Daim-iskake !

Er nok mange som har vært borti denne kaka før, men jeg skrev i et innlegg her om dagen at jeg skulle legge ut oppskrifta..Det som er ekstra fint med denne kaka i tilegg til at den er veldig god, er at den kan lages flere dager før den skal brukes …sett den i fyser`n og ta opp noen minutter før den skal spises.

Bunn :

5 eggehviter stivpiskes , bland inn 200 gr. malte mandler , 200 gr. melis og 1ts bakepulver….rør forsiktig og hell i en smurt rund form.

Stekes nederst i ovnen på 175 grader i ca 35-40 min…avkjøl…

Oppå :

100 gr. sukker og 1/2 l fløte piskes til krem , 5 eggeplommer røres sammen og blandes i , 1-2 dobble Daim hakkes og haes i . Helles over bunnen og settes i fryseren.


#daimkake #mat #matblogg #mjøndalen #kaker

 

 

48 kommentarer

Siste innlegg