Raclette… kan anbefales…

Vi kjøpte en sånn raclettepanne/grill for en 2-3 år siden. Går lenge mellom hver gang vi bruker den, men det blir veldig godt og er jo en enkel måte å lage mat på..så kan absolutt anbefales.

Noen ganger har gutta vært å spist det med oss også, og det funker fint for fire, men da tar det litt mer tid.

I går var det bare mannen og meg, da gjør vi det veldig enkelt , koker ris og har Bèarnaisesaus ved siden av.. er gutta her blir det salat og hvitløksbrød også.

Skriver noen av ingrediensene vi pleier bruke under bildet (men her er det bare å bruke det en liker og skjære i tynne skiver). Bilder på kvelden blir som vanlig uskarpe, siden jeg ikke orker å styre så mye med innstillinger .


Biffkjøtt, svinefilet, kyllingfilet , bacon, choritzopølse, paprika, løk, minimais, squash, sjampinjong….

Gulost, ridderost eller racletteost smeltes i skålene under plata og helles over kjøtt og grønnsaker .. #racelette  #matprat

 

 

45 kommentarer

Siste innlegg