foto-challengen som hun nettopp har hatt her på bloggen ,og som mange har vært med på.

Galleridirektøren( Frodith) skal visstnok være stivpyntet...men jeg velger å gå i et litt mer avslappet antrekk som Frodith har laget/tegnet til meg...(se bildet nedenfor )

Om du ikke selv kjenner Frodith og allerede er invitert , er jeg sikker på at du er hjertelig velkommen ...og kan ta en titt HER.

Ha en fin dag alle sammen... enten du skal på utstilling eller ikke !


#utstilling #antrekk #blogg #mjøndalen #oslo #norgeDag 15....Nedenifra og opp !

Her er mitt siste bidrag i Frodiths Foto-challenge . Har vært gøy å finne bilder og se andres flotte tolkninger av dagens utfordring...og selvsagt skal jeg innom å se på Frodiths utstilling, med bilder fra challenge`n på mandag.

Her er et bilde fra hagen fra i fjor vår/ sommer..og selv om ikke bildet er tatt nedenifra....så er denne marihøna på vei...nedenifra og opp.


#marihøne #mjøndalen #blomster #buskerud #bloggDag 14...Kveld..

Nest siste dag med fotoutfordring fra Frodith...noe som har vært gøy ,fordi jeg liker å bruke fantasi og kreativitet til å finne noe jeg synes passer...men også litt slitsomt fordi jeg ikke er såååå glad i å sitte mye på pc`n....men alt i alt en artig oppgave .

Dagens utfordring er KVELD, og da har jeg dette fine bildet fra vi var i Åsgårdstrand i sommer...  utsikten fra vinduet på hotellrommet på kvelden..

Og nå er det kveld her også..så nå blir det straks kveldsmat med rundstykker og te..en helt vanlig hverdagskveld altså...


#åsgårdstrand #sommer #blogg  #tønsberg  #horten
.Dag 13....Reise ...

I dette innlegget er utfordringa ...reise... Dette bildet tok jeg av toget som passerte Mjøndalen, og jeg regner med det var noen "reisende"ombord..

Selv brukte jeg toget mye da jeg var yngre og skulle til Drammen eller Oslo..vi var også på togtur til Bergen da guttene var små..og det var ei fin reise.

Om du ikke har sett innlegga mine om Mjøndalen og har lyst til å se hvordan det er på mitt hjemsted..se her...og her....


#togtider #nsb #mjøndalen #reiser #blogg #norwayFine sokker fra mamma !

For noen dager siden fikk jeg disse deilige sokkene som mamma hadde strikket til meg, koselig med nye "raggsokker" i fine farger...og som dere ser her har jeg tatt med et bilde av mamma , med topp i de samme fargenyansene...og jeg pynter meg opp med neglelakk som passer til fargene i sokkene..hehe...


#raggsokker #strikking #håndarbeide #mjøndalen #blogg

 Bevegelse !

Siden jeg ikke var på bloggen i går, kommer det to innlegg om utfordring i dag også..nå først Dag 12 ..bevegelse...

Her har jeg valgt bildene av meg og mannen da vi var på Hadeland glassverk i høst...og når vi hopper sååå høyt må vel det være bevegelse...

Og siden jeg ikke er så veldig aktiv for tiden, var det en stor "bevegelse"å reise dit også..i overkant av en times kjøring..ikke ofte jeg beveger meg sååå langt fra hjemmet.

Om noen har lyst til å se flere bilder fra Hadeland glassverk..se her....


#hadelandglassverk #hadeland #magnor #blogg #norge #ringerikeUtfordring dag 11....Likhet !

Mulig jeg kunne funnet noen /noe som ligna mer...men siden jeg for lenge siden hadde et innlegg om at mannen min i ungdommen sa at jeg minte om Suzi Quatro..var det første jeg tenkte på i forhold til likhet dette innlegget.

Jeg var jo lys og hun ganske mørk, men tror det var noe med bollekjakene (kinnbena)og sveisen på den tida som gjorde at han tenkte det..også det at jeg alltid gikk og sang..

Dette innlegget kan du se her..og der kan du høre en av mine favorittlåter også.


#suzieqatro #musikk #mjøndalen #nrkp3 #bloggUtfordring dag 10...Sykkel !

Dagens andre utfordringsinnlegg fra meg..for å ta igjen gårsdagens fravær..hehe..

For eventuelle nye lesere er det Frodith som har satt igang denne fotoutfordringen, hun har en veldig positiv , hyggelig og kreativ blogg..se her.

Mitt bidrag til dagens utfordring ,er et bildet av bysykklene i Drammen..


#drammen #bysykkel #ypsilon #papirbredden #blogg
.Pen bluse og slitte jeans !

Er velidig glad i å blande slitte (utvaska) jeans, med bluser eller topper  i en litt sartere stil...og tilsette noen litt røffe skoletter og som her en litt tøffere semsket vest.

Denne blusen fikk jeg av eldste søster`n til bursdagen min og den kan virkelig brukes til mange anledninger og antrekk..så den falt i smak !


Bluse #kappahl Bukse #cosmowike Skoletter #høgl

Vest #vivikes Bukse #cubus Skolett #intown


#mote #mjøndalen #fashion #blogg #norgeHÅR !

Etter en "fridag"fra blogging i går , blir det to utfordringsinnlegg fra meg i dag ,først Dag 9 som er hår.  (kommer innom å ser på andres bidrag litt senere i dag, for nå skal vi snart kjøre yngste sønn til toget )

Først et bilde fra salongen jeg for tiden bruker i Mjøndalen,klippte meg og tok bildet der på tirsdag, veldig fornøyd med håret..men denne gangen blir det bare salongbilder, som er mitt bidrag til HÅR.

2 FRUER Mjøndalen :

Og så et bilde(under) fra favorittsalongen i Oslo, hvor jeg prøver å få vært en gang i året..

AASTA frisør i Oslo :


#oslo #mjøndalen #frisør #hår #norgeUtfordring dag 8...

Siden utfordringe i dag er to..blir det to bilder fra meg, det øverste bildet levner vel ingen tvil, det er rett og slett TO grønne epler, ikke et eller en kilo men TO epler..
Det andre bildet er mannen og meg på "date" og er vi på "date"er det bare oss TO.....
#epler #date #jordbærpikene #mjøndalen #norwayFrodiths Foto-challenge Dag 7...Kjærlighet !

Jeg tenker at et hjerte er symbol på kjærlighet ! Derfor bruker jeg dette bildet av en kvist jeg fant ved elvebredde i Drammen som var formet som et hjerte.

Og siden vi di siste åra har blitt så glad i Drammen ...Ble det et bilde av" Drammen i mitt hjerte "...


#drammen #buskerud #ypsilon #blogg #norgeUtfordring....vinter !....med "dyreansikt" i flammene...

Siden jeg ikke var på bloggen i går, kommer 5.dags utfordring VINTER..fra meg nå...og siden jeg liker å ha det varmt inne på vinteren valgte jeg et bilde av flammene på peisen...jeg liker det såpass varmt, at mannen ofte sier :... blir det varmere nå må jeg bare gå å legge meg...og da legger jeg på en vedkubbe til..hehe...

Skvatt litt når jeg så på bildet nå for det så ut som det var et hundeansikt eller noe i flammene...noen andre som ser det(ca midt på, litt mot høyre)...Jeg finnes ikke overtroisk eller noe..så for meg er det bare slik at tilfeldigvis var vedkubbene og flammene slik at det ligna på et ansikt..

Da kommer det et utfordrings innlegg til fra meg senere i dag..vil jo ta igjen det tapte...


#peis #mjøndalen #vinter #vg #fyringDag 4...

Fjerde dag i utfordringen og dagens ord er himmel, hadde mange bilder å velge i ,men dette fra nyttårsaften var det første jeg tenkte på...så da ble det det..selv om det ikke synes så mye av himmelen her...eller det gjør det jo , men den er svart...

I morgen blir det nok en" bloggfri" dag på meg, så tar jeg heller to utfordringer på onsdag...tenker jeg...

Ha en fin kveld alle sammen !

For de som ikke har fått det med seg er det Frodith som har startet denne utfordringen..hennes blogg kan du se HER..


#nyttår #mjøndalen #nrk #himmel #bloggUtfordring ...Alder !

Her er noen bilder av meg fra jeg er 9mnd til jeg gifter meg som 20 åring . Kunne jo tatt med bilder frem til i dag , men synes dette var nok til å få tolket ordet alder.

Jeg er innom å ser på andres tolkninger også, selv om jeg ikke legger igjen kommentar hver gang....mange flotte bilder og tolkninger rundt omkring ...


#alder #foto #mjøndalen #album #utfordringUtfordring dag 2...

Speiling var dagens ord i challengsen til Frodith . Mange ganger har jeg tatt bilder ved vann uten å egentlig se så nøye etter på speilingene, men i det siste har jeg blitt mer bevisst på det...og da finner jeg jo masse bilder med fine speilinger på.

Her et fra biblioteket på Pappirbredden i Drammen og et fra Himsjø i Hokksund...så da er det et urbant og ett fra naturen .

Fin lørdag videre alle sammen...


#ypsilon #union #papirbredden #drammen #bibliotek

#himsjø #hokksund #natur #buskerud #turBlir med jeg !

Nå er det ikke sikkert alle som leser bloggen min vet hvem Frodith er , men hun har en kjempekoselig blogg med masse fine bilder og konkurranser og tegninger og andre hyggelige innlegg..og nå også en 15 dagers foto -challenge..se her.

Jeg synes det er veldig gøy å lage egne tolkninger av ting og også se hvordan andre tolker det....men en del av dagene er det mulig jeg gjennomfører utfordringen ved å legge til et bilde i et "vanlig"innlegg..vi får se..

Dag 1 i utfordringen er : GLEDE...og her er mitt bidrag.....ikke helt fornøyd med bildet av beina her...men det var jo ikke poenget heller..hehe..


#sommer #glede #åsgårdstrand #blogg #norge

 

 Snart "proff" !

Langt i fra det, men det hjelper å øve litt hver dag som jeg har gjort noen dager nå siden jeg skrev om det i innlegget HER...10-15 min pr dag er nok for nakken min, men øver man hver dag blir det sakte men sikkert fremgang ..og nå øver jeg på sanger med 4-5 grep i stede for to ....den største utfordringa nå er å flytte fingra fort til C grep..men det kommer seg nok det også.

Noen som ser hvilket grep jeg tar på bildet ?


#gitar #gitarkurs #mjøndalen #musikk #norge #blogg

 Blogger DU ofte ?

Nå er det vel ulikt hva folk mener med ofte , men jeg tenker mer sånn, blogger du mange ganger om dagen, en gang i uka eller to ganger i året ..?..og har du noen tanker om hvorfor du gjør som du gjør..

Jeg har blogget et år i april..og har i noen perioder blogga litt mer, noen perioder litt mindere ..men jeg har en tanke om å ha minst  fem innlegg i uka...nå har jeg ofte noen veldig enkle /korte innlegg ,forde jeg ikke orker skrive alt for mye og heller bruker litt tid på å svare litt ordentlig på kommentarer jeg får .

Jeg synes det er enklest å blogge når jeg holder det litt i gang ..med for lange pauser synes jeg det er mer krevende å komme inn i det igjen..men jeg tar som regel et par dager "fri" i løpet av uka .

Jeg synes det er veldig gøy med folk som er aktive på bloggen...men man må jo ha glede av det selv også...ellers er det jo ingen vits..om du ikke har blogg for å tjene penger på den da.

Synes bare det hadde vært morro å høre andres tanker om dette ...
#blogg #mjøndalen #sommer #nedreeiker #side2

 Snøgubber !

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

vi har det best når vi fryser og fryser

rett som det er kan det hende vi nyser ...atsjo !

 

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

Snøgubber ,snøgubber bom faller

vi har det værst når vi smelter og smelter

rett som det er kan det hende vi velter...

 

Snøgubber ,snøgubber bom fallera

Snøgubber ,snøgubber bom fallera...

 

Da vi var i byen i går så jeg denne "fake"snømannen på en veranda ,og kom på sangen/verset vi sang i barnehagen..

Da sto vi å vugget fra ben til ben ..og datt ned når den smeltet..og fort opp igjen på siste refreng..

Så har du barn/ barnebarn kan dere jo forsøke...ellers kan du jo gjøre det for deg selv også....fin trim..hehe...


#barnesanger #snømann #drammen #mjøndalen #blogg 

 

 Litt inspirasjon !

Er så mange som legger ut fine inspirasjonsbilder, og det liker jeg å se på ...så her har jeg satt sammen noen bilder jeg har tatt som jeg håper kan være til inspirasjon for andre.

Ellers har jeg vært på besøk i barnehagen  jeg har jobba i tidligere i dag, koselig å holde litt kontakt.

 Blir nok ei rolig helg ,med handling og kafè besøk i morra , og litt øving på gitaren må jeg også prøve å få til...har blitt ltt raskere på skifting av grep..så det kommer seg .


#mjøndalen #nrk #isadora #inspirasjon #norge #mote #kamille #skolebrødEn tur på biblioteket !

En fin" aktivitet "for å komme litt ut av huset er å ta en tur innom biblioteket, og da jeg var et ærend i Hokksund i dag tok jeg en tur innom biblioteket der og leste litt i blader , da fikk jeg prøvd meg litt på den Her og nå greia jeg "øver"meg på også...klarte det i 10 min, og virkelig konsentrere meg om innholdet i bladet, men de siste 10 min satt jeg bare å tenkte på at jeg måtte innom å kjøpe med noe mat...men 10 min er bedre enn ikke noe ...

Har også lånt med en gitarbok (øver fortsatt litt hver dag )..og ei lydbok, var ikke så mye å velge i men denne romanen av Hanne Ørstavik hørtes ok ut, jeg må ha lydbok for jeg orker ikke å sitte med bøyd hode og fokkusere blikket på skrifta i vanlige bøker og da er det ikke sååå mye å velge i...og jeg er ikke veldig glad i krim , selv om jeg har hørt/lest en del av det også...er mest glad i bøker som handler om folks liv ...og tanker...


I dag ble det disse bladene...ellers har de mye slike boligblader også...


#hokksund #øvreeikerbibliotek #gitar #norge #lydbøker
 Ved "nye" Mjøndalen bro ..

Hadde bare lyst til å innom å ønske alle god natt og ei fin kommende uke ! Tok noen bilder ved den nyeste broa i Mjøndalen i dag da jeg skulle ned å hente eldste sønn på toget og jeg hadde litt god tid.

Så med besøk av ham fikk jeg stemt gitaren igjen også og øvd litt mer på Bob Dylan låtene...


En litt grå vinterdag langs elva ....

Fargerikt på bettongen...#mjøndalen #grafitti #blogg #norge

 Hva gjør du ?

I gårsdagens innlegg nevnte jeg at vi leste avisene på kafeèn vi var på , her har de mange aviser og flere eksemplarer av de forskjellige også, så da kan jeg kose meg med det, men er jeg på kafè eller bibliotek og de bare har et eksemplar av avisen, og det er flere folk der ....så blar jeg bare fort igjennom for å få lagt den på plass så noen andre kan få den...og da er det ikke lett å få den Her og nå følelsen en gjerne ønsker når en sitter slik .

Men jeg har inntrykk av at andre ikke bryr seg om det i det heletatt (selvfølgelig er det noen som gjør det ).....

Dette skrev jeg om i dette innlegget, som bør leses om du skal forstå hva jeg mener .....Så om du er på et slikt sted og sitter med avisa ..hva gjør du ?


#picasso #dagbladet #finansavisen #dagensnæringsliv #drammen #blogg #mjøndalen #norgeMine bilder på bloggen !

Noe av det som er mest gøy med å blogge (bortsett fra alle de koselige folka) er å ta bilder..jeg er ikke så god på det fototekniske, men er veldig glad i å finne motiver .

Så her på bloggen bruker jeg kun mine egne bilder (om ikke noe annet er oppgitt..som f.eks bilder som er tatt av meg på tidligere fotojobber o.l )

Så her kommer et knippe av noen bilder jeg har tatt, mange har vært på bloggen før men ikke alle...vanskelig å bare plukke noen.

Her er det lett blanding av temaer og årstider....


Natur blir en aldri lei av å fotografere...

Lett blanding av motiver....

Røde "hus" i Åsgårdstrand og på spiralen i Drammen...

Nam....

Bildet av hestene er tatt i Porsgrunn for noen år siden....


Så var det noen av antrekksbildene da...


Farfars Peoner i vår hage....Kikkertbilde....

 

Nyttårsaften 2015......................#mjøndalen #norge #blogg #åsgårdstrand #porsgrunn #spiralen #drammen


 

 Ønsker alle en fin jul !

Bare innom for å si riktig GOD JUL til alle som har tid til en titt innom nå i siste innspurt. Blir nok litt stille fra meg også et par dager nå..

Men jeg ser innom i løpet av jula..så får dere alle kose dere masse...Juleklem fra meg !#desember #jul #gløgg #norge #mjøndalen

 "Dadadada"...pakke til meg...

Ikke ofte jeg får pakke i posten...mange år siden faltisk ! Og nå var jeg så heldig at jeg vant denne fine lua på Frodiths julekalender. For hun har laget gaver..luer og vesker..og hatt julekalender på bloggen sin i hele desember...til glede for mange bloggevenner.

Denne lua jeg vant, synes jeg var superfin..og jeg kledde den tilogmed litt.hehe...og det gjør jeg ikke med de fleste andre luer ...så denne var midt i blinken.

Hadde jo ikke tid til noen antrekksbilder..men bare så dere fikk sett den kule nye lua mi.....Tusen takk snilleste Frodith.#jul #mjøndalen #norge #blogg #håndarbeide

 Høst ute...

Er ikke det vettu..men da jeg tidligere i dag titta ut vinduet fra et julepyntet hus...syntes jeg epletreet i hagen så ut som det ikke var ferdig med høsten enda.

Men her inne er det full julestemning, nå er de siste juledukene på plass og ribba er gnidd inn med salt og pepper . I morgen blir det risgrøt til middag , så det er til riskrem på julaften.

Ha en hyggelig bittelille julaften kveld...


Og fikk du ikke med deg gårsdagens antrekksinnlegg , kan du ta en titt her..

#ribbe #riskrem #mjøndalen #norge #bloggPrøysen på tv !....og litt til....

I kveld har vi sett den fjerde delen i serien om Alf Prøysen, veldig interesangt og mye mer gøy å se slike program enn alt detta realytygreiene som det er så mye av nå for tida .

Jeg vokste jo opp med Prøysen på tv og radio, så det er veldig koselig å se/høre klipp fra dette..og morro å høre om hans vei til å bli anerkjent.

Det meste er jo kjent fra før av, men kom frem et par ting jeg ikke visste også. Det er utrolig hvor mye bra han har laget...og jeg elsker å høre fortellerstemen hans.

Over til noe annet..jeg har vært litt "rolig"på bloggen i det siste...mye fordi jeg har hatt feber noen dager og litt fordi det er litt annet småtteri å holde på med om dagen ,nå som det nærmer seg jul...men har inntrykk at dette gjelder for flere også.

Men jeg har fått tatt noen antrekksbilder ,som jeg legger ut en av de nærmeste dagene..og siden det forrige antrekksinnlegget var i rolige farger (grått , sort og hvitt ) blir dette litt mer "fargesprakende".

Kos dere masse i førjulstida !


Romeo Clive og Kanutten...en av mine bardomsfavoritter    #nrk #prøysen #norge #mjøndalen #tvTja ????

Denne statuen står så staselig på Wildenveysplass i Mjøndalen..og nå hadde den jammen fått nisselue, jeg synes statuer kler best å ikke ha nisselue..hehe

(men artig påfunn..tror dette blir gjort hvert år ..og russelue 17mai...)


#wildenvey #mjøndalen #desember #norge #bloggJoda...jeg vet det......

Jeg vet at det er vinter, desember og snart jul...men fikk så lyst til å se litt på noen bilder fra i sommer . Og selv om jeg er veldig glad i de ulike årstidene...er og blir det sommeren jeg lengter mest etter.

Og tenk om vi får en like fin sommer til neste år...det er lov og håpe...

Her er noen bilder fra årets sommer , sånn midt oppi kakebaking og gavekjøp...og når vi har pasert nyttår, er vi liksom på vei mot sommeren igjen...men så lenge får vi kose oss med tenning av lys, julemusikk og duft av nybakt julebakst (i allefall dere som baker til jul...det gjør nemlig ikke jeg i år...)


#sommer #mjøndalen #bloggmagasinet #åsgårdstrand #spaHurra for meg !

Måtte bare en tur innom å takke for de koselige innleggene jeg har fått på bursdagen min av Frodith og Cuskima..som er så rause at de skriver gratulasjonsinnlegg til andre..hurra for dem også !

Her har det vært litt hektisk i dag...først besøk av svigrinne...og i kveld har guttene vært på besøk..og er på farta til å dra hjem nå...så dagen har vært akkurat slik jeg liker best.

Kommer nok et innlegg i morgen, med litt fra dagen i dag....

Her et bilde fra ski storsenters julebrosjyre i 2011...synes jeg måtte" flotte" meg litt med rød kjole i dag, siden jeg har bursdag.

 


#skistorsenter #blogg #bursdag #mjøndalen #norgeFotball, fest og fromasj...

Må bare gratulerer hjemlaget mitt Mjøndalen med opprykk til tippeligaen i dag (3-0 mot Brann )..jeg er ingen stor fottballfan, men gøy er det jo  ,og jeg fulgte med på tv,

og så kan jeg se ned til stadion fra huset mitt....Heia Mjønder`n !

De som ikke så mitt forrige innlegg med oppskrift på sitronfromasj kan se HER.


#tippeligaen #mjøndalen #brann #fotballkamp #nedreeikerstadion
..Sov godt !

Fikk lyst til å si god natt med dette snøbildet som er tatt på forsiden av huset vårt,forrige vinter....hadde vært koselig med litt snø snart.. God natt !#vinter #snø #mjøndalen #norge #blogg

 Tja....Kunst og "denslags" !

Jeg har ikke greie på kunst og "denslags"men jeg vet hva som fanger min interesse ..og da jeg så dette øverste bildet i et blad, klarte jeg ikke helt å bestemme meg for om det var pent eller stygt, morsomt eller ekkelt, seriøst eller tullete...e.l..men det var i allefall interesangt..

Og da vi var på Hadeland glassverk så jeg vasen på bildet under, og begynnte å tenke på det bildet jeg hadde sett, selv om det ikke lignet var det noe ved vasen som minnet meg om maleriet..litt merkelig ..men sånn var det for meg .


"Det tåbelige menneske "malt av Michael Kvium...

Vase på Hadeland Glassverk..Kvinnelig designer, som jeg ikke noterte navnet på..

 Kan du se noen likhet ved disse to  ?.....                                                     #kunst #hadelandglassverk #blogg #norge                                                                                                                          

 Ny telefon

Jeg kan ikke beskyldes for å bruke mye penger på "duppeditter"men nå ble min gamle gode mobil tom for batteri etter noen få timer, så da var det på tide.

Og når dere ser min gamle her skjønner dere jo at det er en stund siden jeg fornyet meg på den fronten.

Det jeg likte godt med min gamle var at den var så liten og nett...men jeg venner meg nok snart til den nye får jeg håpe.

Liker du nye "duppeditter" ?


#samsung #telenor #mobil #telefon #blogg #norge #norway #nokia #netcom #mjøndalenBegynner å bli gammal skjønner jeg !

Må bare ha med et lite innlegg til fra loftet,(til nye lesere,i de to foregående innleggene har jeg også hentet ting fra loftet) skjønner jeg begynner å "dra på åra"når jeg finner ønskelister med ting som brevpost ,plater og kasettspiller..også syns jeg det var litt søtt at jeg som elveåring ønska meg konfekteske.

Også ser jeg at man var mer sparsomlig den gangen, satte strek over 1971 for å kunne bruke lommekallenderen et år til. Der har dagens ungdom noe å lære !
#gamledager #julegaveønsker #jul #blogg  #norge #mjøndalenTjorven dukke

Da jeg fant frem ukebladene i forrige innlegg om mine forsider (se her) , kom jeg også over en del andre ting, bla et par dukker jeg lekte med da jeg var barn.

Jeg svarte noen som hadde et innlegg om hva slags leker som var populære der i huset, at jeg lekte med Tjorven dukke da jeg var lita..og hun hadde aldri hørt om det.

Jeg elska å kjøpe og etterhver lage klær til Tjorven , og jeg leika masse med den.

Den andre dukken her ,strikka mamma til meg og den var også en favoritt,men den fant jeg ingen klær til nå...kanskje jeg skal prøve å vaske den og fikse litt på den, så den kan stå fremme.

Også et spørsmål til de som er flinke i rettskriving..jeg hadde tenkt å skrive Tjorvendukke i ett ord...men da jeg googlet det ,kom det opp.. mente du ? Tjorven dukke..


#dukker #tjorvendukke #tjorven #strikking #blogg #norge #norwayEgentlig bare "pes"

Syns det kan bli litt masete med slike bonus/rabattkort man får rundt omkring, har et par fra kafèer vi ofte er innom på lørdager ,hvor hver sjette kopp er gratis, og vi er jo to så da blir det fort en gratis kopp...så det er greit å benytte for oss.

Men nå hadde vi fått et slikt kort på Meny og da vi brukte det første gang, måtte vi kjøpe med to pastillesker ved kassa for at summen skulle bli over 500 som den må være for å få det registrert på kortet, og så er det fem ganger og så er det innen midten av Desember..osv...

Så da vi i dag handlet for 430 kr på Meny og etterpå kom på at vi hadde det kortet, og begynnte å tenke at ..så dumt at vi ikke huska det å bare kjøpte med noe så vi kom over den 500 summen igjen..tenkte vi at det ble mest mas og irritasjon med det...så nå klippte vi det like godt i stykker..hadde jo ikke trengt det , men sånn symbolsk..nå er vi ferdig med det kortet..hehe


#meny #julehandel #blogg #norge #kongsbergGodt representert

I gårsdagens lokalavis Eikerbladet var familien veldig godt representert, først mamma ,så meg og litt lenger uti bladet ,jenta jeg er tante til (datter til min eldste søster)

Så jeg "måtte"jo nesten kjøpe den avisa...Å ta bilder av bilder i avisen blir ikke den beste kvaliteten akkurat,men det får duge.

Skriver litt under bildene.

Mamma er med i ei gruppe som er rundt å synger på bl.a aldershjem...mamma nr tre fra høyre..
 

Her fra "festen"jeg fortalte om i et tidligere innlegg ,se HER...jeg ca midt på ..mot venstre...Har tidligere fortalt at jeg er fra en "idrettsfamilie" se HER..nå for tiden er den mest aktive Veronika som jeg er tante til..Grattis med gullet i helga...

#friidrett #idrett #norge #blogg #mjøndalen #eikerbladet #portåsenAntrekk eller "politikk"....

Min bruk av ordet "politikk"over her er ment som type...viktige saker..Siden jeg har valgt å ha en blogg av den "lette"typen, med dagligdagse ting fra mitt liv og antrekk som gjennomgående temaer, tenker jeg det er greit å opplyse eventuelle nye lesere (for jeg har vel nevnt det før til dere som "kjenner"meg.)

Jeg er veldig opptatt av hva som skjer i verden og hvordan folk har det, men det er ikke noe jeg har fokus på her på bloggen,skriver man den type innlegg kan det fort bli en debatt rundt det, og med min form nå er ikke det noe jeg har overskudd til å gjøre helhjertet.

Jeg leser også andres blogger som et slags "ukeblad" hvor jeg kan hente innspirasjon e.l...politikk og andre viktige saker følger jeg med på på andre "arenaer"....som jeg personlig synes egner seg bedre til slike ting.

Og jeg tror ofte (ikke alle) de som skriver" stort" om alvorlige temaer , ofte er like opptatt av seg selv og sitt som mange av de som skriver om ...baking, trenig ,sminke osv...

Men det er plass til alle...noe for enhver smak ...det som er så bra vettu..hehe.

(bilde fra tidligere innlegg)#blogg #mote #politikk #klær #norge

 

 I går.....og i dag

Kom litt snø her i går ,men i dag er det ikke så mye som et fnugg igjen. Kanskje like greit , for jeg er ikke helt klar for vinter enda, selv om det blir litt penere ute, og kveldene ikke så mørke.

Men i Desember vil jeg gjerne ha snø i passelige mengder, om vintern ønsker de fleste litt snø og litt kulde, men ikke FOR mye. Og om sommer`n vil vi gjerne ha det varmt, men ikke FOR varmt..og vi vil gjerne ha litt regn, men helst om natta og fin vær igjen om dagen.

Det er jo lov å ønske og håpe da...men været får vi jo ikke gjort noe med..og jeg er veldig glad i årstidene og variasjonene..men jeg vil helst ha lengere sommer og kortere vinter..hehe...


#mjøndalen #norge #vinter #norway #blogg #kuldeGårsdagens festligheter

I går var jeg på fest, eller når det avsluttes ved ni tiden, er det kanskje mer en tilstellning enn en fest...men koselig var det uansett. I Nedre Eiker kommune er det slik at når du har vært ansatt 25 år,blir du bedt på middag med ordfører og rådmann, og får  gave (egentlig har jeg jobba over 30 år i kommunen men en del har vært engasjemangstillinger) ,men nå hadde jeg i allefall vært 25 år i åsen barnehage og ble invitert til Portåsen ...som jeg har skrevet litt om tidligere ..HER...og da ser dere stedet i dagslys.

Det er så utrolig koselig der, middag og underholdning foregår i "låven", helt perfekt mat og han som forteller og leser dikt av wildenvey er så engasjert , at en får lyst til å lære mer selv også.

Så er det fin gave ,glasskål fra Nøstetangen og gavekort på femtusen kroner..så nå er det bare å shoppe...hehe..

Lar bildene tale for seg. Nydelig i mørket med levende lys og fullmåne ..


(Ikke sponset )

#nedreeiker #mjøndalen #portåsen #wildenvey #blogg #nøstetangenHelgens Halloween feiring....not !

Jeg hadde da kjøpt inn litt godter i tilfelle det ringte på døra, men neida ikke et eneste lite ..pling-pling..buhu....

Og pynten i huset begrensa seg til en telysholder, som jeg ikke visste det var" gresskarhoder" på, før jeg så det på nærbildet...så det var Halloween feiringa her i huset.

Savna det ikke så veldig altså..

#party #halloween #blogg #mjøndalen #norgeHørt på jobben !

For mange år siden, minst 15...var det  i perioder veldig populært blandt de eldste barna , at guttene løp etter jentene og skulle ha et "kyss"..helst på kinnet..hehe..

Etter en del løping, og noe "kyssing" ble jentene litt lei...da var det en av guttane som satte seg på huska og var litt betutta for at jentene ikke gadd mer...

Så sier jeg til ham...Du kan få ett kyss av meg...og han svarer....Hah !...jeg ække homo heller...

Jeg syns det var ett gullkorn fra barnemunn ,så jeg husker det fortsatt, selv om gutten minst er 20 år nå.

( Bildet er fra det sto om meg i N.u..så da var det tillatelse fra foreldrene om å publisere bildet...HER kan du se det innlegget om du har lyst..)#blogg #mjøndalen #barnehage #norge #humor
Bloggklubben ?

Noen som har erfaring med å være medlem her ? Jeg bare titta inn på "reklamen"for dette på bloggen min...Det står du kan tjene penger...det er jeg uansett ikke interesert i for tiden, da ville blogginga for min del blitt noe jeg måtte i steden for noe jeg skal ha som en hyggelig hobby.

Så sto det noe om vareprøver... det jeg får av slikt i butikker ..blir det aldri til at jeg bruker....men så sto det eksklusive fordeler...noen som vet hva det er ...

Det jeg lurer på er om det er noen fordeler som blogger...som tips og gode råd for blogging o.l...da kunne det jo hatt noe for seg..


Tenker du noen gang over dine alkoholvaner ?

Nå har ikke jeg tenkt å lage en stor alkoholdebatt altså, men ofte ser jeg denne typen overskrifter i blader og aviser, og det syns jeg er litt trist, mener det ikke moraliserende...for jeg er ikke avholds og har vært full mer enn en gang, hendte jo man bomma litt på mengden i ungdommen.

Nå kan vi ta et par glass vin eller et glass øl når vi skal kose oss, men vi har mye oftere helger vi koser oss uten alkohol enn med....

Gleder meg egentlig mer til brødskive og te enn til ett glass vin...men begge deler kan være kos...har bare lyst til å si til folk som drikker for mye ...prøv  av og til å nyte noe som er alkoholfritt...det er mye å velge i..og helga blir nok minst like bra ...om ikke bedere.

 


Øl og vin kan være godt det...men det kan cola, te, kaffe, vann..osv..være også..og så finnes det jo alkoholfrie varrianter av det meste...

#vin #vann #øl #cola #blogg #alkohol #alkoholfrittInstagram !

Bare nevner at jeg er på Instagram også, om noen har lyst til å ta en titt, men opplyser om at jeg er like variert og uten en "rød tråd "der også ,som jeg er på bloggen.

Liker å nevne slikt så ikke folk har så store forventninger...om at jeg har noe nytt og spennende å komme med..hehe..Heter der ANNEBE.BLOGG (ikke særlig oppfinnsom altså )

Om du ikke har fått det med deg ,se de flotte Pulsvantene mine i forrige innlegg ... HER...#instagram #blogg #norge #håndarbeide #mjøndalenI dagens avis...

Idag står det om kjæresten til yngste sønn min i avisa  her jeg bor. Og det er om blogging så jeg syns jo jeg måtte ha et innlegg på det her, noen nyttige tips fra henne står det også der..Bloggen til Stina er veldig ryddig og fin , og selv om den passer aller best for litt yngre folk en meg, er det fine sunne tips på mat og trening , og mye fin inspirasjon!

Men først og fremst så er Stina ei fin og hyggelig jente.

Litt dårlig gjenngivelse av bildene..men artikelen sto også på nettet på Lørdag..dt.no..eller dere kan se på innlegget på bloggen til Stina..

#blogg #dtbb #drammen #oslo #norgeVært i bursdag...i vintervær...

Nå har vi akkurat kommet hjem fra 2x 50år`s feiring. hyggelig selskap med kaffe og kaker. Har ikke hatt med kamera da det kan bli litt masete, og en må spørre folk om det er ok å bruke bildene osv.

Vi ble veldig forsinket til selskapet, for da vi begynte å kjøre var det slappsevær, og da vi kom litt lenger opp i bakken  skjønte vi at det bare var å snu og skifte til vinterdekk..og det var bra ,for der oppe var det full vinter og et godt lag med snø...

 Et bilde av  gavene vi hadde med skal dere få ..hehe.., syns det blir litt fint med slike gaveposer, og er det folk du ikke ønsker å gi alkohol til ,er det mye godt alkoholfritt en kan putte oppi også.

God natt !


#bursdag #blogg #vinmonopolet #nille #selskap

 Savner noen blogger/bloggere

Ikke sånn at jeg går rundt å tenker på det hver dag altså . Men i starten da jeg begynte å blogge var det noen som ofte la ut innlegg, og jeg likte godt disse. Men nå er det veldig lenge siden jeg har sett noe fra dem,kan jo hende de bare har ei VELDIG lang pause.

Nå vet jeg at noen av de skrev at det ble mye med barn , jobb ,reiser , trening eller sykdom osv ..så da er vel det grunnen ,men noen bare forsvant sånn...plutselig..

Foreløpig har ikke jeg tenkt å gi meg altså, for jeg har ikke så mye annet nå for tiden, og synes bloggingen er gøy uten at det er for slitsomt , men noen dager "fri"innimellom for å hvile armer ,hode og nakke, blir det nok.

Lurer litt på hva som får folk til å miste gnisten til å blogge..selfølgelig er det jo slik at vi ofte holder på med ting i perioder ...men sånn ellers...kan det være..at de har valgt seg et tema,og går tom for ideer.. at de skriver for lange innlegg, og at det derfor krever mye jobb..at de ikke får noen respons,og dermed ikke ser vitsen..eller at de rett å slett bare synes det blir kjedelig..eller andre ting ?

Håper i allefall noen av de jeg "savner"dukker opp igjen !...ellers er jeg veldig fornøyd med de som ER her ..


#høst #blader #blogg #drammen #mjøndalenKan stygt være pent..hm..?

Litt merkelig spørsmål kanskje, men da jeg tok bildet av denne soppen gjorde jeg det forde jeg synes den så så stygg ut. Men da jeg så på bildet ettrpå tenkte jeg at det ble ganske pent...mulig andre syns det er et stygt bilde...kanskje det handler om øynene som ser ?

Eller hva vi velger å se....#natur #skog #sopp #blogg #drammenTok jo selvfølgelig utfordringen jeg...

Ble utfordret av Tujanka, på å skrive en liste med  ti album som har betydd mye for meg...Jeg sa jeg eventuelt måtte bruke litt tid på det, men så er jeg slik da at har jeg først begynt å tenke på noe...så går det som regel veeeeldig fort.

Men jeg har gjort om litt og valgt å skrive navnet på en sang, ikke sikkert albumet heter det samme..men i følge Tujanka skulle det ikke skje meg noe ondt om jeg ikke tok utfordringen heller...så da regner jeg med dette er "innafor"også.

Og som hun også sa, problemet ble egentlig å ikke få  tatt med alle sangene jeg kom på etterhvert som jeg begynnte å tenke..

Jeg utfordrer ingen spessielt, men til den eller de som kan tenke seg å prøve...det er faktisk litt gøy.

Her er lista :

1.Lille Grethe (Kausland) Teddyen min...Mamma sang bl.a denne for oss da vi var små

2 .Anita Hegerland...Trollmannen Lurifix...Sang etter den med hårbørste eller hoppetau som mikrofon

3. Bob Dyland..Knocking on heavens door..en kjekk gutt på skolen som spilte i band, sang denne på skolefester

4.Shirley & Company...shame ,shame,shame...sommerlåten en sommer jeg var på overnatting ei uke hos ei venninne

5.Bob Marley...Is This love...En gutt som var litt eldre og hadde tøff bil , som vi satt på med og spillte denne for "full guffe"med åpne vinduer..kult .(syntes jeg da )

6.Dr hook...a little bit more..spillte på rommet til han som er mann min nå ,da vi ble kjærester

7.Suzie Quatro...She`s in love with you...er og har vært en av mine favoritter siden jeg var ung

8.Alannah Myles...Black velvet...spillte på discoteket der jeg jobba..var vel denn sangen som ble mest spillt den perioden

9.Lynni Treekrem...Mexico..vi var noen svigrinner som dro på noen hytteturer sammen..og denne sangen var fast  med..hele cd`n forresten

10.Henning Kvitnes...Ut å vekke sola...hørte jeg på da jeg var på Vikersun kurbad forrige sommer, og jeg slappa så godt av når jeg hørte denne

 

 

Obs ! Se bort i fra skrivefeil...for skulle jeg sjekka alt hadde det tatt veldig lang tid !


#blogg  #musikk  #mjøndalen  #utfordring  #norge

 

 

 Fin dag videre...

Ønsker alle en fin dag videre..og håper alle har noe å glede seg over i helga. Det trenger jo ikke være "store"greiene...men kose seg med det som er bra.

God mat, tv titting,lese bok, gå tur, lese blogger, gjøre rent, håndarbeide,være med venner eller familie...tror de fleste har i alle fall en ting å glede seg over..

Nå skal vi til Drammen (som vi jo pleier på lørdager ) å handle og ta en kopp kaffe...det gleder jeg meg til..

Og når jeg kommer hjem skal jeg ta en titt på andre blogger,og i kveld blir det nok pizza, det kan vel kalles en bra dag..


#blogg #norge #roser #mjøndalen #drammenFy og fy

Dette innlegget var et av de første jeg la ut på bloggen, men den gangen hadde jeg ingen bloggevenner, var ikke klar over hvordan blogging foregikk, men man lærer jo underveis.

Så derfor hadde jeg lyst til å reposte(er det ikke det det heter?) dette innlegget om gammel sminke...her...

Obs ! Mascara hadde jeg ikke brukt etter så lang tid altså..hehe..


#sminke #blogg #christiandior #mjøndalen #norge

 Hva er din favoritt i naturen?

Selvfølgelig er det helheten i naturen som gjør det så fantastisk vakkert, man kunne ikke valgt bort noe...fjell, hav, blomster, trær, tjern,dyr..osv.. Men det jeg liker aller,aller best er bekker..det minner meg om barndommen, og så elsker jeg å følge med på ting ,som blader og kvister ,som flyter nedover med vannet og blir dratt inn på siden og setter seg fast litt ,men kommer seg løs og seiler videre...det syntes jeg gir meg en indre ro...

Har du noen favoritt ?

#veiabekken #mjøndalen #natur #blogg #norge #portåsenHer er forklaringen !

I går skrev jeg i et innlegg at jeg fra den ene dagen til den andre hadde hatt så unormalt stor økning i antall lesere, og nå har jeg fått forklaringen, en annen blogger (Lillja),

gjorde meg oppmerksom på at innlegget mitt om Kanelsnurrer, lå ute på nettavisen side2.

Det var jo morro at de brukte mitt innlegg, og greit å få vite hva den store økningen skyldtes, så da vet du at du bør sjekke der, om du ikke forstår økning i lesertallet en dag.

Og kanskje er det et par av de som var innom nå som fortsetter å lese bloggen min, og da er de hjertelig velkommen .

Var ikke klar over at kanelboller hadde en egen dag jeg...men nå vet jeg det !#baking #kanelboller #kanelsnurrer #gjærbakst #bloggRunde former i Drammen

Det er ikke jeg som har så runde former altså, jeg er vel heller mer "rett "..hehe..men når vi har vært på lørdagshandel i Drammen har jeg lagt merke til at det er så mange ting med runde eller avrundede former, så tok med kamera på siste handletur og knipsa i vei...og her ser dere i allefall noe, pluss litt av Drammen...

 
Gigantkulene kan du google å lese om på nettet...Dette er nede ved papirbredden og ypsilon, flott område...#ypsilon #papirbredden #union #drammen #bloggLitt spinkle...men veldig søte..

Syntes disse stemorsblomstene som tittet opp mellom stein og mur , da vi var å handla i Drammen på lørdag var litt sjarmerende.

Stemorsblomst er en typisk vårblomst for meg, men vet de kan blomstre lenge. Men her var det vel kanskje noen frø som hadde forvilla seg, og begynt å blomstre pga

det milde været... Ønsker alle en fin dag !#stemorsblomst  #blomster #drammen #blogg #norge #høstMannen i headeren...og andre menn..

Siden flere har spurt meg, og andre sikkert lurer, mannen i headeren er IKKE min mann, min mann kan dere se på det nederste bildet (han er ikke glad i bilder  av seg på bloggen, så jeg bruker ett jeg har brukt før )

Så alle disse andre mennene og "familiene"er bare noen jeg har truffet i forbindelse med reklameoppdrag, og jeg vet ikke engang hva de heter, selv om det kanskje ser ut som det er veldig stas på noen av bildene..hehe..

Jeg og mann min har jo vært sammen siden vi var 16år...med unntak av et par små "slå opp" perioder, og vært gift i snart 33år...og det er jeg veldig fornøyd med.

Reklame for et dataprogram, som skulle komme seg raskt frem..eller noe slikt..

Og noen menn traff jeg på flere ganger...


Fra Colorline, Blockwathne og Thorn....(litt dårlig bildekvalitet, siden det er fra aviser og brosyrer )

Fra en reklame om energisparing og fra motesjournalen..

Og her er min virkelige mann..han liker jeg best...

#reklame #thorn #colorline #wonderland #blockwathne #blogg #norge #oslo #korfu #mote #energi

 Morro det da..

I dag da jeg leste en blogg jeg ofte leser, sto det jammen om meg gitt, overraskende men veldig morro at jeg inspirere andre voksene bloggere til å legge ut antrekksbilder, for det synes jeg er morro å lese om i allefall..

Denne bloggeren Vezzo har en blogg jeg liker godt å følge med på. Her kan du se hennes blogg.

Hæææ !  Nå klarte jeg det altså, sikkert ikke den beste måten, men sånn foreløpig, ett skritt videre på sånne linkegreier..hehe (fint om du gir tilbakemelding om du ikke får åpnet lenken, kanskje jeg bare tror jeg har fått det til... :)

(så var det "skrytet " av meg da...som jo var det viktigste her..hehe..)#blogg #mjøndalen #norge  #washington #antrekkFotosafari ved Veiabekken

I går tok jeg med speilreflekskamera jeg låner av yngste sønn og dro ned til Mjøndalen for å ta noen bilder ved Veiabekken. Denne bekken leika vi ofte i og ved som barn,

og som jeg tidligere har fortalt hadde dikteren Herman Wildenvey, som bodde i Portåsen i Mjøndalen, stor inspirasjon av bekken, og skrev også om den i dikta sine.

Syntes jeg fikk fanget litt fine, tidlig høst bilder her, men det som ikke kom med, var at skoa mine ble klissvåte og fulle av grass..og strikkejakka full av "borrer", men man må jo ofre seg for kunsten...så værsågod, ta en titt.....
#foto #portåsen #wildenvey #blogg  #natur #nedreeiker #mjøndalenKommentarer det "svinger litt av"....

Da jeg leste dette, begynte jeg å tenke litt på at jeg synes det er så mange som kommenterer på en så artig/fin måte..og kansje kryddrer det med noen "store ord"...

Selv har jeg liksom ikke særlig "dreisen " på det ..og holder meg ofte til...kjempefin...det så godt ut.. og litt i den stilen..

Noen ganger prøver jeg meg med noen ord med litt mer "fres" i, men som oftest stryker jeg dem igjen, ikke fordi jeg ikke mente dem, men det er liksom ikke meg å skrive slik..men håper det faller seg mer naturlig etterhvert, så kan man kommentere litt mer varriert....

Men det viktigste er vel at alle kommenterer på en måte som faller naturlig for dem...blir vel litt som med klemming, noen føler seg vel med det andre ikke.

Jeg liker at det er litt forskjell på hvordan folk er med slike ting..det handler jo om personlighet og mangfold..og det liker jeg.


#blogg #personlighet  #norge #mjøndalen #nedreeiker

 

 

 

 GOD HELG

Ikke sånn god helg ..at nå ser dere ikke mer til meg i helga. Bare en sånn GOD HELG til alle på bloggen, for noen har en jo mer kontakt med en andre ,og skriver ..fin dag og god helg.. til i kommentarer og lignende.

Bildet tok jeg da jeg gikk forbi en blomster butikk i Mjøndalen. Jeg regner med det er en type Krysantemum, syntes den var veldig fin, får se om jeg kjøper en slik når jeg skal ha noe nytt på bordet.

#kamille #mjøndalen #blogg #krysantemum #blomsterHei supermodell!

Har jo skrevet før at jeg i 2004, ble plukket ut til Lindex Hei supermodell i 2004. Så var bare litt artig at det i dag sto denne notaten i ei lokalavis, jeg hadde lest avisa,men ikke sett det, men mann min kom fra jobben og sa at ei han jobba med sa det sto om meg i dag.(en slik 10år etter notis )

Veldig liten notis da, den gangen hadde de et intervju av meg i avisa, burde jo hatt det 10 år etter også..hehe..neida..

Litt "selvskryt "må da være lov , det er jo en av fordelene med egen blogg..

Tar med bildet, som de brukte i buttikkene o.l den gangen...for di som ikke har sett det i tidligere innlegg..
#lindex #supermodell #mote #modell #eikerbladetHva liker du å se på tv ?

Nå satte jeg nettopp 71 grader nord på opptak, for det er et program både mann min og jeg liker å følge med på, ikke alltid vi er klare til halv ni (han skal jo trene først også )

så da er det veldig ok at en kan ta det opp og se når det passer .

Utenom nyheter og enkelte dokkumentarer, liker jeg best norske tv program ,som Idol, Torsdag kveld fra Nydalen, Skal vi danse o.l, det må være lett underholdning om jeg skal orke å følge med .

Jeg har så si aldri fulgt med på utenlandske serier som, Sex og singelliv , Frustrerte fruer og den slags, men vet mange som "elsker" det...

Hva liker du best ?#tv #71gradernord #program #idol #skalvidanseFineste "kruseduller"

Nå er det et par uker siden jeg fikk tilsendt "krusedullene"jeg bestilte av ladyaugust, men nå har jeg endelig fått kjøpt rammer, og jeg syntes svarte passet veldig bra .

Driver å gjør i stand "kontoret" og der manglet det noe å ha på veggene, så disse herlige bildene med koselige sitat, er nydelig å ha på veggene i ett rom der en gjerne skal være litt kreativ...(kunne vært flotte i stua også, men der er veggene fulle fra før.)

Rommet er under "utbedring"så gardinene er til vask..

(Skal jo øve meg på å lenke til folk, men det får komme etterhvert, orker ikke å sitte så lenge ved pc`en av gangen)


Glad i dem allerede jeg....

Tenk at den kule jenta her har laget bilder jeg har på veggen min...#blogg #mjøndalen #kontormøbler  #bilder #norgeSe her da !

Har ikke jeg vært flink kanskje, endelig fått litt orden i smykkene min (legger ved bildet som jeg viste i ett tidligere innlegg). Vi kvitta oss med et gammelt skap med noen små skuffer i som passa fint å ha inne i klesskapet..så fikk jeg systematiser det litt bedere, halskjeder henger et annet sted .

Mann min sa jeg ikke burde legge ut bilder av hvor jeg har smykker , i tilfelle innbrudd..men jeg tror tyver har mer peiling på smykker en han har...her er det for det meste juggel...bare sånn til opplysning...
#smykker #blogg #gull #sølv #glitter #gullfunn

Minihelikopter

Hadde med dette bildet i et innlegg fra jeg og eldste sønn var på tur, jeg er ingen ekspert på å ta bilder av insekter og kryp, men syntes dette bildet jeg tok av en øyenstikker ble litt morsomt.

 Fikk en kommentar (av cuskima )om at det så ut som et minihelikopter , og det hadde jeg tenkt selv også....flere som syntes det ?..eller ser dere at det er en øyenstikker...hehe..

#øyenstikker #natur #helikopter #hokksund #bloggGratulerer yngste sønn og kjæresten...

Er litt i siget med andres blogg i dag, koselig det . Nå vil jeg bare gratulere yngste sønn Roger og kjæresten Stina , med 1år som kjærester .

Stina har en veldig fin og ryddig blogg, og selv om jeg vel ikke er i målgruppa, er det mye inspirasjon å hente der, flotte bilder og forslag til sunn mat og trening

Anbefaler dere å ta en titt på bloggen, for de litt yngre er det masse klestips også...
#blogg #gratulererTenk at jeg var sååå heldig da...

I går svarte jeg riktig på en konkuranse hos en annen blogger ,(som jeg ofte leser og liker veldig  godt ) og var så heldig å bli trukket ut, og fikk SÅ fin omtale på hennes blogg, dette var uventet og veldig gøy..

Nå har jeg fremdeles ikke lært meg hvordan jeg linker til andre, så tar heller med et bilde av forsiden hennes.. og bloggnavnet er ..cathrinehenriksen.blogg.no...(vet det er ei lenke der jeg skriver innlegg,men det skjer ikke noe når jeg trykker på den, skal få hjelp så jeg lærer det..lover )

Bildene her ble så som så...var så gjenskinn i pc`n ........Tusen takk Cathrine ...


Verdt å lese...

    Det var koselig , fin omtale ...                                                                                                 #blogg #styrke #omtale #mjøndalen #norge

 

 

 En sommer er over

I går kveld satt jeg å titta på noen bilder fra i sommer, og dette bildet ga meg litt en slik "en sommer er over " følelse, og det er litt vemodig og litt fint.

For når man har hatt en slik fin sommer som i år , er det helt greit at høsten kommer også........Ha en fin dag !

 

( Bildet er fra Åsgårdstrand )


#åsgårdstrand #thonhotels #blogg #sommer #norge

 

 

 Ååå..NEI...

Overskrifta  har ikke noe med bildet å gjøre altså, jeg bare så at det var et nytt oppsett/design når jeg skulle inn på bloggen nå, og jeg er ikke noe glad i at det er forandringer på ting jeg syntes fungerer slik de er...men men , det skjer værre ting rundt omkring...så jeg kommer nok over det snart..hehe..

 

Så var det bildet da , som jeg har hatt liggende på minnebrikka fra en handletur i sommer..når jeg leste Frodith`s innlegg om kunst i går (veldig bra), begynnte jeg å tenke på at dette kanskje var kunst ( ikke helt seriøst ment altså )...men hvorfor ikke når døde musefoster på glass er kunst, hvorfor kan ikke en hånd i en baguettpose være det...


#drammen #kunst #vestfossen #blogg #baguetter

 Kommentarer...eller ikke...

Jeg syntes det er veldig hyggelig når noen tar seg "bryet "med å kommentere mine innlegg, og jeg har foreløpig bare fått koselige tilbakemeldinger, noen skriver kort og enkelt, andre har lengre kommentarer og noen er veldig flinke til å skrive på en personlig måte og det er selvsagt veldig hyggelig . Men det er uansett koselig når noen "gidder" å legge igjen en kommentar i allefall av og til, det gjør det mer inspirerende å lage nye innlegg.

Jeg bruker også litt tid på å kommentere andres innlegg, for jeg regner med at andre slik som meg syntes det er hyggelig, noen har jeg liksom blitt litt kjent med og kommenterer ofte , andre som jeg også kan lese ofte , legger jeg bare igjen en kommentar av og til, for å vise at jeg leser bloggen og likte innlegget....og noen er jeg bare tilfeldig innom forde overskrifta tiltrakk min oppmerksomhet , da legger jeg bare igjen en kommentar om jeg syntes det var et ekstra fint innlegg ,eller flotte bilder.

Jeg syntes også folk er flinke til å svare på en hyggelig måte , på kommentarene , noen med et enkelt takk, andre mer utfyllende...noen svarer etter noen minutter, noen dager etter kanskje en uke...men de svarer ..og det gjør jeg også ,for det syntes jeg er hyggelig og høflig.....men har i de ca fem mnd. jeg har blogget, opplevd kanskje to bloggere jeg har kommentert et par ganger som aldri har svart, og de er i full aktivitet og har ikke spessielt mange kommentarer....slikt syntes jeg er litt "arrogant" ...og det gjør jo at jeg slutter å lese den bloggen...

Vet selv at jeg i starten ikke oppdaget alle kommentarer jeg hadde fått, at jeg f.eks ikke så at det var kommet inn en mens jeg svarte på en annen e.l... nå pleier jeg å se over i ettertid om det er noen jeg ikke har svart..

Og håper jeg ikke overser noen...så si i fra om du legger igjen en kommentar av det hyggelige slaget og ikke får svar (om du ser jeg er i videre aktivitet)...

Obs ! Av og til har jeg en "fridag" fra å kommentere andres blogger...det betyr ikke at jeg ikke har lest dem....
#blogg #mjøndalen #kommentarer #norge #norway 

 Betraktninger fra malebutikken...hm..?

Da vi her om dagen var i malebutikken (mann i huset maler salongbord, og foreløpig er vi ikke fornøyde med fargen ) og kjøpte mer maling, gikk jeg å titta litt rundt i butikken, mens malinga ble blandet.

Da "observerte "jeg et par ting jeg syntes var litt pussig, og kameraet var med, så da knipsa jeg i vei da vet du....

(kort tekst under bildene )

 


Her handla vi..bra butikk å handle og få hjelp i...

Jada..årets farge...blågrønt, så ikke mye til den fargen her...

Lett blanding...engel og kul type med hatt...

Og dette var jo bare litt fargerikt og fint.............#lothe #drammen #malebutikk #blogg #maling

 Fin hud med vitaminer...tips fra 2004..

Bare et lite oppfølgings innlegg til dagens forrige  ("modell" jobbing )...her fra en jobb i Norsk ukeblad i 2004, kanskje tipsa fungerer nå ti år etter også. Ellers leste jeg et sted at Sharon Stone spiste svisker mot rynker, men tror vel det er andre grunner til at hun er rynkefri, og det å være rynkefri er jo ikke noe mål i seg selv, syntes jeg .

Men det er sikkert ikke noe minus å få i seg vitaminer og mineraler, og stelle litt godt med seg selv, men alt med måte er mitt beste tips !

(bladet er litt medtatt etter noen år på loftet, måtte teipes litt )

 


#reklame #frukt #norskukeblad #hjemmetmortensen #blogg


Ta av deg byxorna..

Dette er ikke en sånn "jukseoverskrift" altså, det var disse orda jeg hørte da jeg som gravid 21åring for første gang skulle til en "sånn" undersøkelse. Jeg grua meg så utrolig at jeg bare satt å venta på at den mannlige fastlegen min skulle si at jeg kunne kle av meg, så da jeg hørte ham si.... NÅ KAN DU TA AV DEG BYXORNA.... var jeg ikke sen (ville jo få det overstått), men da jeg sto der i bare genseren, sa han..NEI, BYSTHOLDERN....jeg skulle gjerne ha forsvinni ned i gulvet så flau ble jeg...

Jeg syntes bare det er gøy nå, men da var det grusomt pinlig. Hadde jo vært merkelig om han som er norsk skulle si byxorna, men det var bare det med buksene jeg tenkte på ,så hørte vel feil av den grunn..

Men syntes det var litt gammeldags å si bystholdern også da...

(bildet er fra den tiden, og der sitter jeg jo i bare strømpe"byxorna"og ser litt forskremt ut, så syntes det passet bra )#mjøndalen #gravid #fastlege #blogg #byxorna

 

 MEG SOM LEGE

Når man jobber/har jobbet som reklamemodell får man prøvd seg på de fleste yrker, her for en del år tilbake var min første og siste dag som lege, men bare på bilder...heldigvis !

Jeg hadde nok vært en hyggelig lege, men kunne vel ikke hjulpet med noe særlig annet....


God kontakt er viktig, med unge...

....og med eldere...

#lege #reklame #modell #blogg #osloET KART AV MOSE...

Da vi var på badetur i sommer , så jeg dette kartet av mose på svaberget, og tenkte at det minnet om Norge, så jeg tok et bilde , for litt fint var det uansett om det lignet eller ikke.

Eldste sønn mente det kunne ligne litt på Italia også, om den" øya " bare var plassert litt annerledes....enig i det, litt blanding av Norge og Italia kanskje..


#blogg #norge #italia #sol #sommer

 KIKKERTBILDER

Har i et tidligere innlegg brukt et bilde av bybrua i Drammen , holder bare et vanlig kompaktkamera innat en kikkert å knipser, men ikke alltid det blir like vellykket, må være veldig stødig på hånda,

og få motivet plassert best mulig ...men øvelse gjør mester...her noen mer eller mindere bra bilder,syntes i allefall det blir en ganske fin effekt av det.
#drammen #bybrua #utsikt

#drøbak #seilbåt #sjø #blogg #fotoDU LIGNER LITT PÅ SUZI QUATRO

Da vi var yngre sa ofte mann min at jeg ligna litt på Suzie Quatro, ikke sånn prikk like  ,men noe med håret og bollekjakane..
..også sang jeg stort sett bestandig...

Og jeg var Suzie Quatro fan, så det tok jeg som et komplimang....denne låten er såååå fin..

 

#suziequatro #musikk #blogg #p4 #sommerET LITE SPØRSMÅL?

Om jeg ikke har fått sett over hvem som har lagt ut noe nytt der det står : Venners siste innlegg en dag og kunne tenkt meg å sjekka om noen hadde lagt ut noe jeg kunne tenke meg å lese,

får jeg bare "rulla"meg et visst anntall nedover , før det stopper , som på bildet ..der kommer jeg ikke lenger, om noen hadde lagt ut noe på morgenen f.eks

Nå er det noen blogger jeg uansett sjekker ,ved å gå inn på bloggen deres....men, så var det de jeg ikke visste at jeg hadde lyst til å lese...skjønner ?

Er det noe jeg kan trykke på for å "rulle"videre nedover...

(litt dårlig bilde...)
 BITTELITEN ELLER PITTELITEN?

Jeg og de rundt meg har alltid sagt , bitteliten.. bittelite.. osv...men når jeg hører folk på tv eller leser i blader bruker nesten alle å si pitteliten.....

Har begynt å lure på om jeg og "mine"alltid har sagt feil...eller er pitteliten noe som har kommet de siste åra...eller kommer det ann på hvor i landet man er fra e.l ?

Dette "plager" meg ikke altså...bare begynt å tenke litt på det...

Bildet her av Drammen er tatt ved å holde kameraet inntil en kikkert ...ganske fornøyd ,da det er et  alminnelig kompaktkamera..

Her ville jeg sagt at folk og biler der nede er BITTEsmå...hva ville du sagt ?#drammen #bragernesåsen #norge #åspaviljongen #sommer #blogg"GRABBARNA GRUS" ...

Gleder  meg til yngste sønn kommer hjem på tirsdag, etter å ha vært ca tre uker på bartenderskolen på Magaluf !

Nå er det ikke slik at mamma`n er sååååå stolt forde sønn har lært å mixe drinker altså....men han har alltid vært "veldig fornuftig"

tok først elektriker utdanning, så ingeniør utdanning og har jobba med det i flere år allerede....

så nå følte han for å ha en lang ferie, der han gjorde noen helt andre , og" litt ufornuftige" ting ...og DET syntes jeg er bra !

Helt fra han var liten har han vært god på sjonglering...(..ikke med spritflasker altså...hehe..)

Han har lagt ut et par videoer også, men de må jeg ha hjelp til å legge inn på bloggen...det er en ting jeg må lære meg !#grabbarnagrus #magaluf #barskolan #sommer #sol #mallorca


 

 

 BLOGG SHOUT..

I går testa jeg ut å ha en Shout gående på innlegget mitt store deler av dagen , selvfølgelig fikk jeg mange flere "lesere" (244)

 Syntes det var mer tilfredstillende  en dag jeg hadde 67 som var innom på ett innlegg uten reklame, og jeg selv også følte at det var et bra innlegg..

Men gøy å sjekke ut litt hvordan ting fungerer, og kan hende jeg Shouter igjen en annen gang, kan jo hende en eller to fortsetter å "følge"

bloggen min,  som ikke hadde visst om den ellers ,men det høye tallet i seg selv betyr jo ingen ting..


#blogg #hverdag #sol #sommer # bloggshoutUFF !

Hørte på radioen i bilen at det hadde vært skytedrama på treningssenteret der mann min trener flere ganger i uka..

Sånt er aldri hyggelig, men det blir litt ekstra ille når det er steder og folk du kjenner til..

 Er ikke så god til å legge til link enda (så prøver ikke på det ), men står mer om det på dt.bb (eller dt.no )

 NOE Å TENKE PÅ...

Så var det det med å glede seg over de små ting i livet da...
 PÆRETRE,DATE OG ANTREKK PÅ BLOGGEN I DAG !

Det må vel kalles variert......Ha en fortsatt fin kveld..!FB"LIKES"PÅ BLOGGINNLEGG !

Da jeg har mange bloggere som Facebook venner,har jeg lagt merke til (særlig etter at jeg startet å blogge selv)at det er veldig få som liker eller kommenterer

på blogginnlegg.

Syntes ikke det er så viktig,men siden jeg er av typen som reflekterer over de fleste små (og store) ting i livet ,har jeg tenkt litt på dette også.

Så jeg lurer på om noen "her inne" har erfaring,tanker om dette.

Jeg tenker det har å gjøre med at det er to ulike forum....at en blogger ofte legger ut oppdatering(og da blir det jo slitsomt å følge opp)....

...eller er det "janteloven"....

Syntes bare det er litt merkelig,jeg ser bloggere som legger ut viktige temaer,fantastiske bilder fra reiser osv....uten noen tilbakemeldinger.

Mens jeg har sett den samme bloggeren kan legge ut en FB status av et vinglass eller tånegla sine og det drysser inn med likes og kommentarer....hm...

(...ikke et vondt ord om vinglass og tånegler altså....bare gøy...forskjellen mellom Fb oppdatering og blogginnlegg jeg lurer på...) POSITIVT ELLER NEGATIVT ?

Da jeg starta å blogge for noen uker siden,og første gang så meg på Blogg.no lista 40+ syntes jeg det var litt gøy.

I går var jeg forholdsvis langt opp på lista og det var jo også gøy.

Men nå tenker jeg det hadde jo vært gøy å være blandt de 50 beste,og sånn vil det vel fortsette om man har fokus på dette.

Vet jo at det kan handle om anntall innlegg,reklamering,masse kommentarer til andre også videre...(.og selvfølgelig er  det noen bloggere som er flinkere og fenger mer enn andre )

Og da begynner det jo å bli slitsomt.....regner med dette gjelder for flere enn meg.

Så skal prøve å holde fokus på blogginga,ikke på antall lesere...men noen få må man jo ha da...ellers er det liksom ingen vits i å holde på..hehe

 (...sikkert noen som ser navnet sitt på lista...)

 

 LITT "EGENREKLAME"

Gjør`n det ikke "sjæl" ..så blir det ikke gjort...hehe..

Variert blogg,med mye anrtrekksbilder....50+

 


GOD MANDAG MORGEN !

Håper dere alle har hatt ei fin helg,eller om noen sliter med noe,i allefall har hatt noen fine øyeblikk, eller noen gode opplevelser.

Livet er jo ikke alltid bare greit,men for de fleste er det vel noe å glede seg over.

Så får dere ha en fin Mandag og nyte livet som best dere kan ,finne små lyspunkt....eller store...

 

(bilde fra en fin dag ,forrige sommer)
 STILLE PÅ BLOGGEN I HELGA !

Selv om jeg syntes det er kjempegøy med bloggen,kjenner jeg at formen er slik at jeg må ta det litt rolig noen dager.

Meninga er jo at det skal gi meg overskudd (noe det også gjør ),men blir man overivrig kan det ha motsatt virkning.

Men nå har jeg tatt meg et par dagers"blogge fri "...så i dag(Mandag) blir det nok flere innlegg.


"STÅLE KRAPYL "

Mor`n mor`n godag godag mitt navn er Ståle Krapyl...bare tuller ,men nå skal jeg fikse barten før frokost ,prøve å få den over overleppa.

Eller.....tenkte å ta noen antrekksbilder å legge ut senere i dag,så kanskje jeg fjerner hele barten .

Ha en fin 1 Mai alle sammen !
GOD MORGEN !

GOD MORGEN TIL ALLE,ØNSKER DERE EN FIN DAG !

(Bildet er fra hagen min)


TRAN ELLER COGNAC ?

Da jeg tok tran i dag tidlig,som jeg prøver å gjøre hver dag,tenkte jeg på at jeg vet om mange som har tatt tran i årevis og ikke blitt så veldig gamle,

mens jeg vet om flere som har tatt en cognac både titt og ofte og blitt langt over 90 år.

Jeg tror vel det har med andre ting å gjøre,så jeg fortsetter nok å ta tran daglig og cognac to ganger i året....hehe..

 

LIKE VONDT ER DET OGSÅ ......


TØRR VITS 2.

Hos slakteren:

Kunde: Jeg skal ha en meter med pølser

Slakteren: Vi selger ikke pølser i meter men i kilo.

Kunde: Ok, da tar jeg en kilometer


NATUR !

Noen bilder fra #Bragernesåsen,ved #Åspaviljongen ,#Drammen . Og #Blåvisbakken i #Mjøndalen.

Blomster og trær ,skyer og vind....


SØPPEL !

Det eneste negative jeg kan komme på ved  våren ,bortsett fra at jeg har Bjørkepollen allergi,er søppelet som blir så synlig.

Noen bilder jeg tok bl.a fra vår lille runde i #Drammen i går.

Ikke så veldig pene bilder ,men en del av virkeligheten rundt oss.

 
 TØRR VITS !

Jeg "digger" korte, tørre vitser:

HAR DU BIL?

NEI MEN JEG HAR HATT.

HVILKEN TYPE?

FLOSSHATT.


MOTEBLADER !

Jeg elsker å se på #moteserier i bladene, om de er for 20 eller 50 åringer spiller mindere rolle.

Det jeg legger mest merke til er hvordan bildene er ,fargene, lyset,bakgrunnen,hvordan modellen står og mange andre detaljer...

Jeg ser på en måte på bildene som mange ser på kunst,noen bilder tiltaler meg andre ikke.

Noen mener nok at slike blader er overfladiske,jeg tror det kommer ann på hvilken måte du ser i dem på.....hva du ser etter..

Denne interessen forklarer også litt hvorfor jeg har en del "kjendis"venner på Facebook(som noen har lurt på)

Noen har jeg selv jobbet med ,mens andre av dem lager flotte smykker,stilige klær, spennende moteserier,eller andre kreative ting som gir meg glede og inspirasjon.

(bildene jeg legger ved ble det litt dårlig kvalitet på ,mye finere i "virkeligheten"..)

.
FY Å FY !

Med fare for å få skjønnhetsekspertene på nakken !

Mitt #solpudder  har 20 års jubileum i år,fikk det anbefalt på et mannikeng kurs da jeg var 33 år.

Og fornøyd er jeg, bruker det fortsatt og det er det eneste jeg har,sier jo litt om hvor ofte jeg sminker meg ! (Bruker fortsatt den samme "boksen" som jeg kjøpte for 20 år siden altså,om noen ikke har forstått det ..)

Så var det det med alle bakteriene som det sikkert kryr av oppi der,men hvor farlig er egentlig det om du ikke reagerer på dem,jeg har i allefall ikke merka noe ...eller kanskje det er derfor jeg har rynker...men det kan jo være alderen også..hehe..

 

OBS! Dette er ikke en anbefaling ,det kan jo være noen med mer sensitiv hud enn det jeg har.

TROR JEG KOMMER TIL Å HA DET I 20 ÅR TIL OGSÅ,HAR JO BARE BRUKT HALVPARTEN....SÅ FÅR VI SE HVA DET BLIR TIL ETTER DET...


MODELL JOBBER !

Som jeg har nevnt i profilteksten har jeg fra jeg var 33 år jobbet en del som mote og #reklamemodell.....de siste par årene har jeg bare gjort noen få jobber p.ga formen...stortrives foran kameraet...og tør å si det...

Så legger ut et lite utvalg av mote jobber ...så kan jeg jo legge ut noen reklame jobber en annen gang.

Skal prøve å legge de nyeste bildene øverst, men plundrer litt med flytting av bilder/tekst enda...men dere ser nok hvor jeg er ca 10 år yngre...hehe...


Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 Godt voksen "dame" gift ,to voksne gutter. Har jobbet i barnehage men fikk i 2010 diagnosen ME (men har et sterkt ønske om å jobbe med barn igjen.) Har også jobbet en del som reklame og motemodell fra jeg var 33 år,men det har blitt lite de siste årene bla.pga. sykdommen. Nå har jeg lyst til å prøve å blogge for å føle at jeg er litt "med på livet ",ikke om sykdommen men litt om mote og andre småting som faller meg inn (er ingen mote ekspert altså) dette blir mer en personlig vinkling.....tenker jeg.

Kategorier


ArkivAnnonser